Ужасни съседи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ужасни съседи
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4998 пъти
На 17 години съм и родителите ми не знаят че водя полов живот и мисля да си остане така.. Но имам един проблем.
Приятеля ми има съседи които ги тормози (ДРАЗНИ)
Това, че викам докато правим секс.
Не ме боли напротив просто ме кара да се чуствам, неповторима, на върха както искате го разбирайте, просто прави неща които ме възбуждат до такава степен че не издържам..
Слагам си възглавници в устата ръбам чаршафа, него, мен съмата дори, но ако не крещя или няма да мога да свърша или просто няма да получа това което искам от секса.. Не мога да бъда тиха..
Същевременно СЪСЕДИТЕ МУ ИСКАТ ДА ПОДАДЪТ ЖАЛБА.
Смешно е да, ако бях на 18 или поне родителите ми знаеха щеше да е по лесно нямаше да се притеснявам, ноп сега е различно.. Какво да правя..
А дигаме шум в нормално време (НЕ Е ОБЕДНО ИЛИ ВЕЧЕРНО )
в нормата си е...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: c7f5250632
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, преди и аз бях като теб, но се научих да се сдържам и все пак - да не ти пука. Ако не вдигате шум след 22 ч. и преди 7 ч. сутринта, както и между 13 и 14 ч. следобяд, не могат нищо да ви направят.
Твоите родители рано или късно ще научат, че водиш полов живот. Хвани по-добре и ги запознай с момчето и няма от какво да се притесняваш. Нека приятелят ти се извини на съседите ти с кутия бомбони за Празниците и картичка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c3ccc9cfb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахаха, обзалагам се, че всеки, който прочете заглавие УЖАСНИ СЪСЕДИ в раздел секс и интимност ще си представи, че са отвратително и непоносимо шумни, че не се съобразяват с това, че в блока има стари хора и невинни малки деца, и т. н и т. н...
А то каква била работата, ахахахаха, просто невероятно какво безочие само ;))))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d9c176e15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Майко мила!!! Аз само като ти гледам правописа и ми идва да подам жалба. И ти си на 17 години? ! Ами... свиквай да РЪБАШ чаршафа. Предполагам, че и от това може да се изкарва заплата. Защото като гледам как се справяш с писането, май няма да имаш много възможности.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9b7b1a6d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто си едно 17-годишно дете, което прави секс и е гледало много еротични филми. Подражаваш на това, което си видяла в тях. Насладата не носи задължително викове и писъци. Едно запомни от мен - не всичко изглежда такова, каквото е. Не знаеш къде, кога, може да има жена, която без да вика изпитва по - голямо удоволствие от теб....

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3804aebfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много филми гледаш. Порасни!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c1fbee8550
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   1 - Купи си българска граматика и прочети минимум една книга.
2 - щом си готова да правиш секс, трябва да си готова да приемеш и последствията от действията си, все пак се предполага че вече си зрял човек..
Няколко идеи:
не прави секс;
не крещи докато правиш секс;
не прави нито едно от двете - но си приеми последствията от това родителите ти да разберат..

Можеш да сториш един от съветите ми или всичките..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8e28ee3a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не слушай завистливите смешници. Нищо лошо няма в това да си правите секс и да си крещите с пълно гърло ако искате, стига това да не е по обяд или късно вечер. Ако на съседите ви им пречи - да се изнасят. В тоя живот винаги ще има някой, на когото му пречиш, дори и да си най-добрия и примерен човек на света. Затова си има закони и докато не ги нарушавате можете да си правите каквото искате, та дори и целия свят да е против вас. Някои от хората писали преди мен, явно не са правили секс с достатъчно партньори. Има жени, които наистина не могат да свършат без да викат или пък не могат да се контролират, но докато не му дойде на човек до главата няма как да разбере. Затова си правете кефа, пък останалите да го духат. Никой не може да ви направи нищо с тази жалба, щом спазвате часовете на режима за тишина.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b8dc829a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ще крещиш, когато си в друга обстановка. Прави са другите, че си прекалила с порното. Или може би някъде си чула, че мъжете се кефат на "шумни" жени, но в действителност крещенето като порно актриса на живо изглежда преувеличено и смешно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fceea14d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От шум до шум разликата е огромна и не можеш да се сърдиш на хората, че не траят сексуални крясъци, били те и в дневните часове. Дори силно звучащ кючек е по приемлив. Който иска да крещи, или дава сума пари за звукоизолация на жилището си, или ходи в гората да крещи.
НЯМАШ ПРАВО ДА ПРЕЧИШ НА ХОРАТА!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b1c15c197b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така... Да прави сте имам много граматически грешки..
Когато пиша в онлайн пространството, пиша бързо без да поглеждам клавиатурата и да няма какво да се оправдавам това е така имам грешки много.
Второ на 17 години съм да, но преди да пишете коментарите от сорта на 17 години си и не можеш да пишеш , а водиш полов живот (Моля, не на мен)
Да определено се смятам, за момиче с акъл в главата, а не м/у краката..
Това, че мъж те кара да се чувстваш на върха не означава, че крещя защото съм гледала много порно (не отричам и, че съм гледала).
Второ мъжа с който съм е първият ми, казвам мъж защото е с 10 години по - голям от мен (човек здраво стъпил на краката си)
Не съм от леките момичета които си лягат с всеки преди това съм имала връзка с момче 11 месеца отново по голям от мен и не съм спала с него от това може да си изведете извод за мен.
Споделих моята малко смешни-чка история за да сте потресени от днешните хора, колко елементарни и големи дразнители могат да са... А не да четете истории от типа как ( Изчуках майка си баба си леля си )...
Та до родителите ми не искам да знаят защото са мюсулмани и не е прието в тяхната религия.. Иначе знаят за моят приятел и са в невероятни отношения защото той наистина е мъж на място :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5d07120ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Уха, приятелят ти сигурно е от заможно семейство. Имам съседи момче и момиче, ама при тях не се чуваше нищо в последните месеци, защото момчето беше без работа. Онзи ден си бил намерил работа и като се започна едно викане през нощта. (-:
Сигурно и момчето е по голямо от теб? Абе мисълта ми е, че добре знам кога викате и кога сте като паметници в кревата. (-:

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 551bb51a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 23 и също викам доста! Еротичните филми нямат нищо общо тука!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bbfafd82bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   хе хе хе майка ти и баща ти били мюсолмани, а ти каква си - вечната девственица...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9b7b1a6d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много зле...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b1c15c197b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не не съм вечна дественица дори съм много разкрепостен човек, просто се съобразявам с вярващи хора независимо в какво вярват. Аз НЕ СЪМ Мюсулманка нито съм Християнка.
Но се радвам, че има хора който не се занимават с наркотици и други упойващи вещества или пък спортуват както и аз съм национална шампионка по боен спорт на българия..
Но просто съм откачена в секса..
Когато правите качествен секс МОМЧЕНЦА и накарате едно момиче наистина да вика от кеф а не просто да се преструва ще разберете, че наистина и вие сигурно имате УЖАСНИ СЪСЕДИ..
АБЕ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ..

ПА ЖИВЕМ УВИДИМ

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 278b7f63a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Еййййй, аман от даскалици по Български език. Тука 90 % от коментарите се въртят около една сбъркана буква. Както и да е, по темата. Съседа до мен е купил апартамента за сина си. Сещате се, че го е превърнал в бардак. И не знам за другите съседи, но мен не само че не ме дразни, а напротив. Стимулира ме и някак си ми прави готин деня. Много по гадно ми е като слушам семейните скандали, шумните прахосмукачки и тупането на прашните килими. Странно е, че тези същите хора, дето се оплакват, тогава нямат морал. Викайте си зайчета и си правете кефа. Моля даскалиците по Български да сложат точки и запетайки където съм пропуснал. Весели Празници

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker