Дамата казва "Уморена съм!" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дамата казва "Уморена съм!"
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 5822 пъти
Като прочетохте заглавието, предполагам веднага се досетихте за какво иде реч.
Толкова клиширано и толкова досадно женско оправдание. Ама си работи безупречно. Аз не съм някой тиранин и се съобразявам винаги, ама напоследък взе да ми идва в повече. В разцвета на силите си съм, обичам я и правя всичко за нея, но имам и своите си мъжки необходимости. Всеки отказ ми идва като удар с мокър парцал и самочувствието ми почва да спада. Това е ужасно. А по-ужасното е, че не мога да разбера с какво я отблъсквам напоследък.

Все така внимателен съм, не съм егоист в и извън кревата и се старая за всичко.
Омръзнахме ли си вече? След само две и половина години? (пропуснах да кажа, че аз съм на 32г, а приятелката ми на 26г, не сме женени). Какво правя аз сега? Какво правя? Не е нормално по 3-4 пъти само в месеца. Не ми се иска, ама май ще кривна от правия път. И после какво - другата любима женска песен -всички мъже са долни свине и знаят само да изневеряват.
Интересно, защо тези свине правят така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: b78aa02849
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти кажа и аз съм жена. Постави се сега в следната ситуация - ставаш рано сутрин, за да направиш на мъжа си закуска, да оправиш леглото и още куп ей такива "незначителни" дребни работи. После отиваш на бачкане, където цял ден някакви кадърници ти тровят нервната система. Прибираш се в къщи и подхващаш втората смяна - чистене, миене, пране, гладене, вечеря и последиците от нея, вероятно и вечерята за следващата вечер, подготовка за поредния следващ ден и единствената ти мисъл е да легнеш и да се наспиш. И тогава идва мъжът, с неговите "права" и желания и започва да те "ръчка" за секс.

Извинявай, обаче много редки са явленията жена да не откаже !!! На мен ми се е случва редовно, честно да ти кажа - това е последното нещо, което ми се прави !!! Искам само да спя !!! Незнам дали и твоята приятелка е в такова положение, но постави се в описаната ситуация ( която се повтаря всеки ден ) и виж дали ще имаш желание за каквото и да било, освен за сън !
Кажи и на нея това, което написа тук и дано те разбере и ти в какво положение си, защото и твоята не е лесна. Успех !

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 38bd746606
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако жените ви са такива, че ви слугуват , нищо чудно че е така... При тези, които не са прислужници на мъжете, нещата са добре

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: caaf9ecbaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз давах всичко от себе си, за да се доближа перфектната домакиня и любящата жена с цел да усещам желанието на мъжа до мен. Какво ли не бих дала за да имам човек, който да желае на ме води на седмото небе, ако може всеки ден, нежно, страстно и дори по-грубо:)) Ох колко копнея за такъв мъж :))

Харесвам се, харесват ме, имам самочувствие за красива, упешна в живота и лъчезарна. Имах приятел с който живеехме заедно, но в случая точно той играеше ролята на вечно уморения, изтощен от работа. Ние също правихме любов не повече от 3-4 пъти в месеца като в повечето случаи аз бях инициаторката.Особено в моментите , в които бях в овулация, буквално откачах да бъда докосната и помилвана, но чето се случавше това да бъде отложено за друг път :(( Когото се доближа до него и се опитам да го погаля и целуна с желание, ми се чумерят и обръящат другата страна :( Били сме изморени, утре сутринта... :((Искам да бъда вярна жена (не сме женени) и съм такава, но като се замисля май не изневерям на него, а на себе си.

Аз реално изневерявам на моите копнежи и желания. Това съм аз, вечно търсеща, копнееща. Имам нужда от истински мъж!!! Това е причината да се взема ршение.Тази недостатъчна интимност,ме кара да се чувствам в неравновесие състояние дълбоко в себе си. Това провокира неистоверно желание да бъда с някой друг, което би се считало за изневяра и да наказвам себе си с чувство за вина, което не заслужавам. Въпреки общите допирни точки на мироглед, аз взех решение да потърся щастието на друго място.Някой може да счита това за грешка, но за мен светът не е красив и пълноценен , когато не го чувстваш споделен. Борете се за личното ви щастие!!! Грижете се за личния ви свят!!! Не се задоволявайте с посредствено положение!! Бъдете, това, което чувствате и искате!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: b232746880
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Кого заблуждаваш? Дори на хлапачка като мен е ясно, че вече си взел решение. Проблем действително има и ти си потърпевш, но вместо да се обърнеш към когото трябва,а именно приятелката ти, подсъзнателно(или напълно осъзнато) търсиш подкрепа сред нас. Подкрепа да "кривнеш от правия път". Може да прозвучи цинично, но голяма част от мъжете наистина сте свине. Има проблем, но вместо да го разрешите, избирате лъжите като по - лесен и изгоден за вас вариант. А ако нещата излязат наяве... жената е виновна,че не ви е прочела мислите. Чиста работа.
Пътят към истинското мъжество е в силата и прямотата. Такива мъже вече се броят на пръсти...

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8f3ba30eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм мъж на 50 години и разбирам от жени. Номер едно,
1/ Ти не си никаква домакиня, а си една МЪРЗЕЛАНА.
2/ Ти си лош човек, щом не можеш да се сработиш на
работното си място.
3/ Ти си една фригидна жена.
4/ Ти си една заспала жена.
5/ Ти си една вечно мърмореща жена, на която не може
да се угоди и фактически незнаеш какво искаш.
6/ Ти си кошмар за мъжъ си, децата си, за приятелите си,
за колегите си.
7/ Ти си от тези намръщени кокошки, за които е измислен
коментара: ТАЗИ СУТРИН ТАЗИ ПАК НЕ Е ИБАНА
8/ Върви на доктор, защото без секс, тялото ти ще спре
да произвежда женските хормони и ще ти пораснат
мустаци, ще ти надебелее задника, ще се превърнеш в
някаква вещица , в някакво чудовише, в някакво мутирало
подобие на жена, самозаблуждаващо се, че е идеалната
сапруга, където не е попаднала на мъж.

И СЕГА КЪМ АВТОРА
Трябва една 26 годишна жена да е фригидна, за да не и
се прави секс. Пиши какво работите. Какво е обръжението
на ,,жена ти,, Не искам да ти го казвам, но тя е една
материалистка. Тя се е успокоила, че си само нейн и е
преценила ,че 3, 4 ебанита ти стигат за това което и даваш
Ако и купуваш всеки ден по нещо, сутрин и правиш кафето
и и даваш достатъчно джобни за да се среща с приятелки,
да знаеш че чисто гола ще се разкарва пред тебе и ще
спре да я боли главата.

ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА СЕ УМОРИ И НАИСТИНА ,ЧЕ ТЕ
СЕ УМОРЯВАТ. ОБАЧЕ ТАРИКАТКИТЕ ТАКА СЕ УЧАТ ЕДНА
ДРУГА, КАТО СИ КАЗВАТ: За какво ти е мъж за едно ебане,
то ибачи с лопата да ги ринеш. Една жена обича да прави
секс сутрин, друга вечер, трета на работното място.
Обаче номер 1 да не се прави на много важна със
умрелия си мъж.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8aeeeaf491
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жена съм, в зряла възраст, и никак не съм съгласна с номер 1 и 2.
При мен проблемът беше с обратен знак-отказваше той. Аз много рядко, почти никога-той достатъчно често, за да правим секс може би 3 или най-много 4 пъти в месеца.Не ми е изневерявал. Просто ниско либидо.
Разделихме се заради това.

Съжалявам, мили дами, и аз като вас съм жена, но не съм съгласна с оправданията ''уморена съм'', боли ме главата'' и какво ли не още. Вие просто не желаете да дадете нужното на мъжете си. И след това много от вас реват, че им изневерявали. Е, как да не стигнеш до изневяра или раздяла с човека, единствения, от който очакваш секс, а той най-безцеремонно ти отказва под какви ли не предлози (тук поставям знак на равенство между жени и мъже- както се вижда от моя случай има и ''такива'' мъже).

Ако проблемът ви е,че не ви помагат, кажете: ''Уморена съм, защото ти не ми помогна с нищо тази вечер''.
Един мъж, който държи на вас, ще ви разбере.

На автора ще кажа, че много сериозно трябва да поговори с ''половинката'', да й постави всички въпроси, включително и дали няма друг и да реши дали такъв живот би го удовлетворил.
Не е нормално и когато един мъж е верен, отговорен, жената сама да го тласка към изневяра с непрекъснатите си откази-разберете, без значение мъже или жени, че в една двойка трябва да има хармония, а сексуалната е една от най-важните. Човекът до вас разчита ВИЕ да удовлетворите желанията му и ако ВИЕ не желаете да го правите, такава връзка няма бъдеще. Дори и да не настъпи раздяла, ще има изневери, а най-малкото НЕУДОВЛЕТВОРЕНИЕ от връзката, което пък може да избие под различни форми, не задължително изневяра.

Напълно разбирам автора. Да преосмисли връзката си.Това е моят съвет.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5ea5e2fe1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лично при мен желанието идва според намека . Верно , не може всеки път да е романтично . Не отричам , че и на мен ми се случва да откажа . При нас нещата се оправят с разговори , когато се сърдим не се получава . Разбери при теб как е най-добре да се разберете

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d27e4953fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен има 2 основни причини:
1.Не и се прави секс.
2.не иска да прави секс с теб.

И в двата случая седни и поговори с нея, а после виж резултата. Ако не помогне просто смени приятелката си.
Аз съм жена на 34 години. От личен опит ти казвам, че колкото и трудно ежедневие да има, колкото и да е уморена една жена не се отказва от секс с мъж, който иска.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 856df1f1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И за мен това е позната история. Но не мога да кажа, че причината да не искам секс, е умората, а по-скоро рутината и еднообразието. Много пъти съм го правила без желание, само и само да не обидя съпруга си. Понякога си мисля, че трябва да отида на лекар, защото не е нормално жена в най-активната си възраст да не изпитва необходимост от секс.

Ще посъветвам автора да поговори с партньорката си относно възможността за консултация с лекар/психолог. Или просто да поговори с нея, за да открие причината за нежеланието. Наистина това не е нормално 26-годишна жена.
Изкушавам се да посъветвам и № 5: Очевидно разбирате от жени, но бихте могли да използвате програма за преглед на правописа, за да избегнете правописните
грешки.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8d78691009
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за коментарите /авторът съм/. Да ви призная след като прочетох нещата се обърках още повече. Почвам да си мисля, че проблема е някъде в мен и не мога да разбера къде точно. Естествено, че съм й говорил, нямаше да тръгна да се обяснявам тук преди да опитам да разреша проблема с нея самата.

Тя твърди, че всичко си е наред, просто от много ангажименти напоследък не й оставали сили и желание за секс. Ами и аз имам много неща на главата си и бачкам повече от нея, ама на мен ми се отразява обратното. Колкото по-тежък ден съм имал, толкова по-силно искам да правя секс. Да кажа само по въпроса на номер пет - и двамата работим във фирми /аз в митническа агенция, тя в спедиторска/.

Иначе не е от това, че само ми слугува, както написа номер две. Казах, че не съм тиранин. Домашните задължения си ги поделяме сравнително поравно. Е, не мога да изчистя както една жена може, ама се захващам поне. Пране, миене, гладене - не са ми непознати, за разлика от повечето мъже. Верно е, че ги правя тези работи по-рядко от нея, но при възможност я отменям винаги.

Не знам вече какво да си мисля. Направо не знам. Лошото е, че хич не ми се отразява добре. Усещам как губя концентрация на работното си място, ето сега вместо да се занимавам с обработката на документите седя и пиша тука. Вечер вместо да правим това, което порядъчните двойки правят, представляваме жалка картинка. Тя се изтяга на дивана с проклетите си женски книжки и списаниица, а аз гледам глупости по телевизията и поркам. Всяка вечер така отива по една бутилка вино - сам-самичък. Смятайте докъде съм се докарал.Тотално губя контрол и не знам какво да правя.

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3109b00b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нали знаеш че всички жени са ку чки!
Или има друг,или не и харесва секса.
И на мен са ми отказвали тактично,ако си правя само моя кеф,но ако и хареса... Апетита идва с яденето.
мъж на 37 със стаж в сем. отношения
Изненадай я,експериментирай,открий какво и как и харесва,влез под кожата и.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ed9f518d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, а не ти ли е хрумвало че преди всичко си човек, а не предмет за употреба и удоволствие на мъжа.
И кой на кого помага, когато живеем в една къща?! Не е ли обща работата да изчистиш, да сготвиш...Но, докато има такива които стават подлоги на мъжете и мислят, че домашната работа е само тяхна, няма да вървят нещата.
Тук видях изказване от сорта: "Връщам се от работа и започвам втората смяна"...Е, в кой век живеете вие?...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0e77b9f1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   В 19 век. Защо? Нещо против ли имаш?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ed9f518d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към 11: браво бе, много умно. Всички жени са ку чки, а всички мъже са педера си

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ed9f518d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не, 13, нямам против, нали знаеш то е както си го направиш.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0e77b9f1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, 15, знам.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0c15b15f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Един съвет от мен подреди си пъзела, за всичко това си има обеснение и при мен неща стояха по този начин, накрая ми се каза че чувствата са изчезнали дано при теб се оправят нещата, но не чакаи прекалено дълго.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 496296c432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз съм на противозачатъчни по медицински показания и си мисля, че това влияе на либидото ми (възможно ли е това да е при вас?)

Иначе много обичам приятеля си, не изневерявам, но се изморявам ужасно много от няква дребна домакинска работа и особено ако уча, след 10 вече съм капнала... :(

И ние сме точно толкова време заедно и да си призная - не е същата изпепеляваща страст като първия месец, но като спра хапчетата за 7-дневната пауза и гледай какво става.. :))

Мисълта ми е, че зад хилядите глупави женски оправдания често има причина :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: bc2e2085ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Здравейте мъж съм и аз имам същия проблем . Когато бяхме заедно от 3 години четях подобни изповеди на хора които са заедно от 5 -6 години и се кълнях че няма да чакам толкова и ето ме и мен с почти 5 годишна връзка незадоволен и подтиснат. Говорили сме мн. пъти щяхме да късаме и все се залъгвам че нещата ще се оправят но май няма да стане начините са два или да не си губим времето и да намерим истинско щастие или да се примиряваме и да си губим времето и да създадем гнило семейство.
Съвсем съгласен съм с номер 3 и номер 6 явно хората имат различна сексуалност и нещата или се получават от начало или не се опитвай да ги оправяш. Времето не решава а само задълбочава този проблем , колкото по от рано по добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker