Ако беше българин щеше поне да каже "Не ме занимавай кучко " вулгарно, но по-добре от нищо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ако беше българин щеше поне да каже "Не ме занимавай кучко " вулгарно, но по-добре от нищо!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3531 пъти
Здравейте, за първи пат пиша тук.... не съм почитател на споделяния :) Преди време се запознах с един човек в доста голям не български сайт писахме си седмица преди да излезем.

Първата среща беше добре имаше и романтика не се оплаквам, На втората среща бяхме на кино (след киното трябваше да спя в тях 1 вечер ) когато свърши киното и отидохме пред тях той се обърна и ми каза че бившата му е в тях и не може била дошла за малко да си вземе нещо остави ме до в къщи.

Когато се прибрах и отворих профила си защото исках да му кажа, че всичко е наред видях че сам блокирана. Писах ОТ профила на моя приятелка, пратих му и смс, не бях много любезна :).

След 2-3 дни ми върна каза че съм му липсвала и другите сладникави неща, че вече приятелката БИВШАТА я няма. Да и аз излязох с него отново 3-4 срещи аз бях добре а и той ми изглеждаше щастлив доста особено в малките часове на вечерта ;)

На последната ни среща зададох въпроса какво ще прави за Коледа и нова година. Отговори, че на Коледа Е ЗА 3 дни при баща си не можел мен да вземе защото Баща му бил малко дръпнат и не обичал запознанства и при това на Коледа. ОК казах аз и питах, а Нова Година,

Ми пича имал купен билет за някаво парти за което си купил билет преди 4 месеца а мен тогава ме нямало и на мен да купи, търсил за мен ама били продадени вече. Каза че не съм била предвидена в живота му.

След 2 дни пак ме блокира, блокира и приятелката ми от която ми писах на предното блокиране. Писах му един пат смс -без отговор и нищо не чух повече от него. Виждам че някои ми посещава профила със скрит профил но не знам. Аз никога не сам близвала алкохол през живота си, но последната седмица не отрезнях :) Кажете ми сега мажете не са ли свине, или поне чужденците ако беше българин щеше поне да каже "Не ме занимавай кучко " вулгарно но по-добре от нищо. Извинявам се знам че има и маже в аудиторията ама тая постъпка за мен е грозна. Не чакам съвет (не че ще е излишен, но не искам да затормозявам хората ) Ако решите пишете аз с радост, ще го прочета

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: dfb0d698ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако питаш мене идеоти валяло! Все тая дали е българин или не, като не знае какво иска прати го да си търси щастието другаде. Не се занимавай с този човек повече, като е бил несериозен веднъж, а после и втори път... 100% и трети ще има!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 684f16350c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми така е, лицемерието сред чужденците от т. нар. Запад е нещо обичайно, подмолни са, кофти е. Не говоря за интимен план, защото не съм имал вземане даване с подобна чужденка, но във всички други отношения са си такива, защо да не са и в интимен, нали?

Какво очакваш да ти кажем, на такива в България им викаме "п... и", не че ни е приятно когато изпадаме в подобни ситуации на неговата, но определено предпочитаме да сме по-искрени с риск да си навлечем гнева на жената и да отнесем някой шамар или псувня, да кажем че е резонно, но пък и по-мъжко да посрещнеш така нещата. Ще те посъветвам за в бъдеще да подлагаш на изпитание тези шматки, дръж ги в шах и не им се пускай толкова бързо, ако искаш нещо повече от чук и бег. Това е игра и трябва да я играеш стилно и умно, ако искаш да си победител:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6416545c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами, нали се обиждахте от грубото отношение на мъжете(българи) към вас? Явно сте свикнали да ви обиждат, иначе нямаше да се движите със загубеняци, а истинските мъже да си седят незабелязани. Скоро видях един да си храни приятелката, ама на нея не и пука особено, тя ще си ходи с него, щото я кефи да я правят на парцал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ad0e50114a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-голямата част от чужденците възприемат българките (пък и момичетата от Източна Европа като цяло) само като обект на забавление, не са много тези, които биха се решили на сериозна връзка, тези които пък биха се обвързвали с българки са такива, които нямат никакъв шанс сред техните си жени, поне моите наблюдения са такива. Каквото и да е си говорим общото мнение за момичетата от изтока е ужасно.

Разбирам те, най-вероятно си се регистрирала в този сайт за да избягаш от "вулгарните" българи, но си се натресла на друг - вярно не вулгарен, но човек който да се позабавлява с теб и да те захвърли.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7ae1ff2dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво прави бившата му у тях? :X

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e94d4f2bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом имаш време и нерви да се занимваш с глупости, ние какво да ти кажем?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cd8e769684
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, съчувствам ти. Най-добре не се занимавай с него. Не всички мъже са свине. Пожелавам ти скоро да срещнеш някой, който да обикнеш и той да ти отвърне със същото. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ed5b198fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сори за това, което ще напиша, ама сама си си виновна. Лампичката е трябвало да ти светне още от момента, в който ти е казал, че бившата му е у тях ;) После блокиранията и всичко останало. Нещата понякога са толкова явни и ще ви извадят очите, но не искате да ги видите ли не знам и аз. И после ревете и се вайкате, че мъжете са свине и тъпанари, че всички са еднакви и т. н. Да, има и такива, но в голяма част от случаите го правят, защото човека отсреща им го позволява! И тея оправдания за Коледа и Нова Година.... ок, ако за Коледа някак си може да си затвориш очите (макар, че ако човек държи на теб истински, няма да му пука от нищо) то за Нова Година няма извинение! Ако иска да е с теб, ще му е през оная работа за къде си е купил билет и т. н. най-малкото няма да ти каже, че не си била предвидена в живота му. Точно обратното, ще ти каже, че се радва, че си се появила в живота му и ако трябва ще сте сами двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f3ab48cd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Остави го, не те заслужава. Ако бях на твое място още първият път когато без причина спре да ме търси щях да се откажа. А от каква националност е?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 936252ffaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност е просто. Той е бил с бившата си когато те е блокирал първия път и затова не е искал обаждания. Това е нормално. Няма нищо кой знае какво. сигурно са се карали или подобно.

След това се е "посъветвал" с баща му и е ясно какво му е казал. Не знам как е бил секса между вас но това те е обвързало. Ако е имало и нещо друго или се е създало между вас на тази основа -- съжалявам.

Твоята реакция, с която би го запазила, е да го блокираш след като ти е казал че не може да те вземе за коледа при семейството си.

Забрави го. Намери си друг -- така е по-лесно. Ясно е че за този чувствата на жената до него не са важни. Всъщност си имала късмет че коледа е била близо и че се е свършило така бързо.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 99e427fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ви много за съветите, аз маи наистина сам глупавичка, май вината е в мен след 4 дни ми се обади каза че имал нужда от мен и т. н че му липсвам. Аз нали съм мека марика се видях с него извини ми се, секса беше пак на лице да то е ясно като съм идиотка. Пишем си всеки ден чуваме се, ама на мен ми закъснява знаете какво!!! Правих тестове 2 отрицателни, но не спирам да ям, повръщам понякога уморена сам след 10 Дни се прибирам в БГ и ще си направя кръвна проба ако ми има нещо... Ще сажелява... Но мисля сега аз да го блокирам и да му кажа повече да не ме търси нали знаете веднаж като се счупи после ходи го лепи :) Наистина Ви благодаря

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 99e427fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 малкото педе... че е Немец И да Ви кажа сега му казах че по- добре е да спрем да се виждаме. Ако има проблем с теста ще му се обадя... пак и аз мога сама да се оправя (това не го казах ) Ако има нещо не искам да имам грях да правя това но не знам до колко ще се справя сама ох.... Как сама си го натресох... само че защото има такива некадърници по света и глупави момичета като мен има и такива ситуации извинявайте ако сам ви натоварила с нещо :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 99e427fb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   О забравих след нова година, когато се видяхме каза че е бил при вуйчо си, защото бил в кома и не ходил на партито ама сега като сам руса не значи че сам тапа то му личеше че лъже. И пак ми се разрева и не знам за какво ми реве? Вече си мисля че това е тик когато излъже след това да се разреве

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker