Секс без презерватив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс без презерватив
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 14675 пъти
Здравейте, имам приятел и от 1 година живеем заедно. От 5-6 месеца правим секс без презерватив, но се пазим. Не ни притеснява, ако нещо стане и забременея, но съм чела много по въпроса и казват, че е възможно да се забременее от течността, която отделят мъжете по време на акт. Въпросът ми е дали нямаме някакъв проблем, защото правим секс почти всеки ден с изключение на дните, в които съм неразположена и това, че може да се забременее по този начин ми се струва нереално.
P. S. Не ме съдете, за това, че го правим без презерватив обичаме се и не ни притеснява това, че може да забременея.
Благодаря
Ж 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: acc36154cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, който го е страх от вълци, не ходи в гората!
В какво се състои вашето „пазене“?
Взимаш ли противозачатачни. Ако ли не вие НЕ СЕ ПАЗИТЕ, т. е. ИМАТЕ НЕПРЕДПАЗЕН СЕКС. Средно положение няма!

Сексът с прекъсване, който най-вероятно практикувате е подходящ само за ЗАБАВЯНЕ на забременяването ПРИ ЖЕНЕНИ ДВОЙКИ. Тоест, при хора, ГОТОВИ да приемат ОТГОВОРНОСТТА за едно дете. Можете ли вие да гледате дете в момента?
Ако отговорът ти е НЕ и НЕ ИСКАШ ДА ПРАВИШ АБОРТИ, по-добре почни да взимаш противозачатачни. Не се напълнява вече от тях, но ако си пушачка са противопоказни и няма начин - ще ползвате кондоми.

Кондомите предпазват и от много инфекции. Казвам ти го от собствен опит. Ползваме с мъжа ми от 10 г. кондоми и нямам никакви гинекологични проблеми за разлика от всичките си приятелки. На гинеколог ходя веднъж годишно контролно и съм буквално най-здравата пациентка. Ако уважаваш себе си, тялото си, ще се предпазваш.

В момента си играете с огъня. Вероятността да забременееш е 20%. Няма двойка, която да се „пази“ така и да не е стигнала до аброти. Ако не ми вярваш, отиди само в някоя поликлиника и виж дългите опашки от жени с пребледняли лица по коридорите с гинекологични кабинети. Един ден и ти ще се наредиш там и цял живот ще ти тежи на съвестта да не говорим за възможните физически последици. Млада и модерна жена си, не се излагай с „пазенето“ от времето на майките ни. Днес имаме на разположение всякакви контрацептиви. ИЗПОЛЗВАЙ ГИ или раждай (прави аборти).
СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9b59d50af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И ние с приятеля ми сме заедно от 3 години и от 2 години водим редовен полов живот, досега не съм имала никакви проблеми нито гинекологични нито пък нещо друго. Всичко зависи от хигиената. Да съгласна съм, че по хубаво е да се ползва презервативи, но не съм съгласна с номер 1 да няма хора с аборти които не ползват противозачатъчни или презервативи.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0d20c77e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Аз от 6-7г. правя секс без гума, с приятелката ми и до сега не съм свършвал в нея, освен в дупето и.
Паралелно имах няколко любовници с които също правех без, там беше по сложно, защото едната беше много сексуална и свършваше много бавно и там за малко да създадем никому ненужна плът.
Така че смея да твърдя, ако мъжа е професионалист, може да прекъсва актовете и да не създава врякащи сопуланковци.

Д-р Черкезов

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bbbc594f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Нищо ти няма, а ако толкова се притесняваш отиди на профилактичен преглед при гинеколога си. Ти в края на краищата какво искаш да забременееш и или не. Аз имам три деца и сме правили секс без презерватив с жена ми само когато сме ги правили и по време на бременностите й.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cdcb1a77d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 1, ти си голям егоист. Принуждаваш мъжа си цял живот да се радва на гума

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3b7f20c123
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От авторката
Номер 1 май не си ме разбрал, ние сме готови за дете и за това сме оставили презервативите, но за сега не свършва в мен. Въпросът ми беше съвсем друг" Може ли от самата течност, която той отделя по време на половия акт да забременея? ", защото 6 месеца го правим без да свършва в мен и тази история, че от тази течност се забременява ми се струва мит

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 57a49540cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Възможно е, но шансът е около 10 - 15 % само от предеякулационната тченост.
Източник - взела си на последната сесия изпита по АГ студентка.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b8ab649b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 1:
Как може да има толкова непросветени хора като теб, които вместо да изкажат компетентно мнение, бързат да критикуват?
Въпросът на авторката е съвсем друг. Явно имаш проблем с осмислянето. И всъщност що за мъж имаш???
Прекъснат полов акт съществува като метод за ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ БРЕМЕННОСТ. По поликлиниките е пълно жени с прибледняли лица, поради факта, че има много некадърни мъже, които не го вадят на време.
Две години със съпруга ми правихме секс без презервативи и каквито и да е противозачатъчни. Ами не съм забременявала. После решихме, че искаме бебче. Сметнах кога ми е овулацията, започнахме да правим опити и още на същия месец разбрах, че съм бременна. Но преди това никога не е свършвал в мен.
Колкото до болестите... Питай приятелките си с колко мъже спят, защото ако си само с твоя мъж и сте си единствени, при положение, че имате добра хигиена, няма как да имаш болести. Изключвам гъбичките, които могат да се хванат и от басейн. И е добре да знаеш, че презервативите имат 99% защита. По-добре не бъди такъв егоист и се консултирай с гинеколог за противозачатъчни. Не мога да си представя да правя секс с презерватив с мъжа ми.
Към авторката: Нищо ви няма спокойно. Просто приятелят ти явно добре се владее и те пази. Когато сте готови за бебе и спрете да се пазите, всичко ще си е както трябва. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3786baebb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Дори и да свършва в теб, при положение, че сте здрави, непушачи, непиячи, вероятността да забременееш е 50/50. От течността, за която говориш вероятността да забременееш е много по ниска около 0, 5%, затова не си хванала досега. А щом питаш сигурно и на преглед не сте ходили да видите дали всичко е наред. Значи вероятността още повече намалява. Забележи само преди 100 години е нямало контрацептиви и жените са правили не предпазен секс с мъжете си. За 30 години фертилност всяка от тях е раждала 5-6 до 10 пъти. Женили са се на по 15 и са можели да раждат, до към 45 годишна възраст. А и понягога напълно здрави хора не могат да забременеят на психическа основа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 367ef41fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-тъп пост отдавна не бях чел :(((

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e070a94b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз съм така с моя приятел, вече от една година само без го правим. Цаката му е да пикае и да се мие между тековате. Няма ли останала течност по семепровода, няма и бебе.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: acc36154cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

14.   Авторке, ако можеш да поемеш отговорността за дете („беля“), нямаш проблем.
Това е метод за забавяне на бременността. Иначе, при американско изследване в продължение на 1 г. със 1000 двойки, забременяли са 200 от жените или към 20% е шансът да се забременее в първата година така.

До н. 10
„ Прекъснат полов акт съществува като метод за ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ БРЕМЕННОСТ. “
Отвори поне една произволна книга по полова култура или питай гинеколога си, сексът с прекъсване НЕ Е МЕТОД за контрацепция, а метод за забавяне на бременността в дълга връзка.

За всички неосведомени - не аз, а мъжът ми иска да ползваме кондоми. Хиляди пъти съм му предлагала да взимам противозачатачни, в днешно време не се напълнява от тях дори, но той не иска, защото има опит с жени на противозачатачни в миналото и според него им се променя характера и желанието за секс. Мъжът ми ползва кондоми от 20 години и си е свикнал така.
Не е вярно иначе, че кондомите не те предпазвали от разни инфекции и болести. Обсъдила съм темата с гинеколожката си и за нея по-добър начин за поддържане на гинекологичното здраве у жената просто няма. Нямаме деца, планираме първото след 1-2 години, а след това мога да си сложа спирала например, но не искам да рискувам инфекции и гинекологични заболявания преди бременността си, при положение, че съм се опазила до сега.
На 28 години съм и никога не съм правила секс без кондом. НИКОГА съм нямала гинекологични проблеми, ходя само 1 път на 1-2 години на гинеколог чисто профилактично. Коя от дамите, които не ползват кондоми може да се похвали с такова женско здраве? (нямам и бяло течение, не познавам гъбички, ходя по два пъти в седмица на плуване)

Иначе, всеки може да си избира сам. Живеем в 21 век, имаме право на избор, но е просто глупост да вярваш в натуралните методи за предпазване от бременност. И в изследването 80% от жените не са забременяли, но 20 са. отива да разказваш, че мъжете им били некадърни и не са го били изкарали навреме (ха ха).
В моят приятелски кръг е пълно с такива случаи. Мъжът ми също е бил жертва на мита за този метод, преди да почне да ползва кондоми и неговата приятелка в университета е трябвало да направи аборт. Кажете сега, заслужава ли си?
Ако можете да носите отговорност за дете е друг въпрос, разбира се. Ние в момента не можем и залагаме на кондомите. Двамата сме взели това решение, но не вярвам да има жена, която доброволно да се излага на риск...
В поликлиниката на опашките пред гинеколозите ще намерите жените на егоистичните мъже. Моят мъж е доволен от сексуалния ни живот, сам си слага кондома и сам си го сваля, сам е взел това решение и, ако имаше повече мъже като него, щеше да има по-малко жени като тях.
Пак ви казвам - повечето мъже могат да се контролират и да го изкарат навреме, не се мислете за Супермен и не бързайте да вините жената, че е забременяла от друг. Рано или късно се забременява, ако се доверявате на този ненадежден метод - може да е след 1 година, може да е след 5 години, може да е и след 10, но все ще се опарите, ако си играете с огъня. Това е руска ролетка, в която нямаш контрол. Ние със съпруга си сме избрали да имаме контрол над семейното си планиране. Въпрос на сексуална култура и образование е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 83be313de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   №3, евалата докторе!
И аз действам така, и за 26 години практика нямам нито една издънка! Е, само две де, ама те бяха по желание.
Несретниците да се гумират колкото си щат. Те плащат и с пари за гуми, и с непълноценен сексуален живот. Там където партньорите са с всичкия си - гумите са излишни!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2b54b416dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Алоо студентката (номер 9) абе ти от кви учебници го учи това АГ бе. Щото и аз съм чел някой друг и там не пише нищо за забременяване от предяеколационна течност.

Ти чуваш ли се кво говориш 15% - пълни глупости, то ако беше така от всеки 7 акта без преерватив трябва да има бременност. Я си помисли :) ти с колко си взема изпита 2. 5 някъде май.

кЪМ АВТОРКАТА:
Хиляди 2-ки правят секс по този начин и ако мъжа наистина не свършва в теб за мен вероятноста за забременяване е под 1%
Всичките ми познати семейни и не го правят без презерватив (непланувани инциденти е нямало)

Така че давайте смело а и вие сте готови за дете така че не се притеснявай...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b8ab649b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   До всезнаещата под коментар номер 1. Явно някой е пропуснал часовете по биология и полова култура. Прекъснатият полов акт (коитус) е МЕТОД за предпазване от бременност. Вярно е, че не е за всички (явно и за вас). За да се използва този метод е необходимо на първо време жената да има редовен цикъл и да следи кога е в овулация. То и за да използваш презерватив трябва да знаеш как да го сложиш. Колкото до глупостите, които пишеш... На профилактичен преглед не се ходи през 1-2 години. Ходи се на всеки 6 месеца. И не заради полово предавани болести и инфекции, а за цитонамазка, т. е. за проверка на ракови образования. Радвам се, че си напълно здрава, че нямаш бяло течение, което всъщност е нормално за поддържането на PH то на вагината. Запознай се обаче с другите заболявания като бактериална вагиноза например, която се причинява от съвсем други неща. Имаш много неща да научиш как спиралата например може да се срастне с маточната тръба и да те остави без дете, дори и след първо раждане. Има много неща, които трябва да прочетеш още, но не във форуми, а евентуално в медицинска литература. Благодаря поне, че сподели защо всъщност мъжът ти ползва презервативи. Опарил се е от собственото си невнимание. Техниките в секса се учат, но явно на вас ви трябва още доста време. Като цяло добре защитаваш собствените си убеждения, само че без аргументи. Само от собствен опит не се гради мнение!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: acc36154cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   н. 17
Мерси за съветите, но съм чела достатачно.
„Имаш много неща да научиш как спиралата например може да се срастне с маточната тръба и да те остави без дете, дори и след първо раждане. “
Спирала смятам да слагам след второ раждане, но до тогава може и да измислят нещо друго. Мъжът ми не е невнимателен, напротив - просто на практика е изпитал „сигурността“ на препоръчвания метод и не, не е свършвал в момичто, внимавал е, но се е случило. И студентка по медицина ви го каза, имате вие какво да прочетете в повечко.
Иначе, гинеколожката ми е казала, кога да ходя на преглед. Това ми е втората гинеколожка, първата дори не искаше да ми взима цитонамазки, защото нямало нужда при такава здрава жена (цитат). Опитайте като здрава жена да отидете на гинеколог и ще ви кажат, на колко време се прави профилактичен преглед, ако си млада и нямаш проблеми - на 1 година се ходи.
Не съм носител на прочутият човешки вирус (изследвала съм се) и нямам и НИКОГА съм нямала гинекологични проблеми. Последното дължа на ползването на кондоми и на това, че съм имала един единствен партньор, че съм здрава непушачка. Това гинеколожката ми го е казала, лекар човек.
Имам редовен 28-дневен цикъл иначе.
Не мога да ви разбера, как може толкова настървено да пропагандирате такъв средновековен „метод“. Ако бяхте прави, клиниките нямаше да са пълни с жени с аборти.
„Техниките в секса се учат, но явно на вас ви трябва още доста време. “ Техниките в секса нямат нищо общо с контрацепцията. Само мъж може да напише подобно нещо, защото не носи риска от аборт и осакатяване. „ Само от собствен опит не се гради мнение! “ Какво сега всички да правим аборти, да се мятаме през мостовете, за да разберем, че не е здравословно ли?
Науката е на моя страна. Вие имате само собствения си опит, докато стане белята, но и тогава не ви дреме - просто още един аборт. Представете си, има хора, на които им пука и са против абортите.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b8ab649b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не си права и затова се ядосваш толкова. Вместо да отговаряш на мен, препрочети темата на момичето и се извини. Може да не знае всичко, но и не претендира за това. А ти си знаеш твоето и толкова. Повтаряш няколко пъти "аборт". Кой ти каза, че аз ще правя аборт. Явно ти си опарената от това щом чак знаеш и колко жени чакали и т. н. Имам само една позната, правила аборт и по ирония на съдбата беше правила секс с презерватив... И не се е късал. Истинско предпазване с презерватив съществува само ако приятелят ти не свърши в теб. И какво е удоволствието тогава от секса. Ако беше толкова съвременна жена, до сега да си взела противозачатъчни.
За твое сведение ще повторя, че с мъжа ми не съм ползвала никога презерватив. Но инфекции, гъбички и всякакви такива не са ми познати. Колкото до бялото течение, което спомена в предния си пост... То е напълно нормално в определени количества, без цвят, миризма. То предпазва вагината от доста микроби, ама ти от къде да знаеш. Нали го нямаш? Хубаво е, че си имала само един партньор, но тогава не споделяй опит... И не ми говори, че науката е на твоя страна. Според науката бременността и раждането са двата най-естествени процеси. По твоята логика по-добре секс да не се прави. С презерватив сигурността е 99%, а удоволствието 0% (особено за хора, които се обичат), прекъснат полов акт не става, спирала не става ако не си раждала... Само защото ти практикуваш такъв секс, не значи, че трябва да убеждаваш хората, че е най-безопасен.
Мога да ти споделя доста повече предимства на противозачатъчните и за двете страни. Но хората си имат глави на раменете. А някои просто си намират добри партньори.
Абортите, за които говориш не са при хора, като авторката и никъде тя не е говорила за аборт. Просто коментарите са ти неуместни. Примири се!
Съжалявам за спама към темата. Просто се дразня на хора, които вместо съвети, изсипват критики и не знаят кога да спрат!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: acc36154cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   „По твоята логика по-добре секс да не се прави. С презерватив сигурността е 99%, а удоволствието 0% (особено за хора, които се обичат)“
Браво бе, така се възпитават младите в защитен секс. Голяма реклама направи тук на незащитените полови контакти. Венерически болести, СПИН, нежелана бременност - голяма работа, да живее удоволствието!
Иначе всички жени, които са родили без желание или са правили аборти поддържат мита за скъсания кондом. Истината е, че се страхуват да не бъдат осъдени и да чуят истината „сами сте си виновни“, вместо това си търсят алиби, за да не ги упрекнат (с право) хората. Гинеколозите се правят, че вярват на историиките и си вършат работата. Питайте ги обаче след работа, какво си мислят същност за подобни безотговорни жени.
Всеки отговаря за себе си.
Аз споделих своя опит. Кой каквото прави, за себе си го прави, нали? И ражданията, и абортите са си право на всеки.
Не бъди толкова крайна относно кондомите, моля. Имаме на разположение всякакви контрацептиви, всеки има глава на раменете си, да решава. За мен е важно бременността ми да е планирана, да съм здрава гинекологично и съм намерила решние за себе си, което мога да препоръчам с чиста съвест на всяка жена.
Вие си решавайте сами, но моля ви не демонизирайте точно кондомите, защото сайтът се чете от мното тинейджъри, който тепърва започват със сексуалния си живот и ги възпитаваме грешно, а после страшните последици от незащитените им полови актове ще си останат за тях. От личен опит мога да кажа, че сексът с кондом не пречи на любовтта и удоволствието, напротив. Преди всичко човек може да се концентрира върху партньора си, не да се притеснява, и да трепери всеки месец. Да не говорим за разнообразието от продукти в днешно време, които дори увеличават удоволствието и за двамата партньора. Нека всеки си решава сам! Без убиди и лични нападки, моля!
Правете незащитен секс, ваше право си е, но не твърдете, че това бил метод за контрацепция. Малолетните ни читатели ще вземат да ви повярват и става страшно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 690f9e061f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Абсолютно може! Вероятността е малка, но я има, така че ако ти кажа, че е 2% примерно не знам до колко те информира, защото вие можете да не влезете в тези проценти, но може и да влезете. Щом така или иначе сте се намерили с приятеля ти и теоретично не ви притеснява евентуална бременност - действайте си така :) Ние с моя мъж 3 години така се пазихме и не забременях, но след раждането на детето (планирано), продължихме да се пазим така - с прекъснат полов акт, и няколко месеца по-късно бях бременна отново, този път непланирано. За добро или лошо бременността не се разви.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 690f9e061f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Да се допълня - напълно съм съгласна с по-горе прочетеното мнение, че това е метод, който просто отлага бременността във времето. Неизбежно е да не се случи при здрави партньори с както съм чувала да се казва - добра съвместимост помежду им, рано или късно. На една приятелска двойка и двете им деца са плод на този метод срещу забременяване.
Аз за себе си съм избрала противозачатъчните таблетки, в днешно време има много добри препарати, а при мен действат и като две в едно - по предназначение и за профилактика на СПКЯ.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa2d94e6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   С приятеля ми го правим без от 1 година.. Важното за това е да му имаш доверие.. Мразя мъже които уж без да искат се изпускат или го прави с презерватив но свършил в нея а той бил скъсан... Това са женкарчета как може да не се усети.... Приятелят ми никога не го е правил винаги се усеща и спираме.. както каза номер13 винаги и ако правим втори рунд пикаене и миене задължително и двамата.. а за въпроса ти и аз мисля че това е мит...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6b8ab649b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Виж сега :) Ще прекратя спора с няколко уточнения. Не отричам полезността от презервативите, когато говорим за безразборен секс. Имах предвид конкретно по темата и относно теб и мъжа ти. Да, когато говорим за предпазване от болести, той е най-доброто решение, макар пак да не е 100%. Но не и когато говорим за връзка с един партньор, с който си имате доверие и се обичате. Тогава споменах, че е много по-добре да се използват противозачатъчни.
Моят избор за пазене преди да планираме бременност беше прекъснат полов акт. След това, както ти планираш, така и ние си планирахме бебче. Явно сме доста съвместими след като стана от първия опит. И все пак преди това сме се пазили успешно, като сме внимавали в дни на овулация.
Аз също след бременност бих предпочела противозачатъчни като вариант, защото удоволствието мъжът да свърши в теб е незаменимо.
Не съм искала като цяло да те нападам. Просто според мен пропускате доста неща, като не изпитвате изцяло удоволствието от допир тяло в тяло.
Колкото до болести и инфекции... Не забравяй, че оралната любов може да доведе до много инфекции. А едва ли можеш да правиш свирка с презерватив...
Можеш да се радваш, че си толкова здрава, но не го отдавай изцяло на презервативите. Опитах се да ти обясня, че "женските болести" са много и не се получават само при полов контакт.
Тийнейджърите така или иначе няма да обърнат внимание нито на моите, нито на твоите коментари. Би трябвало да си наясно, че човек в тази възраст "знае всичко" и прави каквото си иска. А скъсаните презервативи пак са заради незнание или дори заради пропуск да се прочете листовката и да се постави неправилно.
Не мога да кажа, че не си права, но и ти не осъждай моето мнение. В крайна сметка няма 100% метод за предпазване от бременност!!! И е добре точно това да се има предвид. Ако нямаше безразборен секс с много партньори, броят на нежеланите бременности щеше наистина да е малък. Защото съм убедена, че ако случайно ти забременееш, няма да махнете детето. Така, че когато сексът е с човек, който обичаш, той ще те подкрепи във всичко. Казваш, че бременността трябва да е планирана. Така е. Но се замисли колко двойки искат деца и не могат да имат. Просто си планират.
Хайде, успех на теб, на авторката и дано скоро да проумеете, че наистина има усещания, които трябва да се изживеят. Като например чувството любимият ти да свърши в теб... Ето това е истинската същност на секса!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: de141c534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   "Не ни притеснява, ако нещо стане и забременея, но съм чела много по въпроса и казват, че е възможно да се забременее от течността, която отделят мъжете по време на акт. " - Че от какво друго се забременява, освен от мъжкият секрет, остава щъркела? На тези години, секрета не трябва да излиза навън.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker