Правя секс с двама мъже едновременно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правя секс с двама мъже едновременно
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 181238 пъти
Не зная дали тук е правилното място, но ще споделя историята си, защото ми е необходимо и странично мнение.

Аз съм жена на 37 години. Изглеждам много добре по думите на мъжете, които ме познават. Това е причината, поради която все избирам и все не мога да избера точния мъж. Сред всички, с които съм имала връзка, може би имаше двама такива, но те останаха в миналото. От 2 години имам връзка с мъж на 43. Единствената дума, която мога да използвам за него е "страхотен". Улегнал и отговорен, но в същото време весел и забавен, с чудесно чувство за хумор. Материално е доста добре, спортува редовно и изглежда чудесно. Не веднъж е доказвал, че ме харесва и държи на мен. Мога да изброявам още, но не това е целта. Ще отбележа само, че не е женен.

Още в началото връзката ни постъпи честно и ме предупреди, че харесва някои нестандартни неща в секса, а именно да прави секс с приятелката си заедно с друг мъж. Не ме е притискал, но бях наясно, че ще дойде момент, в който ще трябва да реша. Така и стана. Една вечер беше поканил гости и изкарахме чудесно. Малко преди гостите да си тръгнат, той ме повика в кухнята и ме попита ще имам ли нещо против един от приятелите му да остане и тримата да правим секс. После допълни, че ако не искам, няма да се сърди. Често бяхме говорили за нестандартните неща, които харесва и не бях изненадана. Малко се притесних, но ако трябва да съм честна ще призная, че понякога съм се питала какво ли ще е да бъда с двама мъже едновременно. Реших, че момента да опитам е дошъл. С две думи, направихме го.

И двамата бяха много внимателни и търпеливи. В началото бях стегната, но те не бързаха и успях да се отпусна под влияние на ласките им. В интерес на истината не успях да свърша нито веднъж, но ми беше много приятно това, което правиха с мен. Следващите два месеца, три пъти правих секс и с двамата. Всеки път бяха внимателни и нежни и аз се чувствах страхотно между тях. Последния път, изненадващо за мен, успях да свърша и то два пъти. И така вече година и половина, два-три пъти месечно правя секс с двама мъже едновременно. Да не пропусна да добавя, че за това време правих секс с още двама негови приятели, които той покани по различно време. Така в момента освен него, имам още трима любовници. Не ме разбирайте погрешно. Съвсем не се оплаквам. Дори напротив. Сега идеята за секс с двама мъже не само не ме притеснява, но и силно ме привлича.

От известно време получавам оргазъм, дори когато правим двойно вагинално проникване. Накратко, това е историята ми и искам да чуя какво мислят за нея и други жени. Моля да пишат жени близки до моята възраст (от 33/34 до 40 години). А също и такива, които имат подобен интимен живот. Благодаря Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 185

преди: 14 години, 11 месеца
hash: eb43c2be67
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Вах възбудих се като ти четох историята, ама... все пак не мисля че е нормално!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5ed70e2722
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

2.   Да ти кажа лично мнение-ти си една голяма к....а и ставаш явно само за секс да те използват.Не ме разбирай погрешно но поне аз така мисля.Поздрави и умната със секса :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: bc12af18ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   В крайна сметка, ако ти е добре, защо не.
Мисля, че може би е хубаво да се пробва веднъж , дваж, спотанно, но чак пък системно на мен лично ми се струва вече някак изхабяващо.(макар че нямам опит - това е само теза:))
Мен лично ме изненадва, че правите тройка само с друг мъж, повечето мъже биха предпочели друга жена.
Иначе нормите на поведение всеки си ги определя сам и може да прави каквото си поиска, разбира се ако това не пречи на никого. Никой няма право да те съди.

Но теб май те притеснява нещо друго, иначе нямаше да пишеш тук. Можеш ли да създадеш семейство с такъв човек, да ли той вобще го иска?
Общо взето всичко се свежда до въпроса, така ли виждаш живота си и би ли била щастлива така.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 41c0a69eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

4.   Ти си много тъпа онзи те използва като проститутка при това без да плати за това е добре материално защото от другите дето те чука той най вероятно взима

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0d25c4dd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

5.   Ами госпожо или госпожице (не разбрах)отначало този мъж го описа като нещо уникално , а най-вече като прочетох че не е женен повярвай ми зарадвах се(поне в един случай да не се навлиза в чуждо семейство).Но после ме разочаровахте. Може да ме сметнеш за консервативна но не мисля че нормален мъж, който държи на теб (не само за секс) ще седне да те предлага сексуално на ляво и на дясно.

А като стигнах с четенето на историята ти с още двама мисля за теб същото което пише номер 2 че си една голяма к...а. Извини ме за грубоста , но в качеството си на почти твоя наборка (живееща и правила секс само с единствен мъж поне до сега:съпруга ми) друга отценка спрямо сексуалното ти поведение което си описала , немога да ти дам. Една жена на 32г.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 21dfbaa3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   Аз съм за номер 2 и номер 5....ти си басси к***а-та ,аз когато обичам и държа на една жена никога не бих позволил друг да я докосва,пак да не говорим за СЕКС?!?! Този човек просто те използва ,като безплатна курва и води приятелите си лелее,това не е истина!Дори и да ми е най-добрия приятел немога да си го представя,пак тои с 3-ма още!А може би има и друга причина както казва номер 3 защо не с 2 жени???Сигурно тоя твоя е ПЕДАЛ др не виждам!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: df3ae19c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Улегнал и отговорен, но в същото време весел и забавен, с чудесно чувство за хумор. Материално е доста добре, спортува редовно и изглежда чудесно.", но... знаех си, че има някаква уловка.

Мисля, че сексуалните желания на партньора ви са извратени, но ако това ви харесва и на двамата нека не ви мислим- търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Забавлявайте се, мили хора, сега ви е паднало, че прехвърлите ли някоя и друга годинка само ще си спомняте.

Леле боже, като си помисля какви спомени ще имате чак се изчервявам...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3262976c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

8.   Булка, остави хората ди си говорят каквото искат.......Разни хора, разни идеали.....както е казал поета.
Аз те подкрепям, живота е твой и щом това ти харесва, не виждам нищо лошо, нито си направила нещо страшно. Един живот се живее............
Но винаги ще има нападки, когато споделиш за това някъде.............
Аз те съветвам, да не ти пука...................
И твоят човек не те използва,както мислят по-горните коментари, защото Той те е попитал дали искаш.............не ти води никой на силаа.
Той също не е виновен за това което харесва..........
Успех

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7cb3416bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Моралната страна на въпроса тук няма да я засягам.Това е ваше решение.

Аз лично бих била много притеснена за сексуалното си здраве-никаде не казваш обезопасен секс ли правите или на юнашко доверие, но ти гарантирам,че ако е второто, няма да се отървеш от някоя друга инфекцийка (ЧПВ най-малкото) и, не дай боже, СПИН.
Не мога да ви се начудя как го водите тоя живот, как заспивате вечер, без да сте наясно кой какво ви е донесъл като ''интимен подарък''.
Аз не бих издържала и ден да живея в такава неизвествност, но явно има хора, на които не им пука.

Иначе не те съдя-решението е твое. Но освен удоволствие, сексът е и опасен. Или още не знаете?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 96daf7b7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно си от типа жени , които стават само за оргии . Аз на твое място бих мислила за семейство . Но животят си е твои , живей го както ти харесва.

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 804e4cf9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Ха, ха, ха...ами пичовете са си намерили безплатна мадама, вместо да плащат на проститутка 3-4 пъти месечно, ти си им винаги под ръка...4-5 са ти се изредили за година и половина, що пък не, продължавай в същия дух...до края на тази година има още време за нови 2-3...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 07a68e8e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да ти кажа ли аз какво мисля-ти си една долна курва на която и е приятно да се гаврят с нея и да и правят нестандартни неща.Не проумявявам как водиш полов живот без да знаеш да ли са прихванали някоя венерическа болест.Тези мъже са намерили своята безплатна мадама за еротични преживявания,но за разлика от проститутките на които се плаща ти винаги си готова за оргии....
Сексуалните ви изпълнения за мен са извратени

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 303571ce6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Незнам доколко мога да ти бъда полезен. Аз съм мъж и като такъв смея да кажа, че това което си описала тук е до някаква степен дори в по-голяма е възбуждащо, но дали е нормално приятелят ти който толкова много държи на теб, да те "предоставя" на приятелите си!? Замисли се какви са коментарите по твой адрес когато са на по бира само по мъжки.

Живота трябва да го живеем така както ни харесва, но да не забравяме , че сме хора които имаме някакви ценности, за всеки са различни, явно вашата "ценност" в живота е секса, незнам , не мога да ви опреквам нито вас, нито приятелят ви, но вие сте зряла жена, която би следвала вече да се замисли и за семейство. А когато това стане , как ще визпитате правилна сексуална култура във вашите деца. Нека не позволаваме нашите деца да страдат от хормоните ни.

Желая ви успех в любовтта , но за мен това е чисто чукане без никакви чувства. Извинтете ме ,че се намесих в дискусията ви като мъж, но неможах да се сдържа.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 561cdc8211
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

14.   Браво на номера 3 и 8 за толерантността. Колкото до другите, не разбирам защо така се нахвърляте върху жената. Тя не ви кара да правите това, което върши тя, нито ви налага мнението си. След като не одобрявате поведението й, какво търсите в сайт, в който ЗНАЕТЕ, че ще прочетете такива истории. Намирисвате от далеч на „страхливо лицемерие”. Жената иска мнението на хора с подобен интимен живот или поне опитвали подобно нещо, а тук куцо и сакато бърза да излее помия върху всеки различен.
Четете какво искат хората, а гадните квалификации пазете за себе си. Дали гаджето й държи на нея е неин проблем, не ваш. Достатъчно е живяла, за да може да прецени.

Сладурано! Аз и гаджето ми имаме подобен интимен живот. Групата ни се състои от 5 човека. Трима мъже и две жени. Единия ни приятел в момента е сам, но не чувства липса на нещо толкова нормално като секс, защото винаги е добре дошъл. Аз живея с гаджето ми от 7 години и не смятам да се разделям с нея. Обичам я, уважавам я и много държа на нея. Да, харесваме и правим нестандартен секс, но не нараняваме чувствата на никого.

Колко от мъжете и жените, които правят „нормален” секс и се възмущават от историята на ти, при пръв удобен случай гледат да чукнат нещо странично? ВИЖ СТАТИСТИКИТЕ ПО ВЪПРОСА! В трудните моменти винаги сме заедно. В хубавите – също. Имай предвид, че злобните коментари са породени от завистта на ПУРИТАНИТЕ. Какво мислят те не трябва да те интересува. Важно е да се чувстваш обичана, желана, уважавана и ценена! Колко от тях се чувстват така така? Може да не ми отговарят. Да отговорят на себе си! Желая късмет на теб и твоя човек!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 72486bbc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

15.   И аз съм правил тройка,не беше нещо особено,НО беше с жена за която не ми пукаше.Едва ли има мъж който ще сподели любимата си с друг!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Определено предизвиках недоволство. Дали е само това, обаче?!? Благодаря на мъжа, направил коментар 14. Явно да си различен, дразни околните. Нека поясня за хората, в чиито коментари звучи „загриженост”. От една година живеем заедно с моя приятел. Не само е доказал, че ме обича, уважава и цени, но и винаги мога да разчитам на него. За разлика от няколкото бивши такива („нормални мъже”), с които съм имала връзка и които обещаваха да извършат чудеса от храброст, без да съм искала това от тях. Още при първия проблем или затруднение, обаче изчезваха панически. И ние като всички хора, освен хубавите моменти имаме и трудности и проблеми, но ги посрещаме и решаваме заедно. Разговаряме и правим планове. Надяваме се и мечтаем. Гледаме в една посока.

Ако нестандартният секс е цената, мисля, че си струва. На госпожата направила коментар 9 ще кажа, че презервативите, добрата хигиена, редовните посещения при лекар и някои други мерки са абсолютно задължителни и никой не ги пренебрегва. За номер 11 ще поясня, че мъжете, с които правя секс са трима, като не броя приятеля си. Това число не се е променяло и няма да се промени. Явно не сте ме разбрал, но това едва ли има значение. Желая на всички късмет и особено на номер 14.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0d25c4dd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   А вие секса само нещо ей-така ли го имате. Кеф за момент.Той не е ли плод на любовта за която най- малко се пише. Омръзнаха ми курвенски историй. Абе хей жени къде ви са морала и авторитета? Чукат ви под път и над път и отзаде ви се смеят и ви обсъждат с присмех. Мен никой освен мъжами като не ме е ебал да не съм умряла- напротив имам нерщо дето вие леките кокони го нямате-МОРАЛ ,ГОРДОСТ, АВТОРИТЕТ

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f127f39d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Не бих давала мнение за такова нещо ако не ме питат, но понеже в случая се иска мнение по въпроса, затова ще кажа какво мисля.

Преди година и нещо приключих връзка с мъж, който беше извратен в секса. Подчертавам, че бях увлечена по него. Аз реших да не се правя на консервативна и застреляна и приех неговите желания. Реших, че ако правя всичко, което иска, той ще се влюби в мен.

Той също беше правил тройки, но ми каза, че ако аз не искам, няма да ме кара. Аз естествено не пожелах, но за сметка на това трябваше да правя какви ли не неща като фистинг, да ползвам вибратори и какви ли не секс играчки, да бъда ръгана отзад като животно и да слушам непрестанни пъшкания и възгласи все едно ме яздят и съм кон, а не жена. Даже накрая след среща получавах леко гадене, предполагам че организма ми се е бонтувал. А той така и не се влюби....

Един ден му казах, че не ми е хубаво с него, а секса е ужасен и не искам повече да го правим. Ударих му мъжкото (псевдо)достойнство и се разделихме. После той срещна друга, но по думите му не била добра в леглото, сигурно му е отказвала щуротиите и с нея се разделиха. Правел ми е намеци за секс, понеже сме колеги и се виждаме, но аз не съм искала. Доста време след това не съм си и помисляла за секс, дори не исках да имам връзка. Наскоро обаче срещнах много мил и добър мъж, сприятелихме се и после се влюбихме. Той също е имал сексуални проблеми като мен, но от друго естество и 3 месеца имахме само платонична връзка. После правихме любов (не го наричам секс, защото няма нищо общо с онова, за което ви разказвах). Отначало не беше добре, но бях щастлива, че съм с него и нито за миг не се почувствах както преди. След това нещата постепенно започнаха да потръгват и става все по-хубаво. Сексът в тази връзка е просто едно допълнение към всичко, което имаме. И сега съм много, много щтастлива с този човек.

Мила госпожице, искам ако може да си вземете поука от това и да решите Вие какво място искате да заемете в живота на този човек. Ако обичате секса и държите основно на него, значи това е вашият човек. Но ако си мислите за семейство, любов, вчрност, деца, ще ударите на камък. Това не е мъж, който може да обича, а мъж, за който жените са създадени единствено за секс. Най-лощото е, че той е извратен и манияк. Хората, които са Ви оплюли в предните постове, донякъде имат право. Вас просто Ви използват като безплатна проститутка. Не Ви обиждам, нито упреквам. Само помислете дали наистина сте щастлива, защото аз също си внушавах че съм, а в действителност (с извинение за израза) ми се е драйфало.
Сексът не е евтино забавление и игра, той е начин да покажеш любовта си на другия, да почувстваш близостта на любимия човек, да създадеш поколение.
Дано съм била полезна.
Ж32

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: f0ee5408cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   № 14, евала за изказването! Не съм правила групов секс и не възнамерявам, но мразя ПСЕВДО-моралните хора, които дават "авторитетните" си мнения и са "специалисти" по всичко. Но това не ме учудва, все пак живеем в България...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b880e160f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Прави каквото си поискаш и не се връзвай на коментарите. Въпроса е знаеш ли какво искаш? И човека до теб дали иска същото?

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d6a472c90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Маце ти си намерила точния мъж, няма какво да чакаш, вземайте се!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 804e4cf9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   По- добре с трима, отколкото с двама...навсякъде да има мъж в теб!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Може и така да е № 22. Минавало ми е през ума, но за сега не смятам да опитвам. Благодаря за предложението, но някъде трябва да се сложи граница.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1bdab51e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Няма нищо лошо, щом ви доставя удоволствие каква е причината да се съмнявате, може да опитате и с трима но само ако много го желаете. Вигаги ще ви одобряват и критикуват но никой няма право да заклеимява другия.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Маце, щом ти харесва да се набиваш на два кура едновременно, набивай се. Путката си е твоя. С кого и с колко я споделяш е лично твоя работа. Щом и на гаджето ти му харесва нямаш никакви грижи. Само че както сама казваш отначало не ти е било гот. После пък и на сандвич си почнала да свършваш. (Браво! Ще е добре да има повече такива жени!) Та се питам до къде ще стигнеш накрая..., 3х1, 5х1, 10х1..., не забравяй че апетита идва с яденето, все пак.

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Има ли значение за теб № 25 до къде ще стигна?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 335f3a672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Много мъже споделят, че мисълта да споделят жена си с друг мъж ги възбужда. Точно факта, че това е човека, когото най-много обичаш възбужда най-много. Според мен това е по-добър вариант отколкото да изневеряваш на мъжа си зад гърба му :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Определено си прав № 27. Когато видя блясъка в погледа му кого ме обладава приятеля му, или когато прониква в мен при сандвич, направо откачам. В такъв случай знам, че му доставям страхотно удоволствие. За второто също си рав. Така никой не е наранен. Авторката

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ba050dfe39
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Въпреки че далеч не съм на твоите години , мисля че реално погледнато върху нещата мога да ти кажа, че ти си една средно статистическа лека жена, която позволява на мъжа "който я обича" да вкарва и още някой в задния й двор.. Според мене въпросния мъж , който така добре си описала далеч не е нормален .. само човек с болен мозък може да даде приятелката си на още 3-4-ма негови приятели!А представи си , ако най-добрите му приятели са 50 ? В всичките ли ще се шибаш .. ?! На мене ми е чудно как жена на 37 г., за която се предполага , че е олегнала и навътре нещата ще допусне подобно нещо ? Аз съм на 17 години.. и не бих го допуснала дори да ми омръзне еднообразието и монотонността в една връзка .. Възмутена съм !

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 335f3a672b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Не е важно какво правиш. Важно е как гледаш на него!! Ти може да си си снобка колкото си искаш, но не всички са такива. Някои хора обичат да се забавляват по различен начин и в това няма нищо толкова лошо. Повярвай ми. И без това повечето жени през живота си спят с поне няколко мъже. В случая хубавото е, че всички се познават и им е хубаво заедно. Аз не виждам нищо чак толкова страшно. Всъщност им завиждам.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Евала ти правим сладурано! Човек трябва да бъде смел и да опита това, което му се прииска. Браво!

№ 30 абсолютно си права :) Не завиждай на авторката обаче. По-добре опитай ;)

№ 29 първо да порасне и след това да коментира неща, които не разбира!

№ 27 е уцелил в десятката!

№ 25 ти също си прав. Апетита идва с яденето. Като имаш апетит, ядеш! какво неясно има тук. Да не би да имаш апетит за авторката :)))

№ 22 не злорадствай! Да не изброявам нататък. Ей! Хора! Ако ви се иска нещо подобно, от вас зависи да го имате. Защо ядете жената? Да не би да ви е криво, че на нея й стиска, а на вас не? Я по-смело ;)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 561cdc8211
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Маце, ако твоя те зареже, аз ще те взема. Обади се :) wandereramongstars@abv.bg

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От № 32 за № 30. Вместо да завиждаш, може да ми се обадиш на мейла. Може да излезе нещо ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 556533d3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Браво съкровище! Блазе му на приятеля ти! И аз такава жена си търся, ама на, все удрям на камък. Късмет и не слушай завистниците!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Аз съм жена и съм на 32 години. Живея с приятеля си на семейни начала от 8 години. О 6 години правя тройки и четворки с двама от най-добрите му приятели. Да си призная доста трудно се навих на това. Отначало мислех, че не ме обича и че след като задоволя желанието му ще ми бие дузпата.

Оказа се обаче, че греша. Връзката ни е страхотна, а секса с двама или трима мъже едновременно е направо страхотен. Запълват те навсякъде и достатъчно на брой пъти. Аз също като страшно обичам да ме чукат на сандвич. Любимата ми поза е да седя върху члена на някой от приятелите му с гръб към него и в същото време гаджето ми да проникна във вагината ми. Чувствам се страхотно когато усещам двата члена в себе си и виждам удоволствието на приятеля ми в очите му.

Мога да ти кажа само едно. Хич да не ти пука от тези дето те обиждат. Щом се разбираш с твоето гадже по въпроса, няма никакъв проблем кога, как и с колко мъже се чукаш. Прави си кефа и нека ти завиждат.

И още нещо, което за малко да забравя. Преди три дни гаджето ми предложи да се омъжа за него. Желая ти много щастие и не се притеснявай толкова. Живей си живота както ти харесва.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f1507ac430
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

36.   №35 и авторката, ако това не са фантазии ви завиждам за смелостта да отхвърлите пуританските морални предразсъдъци и да го направите. Много хора забравят, че секса освен за продължаване на рода е основно за удоволствие, особенно що се касае за оралния ,аналния , или тройките. Блазе ви!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c9607621d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Аз съм мъж около 35, и никога не бих си дал любимия човек да го чука друг. Просто този човек не те обича или получава пари от другите за това че те чукат.Можеш да бъдеш на 100% сигурна.Как може да те дели с други при положение че те обича.Тва е нещо сбъркано и ти си се превърнала в източник за допълнителни доходи.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: cd68f46802
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   И аз не си давам любимия човек по принцип, но все бих опитал тройка.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 146c677496
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Защо си го причиняваш? Самотата ли те плаши? Или може би си мислиш, че няма да намериш по-добър от него за другите неща във връзката ви? Или си мислиш, че е временно и ще му омръзне?

Мен не можеш да заблудиш, че това ти харесва наистина. По написаното от теб си личи. Истинските ти въпроси също прозират, но не ги казваш, защото знаеш какви отговори ще получиш, а и не можеш да ги формулираш точно, за да уловят цялата ситуация, в която се намираш.
Не се опитвай да си наложиш, че оргиите ти харесват и сама да се опитваш да си промиеш мозъка. Има хора, на които наистина им харесват, но ти не си една от тях. Ако продължиш, ще си съсипеш психиката.

Вероятно няма да ме послушаш, но искам да ти дам кураж да следваш себе си и желанията си. Когато вървиш срещу природата си, няма да стигнеш далеч и ще си обречена на нещастие. Ще ти дам два съвета. Първият е да се опиташ да събудиш ревността у мъжа ти. При следващата оргия отдели по-голямо внимание, погледи, ласки на другия. Започни да говориш на мъжа си и да настояваш да правите секс с конкретен негов приятел. Искай го сама. И така с всеки, който ти натриса. Ако това не го откаже, оставяй го. По принцип съм на твърдото мнение, че този човек не е за теб. Може да е много добър, но на теб ти вреди ужасно и е най-добре да го напуснеш. Ти избираш в крайна сметка живота си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Виж ти! Темата ми е отново актуална! № 39 благодаря за загрижеността, която усещам в коментара ти. Искам да те уверя, че с този мъж нищо не ме плаши. И нищо не си причинявам. За психиката ми няма никаква опасност. Това, което правим ми харесва и то много. Дори не можеш да си представиш колко невероятно е усещането да си между двама мъже и да ги усещаш навсякъде в тялото си. Удоволствието е неописуемо!

Искам да подчертая, че откакто съм с този мъж се чувствам страхотно! Във всяко едно отношение. А ако на някой това не му харесва, нека не чете, за да не се дразни. Изрично съм подчертала, че искам мнение само от жени или дойки, които имат подобен сексуален живот.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: dd622a739a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   На запад стават далеч по извратени неща от тези , които чета в тази статия.. Виждал сам какви ли хора , които си разменят партниорите и т.н. Нудистки плажове с хиляди голи хора, сунгерс клубове със всевъзможни извращения..
Българите са супер консервативни и морални.. Тепърва ще навлезат промените..
Лично аз смятам, че авторката си прави кефа и това, което и харесва. Явно и тя и мъжат и са достатъчно извратени , след като тези неща продължават с години..
Аз лично бих правил 4ка с някой добър приател и неговата приателка :)
Друг е въпроса, че не сам на 100 % уверен в правотата на тази статия.. и на част от коментиращите я хора..

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Към авторката. Не разбрах какво те притеснява скъпа. Мнение и съвет се иска за нещо, което предстои да направиш, а не за такова, което вече си направила. Не виждам нищо лошо в историята ти, след като на всички им е добре и се забавляват.

И аз имам подобни отношения със съпруга ми вече 12 г. Освен него имам още 5 напълно легални любовника. Както и той 5 легални любовници. Създали сме свой кръг, в който, в определени граници почти всичко е позволено. Естествено спазваме някои правила, но без това не може. За сметка на това със съпругът ми получаваме удоволствие, което няма как да получим по друг начин. Опитвали сме всичко, което сме поискали и в много случаи се оказа, че преодолбяването на разни табута и ограничения носи страхотно удоволствие. Ще дам следния пример. Една сутрин след бурна нощ, на мен и две приятелки от групата ни хрумна мисълта: " А какво ли ще е усещането една от нас да бъде с всички мъже едновременно?" Отначало мисълта, за това, че сама ще обслужа всички мъже ме притесни и то доста. Приятелките ми също изразиха опасения, но идеята вече беше факт. Споделихме я с мъжете си, които за разлика от нас горещо я прегърнаха. След известен период, в който идеята узря пристъпихме към реализирането й. Иска ми се да кажа, че съм била най-смела от всички и първа, но истината е, че се реших да опитам едва, след като две от приятелките ми го направиха преди мен. И то само защото мъжете винаги се съобразяваха с нас.

Ами какво да кажа? Колкото и невероятно да звучи изкарах си повече от прекрасно. Никога не съм си представяла, че да се отдам на шестима мъже ще бъде толкова хубаво. Бяха внимателни и нежни. Усещах проникването на твърдите им членове отново и отново. Влизаха навсякъде в мен и ме побъркваха от удоволствие. Получавах оргазми много по-бързо от друг път. С една дума, беше страхотно!

И така, мисля, че в твоя случай няма от какво да се притесняваш, след като човека до теб е доказал, че можеш да разчиташ на него. След като и на двама ви и приятно да правите секс с повече хора не виждам какъв ти е проблема. Наслаждавай се на свободата да получаваш повече удоволствие и не търси одобрение от други хора. Най-малкото ще бъдеш неразбрана, а както виждам и оплюта. Прави каквото си знаеш, без да го афишираш и дразниш тези, които мислят по друг начин. Желая ти щастие!
Ина 35 г

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Аз не си падам по такъв секс, но щом на теб ти харесва, не виждам причина да се лишаваш от него. Въпросът тук е на нагласа, а не на наличие или липса на любов. Щом имате еднакви разбирания в тази област и няма обидени и наранени, значи всичко е ОК. Същото като с храненето е. Един обича пиле, друг - не. Да се твърди, че единия или другия не са нормални показва само наличие на тесногръдие. Това е нещо, което касае само хората, които участват в него. Друг е въпроса, ако нещо те притеснява.
Ж 28

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Щом ти харесва продължавай. Аз и съпругът ми от време на време се срещаме с едно приятелско семейство и ще призная, че това се отрази много добре на интимните ни отношения. Бяхме стигнали момента в който рутината се настани трайно в леглото ни. Беше въпрос на време някой да кръшне. Предложиха ни, обсъдихме идеята и решихме, че от опит глава не боли. И сега, три години по-късно, не съжаляваме. Подкрепям напълно 43 и 44. Прави си кефа и си живей живота. Само един е! Бъди щастлива :)))

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Не хващаш ли мускулна треска след такъв секс, бе джанъм? Аз с моя се чувствам като разглобена след два часа, а ти...
С двама, трима мъже си е направо тежко физическо натоварване. Да не си се занимавала с тежка атлетика?
Ж 45

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Щом така и така ти харесва, що не вземеш да се снимаш в порно филми. Хем ще си правиш кефа, хем ще изкараш някой лев ;)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1691b4ed8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Аз съм мъж и обичам да гледам женами с друг. Това неозначава, че не я обичам, а напротив - започнах да я ценя и уважавам още повече. Смятам, че когато освободиш съзнанието си от предрасъдаци и започнеш да се наслаждаваш на усещанията които получаваш оргазмите ще следват един след друг.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 40f41f95c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   Гледам доста е коментирано по темата, та и аз реших да си кажа мнението. Не знам за другите, но преди няколко месеца, ако някой ми предложеше да парвим тройка с жена ми, със сигурност щях да му разбия мутрата. И въобще нямаше да гледам мъж ли е или жена. Да обаче миналото лято ходих за пръв път на селото й. Тя и дядо й ходиха по общината, за да прехвърлят някакъв имот на нейно име. Аз седях сам и се чудех какво да правя. Да не зъдълбавам обаче. С две думи реших, че мога да поразчистя тавана и докато го правех попаднах на една кутия, в която открих снимки и писма на жена ми от времето преди да започнем да излизаме. Стана ми любопитно и започнах да ги разглеждам. В един от дневниците си беше описала как е правила секс с първия си приятел. Да си призная надървих се до пръсване. Оказа се, че е писала за всеки от приятелите, които е имала в рамките на няколко години. С един от тях дори пишеше, че си е правила снимки. Разрових се и ги открих. Бяха само три, но и те ми бяха достатъчни. Толкова се възбудих, че си направих чекия. С нетърпение изчаках жена ми да се прибере и правихме страхотен секс. След това й казах какво съм намерил. Отначало се смути, но като видя, че не правя проблем се отпусна. Тръгнахме от снимките и от дума на дума стигнахме до там, че направихме тройка. Първо с един мой приятел, а после и с една нейна колежка. С две думи от противник станах почитател на този вид секс. Предполагам, че за това си трябва определена нагласа, но е много различно и въздействащо. Сега от време на време правим такъв секс, но все още нямаме постоянни партньори за него. Не че това ни притеснява, но вероятно ще потърсим такива, защото все пак така ще отпадне възможноста за възникване на проблеми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 03c31cdf5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

55.   Аз мисля че не е редно да го правиш с двама мъже. Може единият да има неизлечима болест. Затова не го прави с двама мъже да не ти донесат неприятности

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: aa2128f825
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

56.   А, може и двамата да имат неизлечима болест:))) Почвай самозадоволяване!

 
  ...

1-50 от 185
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker