Играе недостъпен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Играе недостъпен
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 5775 пъти
Аз съм момиче на 19 години, а г-н Недостъпен е на 22. Преди време се запознахме във facebook, писахме си известно време, говорихме по телефона, защото не сме от един град. Като за това време той не спря да ме търси и звъни. Срещнахме се и се разбрахме, че м/у нас за сега не може да има нищо повече от секс. Просто секс. Такава беше уговорката. За пръв път в живота си, реших да се отпусна и да направя това, което искам, а не това, ковто трябва. Още след първата ни среща, аз останах с отворена уста. Говореше с недомлъвки, казваше всичко на половина. Спорехме дали една връзка, започнала само със секс може да остане така или задължително ще се промени. Той каза, че може, но в общия случай зависи от човека. Тогава с присмех ме попита: "Ти сега да не вземеш да ме преследваш? " Изсмях се и си помислих, че се мисли за голям мачо. Реално е много красив, има страшен чар и убийствен поглед. Следващите няколко дни преди втората ни среща разбрах, че този мъж ще е труден, че се прави на недостъпен и иска аз да го търся. На втората ни среща, се ядоса, защото се оплаках от мястото на, което сме и за куп други неща и го направих така, че да ги променим. Видимо се изнерви от капризите ми. Целувахме се, разсъблякохме се, а той ме попита дали ще го прави със или без. Казах със, а той се изнерви още повече. Стигнахме до някъде. Правихме го 1-2 минути, после тои се отдръпна, понечих да го целуна, а той завъртя глава. Попитах го какво става, а той просто отговори: "Не искам! " По пътя за вкъщи не каза нито дума, не пожела да ми даде никакво обяснение. На следващия ден му се обадих. Останахме с уговорката да се видим, да ми се обади вечерта, за да се уговорим за подробности. Не звънна и каза, че е забравил. След няколко дни пак го потърсих с въпроса, дали ще има някакво "приятелство с привилегии" м/у нас или не. Отговорът беше, че можем да се разберем нещо, но не по телефона, а когато се видим. Предложих да му звънна по-късно, за да се оговорим, но той ми затвори два пъти. Какво прави? Какво иска? Защо се отказа, когато стигнахме до това, което и двамата искаме? Отворена съм за всякакви мнения, съвети и т. н. Благодаря за вниманието! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: fe3db7179d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хахахахахах. Този е голям въздух под налягане. Щом сте започнали да го правите и после той не е искал е станало (или по-точно не-станало) само едно - не му е стана :))). И под предлог, че се прави на недостъпен е искал да излезне от ситуация. Мъж съм, така че можеш да ми се довериш на преценката и мнението. Според мен се притеснява от теб и това, че не е успял да свърши работа. В което няма проблем, но просто се държи тъпо.

Мегатрон

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ce1f6502a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   оста позната ситуация от досегашния ми опит, качи още десет килограма, споменавай още преди това, че не харесваш епилацията и си много против самобръсначките, намекни, че само италянските проститукти носят прашки, а ти предпочиташ удобни и памучни гащи, подскажи му че само порно актрисите правят "свирки" и виж резултата, ако все пак всичко описано тук не се отнася за ТЕБ 1. Извиненията ми, или 2 то значи е гей с уважение: Александър

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7b3376315a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами ти сама не се ли досещаш? На човека не му е станала пишката, което според мен е напълно нормално след капризите ти и мрънканията ти. Или е само секс или не е., Според мен ти самата не си обедена в това, а той още повече. По добре си намери истински мачо и го заеби тоя. На теб не ти трябва секс трябва ти истински мъж и истинска връзка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 83ed31b33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря за това, което казахте, но все пак, дайте ми и някакъв съвет. Наистина ми харесва как изглежда, как се целува и други подобни неща, които за мен са напълно достатъчни за ПРОСТО СЕКС. Бих искала да се виждаме. Така че, дайте ми съвет, какво да направя, да продължа да го търся или какво?

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 83ed31b33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   P. S. от авторката: Що се отнася до коментара на номер 3, скоро приключих дълга и мъчителна, за мен, връзка. В момента нямам нужда от обвързване. Нуждая се от нещо, което да не ме натоварва. Моите извинения, но не ми допада да правя секс на публично място, пълно с хора, при това в кола. Ако е секс, да бъде както трябва. Все пак не съм някоя к*рва, която е готова на всичко, само и само да прави секс.

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: efd32f24c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   И аз съм в същата ситуация само , че в моя случай аз съм си виновна, че се получи така... обяснете ми как да го убедя, че няма проблем с това?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6945ff7439
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Честито, попаднала си не на мъж, а на малка госпожичка. Enjoy!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 685934b261
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не, не... Честито, попаднала си точно на мъж! Човека иска просто една дупка, в която от време на време да си го пъха за разнообразие. Сама казваш, че е атрактивен, това означава, че има и голям избор. След като още на втората среща си започнала да прилагаш разни мурафети човека е решил, че няма смисъл да си губи времето с теб, защото има достатъчно голям избор. Случвало ми се е нещо почти същото. Загорелите чекиджии тук никога няма да го разберат защото те са готови на всичко само и само да помиришат някоя путка и биха изтърпели всякакви номера и претенции. Не слушай техните съвети. Истински мъж не е този, който ще направи всичко възможно, за да има дадена жена. Напротив - той има много и може да избира. Той не търпи прекалени претенции, особено от жени, с които не е обвързан. Може и секса с теб да не му е харесал или самата ти да не си привлекателна гола. Ако по средата на секса му е паднал както пишат по-нагоре, то това не говори лошо за него, а по-скоро за теб. Това е истината - не си достатъчно добра за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker