Девственост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девственост
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 5232 пъти
Здравейте, на 19 съм и в момента уча в Бирмингам. Както можете да предположите от заглавието, проблемът ми (ако мога да го нарека така) е, че съм девствена.
Тук това се приема за нещо нормално и дори имам приятелки, решили да чакат до брака, но проблемът е, че в Бг не се гледа с добро око на това...
Истината е, че никога досега не съм имала връзка, тъй като не съм срещнала някой подходящ и не съм го направила просто така, защото още от 13 годишна бях отвратена от долния (да не го нарека с друго име) модел на поведение, който се налага в обществото.
Предполагам, че много от Вас ще помислят, че имам проблеми с общуването, но не е така... Просто се опитах да си наложа ценности, и може би, когато имам сериозна връзка някой ден приятелят или съответно съпругът ми да не се срамува от мен и да не се носят имена зад гърба ми...
Пиша тук, понеже ми беше интересно мнението на други хора относно този въпрос и дали мислите, че съм чакала твърде дълго и най-вече как мислите, че някой мъж би реагирал на този факт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 729ea18d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе не разбрах само що си мислиш, че на девствеността не се гледа с добро око, това е някаква твоя заблуда или тинейджърска измислица. Напротив, би било много хубаво да създадеш връзка с момиче, пазило се за теб, само дето рядко се получава така:) От време на време някой пуска такава тема и търси морална подкрепа, мислейки се за уникален, няма нищо уникално в това, просто личен избор, бих казал добър избор. Успех в намирането на подходящия човек:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 57175814de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момче на 20 и също като теб уча в чужбина.
Искам само да ти кажа, че никога, ама никога не трябва да си зависима от мнението на другите. Никога не позволявай да правиш неща, които околните смятат за нещо, което е задължително трябва да си направил.
Честно казано направо ми се повдига от всички момичета в момента защото всички са буквално толкова развратни, че не можеш да си представиш ( говоря така заради всички връзки, които съм имал до момента ) и ако трябва да съм честен много бих се радвал скоро да срещна момиче, което мисли като теб. :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd5c7e55af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм на 25 и съм девствен и? Тук не се гледа с добро око на много неща. Неслучайно сме на последно място заради простотията ни...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ea5519402f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, аз ти пиша от позицията на човек, който се придържа към нормите на моята религия Ислям!
Пиша тези редове с желание да съм ти от полза. Аз съм обеден, че само вярата в Бог и придържането на нормите, които Той ни е предписал ще ни направят щастливи и в земния, и в Отвъдния живот. Защото съзнателно или не, всеки човек на тази земя се стреми към "щастието". Разликата в средствата и начина при всеки са различни. Пътят, по който често младите хора търсят това щастие е най-позорният, най-безцелният и най-губещият за една общност. Аз съм на 20 години и познавам до болка проблемите, мечтите и желанията на младежите. Желанията на всички ви са еднакви, за момичетата са момчета, а за момчетата – момичетата, другото е общо – дискотеки, лъскави коли и къщи много пари, алкохол, цигари, наркотици и много други нелепости от този измамен свят.

Учудвам се на момичетата, които тръгват да търсят сполука в разпуснатия живот? Знаете ли, че не са малко онези, които са започнали с една усмивка, с един поглед, с прозиращи дрехи и след това са достигнали дъното на моралното падение? Какво си мислите, че желаят момчетата от момичетата? Да ги направят щастливи? Не, кълна се в Аллах, те се заблуждават. Момчетата искат само да се възползват от тях, да вземат най-ценното у тях като жени и след това да ги захвърлят като носни кърпи, вече употребени. А те набелязват поредната си жертва. И какво печелите момичетата от това? Казват сбогом на тяхната чест, достойнство и щастие. Печелят позор и гнева на Господ. Защото те живеят в робство на сладострастията си. Те дават възможност на животинското у тях да надделява над разума. По-добре е в знак на отмъщение на онези, които се опитват да отнемат честта и достойнство им, да изберат честта и достойнството пред позора.
Аз изказвам моето мнение :), но всеки има правото да направи своя свободен избор!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ea77c35174
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз лично не бих реагирал отрицателно, някои мъже дори биха се зарадвали, че са ти първите. Обаче щом подобни мисли бродят в ума ти, то замисли се дали наистина вярваш в идеалите, които самата ти уж се опитваш да прокараш за себе си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1dcfde4131
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, възхищавам ти се, ти си една от малкото стойностни личности в Бг. За съжаление 90 процента от младежите си мислят че ако са девствени, са много захлупени и изостанали, а то е точно обратното. Нищо не печелиш ако загубиш рано девственоста си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 687ef54fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лошо няма, добре са направила.
ЧНГ ОТ ДИВАКА

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4d120170d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре, момиче съм и съм на 15 години, темата ми е интересна и ще си позволя да коментирам. Няма как да знам, какво ще ми донесе живота и гледам да не мисля на колко години ще загубя девствеността си, сега наблягам на приятелите и училището. Единствено съм си обещала да имам 16 и половина, не за друго, а да съм спокойна, че каквото и да стане поне тялото ми ще е било достатъчно готово за това. Тинейджърските години... балканската действителност... да, авторке, според българските стандарти ти (ще си позволя и да говоря на ти) си позакъсняла. Броят на девствените ми набори намалява всеки ден. Тук се води коренно различен живот от този в Бирмингам. Господи, наистина не мога да си представя българка да чака до брака и това да се приема добре пред обществото. Просто ми се струва нереално.

За чакането до брака и аз нямам мнение- хубаво е, окей, добре го приемам, но аз не мисля да го правя. Струва ми се прекалено пресилено предаване на важност на нещо, което очевидно си е просто първично и нормално. Девствеността не е подарък за мъжете, не мисля, че на някой ще му е приятно в първата си брачна нощ да се притеснява адски много за жена си, да стои на тръни, да се мъчи 3 часа с 1 девствена ципа. Не мисля, че и на жената ще и е приятно- болка, кръв и мъжът и притеснен до крайна степен над нея. Мисля си и, че заради подобни завети доста 20 годишни се женят на запад. Хубаво е, нека се женят, но много малко от тях са готови за брак и го искат. Те са на 20, мамка му, те искат секс и са влюбени, това си е първично желание. Гледам и на по 13 си свалят порно с бясна скорост. Като идея да се чака до брака е хубаво, някак си символично (и няма как да забравиш датата :D), но си мисля, че на практика ще куца.

А лично на теб ще кажа, да не бързаш. Желание, нагон, да, знам какво е, но сякаш веднъж направиш ли го, колкото и да искаш, няма да върнеш времето назад. Скъса ли се химена, вече всичко си остава минало. Не си девствена, това е бил твоят човек, това е бил този "специален" момент. Направи го когато си готова и с човек, който ще мисли за това как се чувстваш ти през това време. Който ще те възбуди не само за да се начеше. На 19 не си стара мома!!! Ако си заобиколена само от идиоти е напълно нормално, да си сама в момента и да не си имала сериозна връзка преди. В смисъл, аз и сега мога да тръгна с едно момче, но единственото което той иска от мен е да излизаме по купони, да се целуваме, да се натискаме, евентуално секс, евентуално да се лигавим. Да и аз го искам, но преди всичко искам да знам, че държа на този човек и, че той държи на мен, а в този случай далеч не е така. Всеки сам си прави изборите, вероятно и аз прекалено много се пазя в момента, няма как да очаквам нещо сериозно на 15, трудно е и за теб да искаш нещо сериозно на 19, но това е, каквото е. Факт! Не бързай и не се притеснявай, ще намериш човека и ще се смееш на притесненията си :))

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 83bb570027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До авторката. Здравей, мила! Аз съм на 21 години и в момента също не живея в Бг. Загубих девствеността си на 19 години и никога не съм съжалявала за това, никога не съм изпитвала притеснение, че може би само аз от всички които познавам не съм правила секс. Това е нещо нормално! Харесвано момиче съм и преди да правя секс съм имала много обожатели, но някак не съм изпитвала тази нужда, нямала съм желанието да спя с тях. Докато не срещнах човека, който ме накара сама да го желая. Без да ми говори за секс, нито да ме притиска. С този човек съм и до днес. И нямам желание да бъде с никой друг. Само с него! Вече 3 години преоткривам любовта и секса с него. И повярвай ми, той ме научи да обичам - да обичам него, да обичам себе си, тялото си, да обичам правенето на любов. Определено мога да кажа, че наистина си е заслужавало да чакам "толкова дълго". Още повече когато между теб и човека отсреща има любов, знай че когато му кажеш че си девствена, той ще те заобича още повече. И да, права си че в днешно време в Бг, хората нямат ценностна система и на почит е голотата, леките жени, мъжете които искат само секс, чалгата и деградацията на човешкият ум и душа. Но е вярно и че има свестни хора, хора с морал и уважение към останалите. Все пак и двамата с приятелят ми сме българи. Знай само, че това че си девствена те прави още по привлекателна и сподели този момент с подходящият човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eab9de494d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, остави тези стереотипи и слез на земята. Нищо ти няма и както казваш ти самата твърде дълго си чакала. Какво точно обаче чакаш.... На 19 си и започвай да си живееш живота. Кръвта ти трябва да кипи, така че желание за секс меко казано не трябва да ти липсва. Много, ама наистина много е кратък живота, за да чакаме и да се подчиняваме на стари изкривени разбирания, още повече за секса, което е едно от най естествените и хубави неща. Остави тия женитби и щом казваш, че нямаш проблеми с общуването се отдай и на хубавите неща в живота. Аз съм мъж и повярвай, поне според мен няма да бъде кой знае какво впечатлението от една девственост, минало е времето за това, по скоро би събудило учудване. Започвай да живееш по пълноценно за твоята възраст

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: eab9de494d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Момиче, остави тези стереотипи и слез на земята. Нищо ти няма и както казваш ти самата твърде дълго си чакала. Какво точно обаче чакаш.... На 19 си и започвай да си живееш живота. Кръвта ти трябва да кипи, така че желание за секс меко казано не трябва да ти липсва. Много, ама наистина много е кратък живота, за да чакаме и да се подчиняваме на стари изкривени разбирания, още повече за секса, което е едно от най естествените и хубави неща. Остави тия женитби и щом казваш, че нямаш проблеми с общуването се отдай и на хубавите неща в живота. Аз съм мъж и повярвай, поне според мен няма да бъде кой знае какво впечатлението от една девственост, минало е времето за това, по скоро би събудило учудване. Започвай да живееш по пълноценно за твоята възраст

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8012c892bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж какво скъпа, няма такова нещо като "лошо око". Ти сама си решаваш кога и с кой да го направиш. По-скоро с лошо око се гледа на тези , които още на 12-13 правят секс с който им падне. Ти недей гледа, че келешите им се кефят, това са детинщтини, ама един ден всички порастваме!

Никой няма да ти се подиграва или да каже нещо лошо за теб. Даже мисля, че биха те похвалили, че си издържала толкова време. А и същност какво значение има кога си го направил? Дали е на 16, на 19 или 29? Щом си достатъчно голяма, щом ти се чувстваш готова и щом си преценила какво искаш? Животът си е твой, ти избираш какво да правиш с него и кога да загубиш девствеността си. Аз примерно съм чувала за хора, които са били девствени до към 25 години и после пак саго направили и даже имат бурен сексуален живот. Изобщо не е лошо и ако някой мисли обратното, значи е идиот!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d2cc4f2de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Гордей се, че не си го направила на 13-15 годишна възраст :) Вече си на 19 и от тук нататък е нормално да го направиш, защото си се развила напълно както физически, така и психически. Човек се учи с времето. Така че, не се притеснявай за глупости :)

Ж. 15

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8ad064ca00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Изпускаш много!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c2944d1bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И какво като си девствена, голяма работа ако си на 30 тогажа се притеснявай ;)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5512a2535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Деца, разберете че девствеността е ЦЕННОСТ! Не знам защо всички масово се притеснявате от фактът че сте девствени. Приемате го като че ли това е нещо лошо, и сякаш девствеността ви пречи... и точно в туй ви е грешката! Специално за вас момичетата, колкото по дълго задържите девствеността, толкова по добре говори това за вашата ценност. Защото туй не е нещо което можеш да определиш точно когато ще се случи... Това е нещо индивидуално за всеки човек... Няма възраст тук... и не можеш да кажеш, ама аз след еди колко си дни или години вече няма да съм девствен/а. Това се случва от само себе си когато откриеш ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК... Защото е хипер глупава постъпка, да пуснеш на някой изрод, просто ей така само и само да го направиш... и да си изгубиш девствеността... Това е много глупаво. Това говори лошо за теб самата, като личност. Никой мъж няма да ти откаже да те мине, защото за него туй е кеф... Но ти, е за предпочитане да пазиш девствеността си за някое истинско момче, което ще оцени фактът, че ти си му отдала тялото си! Може да станеш на 25, или 30... но ако не си открила точния човек, според мен е по добре да си девствена отколкото да пускаш на разни дегенерати.. Девственността е ценност, и е нещото което щом загубиш веч не можеш да го върнеш. За това мислете деца! Няма по голяма радост, за един мъж, от фактът да узнае че избраницата му е девствена и че не го е правила с никой друг... Много се кефим на такива момичета, които са чисти и неопетнени! Така че това е... Няма значение на колко си, важна е ценностната ти система... Аз съм момче и съм почти на 24 и съм девствен... и се гордея с това. А ти си само на 19, какво се тревожиш от фактът че си девствена? Ами радвай се, това е факт достоен за възхищение! Не си като другите... така че:)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aa8815e1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Мъжът, който те обикне ще бъде много доволен, че си девствена! Това е гордост! Само внимавай с чакането, защото ако чакаш прекалено дълго принца на бял кон, може да си останеш девствена стара мома.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 81696fdaa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да и аз съм против наркотиците БРАВО :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e742960a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   И за какво пуска тая тема? Да ти каже някой БРАВО ли? Ей момиче живота е толкова кратък, че не се знае какво те очаква утре!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 1ba3c73db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз съм на 19 и съм девствена, като теб. Чувствам, че ми е време, но просто го няма Него. След една дълга връзка, в която нещата така и не стигнаха до секс, сега съм доста отчаяна, защото все още не мога да преживея старата любов.

Дори сега съжалявам, че не го направих с него, защото мисля, че той беше подходящият. Беше търпелив, мил, грижовен, но щом така са се стекли нещата, значи не е бил чак толкова идеален.

Няма какво да се самосъжаляваш, гледай положително на живота, сексът е хубаво нещо, но пък и без него има достатъчно красиви неща - занимавай се с това, което ти доставя удоволствие, знай, че някъде там е Твоят човек, защото всички го имаме, и един ден просто ще се срещнете.

Но основното е да вярваш и да го искаш, но не го разправяй наляво и направо. Това е ТВОЕТО желание, а когато се оплакваш и казваш какво искаш, силата, която се крие в него се раздробява на малки парченца и може нищо да не се получи. :)

Сами строим живота си, сама съм си го доказала, а щом не си го направила, значи наистина не си го искала, не си била готова. Аз сама не бях сигурна до скоро, исках, но в същото време не исках... сега вече знам какво искам и просто си продължавам напред и вземам всичко, което мога от Живота, дори и не в областта на секса))


Честита Нова година на всички, пожелайте си нещо точно сега и то ще се сбъдне :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cb82f961ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Според мен не е важно на колко години си, а е важно да е с правилния човек. Изказвания тип, че ако си останал девствен и си на 20 съм чувала само от тийнейджъри или от жени, които искат да оправдаят собственото си поведение.
Всеки трябва да живее по начина, по който го прави щастлив. За едни щастието е да изпитват мимолетно удоволствие всяка нощ било то с познат или непознат човек. Имам една приятелка с тази философия. За пред хората е скромна, всъщност кефа си гледа, в което няма нищо лошо и ми е казвал, че за нея да си избираш мъж е като да ходиш на пазара за домати. Отиваш, опипваш ги какви са, минаваш на следващата сергия и като решиш се връщаш обратно. Не споделям виждането й, но тя в това вярва, така живее и си е щастлива.
За други щастието е да са с правилния човек, към когото изпитват някакви чувства. Аз лично не бих била щастлива просто да задоволявам едни физически нужди без емоция и затова смятам, че е нормално да изчакаш докато не се почувстваш готова и ти не пожелаеш дадено момче. Принципно не смятам, че човек трябва да си определя срокове - нито че трябва да е спал с някого до 22, нито че ще спи с някого чак след брака. Какво пък ако желаеш някого много, но не сте женени? Щом си готова и го искаш, го правиш.
Така че аз съм за това човек да го прави с човек, към когото изпитва чувства и влечение, а това кога ще стане е съдба. Може да го срещнеш на 16, на 20 или 25 години. Само да отбележа, че съм против жените, които възприемат, че едва ли не, ако отдадат девствеността си на даден мъж и му правят голям подарък и трябва вечно да им е задължен за тази чест. За мен човек спи с някого, защото иска да бъде с него, а не за да му се натяква после и да се изисква вечната признателност и любов. В крайна сметка той не я е карал и като не е искала да не е спала с него. От друга страна не разбирам и мъже, които уж харесват дадена жена и като чуят, че е девствена и бягат като попарени. Не знам дали се дължи от страх за силно обвързване или просто, защото за тях е важно само да си правят кефя в леглото и си търсят отракана и опитна. За мен просто сексът е важна част от една връзка, но не най-важната. За мен по скоро се явява като допълнение на едно взаимно разбирателство и чувство, а не като нещо, което би трябвало да връзва някого в дадена връзка или да го отблъсква от нея.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8faa11142f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Хм, само не разбрах защо се получи това разделение в мненията - или девствена, чиста и непорочна, или проститутка, морално деградирала, стигнала до дъното разгонена кучка. Излиза така, че трябва да избираме едно от двете. Еми не е така, аз съм на 20, не съм девствена, но не съм и 1/10000 от нещата, които изброих на второ място. Защо трябва да си девствен, за да си морален, и обратното. Добротата и нравствеността на човека зависят от хиляди неща, това дали ще останеш девствен до еди коя си възраст - също. На момичето така й се е стекъл животът и не е правила секс, аз имах 5-годишна връзка, била съм влюбена, обичала съм, правила съм секс. Така че нещата никога не са еднозначни и няма приложимо правило за поведение, нито подходяща или неподходяща възраст за секс (изключая децата под 15-16).
А към авторката - един живот живееш и го живееш за себе си, така че прави това, което те прави щастлива. Ако така се чувстваш добре, няма никой на света, който да те убеди, че не си права :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4a2320f891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От авторката:
До номер 20 - пуснах темата просто, защото ми е интересно мнението на хората по този въпрос... нали затова е този сайт? Не чакам някой да ми каже "браво" или нещо подобно, просто ми е интересно и не виждам, къде е проблемът в това?
И още нещо - някъде из коментарите видях, че някой обсъждат чакането до брака - никъде в темата не съм казала, че задължително трябва да чакам до брака, или пък, че съм седнала да чакам принца на бял кон... Мисля, че съм достатъчно здраво стъпила на земята, за да очаквам приказни истории. Както вече казах, наложила съм си ценности, които не включваш да си легнеш с първия срещнат само и само, за да го направиш...
Но както и да е, нвма да се впускам прекалено много в детайли, просто исках да уточня, тъй като видях, че може би съм оставила погрешно впечатление у някои хора. Ще се повторя, но пуснах темата с цел да разбера мнението на хората по този въпрос и това не означава, че коментарите автоматично ще ме накарат да размисля, тъй като вече си имам изградена ценностна система, мнение и цели и е малко вероятно това да стане...
И още нещо - под "гледа се с лошо око" нямах предвид, че чак толкова ме вълнува всеобщото мнение, а се опитвах да обобщя действителността за 70% от българските младежи и тяхното мислене.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 35f5c4f5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   браво! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 62cf32647b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Направи го, когато се чувстваш готова и с правилния човек.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4bcbb0ad38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Здравейте, момиче съм и съм девствена, преди почти 3 месеца фактически Октомври месец някъде към средата с приятеля ми (вече бившия) се натискахме (под натискахме имам предвид той беше легнал а аз бях върху него седнала на члена му) не сме се събличали чисто голи той беше по боксерки а аз по нещо като бикини. Той беше възбуден (беше го надървил) аз също бях възбудена, притеснявам се защото четох по други страници, че преди да свършат мъжете изпускат няква течност в която също има сперматозоиди, той не е свършвал мисля, че не е изпускал и такава течност, но ако е изпуснал възможно ли е да съм бременна? Пак подчертавам, че не сме били чисто голи забравих да кажа, че се натискахме преди месечния ми цикъл а и също, че от лятото пия хапчета Хлое. Лятото гинекологът ми ми изписа хапчетата Хлое, защото месечния ми цикъл беше по 2 седмици някой път и по малко повече и ми вървеше много слабо и, защото стената на единия ми яйчник е малко по-дебела. Октомври месец бях пропуснала да изпия няколко хапчета и майка ми се обади на гинеколога и му каза за пропуснатите хапчета а той каза, че цикъла ми ще дойде по рано и така и стана, Ноември месец също имах нормален цикъл нито ми е закъснявало нито нищо, Декември месец също имах цикъл, но ми вървя само 4-5 дни, 1 ден си беше кръв, 2 ден също, но не ми вървя така както по принцип ми върви първите 2 дни вървеше ми по слабо, 3 ден пак беше кръв, но беше нещо като зацапване, 4 ден беше само леко кафяво а на 5 ден вече нямаше нищо, четох за тази "цветна бременност" и много ме е страх. Симптоми на бременност мисля, че нямам от може би 1 месец насам започнах да заглеждам корема ми и забелязвам, че като се наям се подува, ако не ям така както си ям по принцип (не, че ям по много) не е подут днес сутринта като се назакусвах и след час-час и половина отидох пред огледалото и пак беше подут а не бях яла много, като застана пред огледалото и си видя корема толкова подут ме хваща още повече страх, моля ви отговорете ми на въпроса.
А до авторката извинявам се, че пиша такъв коментар върху историята ти, но няколко пъти се опитвах да добавя моята история, но не знам защо не я добавят.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd5c7e55af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   27 на колко години си?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e3dca8a11e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Да си девствена на 19 си е нормално(поне така би трябвало да бъде) а не проблем или пък нещо от което трябва да се притесняваш... до когато срещнеш подходящ човек и се чувстваш готова за нещо повече.

Това си е нещо лично и едва ли трябва да даваш отчет и да се съобразяваш с околните кой какво прави или мисли, при положение, че твоята ценностна система не съвпада с тяхната. Тяхното мнение не би трябвало да е водещо за теб, а само какво ти мислиш и как се чувстваш сама за себе си. Най-важно е да си в хармония със съвестта си.

А това какви са 70% от БГ младежи си е тяхна работа. На тях им е натрапена чалга културата и поведение. Те са опошляли, потънали до уши в помия.... Ти нали не живееш в БГ вече-не ги гледай тях.

Но пък не всички в БГ са така. В християнските протестантски общности/църкви например момичетата също си се пазят девствени. Това се смята за естествено, нормално и се уважава. Никой не им се пресмива, смята се че е нормално момичето да е чисто(сексуално) докато не се ожени. Така че да не обобщаваме-хора всякакви има.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker