Правя секс с приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правя секс с приятел
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 4539 пъти
Здравейте, момче съм на 21. Пред година и половина се разделих с момичето, което съм обичал най-много през живота си.
След което имаше една дълга депресия. Лекувах си любовната мъка с различни момичета, опитах и с момчета. И имах чувството, че вървях все по надолу и по надолу.
Преди три месеца се запознах с един нов приятел, повода беше тревомански истории с познати. Пушихме веднъж заедно трева, и като за човек който не ме познава се отпуснах и му споделих много неща. Стана тя каквато стана и се извъргаляхме по мъжки в леглото накрая. Беше много яко изживяване.
Вече 2 месеца се напушваме и пием заедно и вършим същите мръсотии.

Това, което искам да споделя е, че за първи път правя нещо в живота си с някой друг без да ме интересуват простотиите, които например са ме интересували когато съм излизал с поредната за една вечер.
И на всичкото отгоре се чувствам много добре от това. За първи път от година и половина насам гледам само напред и съм толкова фокусиран върху себе си.
Възможно ли е когато водиш такава тайна връзка, която задоволява интимния ти свят и го държи на 100 процента в изолация, ефекта да е по-силна концентрация върху собствената ти личност?
Не намесвам никакви чувства, отношенията ми с този мъж са извън всякакви понятия и определяния за чувства. Ние си знаем какво е това между нас.
Не ви моля за коментар дали съм гей, хетеро или би - съвсем наясно съм какво съм и то не влиза в никое понятие от учебниците.
Това беше, имах нужда да го кажа :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 286e70b516
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами педераст си, момче, нито първият, нито последният, да си жив и здрав, все пак вече си наясно със себе си, което не е малко и само мога да те посъветвам да не прецакваш за в бъдеще разни момичета като ги оставиш да се влюбят в теб, няма смисъл, нито ти ще бъдеш щастлив, нито те с теб.
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 16f047232d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истинската полза от една ситуация са резултатите, а не предположенията и предразсъдъците. Така че щом се чувстваш добре и имаш положителни резултати - давай смело напред!
Нещо повече - благодарим ти, че споделяш с нас опита си.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 74ee17f54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нищо не разбирам от такива неща.
Но едно мога да ти кажа-всичко рано или късно излиза на яве. Трябва да си готов за това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 78cd839943
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В началото бях сигурен, че това е измислена история, но като прочетох "тревомански истории" се замислих, че дори искат да я направят легална. ;-( Авторче, ти си пример, че легализацията на уродливото растение е най-голямата глупост. :-|

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: ab90a0dd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Възможно ли е, когато водиш такава тайна връзка, която задоволява интимния ти свят и го държи на 100 процента в изолация, ефекта да е по-силна концентрация върху собствената ти личност? " - Да, не само, че е възможно, ами в повечето случаи е така. Когато се влюбиш в някой и не го познаваш толкова време, губиш време и енергия да го опознаваш, да го спечелиш, фокусираш се върху това да го правиш щастлив, много често обаче не се получава, а от там и емоционални травми и даваш назад, назад.. Когато познаваш някой добре и ти е приятел, тези неща отпадат, разбира се, когато няма чувства. Както ти казваш задоволен си сексуално, до някъде емоционално, работиш по и за себе си. Какво по-хубаво на тази възраст. В твоя случай обаче приятеля е, както казваш "нов", за това имам опасения, че може да се получи нещо повече от "приятелство" и да изпаднеш в нова депресия. Дано да греша.
Все пак успех и не забравяй, че най-важното е ти да си щастлив и да се чувстваш добре. В днешно време спокойствието и баланса се постигат ужасно трудно.

Лоша

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 748382a84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 4. Тревата няма нищо общо с тая педерастия. Образовай се малко преди да говориш глупости. Ей такива коне с капаци като тебе ме карат да се смея. Промит мозък. Пуша трева от 6 години и не съм тръгнал да се пуцам в гъзо. Нито един мой авер не е станал педал. Просто тия са се надушили. И нормални и обратни и бели и черни и жълти всякви пушат трева. Просто номер искат да ти кажа че си толкова ограничен човек няма на къде. Живей си в света който ти нарисува телевизора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 78cd839943
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, Телевизора трудно ще ми влияе, осъзнат съм и знам колко деградивно и апатично въздейства тревата на човешкият мозък. Всъщност, Мери Джейн е причината всички да блеете като овце и да летите в която посока духне вятъра, но си прав, телевизията си има отрицателното действие върху хората, само че за тази цел трябва да се гледа. Не реагирай като ужилен, ако обичаш. Не винаги хармонията се постига с безгрижност. Много хора вече се осъзнаха, че тревата е за губене на време, а някой даже казаха, че си се чудят на акъла, как са могли да пушат. А относно темата: Аз не казвам, че всички пушещи са като автора! Има и такива дето се отдалечават от приятелите си, без изобщо да ценят приятелството, ако това е по добре. Това е душевно състояние, но темата е сложна и не ми се спори с човек, който си мисли, че изключен телевизор ми влияе.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 4b2ed75f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако ти харесва и ако ти е приятно няма нищо лошо в това, което правиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker