Девствен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен мъж
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 15813 пъти
На 31 години съм и съм девствен. Висок съм 171 см, с очила, ходя добре облечен в стил спортно-елегантно: дънки, панталончета, якета, чантички, шалчета, лятото къси дънкови и др панталони ризки, тениски, епилиран и всичко фешънско което се носи, смартфон и т н. Обичам природата и пътуванията, много момичета до сега са ме харесвали, но като се стигне до интимност или аз се отказвам или те ме изрязват. Като се стигне до среща и излизане отказват или ако излезнем аз не правя първата крачка, мълча, срамувам се и съм скучен и нищо не става. Ако поканя малки момиченца те са с 10. -15 години по малки от мене и явно разбират, че нямам опит а се влюбвам в тях, черпя ги, подаръци, правя майтапи и тъпотии, лигавя се, комплименти, раздавам се и започват да се подиграват с чувствата ми и обсъждат с колежките си, намигат си, смеят се, което е ужасно гадно за мен. Когато ги поканя казват ми не мога днес да излеза с теб, не си дават телефонния си номер, а то се оказва, че или си имат някакъв приятел или нарочно ме режат. По тази логика няма момиче което да няма някога приятел. Не мога да направя разликата и границата от майтап и коя те харесва въпреки че флиртуват с мен, заглеждат ме, засичаме си погледите, гледат ме право в очите, следят ме с поглед и ми се усмихват. Не обичам да ходя на дискотеки защото не пия, не пуша, не мога да танцувам, а всички момичета пушат, ходя само на кафенета а и досега учих. Не ходя и на купони и компании защото ме е страх, че ще ми се подиграват там. Не ходя и на фитнес, защото там ще ми се смеят като ме видят колко съм слаб и хилав. Нямам кола, но имам жилище. Нямам млади приятели, дружа с по възрастни 45 -50- 60 годишни, не съм обратен. Имам усещането за себе си, че съм човек зад маска-представям се за отворен обаче после ме разбират че не е така и още нещо мастурбирам от 12 годишен.
Доста хора са ме посъветвали от типа “отиди на проститутка и хвани си кучка да те отвори”, или ”Търси скромни момичета в Интернет сайтове за запознанства” или работещи в магазини в моя град. Имам чувството, че аз се самозаблуждавам че има скромни момичета. Извинявам се за израза, но според мен всички жени са кучки или поне така се получава при мен до сега или не съм попаднал на подходящятото момиче, което да ме приема такъв какъвто съм. Чел съм всякакви сайтове за свалки от типа “Пикъп арт”, сайтове за запознанства, мода и т н. Възможно ли е да е че нося очила или е от височината, че съм нисък макар че имах съученик който бе доста висок и пак е сам дори сега а и един по нисък които пък въртеше всички гаджета. Моля помогнете с точни и правилни съвети, не знам вече какво да правя, отчаян съм много…..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 11 години, 5 месеца
hash: b203f27a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Сега не разбирам - какво искаш - жена за секс (такава е категорията на историята ти), или връзка с жена?
От девствеността си винаги можеш да се оттървеш при професионалистка за 100-200 лв. Жестоко ти го препоръчвам, защото елитните проститутки си имат опит, ще те предразположи и няма да има гафове, а и да има - ти си плащаш.

Има иначе много скромни момичета, но и те не искат да бъдат с несигурен и комплексиран мъж. Докато не се пребориш с комплексите си, няма да намериш момиче. Не си приятел просто за околните си и ти самият не се харесваш - как искаш някоя жена да те хареса? Спри да се самосъжаляваш и направи нещо за тялото и душата си, защото няма да намериш жена да го стори за теб. Всички имаме своите си проблеми и търсим партньор, опора в живота, не домашни кученца, за които да се грижим.
Коя ще иска да създаде семейство с човек като теб?
Сигурно ще те е срам да не ти се подиграят, когато се жениш, какво ли ще правиш, ако реши да ти се роди дете. Ще го възпиташ да бъде също толкова несигурен човек, ще чакаш жена ти да бъде „скромна“ и ще я ограничаваш. Кой ще може да издържи мрънкането ти и самосъжелението ти на първо време... това е трагедията ти - не си намерил просто будала. Няма и да намериш. Остава ти САМО ЕДИН ИЗХОД - промени се.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b024acdd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Отиди при проститутка! Сериозно. Поне няма да те терзае мисълта "девствен съм" звучи все едно ти е комплекс. Спри да черпиш момиченца с 10-15 години по-малки, защото ако търсиш нещо сериозно, там няма да го намериш. Търси нещо около твоята възраст. И спри с почерпките, защото създаваш лошо впечатление.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4284f8814e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не се депресирай, наистина си тежък случай, аз бях така до 23 години. Ще те посъветвам нещата, които аз направих.

1. регистрирай се в сайтове за запознанства и влизай в чатове умерено, дори съм се виждал с жени от там.
2. прочети книги за психологията на жената.
3. задължително отиди на проститутка няколко пъти, но отиди на по - елитни, минимум за 100 лева на час.
4. спортувай вкъщи, купи си велоаргометър, дъмбели и щанга и т. н. Чети книги по темата, прави лицеви и корени, резултатите няма да се невероятни, но ще ти вдигне самочувтвието и ще си по жизнен.
5. пробвай се на всяка жена що годе сносна на външен вид, преди да си намериш за семейство, намери си жена за първите сексуални трепети.
Всичко е в твой ръце, нямаш време, действай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b17f22c58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Здравей, проблемът не е в теб, а в момичетата на които си попадал. Един съвет- истинската жена не кисне по барове, кафенета, дискотеки и кръчми. Истинската жена е преуспяла, делова жена над 25-6 години. Истински жени можеш да намериш на места, които ходят интелектуални хора от рода - театри кина и други.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e7c78a895d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имаш голям проблем. Всъщност имаш 2-3-4 проблема. Единия ти проблем го имам и мога да го коментирам-това за раздаването. Аз съм на 26 и съм болезнен романтик. Започна ли връзка влагам огромни чувства и надежди. Превръщам момичето в блян. Цветя, мили думи, подаръци, ежедневно при това. Какво мога да ти кажа? Те, разбирай жените това не го оценяват!!! Досега с 3 съм бил и трите не го оцениха! Всеки път ми разбиват и сърцето, и мечтите... и после всеки път драпат да се събираме заедно, а то вече е невъзможно. Особено тежко ми бе с последната, 23 годишна. Както винаги - до последното левче съм дал всичко за жената, цели 2 години, а печеля смея да кажа много добри пари. Не ходя на барове, дискотеки и тем подобни изпаднали места. Какво мислиш, че ми се случи? Ами поканил я някакъв мухльо с 20 лева в джоба, прошляк отвсякъде, черпил я 1-2 водки и всичките ми подаръци, палтенца, якенца, цветя, картички, играчки плюшени... веднага бяха забравени. Това е то брато, убеден съм, че и 3-те с които съм бил зад гърба ми са си намигали и са ми се подигравали. Кой подарява в днешно време? Палячовци като мене, а виж, мухльото с 20-те лева пияндурника-той е лошо момче и пичага. Ха-ха-ха. Не разбирам обаче с каква наглост после ни търсят и упорито се натрапват дори с месеци. Просто усещат, че свърши муфтата, кокошката спря да снася и започват активация на режима прошка. Това са българските жени. Убедих се - нито ценностна система, нито чувства, нито достойнство. Просто... не си заслужават да ги гледаш. Аз си търся момичета от чужбина, от стара Европа така да кажем. Пиша си с една полякиня, наполовина българка, но идвала тука само на екскурзии, харесахме се, възлагам надежди там. Насочи се и ти в такава насока. Това е за този ти проблем. А другия - девствеността ти пречи дотолкова, че да имаш ниско самочувствие на мъж, просто отиваш при проститутка, щеш не щеш, ужасно гадно е, но не прекършиш ли тази бариера ми се струва, че трудно ще стигнеш другите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 96eb9ccc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ехххх номер 5 ако наистина си толкова перфектен бих те взела и не бих те пуснала. Тъжно наистина за стария опит, но помни, че и другата страна на монетата не е толкова розова. Аз съм била с двама. И двамата не признаваха нито Свети Валентин, нито Коледи, рождени дни. Вторият ми беше влязъл особено много под кожата. Имало е моменти в които само седим в тях и мълчим и двамата и пак беше хубаво. Не всичко е до пари. Може би твърде много си ги разглезвал твоичките. Това се отнася и до автора.
Аз лично много бих се радвала ако някой ден попадна на истински мъж със сърце. Такъв който знае как да се смее, да обича, да плаче и да не го е срам заради това. Парите не са всичко. Якенца, палтенца, джунджуриики в един момент просто стават вещ в шкафа.
Естествено всяка жена мечтае за мъж с пари, но всяка жена е различна - едната го вижда като банкомат, друга го вижда като влог за добро бъдеще.
Авторе не се притеснявай, че си девствен. Това е най-малкият проблем. Отиди на професионалистка, тя ще те научи, а те могат добре да учат. Думите са си думи, опитът си е опит.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3efe74f337
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   5, жената не иска само подаръци и пари... Да е една, да й даваш всичко и да те зареже- кучка, ама и трите така- означава че проблемът не е в тях. А ако си мислиш, че чужденките на запад от Букурещ умират от кеф да ходят с българи жестоко грешиш.
Що се отнася до автора, никоя жена не се впечатлява от неуверен мъж, пълен с комплекси. Щом си ходил на срещи значи жените те харесват на външен вид, но си им скучен или ти личи че се правиш на отворен, а всъщност не си. Не е честно, знам, но на тоя свят, въпреки цялата сексуална революция, все още се приема че мъжът е по-опитният и трябва да излъчва сигурност, особено ако е на 31. Нали осъзнаваш, че има много ниски мъже с очила, които си имат приятелки? Смешно е да си мислиш, че е заради това.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f91a5660d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Просто е - дръж се гадно, противно и олигофренски! Бъди недостъпен и често оставяй съмнения, че имаш някакво психично отклонение. Карай ги да чакат на опашка за теб вместо да си готов да ги "приемеш" по всяко време. Не обсъждай и не изслушвай проблемите им, защото това не е твоя работа (това го правят КДО - Кошчетата за душевни отпадъци или с други думи техните най-добри приятели), но им говори постоянно за себе си и твоите "мъки". И най-важното - не им позволявай дори да си помислят, че те са повече от теб. Ти можеш без тях, но те без теб - не. Това в общи линии е идеала на съвременните жени. Не след дълго ще правиш секс, а може и връзка да започнеш.
Защото каквото и да говорят те 90% от тях подсъзнателно искат точно такива мъже, а другите мъже за тях са мекотели и скучни същества. Може да им подариш всичко и да им кажеш всичко, но никога няма да е достатъчно, защото те искат да се борят за невъзможни неща:
-да развалим брака на М, за да бъде с нас;
-да откажем Л от женкарството и да го залепим послушно до полата си/панталона си;
-да намерим наш връстник, който да има опита и вижданията за живота на по-възрастен (но поне с 10-20 години от нас);
-да направим Й добър с жените и да го откажем от нуждата да ги бие и ругае;
-да намерим богаташ, който да бъде само за нас и смисълът на живота му да е да ни глези със скъпи подаръци до края на живота си;
-да си намерим висок и мускулест мъж, който да ни уважава повече и от уредите във фитнеса, на които тренира и т. н.
-да намерим красавец, който да е и моралист, начетен и умен. Ако може и да е романтик. (накрая намират пълната противоположност на това с изключение на красотата, но са доволни)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cc107620a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз съм с 1 година по-малък от автора. Горе долу същата история е и моята. Само че аз не искам проститутка. Искам жена, която да ме обича и аз да обичам. Имам нужда от човек, на на когото да вярвам, който да ме подкрепя и разбира.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e7c78a895d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм 5 и не мисля, че си права за друга страна на нещата. Каква страна? Винаги съм бил и вимателен и мил с тях. Просто с първата почнах да се влагам много. Още тогава отстрани нейните приятелки гледаха завистливо. Втората ми мома беше именно приятелка на първата. Третата мога да ти кажа, че не проявяваше особен интерес, първо се сприятелихме, говорехме си, понаучи ми характера явно, отношението и тогава ми се метна на врата. Преценявам за себе си, че съм тотален наивник, а зад гърба ми жените хем ми се подиграват, хем ако се познават са решили да ми се изредят ако може, всяка да ми разбие сърцето по възможност, а банковата сметка задължително да бъде източена до дъно. Може би не трябва да подарявам? Е как да се стискам за дамата до себе си, не го приемам за нормално. За жалост колегата е прав - дръж се гадно, пренебрегвай ги и ще си номер 1. Аз обаче не мога да се применя и реших да гледам по Европейски. Не ме интересува колко сме популярни на запад, явно там имам нормални жени и се подиграват нескрито на българските клоуни-мъже от типа "дай да те черпя 2 водки, да псувам малко, а ти ще спиш с мене, нищо, че имаш приятел". Разбрах, че именно чужденките на запад са доста по-свестни от българските момичета, не са меркантилни, имат ценностна система и изобщо без да обиждам нашенките - онези са 2-3 класи над тукашните. Съжалявам, но това е истината.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e28cf4cd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   5, като жена, живяла в доста страни и имала много чуждестранни приятелки, повярвай- всичко си е до човека, недей да говориш за класи и т. н. Ценностната система няма нищо общо с националността.

 
  ...
преди: 11 години, 23 часа
hash: 18ab0735b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Проблемът не е как изглеждаш, а как се държиш. Може да изглеждаш супер в твоите очи, но когато поведението ти е педерастично и досадно нямаш големи шансове. Задавал ли си си въпросът, защо жените харесват не толкова привлекателни мъже. Какво ги привлича в някой космат, пълен и плешив мъж. Защо са готови да правят секс с някой мангал, дето няма една стотинка в джоба си и дори не го познават, а теб не те забелязват. Жените не мислят рационално като мъжете. Те се доверяват на инстинктите и чувствата си. Отговорът е на тези въпроси е много прост. Химия. Феромони, като при животните.
Просто трябва да свалиш маската и да се надяваш, че жената за която си мечтаеш ще те намери. Дръж се естествено и бъди честен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 час
hash: ac632a8c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Престани да се епилираш, истиските мъже никога не правим тази педерастка гадост. И хвани си някоя по-голяма кака да те отрака!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 458141352c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Не съм съгласен номер 12 жените винаги си падат по красиви и стегнати мъже. Не съм видял жена да се обвързва с дебеланко или някой който е по-грозен в лице.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a95117672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   14, така ли?! Искаш да кажеш, че всички по-грозни и по-пълни са ергени или самотни? В много голяма грешка си, ако питаш мен! Самотни остават точно големите мачовци и красавци, понеже освен за свалки с всяка срещната, за нищо друго не стават. Нито любов можеш да очакваш от тях, нито отговорност. Ако и парички нямат - съвсем са за боклука!
Стойността на човека далеч не се определя само по външния му вид. Може би външния вид има около 5% значение, не повече. И колкото повече одъртяваш, толкова по-силно ще осъзнаваш това.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2bdd5baa37
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Абе не е баш така, красивите ги налитат момичетата, а грозните ги подритват.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2b85e04f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Поведението ти е незряло. Всъщност никой в предните коментари не е отбелязал това, но според мен е най-същественото. Вторачил си се в себе си, в детайлите, които имат минимално значение. Епилираш се, което за мен е гейско, носиш някакви си дрехи, описваш ги, сякаш за да имаш една жена е достатъчно да си в порядъчен външен вид. А, и да не забравя, имаш айфон :D
Отношението към другия човек е на първо място, както казах ПОВЕДЕНИЕ. Не това какво имаш, или нямаш. Има мъже, които просто умеят да омайват жените без да имат всичко, но умеят да общуват. Външният вид е плюс, несъмнено, но не е най-важното. Толкова много си се съсредоточил в това да се харесаш на всички, че постоянно живееш в страх кой как щял да те гледа във фитнеса или някъде другъде. Просто приеми, че не може всеки да те харесва. Дори, ако си някой особняк, е възможно, много малко хора да те харесват. Но не това има значение, а това как ти се чувстваш. Защото ти ако си намерил един-двама приятели, една свестна жена, не те касае, че масата хора не те харесват.
Просто ти се страхуваш от провал. И не действаш така както ти подсказва интуицията, а така както смяташ за правилно - жестове, подаръци и тн. Те се правят, когато са заслужени и когато си срещнал жена, която на теб ти допада, а не ти на нея. Първо мислиш за себе си, тази жена отговаря ли на това, което аз търся? А не - тази жена, която разпознавам единствено като сексуален обект, дали ще иска да спи с мен, дали ще ме одобри? В смисъл, оцени жената срещу теб, анализирай я. Ти си станал толкова отчаян, че щом е от женски пол, веднага започваш да се чудиш тя как ли те възприема, а не ти как я възприемаш.
Тея правила са универсални, ето аз съм момиче на 20 и абсолютно никога не съм се питала: абе, аз казах ли нещо не на място, или пък: той дали ме харесва с тая прическа, и там подобни. Никога не съм се притеснявала от тези неща. Опознавала съм човека срещу себе си, излизала съм на срещи в тийнейджърските си години, когато нещата са били неуспешни, съм го приемала и така. Не всички хора си допадат, затова се и излиза на срещи. Мен може някой да не ме е харесал, съответно аз може да не съм харесала някой- просто защото аз или той не сме това, което другия търси! Но това е опит. А когато съм имала връзка с някой, то аз съм била напълно себе си(вярвам, че и повечето хора са така), никога не съм премисляла действие или дума. Даже от началото на връзка съм се показвала по домашни дрехи, напълно в естествен вид, просто защото се харесвам така и не ми е нужно да си слагам маска за пред хората, грим и там подобни.
Освободи се от тези неща, само ти пречат. Не на всекиго се отдава да бъде сваляч, ако не си такъв, просто се дръж с жените по същия начин като с мъжете, напълно естествено.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 130fc4e83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   14, аз съм виждал, а и вие отдавна спряхте да гледате външност и ценности. Пишете тия неща и става вече лицемерно. Ходите с най-големите каиши, заради парите им.
Признай си, че си момиче, защото ако си момче... трагедия и срам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6bc3d91f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Казвам какви са ми наблюденията номер 20 ясно ли е? ! И не съди за човек преди да го познаваш!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8df9010ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   До 21 Не е ясно!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 640af7adba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   №8 дава най-пряк път за изход. Е, после няма да си ти. Избирай - да бъдеш ти или да се промениш?

Аз имам същия проблем. Не ме харесват. Досега избрах да съм аз. Тежко и самотно е, натяквания и намеци за женитби - от всякъде, защото вече съм почти на 40. Всъщност вече искам само скапаното общество да ме остави на мира. Не искам жена, защото тази, която искам не може да я имам и не ми я дават докато аз съм аз.
А когато престана да съм аз - ще умре и последната ми капка идеализъм. Е, за какво ще ми бъде жена, когато ще бъда неспособен да се влюбя?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 845acfbaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   23 не си единствен. Разликата е, че аз на 20 с огорчих и разочаровах защото никоя не ме обикна и се зарекох никога да не обикна която и да било. Никоя до сега не ме е поглеждала/канила на кафе и дори никоя не се съгласи да ми бъде дама на бала. Девствеността си изгубих с проститутка и до сега само с проститутка съм бил. Някой ще ми каже, че трябва да се променя - защо трябва да се променя като съм огорчен и разочарован от жените и като съм решил цял живот единствено и само с проститука да бъда. Както ми каза последната жена която обичах: " Днес няма любов, а само интереси"

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 346180da29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   И аз съм девствен, но съм на 23 години, а съм имал възможност да бъда с жена, но така и не се е стигало до секс, колкото до автора на темата, вероятно много се взираш в себе си и това ти пречи да бъдеш себе. Не се притеснявам, че съм девтсвен, защото виждам от какво съм заобиколен ежедневно, работата ми е свързана с хора и общуване с хора. Истинският проблем, е че не се разкриваме достатъчно пред останалите, а се правим на "отворени" и ни е страх да бъдем себе си за да не ни отхвърлят, аз лично чакам или по скоро търся жена, която да ме цени и да е сравнително скромна, но и в момента не бих искал да се обвързвам искам да се осъвършенствам и да опозная себе си преди да се свържа с друг човек.

Като психолог бих казал, че проблема на всички е в собственото его, а девствеността е просто комплекс.

Като човек бих казал, бъдете добри и общителни с жените като заедно с това ги опознавате и преценявате дали си заслужава или не.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 22e627ce52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Е споко винаги има първи път никога не е късно пак ко не ти варви с жените иди на някоя платена аз сам имал много врузки ама сам ходил при такива тъй че горе главата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e05f4e2138
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   аз опитах с компаньонка на 18, понеже исках една перфектна мацка, но с нея имах само флиртове и отрязах една камара момичета, просто исках само нея и така си минаваше времето и нищо не правех.. влезнах в един сайт и си викнах едно момиче за 80 лв, на снимката беше прилична, но дойде дебела и грозна дама, нанесе ми психологически проблем в секса, в свирките беше готино, но като седна върху мен ми причерня, много време след това имах кошмари и си спомян това нещо когато се стигне до интимност с жена. Представях си само анален секс, но не и вагенален, не ме възбуждаха клиторите на жените въобще, заради онова момиче Предпочитах да гледам порно с красиви момичета, анален секс и свирки, отколкото да спя с някоя, която напира за мен и не е слаба, с дълга коса, секси и т. н. (винаги съм бил идеалист и се възбуждам от нежността на жените първо горе, става ми едно такова топло чувство и после долу), направих грешкат ада бъда с грозна... викал съм след това няколко компаньонки, красиви, но секс вагенален не бях правил, просто си играехме, обарвах ги и се кефех на дупета, бях се зарекъл никога да не правя секс нормално, ако нямам чувства и не е със сериозно момиче. Вече имам връзка с момиче на 23 години и правя пълноценен секс, но в началото бях страшно зле, оправдавах се де, че обичам аналния секс, а не нормалния и в моментът в който си признах за сексуалните си неволи загубих притесненията си и започнах да правя чудеса в леглото, но това стана след 2 месеца опити, срам и тя се нервираше, защото щом се стигнеше до секс и проникване, аз увехвах и не можех да правя секс, притеснявах се.. сега вече харесвам котенцето й там долу и само като и пусна езиче или я докосна там съм на 100% готов, но до ден днешен съм щастлив от това, че не виждам в една красива жена непременно секс, не мога да използвам жените сексуално и не мисля с долната си глава, а само с горната :) въпреки, че си имам идеал за жени и мога да се възбудя без дори да мисля за секс, с моята приятелка съм по-възбуден когато я галя по гърба, по лицето и където и да било, отколкото тя да ме гали, адски сексуален съм и сякаш усещам нейното удоволствие и то се придава на мен, побърквам се :) но с това порно съм си разбил психиката, за мен нормален секс няма.. или трябва да съм безкрайно нежен с нея, или трябва да съм груб, но не и по средата, нямам притеснение когато нещата стават така и от 2 месеца не съм имал нито една засечка и проблем, дори когато съм спал 2 часа и го правим в 3, 4 през ноща, така че спокойно. На 31 години са си доста повече от мен, но ако прибягваш до компаньонка задължително плати 200-300-400-500 лв ако е нужно, но намери най-красивата, за да не се комплексираш и депресираш като мен и да спреш да харесваш половите органи на жените, аз не исках да правя секс след това с никоя. И най-вече трябва да проумееш фактът, че сексът не е толкова сложен, изглежда точно така, но е толкова лесно, човешко е, остави го порното на страна, там нещата се случват така както им е по сценарии за филмчето, сексът е много прост, стига да не мислиш за глупости, аз съм щастлив, че вече го правя с удолствие

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 007756d6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Проблемът е,че искаш скромно и свито момиче,но и ти си скримен и свит под маската на отворен.А трябва някой да е активния, водещия в двойката,и обикновено повечето жени се чувстват добре ако това е мъжа.Жените искаме уверен мъж,сигурен в себе си,защото с такъв се чувстваме защитени,виждаме в него опората която търсим.Ако излезем с някои муньо, който не му стиска да си поиска,да дръпне жената да я целуне,и който позволява да му се подхилкват и взимат за мезе малки момиченца,какъв мъж е тох? Коя жена иска да е с такъв..ами че утре някой друг мъж ако я задърпа,муньото как ще я защити? Повечето богаташи и прости мутри затова имат успех с жените,защото излъчват мъжка сила,уверени са, имат самочувствие...Нормално е жената в мъжа да търси мъжките качества....както и мъжа търси в жената женските такива -женственост,мекота,нежност,грижа...ако една жена ги няма,а псува,арогантна е,нахална и агресивна...колко мъже ще я харесат..

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Приятел отиди на проститутка, няма смисъл да се съобразяваш с женски капризи и да се надяваш тази или онази да ти пусне. Наистина не мога да разбера как до сега си устискал, аз още на 18 отидох на проститутка. Гарантирам ти ще се почувстваш много по-добре.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d361761f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Не ходи на проститутка, няма смисъл. Няма да станеш герой. Щом свършиш ще се попиташ: И за тая глупост ли дадох тия пари? ..
Женени мъже са ми казвали, че мастурбацията е много по кеф от секса, защото едното е за престиж, а лъскането за удоволствие. Не е случайна приказка. Ако искаш го направи, но ще видиш, че ти казвам истината. И други не са вярвали, после ми разправят колко ги е яд за парите, няма смисъл. Ще се запознаеш с някоя и така.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 852cb27806
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Да, при комплексирант нагончия, който не изпуска х*я си и за миг, може и да е важно да го направи при навършване на пълнолетие, но със сигурност не му пука дали ще прави любов с обичана от него жена.. то и няма как, защото от аналитична гледна точка, такива обикновено цял живот го карат на секс при проститутка. Аз от историята разбирам, че ти искаш жена, която да ти пасне на характера.. няма да намериш такава по сайтовете за компаньонки, гаранция ти давам.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Братле съвета ми е да не слушаш самовлюбени жени със голяма уста и голямо самочувствие които си мислят, че света се върти около тях и те определят правилата на играта. Вместо това отиди на проститутка и задоволи нуждата си от секс и запомни едно нещо - в днешно време няма любов, а само интереси. И знаеш ли кое е най-лицемерното в женските съвети - те самите са правили секс и могат да правят секс когато си поискат, но те съветват да си седиш на сухо и да се надяваш да срещнеш правилната. Двоен стандарт не мислиш ли - за това по-добре слушай мъжете

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a95117672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   №32, "в днешно време няма любов, а само интереси" - наистина изключително много ми е жал за същества, които разсъждават и светоусещат по този начин. Те са и основната причина светът около нас да е това, което е, и от което ни се повръща - меркантилен, първосигнален, консуматорски, нискоинтелигентен и бездуховен.
Животът на всеки човек, както и ситуациите в него са всъщност отражение на вътрешната същност на същия този човек. Ако на някой нещо в живота му не му харесва, то трябва да се вгледа първо в себе си, там да потърси причината.
Много често точно когато напълно се откажеш от едно нещо (но искрено вътре в себе си) - то се случва. Така че, авторе, не мисли за проститутки, както те съветва №32 - това са глупости и отлагане, губиш време за самоусъвършенстване по този начин. Прави каквото трябва, пък да става каквото ще.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Не ме интересува какво мислиш за мен 33, не си мой господар и няма да бъдеш , нито ме интересува какви са ти философските възгледи за това какъв трябвало да бъде света, дори не ме интересува самият свят какъв трябва да бъде защото аз няма да оставям деца които да живеят в него. За да бъда такъв какъвто съм сега са ми повлияли хора, но не смятам да давам обяснение на никого за възгледите и действията си Авторе живее се веднъж за това трябва да се възползваш максимално от удоволствията които живота ти предлага, повярвай ми искам да ти помогна защото съм мъж и те разбирам по-добре от колкото би те разбрала която и да било жена още повече, че съм бил твоето положение, живей си живота и отиди и си плати и получи удоволствието вместо да се правиш на много принципен и да следваш някакви философски глупости за самоусъвършенстване.

Номер 32

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5c74b1cfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   От 31.
32 първо не съм жена! И давам този съвет на автора, защото той сам каза, че търси нещо специално! Не вярвам да го намери в сайт за компаньонки. Тези момичета правят всичко само за пари. И между другото съм съгласен със теб, че интересите са на първо място в повечето връзки, но шанс има, шанс да си намери подходящо момиче. От проституката няма как да разбере какво е истински секс, няма какво да му даваш минуси на коментар 31, а и също 30 е прав за престижа и удоволствието, това е изречено и почувствано от доста хора. Проститутката дава лоша представа за секса.. Само за начесване на его и нищо повече, по доброто състояние е чисто самовнушение, да можеш да кажеш като те питат: Да правил съм секс с жена. Когато си плащаш за това всичко е изкуствено. Да намериш някоя, дето да ти живее примерно в съседния болк, да е на твоите или повече години, да го направите с нея е така просто защото ви се чука, това е истински секс, дори и повече да не се видите. Но да търсиш ти проститка и да плащаш, не.. няма как да си кажеш, че ти е било яко. Само си разбрал за какво става въпрос, но не си изпитал нищо истинско. Предполагам, че 33 е жена, тя и повечето зрели мъже и жени знаят какво ти казвам. Ако ти си допуснал да отидеш на проститутка, не въвличай и другите да го правят. Аз чаках до 21г. и отидох при една мацка(беше готина и няколко години по голяма от мен), беше позната, която много се възползваше от красотата си, само провокираше с дълбоки деколтета и стегнати дънки. Едно лято си говорих с нея след 22:00 ч. в кварталчето, тя забеляза, , че й гледах циците, отидохме при ъгъла на един от блоковете и за почна да ме целува, което си беше стрес за мен, защото бях девствен и сдухан но в същото време и доста щастлив от факта, че целувах момичето, на което всички се заканваха сексуално. Ако искаш да съм твоя тая вече, отиди до аптеката и купи няколко презерватива, но си вземи и пари - така ми каза. имам за презервативи, спокойно - казах аз. Да, обаче тя ми каза, че за тази вечер са ми нужни повече от 5 лв. Попитах я изнендан колко, а тя ми каза да намеря 50-так. Казах й да ме почака 15 минутки опред блока си, докато аз излъжа някой приятел, че ми трябват 50 заем, за да мога да си купя един телефон който много съм си харесал, абе лъгах че не ми достигат пари. И така бързо дойде един приятел, който си работеше и взимаше заплата, та ми даде 50, ама искаше да дойде с мен за телефона и аз му казах, че ще му го покажа след няколко дена, понеже бързам да го взема и след това ще съм зает цялата седмица, за да мога да замажа.. И разбира се отидох при мацката и тя побърза да ми взема парите още от входа, после се качихме у тях където си живее на квартира сама, съблече се и ми каза: Хайде ти си! Тогава бях побъркан от щастие! Толкова готина да се предлага сама, това всеки мъж си мечтае.. Още докато се целувахме на ъгъла на блока аз се изпразних от напрежение.. можеш да си дадеш сметка за каква мацка става дума! Следващите 20 минути всичко беше изтегавяло, тя се държеше като робот. Главната цел беше да вземе пари и да ми застава в разни пози, а аз да си действам. Нямаше емоция, дори не ми показа дали се справям добре, нямаше пъшкане, нямаше нищо. Аз тогава си бях казал, че сега ми е паднало и ще ползвам всички презервативи, даже се почувствах досаден след като мина някакво време. Тя показваше, че намира нещо привлекателно в мен, а то сигурно го е правила на още толкова младежи, което ме накара да съжалявам и за мляскането и езиците. Беше си прекалено хубаво за да е истина, така че наистина има нещо вярно за сметките. Перверзните езици и целувки преди секса бяха просто примамка. Хареса ми да я опипвам, да ми прави турски и да прониквам в нея, ала си останах в неведение. После ми стана и тегаво пред приятелчето, защото така и не му показах телефона, ама пък му разказах за историята и натам му върнах 50-така. Мина цяла година след случая, харесахме се с една връстничка и ходихме кратко за няколко месеца, чуках я 3, 4 пъти за този период. Тогава се виждаше, че тя го иска, че не я интересуват пари! Жената възбужда мъжа с пъшкането и освободеното държание, това всеки опитен го знае. Вярно е, че не беше по хубава от първата, харесвах я заради естественото държание. 32 сигурно ще ми каже: И как ви е било толкова яко, след като за няколко месеца сте го правили 3-4 пъти? Бяхме почнали работа и не ни оставаше време за такива неща, пък и двамата си живеехме при родителите. Чакали сме с голямо нетърпение да няма никой в тях. И сега трета година съм сам, но няма да ходя по к**ви, защото разбрах, че е напълно възможно да намериш подходящ човек, просто е трудно. Няма смисъл да си давам парите. Сега ако трябва да съм честен порното възбужда повече, като изключим момента преди пърово изпразване с момичето което ми взе 50 кинта, както и турските, защото нямам идея дали жените чувстват възбуда с гърдите си, но кефа за мъжа е равен на проникване в тясна мацка на N-та степен. :D. Колкото до теб авторе, по хубаво си намери момиче, което ако не ти пасва на характера, то поне да го прави за тръпката и удоволствието, защото макар и малко има такива жени. Само не отивай на проститутка. Ако на някой му се ходи на проститука, да си ходи, ама трябва да знае, че в повечето случай или ще му е за един път, или всеки път ще му се налага. Както 32 каза сега се преследват интереси. Но там в тъмното винаги има и светлина.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   Напротив 31/35 мога да кажа, че ми е било яко с проститутка, а това, че ти мислиш, че не мога си изцяло твой проблем - няма как да кажеш, че не ми е било яко след като не можеш да четеш мисли и не си бил на мое място. Обърканият ти живот не ме интересува нито факта, че не си 100 процента щастлив от първият ти път, давам на автора съвет да се възползва максимално от възможностите които живота му предлага защото съм бил на неговото място макар и за много по-кратко време и знам как той се чувства и знам как аз бих се чувствал на 31 години девствен. И е страшно лицемерно след като вие вече сте изгубили девствеността да му давате съвети да отлага защото видиш ли щяла да се появи "свястната". Между другото няма нищо лошо в това да си правил секс с жена и след като никоя не ти обръща внимание няма нищо лошо да намериш алтернативен начин да получиш секс и няма никаква причина да се лишаваш от удоволствието

32/34

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a95117672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   36, да, било ти е "яко" толкова, колкото им е яко на децата, които се люлеят на люлките пред блока...

Ти си като едно жабче, излюпило се и живяло във варел, за което светът е дъното на варела, а хоризонтът е кръгчето синьо небе, което виждаш през горния отвор на варела. Когато един ден пораснеш достатъчно обаче и изскочиш от варела, ще видиш всъщност колко голям и непознат е света, а хоризонтът е - докъдето погледа ти стига.

Когато започнеш да имаш истински отношения с жена, когато разтворите себе си за да образувате едно общо цяло, тогава ще се смееш на акъла си сега и на чикиджийските си истории с проститутки...

Но дотогава, тън-търън... лека нощ, деца!

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Да било ми е яко номер 37, а ти самовлюбено човече което си мисли, че е център на света и знае всичко защото има голяма уста и голямо самочувствие без покритие, а същевременно не е нито едно от нещата които си мисли, че е и един ден подобно на Икар ще се издигне прекалено много към слънцето и ще се изгори :)

Продължавам да отстоявам тезата си, че в днешно време няма любов, а само интереси, нещо повече аз съм се заклел никога повече да не обичам която и да било жена и ако един ден някоя жена започне да изпитва чувства към мен ще я отрежа. И нито ти нито който и да било друг каквото и да каже и да направи няма да промени начина ми на живот.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a95117672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   А ти си един самонадеян дрисльо, който е склонен да отрича всичко, което не му се е случило. Освен това пренебрегва мнението на хора с далеч по-голям житейски опит от него.

И да отстояваш мнението си, то е все едно да се опитваш да убедиш някого, че Земята е плоска и стой върху гърбовете на три кита (или костенурки, според версията).

Икар е бил НОВАТОР и неговият опит е бил челен за човечеството. А ти какво си? КОНСУМАТОР.... "Евала" че си открил проститутките (най-древната "професия"...). Пробвай и херца - и тя е "яка".

Светът за всеки е отражение на вътрешната му същност. Нищо чудно, че в ТВОЯ СВЯТ няма любов, а само (консуматорски) интереси...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Нещо много се набра и почна да се нервираш което ми е достатъчно да преценя, че имаш психически проблеми, съвета ми е да посетиш психиатър вместо да се правиш на много велик и да си мислиш, че знаеш всичко и най-вече какви са емоциите на другите.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 49c6b2144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   От 35 до 36,
Явно си мислиш, че си пишеш само с мъж, да, ама не! Аз съм момче, а 39 очевидно е жена, така че престани да говориш само в мъжки род.
Вече говорихме за егото и самохвалството. Самонавиваш се, но ти се иска да не плащаш за такива неща. Ти не си такъв хитрец. Няма да обичаш никоя жена, ама им даваш пари нали. Щом отстояваш една позиция, отстоявай я като хората! Съответствай на идеите и разбиранията си! Не заслужавали любовта ти, а парите ти заслужават ли? Всички дето си плащате сте като кученца на каишка, стегнете се и се дръжте като мъже! Много по яко ще ти е да намериш безлпатна. Аз моя пример не го давам случайно, и нямам нищо лицемерно към автора и теб, просто ви казвам, че да го правите с проститутка е зле. Когато те използват за пари е ЗЛЕ. Това изобщо не е индивидуално разочарование от моя страна, питай някой с повече опит край теб, освен ако не си заобиколен от объркани съмишленици. Намираш си някоя за чукане, не плащаш пари, яко ти е.. тогава ти казвам, че е яко. 39 е права, защо не получиш златен медал, открил си проститутките, голям си мъжкар. Момченце, ти знаеш ли, че за проститутките това са най лесните пари, а? Сега ще се надупя на някой балък и ще му взема 100 лв. примерно 100. И ти си трайкаш, нали. Всички си трайкате. Фараон няма да станеш. винаги ще те обсъждат хората с коя си спал и колко си платил, ако ти разберат малката тайна. Мен ме бъзикаха собствените ми приятели, заради случая с пичката за която ти разказах. Аз си мисля, че тя ме иска, а то и трябват мангизи. Намери си някоя любовница за чукане, недей да си похабяваш здравето при тия парцали! Няма елитни и неелитни. Щом Отваря краката за банкноти, боклук е! вземете се в ръце повечето такива хлапаци, докарайте древната професия до фалит, защото няма нищо по гнусно да си плащаш за нещо, което е напълно нормално, което е част от природата. Виж, че не си толкова самоуверен. Вярваш в себе си и терията си за жените, но им ходиш по свирката? Каква порода кученце си? Доберманче? много си хаплив, приятел. Запознай се с някоя млада госпожица, не се привързвай към нея, доставяйте си взаимно удоволствие, без да се налага да се влюбвате. Едва ли осъзнаваш, че докато пращаш хората при психоолизи и проститутката ти брои парите след изминалия час чукане, някой- някъде прави секс с момиче, в което не е влюбен-безплатно. Ти си ограничено човече с дребна душичка. Ще те поправя 39! Той не е консуматор, той е консумиран. Чешат си п*****а с него и на всичко отгоре и пари плаща. Направил го на 18 години.. разбирал автора.. Какво си разбрал, бе малкия? Че нали две години по рано си бил в късен пубертет, какво ти е било мъчителното. Нали всяко момче иска да чука на 15 години, а знаеш ли колко от тях са чукали на толкова? Знаеш ли колко хора са почнали от чекията на 15, а са го правили я на 20, я на 30? Целия свят е на този прицип, а ти си една малка частичка от този свят. На 18 години да изказвате компетентни житейски откровения, насраняци. Знаел всичко за жените. И аз мисля, че знам, ама не. Причината всички да си трайкате и да плащате, е защото нямате кураж да приемете отказите на жените. Ние нямаме психически проблеми, ние може да имаме психологически такива, но я вно и ти ги имаш. Апелирам да се стегнете. Я да видим какво ще работят като нямат посещение? Ще работят по сергиите и ще бършат пода на хлебарниците! Това е тяхнатата съдба. Ще ми взимат парите на младежи и мъже. фалит за тия! И сега искам да се обърна към жените - Мили дами, айде да станете малко по дашни, защото съсипвате бъдещето на е такива младежи като тоя юнак! Секса ви го е дала майката природа, защо искате да печелите чрез него? Държа някоя мацка да ми отговори, а ти приятелю - УМНАТА. На автора няма да го казвам, той е над 30 години и е разбрал много неща. Приятен ден и благодаря за вниманието.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   41 няма как да знаеш какво е в душата ми, а що се отнася до егото очевидно ти го имаш и то ти е в повече щом си мислиш, че си телепат и можеш да четеш мисли. Живота е мой, живея го както АЗ ИСКАМ , а не както ти смяташ, че трябва. Обстоятелствата в моя живот са се стекли така, че съм се заклел никога повече да не обичам която и да било жена и дори и някоя жена да започне да ме обича ще я отрежа. Избрал съм бързият и лесен път да получа това което искам и високопарните ти думи няма да променят нито мен, нито света без значение какво апелираш. Ти си едно самовлюбено човече което си мисли, че е фактор и си мисли, че като може да наприказва на някоя мацка в кафе една торба с приказки и ще я накара да прави каквото иска то същият номер ще проработи при мен или ще промениш света. Можеш да пишеш до утре и няма да промениш нищо. И знаеш ли господин всезнайко в момента не съм на 18, на повече съм от 18. И не не съм доберманче или каквато и да било порода куче, а съм ЛИЧНОСТ която сама избира житейският си път. Що се отнася до парите, те са си пари и са за това за да носят удоволствие и дали ще ги дам за алкохол или проститутка е без значение.

39 злобата и омразата водят до рак, чисто приятелски съвет поеми дълбоко въздух и разбери, че света не е нужно да отговаря на изискванията ти и каквото и да направиш няма да промениш нищо да не говорим, че със злобата и омразата си няма да привлечеш към хората възгледите си а ще ги отблъснеш. Нещо повече както съм казвал и на други жени ще го кажа и на теб - ако всички жени са като теб с удоволствие ще си давам парите на проститутка вместо да се съобразявам с женски капризи и да търпя голямата уста и голямото женско самочувствие.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a95117672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   42, ЛИПСАТА НА ЛЮБОВ в живота ти водят до психиатър, а после и до рак, моето момче.
Къде видя злоба и омраза в думите ми? По-скоро съжаление и желание да ти вкарам някои правилни мисли в празната и самонадеяна глава.
Върни се тук след 10-15 години и си припомни какво сме си писали. Дано тогава си достигнал до правилните изводи, т.е. - узрял.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Аз стигнах до правилните изводи когато бях на 20 -, че ми е много по-добре с проститутка от колкото с някоя злобна жена като тебе. Прочети думите които си написала и ще видиш, че са изтъкани от злоба и омраза към мен. И главата ми не е куха щом съм проумял, че в днешно време няма любов, а само интереси.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1453c4a693
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   От 41 - Добре тогава, бъди жив и здрав. Поне ги скъсвай, че да си заслужат парите. Прав си, че когато имаш нужда от Секс, трябва да го правиш.
Просто живеем в гадно време..

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f2eb162f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Нека и аз се изкажа, като човек, който от година ходи активно по проститутки! Само да кажа, че съм малко над 20 гдишен. Значи лично аз първия ми път беше с проститутка и беше тотална гредааа, но не се отказах поразрових се в нета и открих форуми, в които се коментират проститутките и кои от тях стават и кои не! Следващите пъти бяха СТРАХОТНИ момичетата се раздаваха, говорил съм си с тях и повечето всъщност са домакини, студентки, продавачки в магазини, изобщо жени които на улицата никога не би предположил, че работят това! Избрах да ходя по платени момичета, защото ми писна от надувки, лицемерки, кифли и всякаква женска паплач! Всъщност стигнах до факта, че ако си намеря приятелка, която да ме лъже в очите колко ме обичала и да ме кара да й плащам сметките, на мен ми излиза много по евтино да дам 80-100лв на жена, която да ми даде в пъти по-добър секс и преживявания, отколкото "честното" момиче да ми изтънява портфейла и да ми трови нервите! Просто е, в днешно време се плаща за секс, без значение дали ще дадеш парите директно или чрез дрешки, телефони, почивки и т. н. И да ви кажа след като почнах да ползвам тези услуги ми стана много по-леко на душата, по-свободен ако щеш, доста жени се опитват да ползват секса като средство да манипулира мъжа до себе си, затова жените толкова мразят проститутките, защото ти дават същото, но много по-ниска цена и без нерви и следователно контрола, който има жената над мъжа изчезва! Ето това е истинската причина "честните" жени да мразят проститутките. МЪЖЕ, както каза човек преди мен любов НЯМА, проумейте го, жените само използват можете, като се възползват от "любовта" и секса за да ви манипулират, никога не позволявайте жена да ви заплашва, че няма да прави секс с вас, ако не направите нещо или не купите нещо преди това!!! Ако ви се чука и жена ви не ви пуска или се прави на интересна, отидете на проститутка! Относно болестите ако правите всичко с презерватив няма да имате проблеми, а и в днешно време да се заразиш от нещо, шанса е много по-голям с "неплатено" момиче!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Радвам се, че се разбрахме 45 и напълно се съгласявам с коментара на 46 (добре дошъл в клуба колега).

44

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a95117672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

48.   46, малко над 20 години, когато морето на живота ти изглежда до колене, можеш да си позволиш лукса да мислиш така, но на 30? На 40?...

Какъв е истинският, изконният смисъл на секса? Да си "задоволен" ти ли? "Свободен"?
Колко деца ще ти роди проститутката?

Тъпи сте като галоши и ти, и авторът, без извинение! Ето заради такива консуматорски "разсъждения" раждаемостта сред българите намалява, както и сред "развитите" държави по принцип. А после като разберат, че са изпуснали влака - хукват да купуват на черно бебетата на нашите циганки.

Животът не е само удоволствия, момчета! Нито само "свобода"! Свободни ли сте наистина? Точно като проститутки си продавате гъзовете на работодателите, за да получите така ценните за вас хартийки, с които после да отидете и да си купите курвенски удоволствия - БРАВО! Плащате ли си данъците? В някоя ипотечка не сте ли се забъркали още? Свободни били... Имаше една песен: "Животът е, животът е кол четвъртит. И е отзаде на всеки набит..."

А при проститутките - каквото си плащате (евтинко), такова и получавате... ИМИТАЦИЯ на жена, на любов. Но бъдете сигурни - те нито ще ви родят деца, нито ще са до вас в труден момент.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 633d46dfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   До №48
хахах Извинявай явно съм те засегнал!! Ако жените спрете да бъдете кучки и да преследвате само лесните пари, раждаемостта в България много бързо ще се увеличи! А относно имитацията на жена, ми извинявай ама аз досега не съм попадал на истинска жена, а само на курви(имам предвид уж нормални момичета). Съжалявам, знам че и мъжете не сме цвете за мирисане и в от двете страни има много лайна, но просто вие се оляхте с тая алчност и ламтене за луксозен живот само с едната п*тка! Проститутката няма да ми роди деца, но ако децата ми ще ги ражда някаква кучка, която само използва мъжа и го лъже, то по-добре положението да е като сега! Сигурен съм, че все някъде ще има нормално и свястно момиче, което да си заслужава, но дотогава, проститутките са най-добрия вариант. Относно свободата, имах предвид в отношенията мъж-жена, тоест ако жената не иска да прави секс, то мъжа с нищо не е длъжен да й търпи ината, а просто да отиде на професионалистка и да си свърши работата. Разбирам, че ще защитаваш жените докрай, вси пак и ти си жена, просто ти казвам, че все повече мъже започнаха да осъзнават колко ниско е паднала българката в днешно време и как превърнахте секса и чувствата в бизнес отношения, аз не разбирам какво ви различава от платените жени!?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a117839ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   От тези проститутки и с презерватив можеш да хванеш някоя венерическа болест

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e446a19cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   48 първият ми съвет е да си пиеш хапчетата - ще се пръснеш от злоба горкичката. Раждаемостта сред българите ни най-малко не ме интересува и деца не искам да оставям (поради личните ми философски възгледи които нямам намерение да ти обяснявам). Любов в днешно време няма - има само интереси и моят интерес е секса. Повярвай ми хич няма да ходя да купувам бебета защото от всичко на света най-мразя бебешкият рев и от мисълта да сменям памперси ми се повръща.

А ти самата не си ли продаваш гъза на работодателят ти? Нима в магазина ти дават хранителни продукти така защото си много морална или и ти си ги купуваш с хартийки. Ако го правиш нямаш право да ни критикуваш нас, а ако не го правиш значи живееш готовански като някой паразит и пак нямаш право да ни критикуваш чаткаш ли? Определено имаш сериозни психологически и емоционални проблеми за които е по-добре да поговориш с психиатър щом непрекъснато седиш във форума и се мъчиш да ме разубедиш да престана да спа с проститутки и да почна да търся жена която да ме обича след като няколко пъти ти заявих, че каквото и да кажеш няма да промениш мнението ми. Наистина ми е жал за житейският ти партньор ако имаш такъв.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ede09a0c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   Жените смятат, че допускайки те до тях, ти си сключил договор за спонсорство. Има два типа жени в тая държава, но не ми трябва дългогодишен житейски стаж, че да си правя заключения за тях.
1-ви. Такива, които говорят, че не се интересуват от пари, ама въпреки всичко се правят на недостъпни, защото все не са сигурни в чувства си и дали си правилния човек, или малко или много търсят да си поне малко осигурен, което за мен е бегла проява на меркантилност. Този тип са царици по манипулацията и спекулацийте на тема любов.

2-ри. Не крият, че обикновената работа е нещо много срамно и унизително за тях! Възползват се от възможностите, които им предлага древната професия, това са долни същества!

Ще им кажа на първите, че е време малко да започнат да се показват и на дела, а не само на думи. На думи всеки е силен. Като не мислите за пари, не търсете ползи от връзките си. Това за условията за отглеждане на дете и другите глупости са едни оправдания. Няма как да си намирате мъже със заплати, поради простата причина, че се намирате в България. Тук няма достатъчно мъже които да ви покриват изискванията, понеже вие всички сте красиви. Да бяхме в Америка, добре. И 48, аре да не казваш кой е тъп като галош, става ли? Ти да не мислиш, че да създадеш семейство с деца е някакво задължение? Коя жена ще бъде до нас в труден момент? Вие търсите недостатъци в повечето мъже. Имате супер изкривени разбирания за "Идеалните мъже". Това, че някой е решил да ви угажда за щяло и нещяло, не значи, че e супер мъж. И мутрите угаждат на жените си, но си остават дебеловрати селяни. извод - и в двата случая си на проститутка.

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker