Мъже, кажете ми - секса в спалнята скучен ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, кажете ми - секса в спалнята скучен ли е?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4352 пъти
Желая да попитам главно мъжете - има ли такова понятие като "Секса на това място е скучен"? С мъжа ми правим секс доста рядко. Веднъж в седмицата или понякога по - рядко. Винаги правим секс, когато той пожелае, но когато аз пожелая бивам отблъсквана множество пъти. Той иска да правим секс на дивана, на масата и т. н. и когато той реши, че иска и то на светло, а ако вечер сме в леглото и го пожелая там казва, че на спалнята е скучно да се прави секс и че спалнята била предназначена за спане. Тогава му казвам, че масата е за ядене, а дивана за седене и т. н. и той млъква. В спалнята било тъмно, искала съм на тъмно (което е чиста лъжа и измама) и когато сме го правели на тъмно било сякаш ръчка месо. Аз му казвам, че ще светнем лампата и т. н., но той не иска. И проблема не е в спалнята, това сигурно е оправдание, защото съм го закачала и на дивана, и в кухнята и пак ме е отблъсквал. Просто иска да е когато неговият нагон е толкова силен, че вече няма накъде и трябва да освободи напрежението.

Мъже, кажете ми сега - има ли такова нещо като скучно място за секс или по - скоро в този случай партньорката е скучна? Защото аз мисля, че е второто, въпреки че той го отрича - но и не би си признал, както и за много други неща. Спомням си в началото колко луд беше по мен - искаше ме по 5 - 6 пъти на ден и дори през нощта се будеше за да правим любов. Сега нулево желание. Писна ми, аз не съм секс кукла да задоволявам нужда само когато природата даде знак. Имам чувства и вече няма да правя секс с него и ще го игнорира, докато сама преценя че иска секс, не защото вече го боли от задържане.

Може да ме нападнете, но не зная по какъв друг начин да си реша проблема, опитвала съм всичко. А за еротично бельо не иска и да чуе - не искал да се правя на проститутка. Щяло да го отблъсне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: c9b0316074
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си, авторке - не мястото, а партньорката е скучната. И вместо да отблъскваш мъжа си, хвани ти самата да му пускаш без проблеми, когато той иска и бъди сигурна, че и той няма да ти откава. Някой трябва да направи първата крачка.
Иначе - в спалнята можеш да промениш светлината например - има настолни лампи в убито червено, да сложиш различни мебели като кресло, където можете също да правите секс. Най-вече разнообрази програмата - класическото бельо също помага, но по принцип мъжете желаят да има по-често свирка, спонтанен секс (куики), секс в различни пози и защо не - на различни места. Мъжете не овъртат, те си казват, какво искат и не виждам, защо ти е проблем да изпълниш желанието на мъжа си да имате повече разнообразен секс?
Гордостта ти няма да ти оправи секса. Всичко е буквално в твоите ръце, устни, между краката ти и най-важното - В ГЛАВАТА ТИ

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 418f47a2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога леглото може да бъде много скучно, докато по-нестандартните места са по-вълнуващи, а и по-спонтанни :) Сексът "по график" е ужас

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 76f323e84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жена съм, но според мен не е скучен, но е банален. Смисъл, по-яко е да го правиш на различно място, хубаво е да има разнообразие и мястото на което го правиш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ebf9e1a486
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   М39. Абе нашия, за скучен не знам, но рядък - със сигурност.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fec4b1e09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен гледа повечко порно и се насища, а затова и иска да те гледа докато го правите. Това е ефекта от чекиите и порното.

М28.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ee49677fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Незная защо е разпространено схващането, че мъжът е безотказна сексмашина, а жената трябва да играе ролята на спирачка, та да не излети на някой завой. Жената се възбуждала трудно, а мъжът, когато и да го бутнеш (а и без да го буташ), пали от раз.
Е, не е така. Истината е, че всеки мъж пали, но не от всяка жена. Има и по грозновати, но много по умели жени да подпалят фитила на всеки мъж, когото пожелаят, а има и много феерични дрисли, които могат да убият всеки мерак с очакването си да получават и получават и получават... защото са (? ! ) крсиви за себе си в огледалото. Твоят мъж няма да те ухажва, а ще си иска. Имате договор за това. И ще си прави собствения кеф с теб, а не твоя. Ако можеш да се възползваш от това, и ти ще се кефиш. Ако не -жалко! Виж, извън договора ви, вероятно ще ухажва (а няма да си иска) някоя друга, но само за да получи неща, които ти не си съумяла да му поднесеш. Когато преодолееш усещането си, че си в унизително положение в семейството (защото реално не е така -това е само схващане на псевдоеманципантки), ще съумееш да се наслаждаваш на секса в семейството си всеки път, когато пожелаеш. А ако си направила всичко както трябва, а резултатът е нулев, има и чакащи на опашка ловци на омъжени жени :) Познавам жени с по три развода (излишна работа е да се жениш след развод, ама всеки сам си решава). И с всеки от съпрузите си се съревновава -кой по добре работи, кой носи повече в къщи, кой е водещият в семейството и т. н. А познавам и такива, дето изглеждат като слугини за дома си, погледнато отстрани, но всъщност въртят всички в семейството си около себе си (казвали са им въртокъщници) и постигат всичко, което пожелаят. Просто знаят как да го правят без да засягат егото на мъжа. За съжаление, трябва да призная, че егото ни е велико, но сме директни и предсказуеми, а жените имат вродени умения да манипулират и това не го казвам с укор. В много случаи са водещи политици в дома си.
Бъдете всички живи и здрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5f7def4cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е леглото, щото и на Луната да се качите на челна стойка, скучно ли е с партн'ора.. Не го търси.

И разбираш ли, не е в теб или в него проблема. Не ги слушай да се разкрасяваш, да му пускаш и т. н. глупости, просто приеми, че няма страст, пък няма ли я нея.. Клатене и ръгане. Да сме реалисти. И да си признаем, че страстта е вечна! :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b714d0b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ох, аз имам точно обратния проблем. Искам да го правим някъде другаде а той не иска. Иска си спалнята и това е. Може би няколко пъти сме го правили на различни места от спалнята, но те се броят на пръстите на двете ми ръце. Искам на вън, на някоя пейка, в басейна, през нощта на тъмна и обезлюдена уличка подпрени на някоя ограда... Как да го накарам га го правиме другаде освен спалнята?? Не че го правиме рядко или няма страст.. напротив всеки път е по хубаво от предишния, НО??

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a27a9020cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мъжа ти е егоист, а ти си прекалено старателна. И той трябва да прави компромиси.
м29

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7c142887a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, имаше един готин виц по темата:
Мъжът заявява на жена си:
- Пенке, в 19'00 часа, с теб - без теб отивам на кръчма с приятели!
Жената отговаря на заявката му:
- Пешо, в 19'30 часа, с теб - без теб, сексът в къщи започва!

М37

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 717c6db657
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №5, пишете пълни глупости. Мъжът е устроен да гледа, както харесва жената по външен, а не по "вътрешен" вид, така обича и в секса да гледа, което го възбужда стократно по време на самия акт. Това не е новост и ако не го знаете, значи сте много млади, неопитни и незрели в сексуалните въпроси. Жена съм, но обожавам секс на светло, не помня откога не съм гледала порно, сигурно от 12 години, че и повече. Сексът на светло не е ефект от порно, а желание на всеки нормален човек. Просто повечето от нас, предимно жените, се притесняват. Не знам защо изобщо според вас е ПАРВИЛО сексът сам по себе си да е на тъмно???? Що за глупост???

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 717c6db657
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №6, драго ми стана да те чета. Жена съм, имам брак, обичам секса, на свметло, на тъмно, на различни места и не поставям табута. Мъжът ми беше по-свитият, но още първите години се отпусна и двамата сме щастливи в секса, не бих го заменила с друг, влудяващо е да правиш мръсен секс, да затвориш очи за целия останал свят и да забравиш срам и възраст. Пожелавам това на всеки един от вас! Страхотният секс помага и влакът на нашия съвместен живот да върви право, без излишни завои, да се чувстваме всички добре там, цялото семейство и да се желаем отново и отново. Аз искам веднъж, другият път-той, насищаме на секс и искаме още. Защото сме разкрити един пред друг и всеки в името на другия преодоля срама си или неувереността си за някои неща в секса. Замислете се!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker