Дали е готова за интимност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали е готова за интимност?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3676 пъти
Здравейте на всички! Исках да ви попитам какво мислите за един проблем…

Значи аз съм момче на 22години, а приятелката ми е на 20. Заедно сме от около 1година и 5 месеца. Влюбени сме, имаме си доверие, но проблемът ни далеч не е това. Проблема е там, че аз кипя от енергия и искам да опитаме (да уточня, че и двамата сме девствени), само че не знам как ще реагира тя на това, дали няма да и се стори рано? Не искам да я притискам с нищо. Още повече ако знам, че след това ще я загубя. Тя е много затворен и срамежлив човек, много ме обича, но за интимност може и да не е готова.

Ще се радвам на съвети и коментари !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 15e400fcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай се да я предразположиш на тази тема и я попитай директно дали иска да опитате. Ако кажеш на някой сексуално активен, че си с нея почти година и половина и още си на сексуални пости най-много да ти се изсмее ! Не е срамно. Може тя да се стеснява да направи първата крачка, затова поговори откровенно с нея, обещай й да си нежен, щом се обичате и си вярвате не виждам причина да не се получи ! Успех и дано се похвалиш скоро !

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 422f5fe0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя е единствения човек който може да ти подскаже или да ти каже дали е готова за това...седнете и поговорете ако не е готова ще ти каже ... наистина най важното е да не я притискаш . Успех
поздрави kuss

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 517e3cb485
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами вместо това да го обясняваш на нас го обясни на нея. Поговорете и ако тя ти каже, че не е готова ще изчакате.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 86b7914560
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 20 годни е готова не я слушай какво говори. Правете любов да не се окаже изведнъж че с някой друг прави любов а ти и държиш ръката само ;) успех!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3434199804
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе какви са тия глупости бе хора. Поговорете - дрън, дрън. Какво ще й кажеш - миличко готова ли си да правим секс. Е ако й кажеш така със сигурност може и да не се получи, а и нещо повече - може да се отдръпне от теб. Не си ли чувал, че цигари на маса и жена в леглото не се питат. Просто действай, внимателно, разбира се, но действай.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 080af81fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Почти напълно съм съгласен с номер пет, само ако изключим лафа "Жена в леглото не се пита". То на нашия човек тъкмо това му е проблема, че не може да я докара до леглото.

Виж какво, приятелю, пичът над мен иначе е прав, че с питане работата не става. Обаче трябва да действаш с много "меки ръкавици", дето се вика. Твоето момиче явно е много чувствителна и стеснителна мацка. Почни отдалеч-отдалеч, подари й някакъв неочакван романтичен миг, който да изживеете заедно. Бъди галантен и внимателен, то щом я обичаш нежността ще ти дойде отвътре. Бавно и нежно, запомни, никакво бързане или нервност. И много милувки, прегръдки и внимание. Сам ще усетиш, ако е готова.

Най-важното - запази външно спокойствие, но едновременно й покажи колко е специална за теб и колко я обичаш. Ако те усети, че си припрян или нервен, спукана ти е работата - тогава никога няма да се отпусне.Така че, стей куул, дето викат отворковците.

Айде успех! Година и половина си е много време от където и да го гледаш, постарай се и ще видиш, че чакането си е струвало.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ba2fa08b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сигурно гушкаш приятелката си доста често - няма как да е иначе. Е, както така си я гушнал някой път - поговори си с нея за това, че искаш секс. Дори ще ти има по-голямо доверие щом знае, че си девствен и ти - така сте равнопоставени, а жените харесваме това, макар да има и страх от двойната доза неопитност.

Покажи й колко голямо признание на взаимните ви чувства е това, че и двамата сте се запазили девствени откакто сте заедно, а не сте си изневерили примерно. Тя ще го оцени и щом ти си готов да говориш с нея и толкова време не си предприел нищо- това означава, че се носите по едно течение - най-вероятно и на нея през ум й минават същите неща. действай
успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker