Оприличаване на момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оприличаване на момиче.
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 9021 пъти
Здравейте на всички. Нуждая се от помощ. Искам да Ви кажа първо, че темата ми е реална и тези неща наистина са ми се случили, а не си ги измислям. Значи аз съм момче на 21 години. Харесвах момичета като малък, дори бях влюбен във 2, като с едната бяхме гаджета, но после всичко се провали. Тогава бях на 16/17 и в годините след това, така и не успях да си намеря друга приятелка. Все не ми вървеше със жените, а опитвах какво ли не. И така един ден, вече бях на 19 и почнах да се замислям какво ли щеше да е ако аз бях момиче, едно 19 годишно младо момиче. Да си нося женски дрехи, да имам живот на момиче и т. н. В началото само се обличах с каквито женски дрехи можех да намеря и се гледах така, изглеждах грозно, но се чувствах хубаво. Малко по-късно започнах и да се замислям какво ли ще е ако правя свирки като момиче и ме ебат, както ебат момичетата.. Започнах да си чатя с мъже, не ги харесвах, но исках кур! Разбирах се нещо с някой, но накрая се плашех и нищо не ставаше. Веднъж обаче успях да се престраша и се видях с мъж. Напълно непознат на 39г. Дойде в нас, а аз си бях нормално облечен. говорихме има няма 2-3 приказки и му казах, че отивам да се приготвя. Отидох в банята, съблякох се. Обух си едни прашки, сложих си сутиен и натъпках чорапки вътре, че да приличат на гърди. Облякох една пола, едно лилаво потниче, обух си и розови чорапки и отидох при него. Той каза, че изглеждам добре и да клекна долу. Аз се уплаших и започнах да си мисля, какво правя Господи, но нямаше накъде. Застанах на колене пред него, той си разкопча ципа, събу си дънките и видях кур пред мен, обаче беше мек. Хванах го с ръка и след малко го лапнах. Духах му така около 2-3 минутки, после той отиде на леглото и легна, а аз застанах в краката му, навирих дупе нагоре и продължих да му лапам. Но така и не му ставаше, по едно време ми стана някакво гадно от вътре и му казах, че не искам вече. Той малко разстроен, стана, обу си дънките каза ми чао за сега и си тръгна. После се чувствах ужасно в начало, но като мина малко време, имам предвид няколко часа. Започнах да се възбуждам и да се радвам на това, което стана. Видях какво е да правиш свирка. За жалост не успях да разбера какво е чувството да правиш секс. По-принцип зная, че такъв живот няма перспектива. Да искам да се обличам като момиче и да се виждам с мъже, но ужасно много искам отново да направя нещо подобно, като този път искам и да ме ебат и да видя какво е и това. Но от страх, от притеснение и от това чувство, което имам, не съм го направил. Иска ми се да знаех какво да направя, имам нужда от помощ и от съвет. Надявам се тук да го получа. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: be8c2807f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей приятелю, не зная какво очакваш затова мнението ми може да ти прозвучи и зле, но и приятно. Аз съм същият като теб и точно така съм започнал, с малката разлика, че първо съм си играл с изкуствени пиниси. Дали ще престанеш или ще продължиш женското си битие може донякъде да зависи от волята ти, но вътре в теб винаги ще се обажда жената. Аз лично съм се отказвал десетки пъти, като най дългата ми абстиненция продължи около 5 години. Това се случи след като се ожених. Не се чуди, падам си по жени! На улицата се обръщам зад женски дупета и гърди. Мъжете не ме привличат, но какво да се прави, като на всеки жив пенис е прикрепен мъж. Последния път абстинирах цяла година, тъй като дъщеря ми набара мои снимки, беше страхотен срам. Изхвърлих целия си гардероб в който бях инвестирал някъде около 2000 лв. и се зъклах никога вече да не погледна дамско бельо. Стисках зъби, но както се случва и с наркоманите достатъчно е да ти се обади стар съзаклятник и всичко отива на кино. Та доброто или лошото мнение по твоя проблем е, че няма спасение. Някои го решават като променят пола си. Имам такива познати и нико(я) не е съжалявал(а), че го е направил(а), но кой знае, може би лъжат защото няма връщане назад. Както казах обаче и при теб не може да има връщана, просто си такъв.
Tranyanka

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 93495bf98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак ли ти, бееее... Само като стигнах до "чорапки" и вече нямаше и капка съмнение, че все същия човек ги пише тези фантазии... :(((

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aecaa482cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   мерси на Транианка за отговора, от полза ще ми е. а на коментар номер 2, ще му кажа, че това е самата истина и нямам никаква полза да лъжа затова.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2456f0f301
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, не се съмнявам, че историята ти е реална, но не знам какво да те посъветвам, освен да си призная, че адски ме възбуди разказа ти... предполагам, че би ми било интересно да си початим, но няма как да стане, защото не може да си разменяме скайп :)

Момче на 23 :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aecaa482cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Така е, но не схванах дали ти си в подобно състояние на моето, или? :) На мен ми е интересно да чуя мнението на другите, защото размислям да се разкрия на една приятелка, но никой нищо не казва.

Автора.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 750215bbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   От номер 7: Еми аз не съм правил нищо подобно, НО съм си го фантазирал многократно докато масторбирам, понякога съм включвал и женски дрехи, и анални разширители ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aecaa482cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста интересно. Аз съм жена и наистина харесвам да правя свирки и секса с мъж, затова донякъде разбирам желанието ти да го искаш, защото според мен е нещо уникално. При теб е доста сложно обаче, защото не си жена, не е нормално да го правиш и определено е малко по-различно. Не зная какво да те посъветвам, освен може би да опиташ някой ден и тогава да видиш как ще се чувстваш и какво ще избереш в живота.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ebfad48079
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   при мен братле го няма момента с женските дрехи, но открих че освен по жени си падам и по мъже и понякога си лапам с разни момчета (без да ме ебат), даже някой от тях ги и ебах. Приел съм, че съм би и съм в мир със себе си, приеми се такъв какъвто си, усъществи фантазиите си, хубаво е че си падаш и по жени и няма да те заподозрат ;) успех

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7d778a0640
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе аз също преминах през подобни дилеми, но за разлика от теб успявам да устоя на желанието да правя нещо с мъж, но не и на това тайно да се обличам като жена. За съжаление тези неща ще ни придружават винаги си мисля.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6bbd3c2564
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   В това, че не се чувстваш в точното тяло няма нищо срамно, за това потърси в интернет как да се свържеш с други хора с подобни интереси. Имат си клубове където се срещат. Та там ще си сред съмишленици.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4950540968
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не те е страх а всъщност се притесняваш защото правиш женски роли които се правят от жени а не от мъже ,и аз съм като тебе но момчето го изпразних до краи !! По някои път изпадам във скомвузени ситуации но преглъщаш и така свикваш , аз напримерно си имам един партниор сериозен със които се срещам тои нее геи но просто има нужда да разпусне не му връзват жените явно на 50тина е разведен няма друг избор и така стига до мене ,разбралисме се да не спиме със други поради страх от някоя болест !!! От начало ми беше притеснително но 2-3 срещи и почнахме да ехпериментираме! Сега си ходя все една си хода във вкъщи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker