Колко от вас са опитали масаж на простатата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко от вас са опитали масаж на простатата?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 61289 пъти
Преди време приятелката ми ме попита/почти невинно:)/ 'Абе ти чувал ли си за масаж на простатата"? Хлъцнах! Наистина не бях. Честно казано зарових се в нета за "просвещение". И пак честно казано идеята, че ще ми влезе пръстче в дупето ме стресира малко. И още по-честно казано, мисълта започна да ме интригува. Само да подчертая-1000% съм хетеросексуален-само мисълта да се докосна до мъж ме кара да настртъхвам. Та... една вечер/признавам беше ми нужен алкохол/ тя започна да ми прави масаж на гърба/уж/ и... тя работата ясна. От тогава го правим често. На мен ми е супер а на нея и е страшно възбуждащо. Интересно ми е, има ли и други като нас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 64

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8f41c27ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Мъжете страдате от страхотна хомофобия! Не мога да разбера, какво има общо простатата ви (собствената) с друг мъж, особено когато жена ви я масажира. Просто се лишавате от страхотно удоволствие. За съжаление и мъжът ми е един от тези глупаци и мога да забравя... поне докато старостта го тръшне и няма да има друг начин да получи оргазъм.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f12142df12
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   има и други например ние- на 30 г семейство сме. Жена ми преди 3 години почна с пръстчета, с морковчета да пъха... правила ми е свирка и докато свършвам ми е навирала целия си пръст в дупето, ... свършването е по силно но по малко сперма излиза. така че има и други..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f3c04f7d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   3, 2, 1... приготви се да разбереш, че си гей, педал, извратен и разни други такива безумия :))) Да, има много други (аз и приятеля ми сме едни от тях) но малко си го признават, а на всички им харесва! Тези, които пък които уж за нищо на света не биха го направили (мъжете), всъщност си умират от любопитство, ама са супер комплексирани и с много ниска сексуална култура, като за тях термина ''секс'' се изчерпва с безцелно ръчкане. Само мъж на когото докато са му правили френска не са му пъхнали лекичко едно пръстче в ануса и не е получил разтърсващ оргазъм, може да се опита да те обиди, като те нарече гей! Само, че както бях писала под една друга тема, за да си гей или педераст е нужно мноооого повече от това :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d819a2680a
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   Сто процента съм сигурен, че един и същи човек ги пише всичките теми за простатата и се съмнявам да си 100% хетеро, приятел!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c736ce80c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   пробвах, нищо интересно. бърка ти в ануса. няма да повторя

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f65d115ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Приятел, стига сте се мислили за гейове!! Някъде вече написах, че това, че се целуваш с жена си, не означава, че си гей, просто защото те го правят един с друг.

Позволявайте да ви бъркат в дупето само жени с опит /например да имат деца, да са се грижили за бебе/, защото тогава ръката е много по-опитна и нежна, не се бърка с предмети, с палци и показалци, ползва се гел и се прави супер нежно и леко. Много жени си умират от идеята и ръчкат, както ги ръчкат тях мъжете, но не е правилно!

Моят съвет като жена - не се бой, не се противи, анусът е място като всяко друго от тялото. Стига да е нежно и внимателно, в началото да е само не повече от 1см, следващият път да прокара малкият си пръст-без маникюр, без лак по ръцете /може да се предизвика алергия/. Усещането /според мъжа ми /е подобно на гъдел и близко до удоволствие, аз го оприличавам по себе си на нещо като галене на клитора без натискане. Единици жени го могат това и ако тя самата няма опит, трябва да не бърза и да прави това, което вече написах.
Направите ли го веднъж рязко или болезнено или бързо, повече няма да повториш, наистина.
И това, което казвам и на жените за аналния секс - ако не си готов, ако имаш притеснения, просто не го прави. Изчакай или се откажи. Масажът на простата идва МНОГО след първоначалното проникване в ануса изобщо, а не от първия път. За да стигне до простата се иска бъркане по-навътре.
Ако жена ти няма против, може да пробва да проникне и с език, усещането и за двамата е приятно и нежно, няма нищо гнусно, няма болка, няма притеснение. Просто една нова любовна ласка :) И още веднъж -не, не си гей, спокойно!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f65d115ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

7.   № 5, това е като "пробвах да ми го вкарат, той си пъхна, нищо интересно". Ако не сте правили секс, а просто сте си бъркали в ануса, тогава ти вярвам. Ако си го правил с неопитна, пак ти вярвам.

Авторе, вярно е това за оргазма и че чувството е приятно. Уловката е да не прибързвате, да не си обещавате, че ще го направите на всяка цена, щом стигнете до секс, а да оставите нещата да се случат. само не бързайте и не вкарвайте предмети за нищо на света! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f65d115ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Прочетох с интерес какво пишат останалите. Не знам как е при еакуляцията и едновременното масажиране наануса, но знам, че преди секс ако докосна ануса или го масажирам, ерекцията е мигновена и невероятна! Опитайте.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9139913c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Автора. В това, че не съм гей няма нужда никой да ме убеждава. :)) Както вече написах, само мисълта да се докосна до мъж може да ме накара да повърна. Ама не за това иде реч. Просто си говорихме с приятелката ми на тази тема и реших да попитам, само ние ли, аджаба, сме "изтрещели" /и/ така да си доставяме удоволствие или има и други като нас:)Поне за мен оргазма е страхотен. Не го правим всеки път, а само когато сме много "разгорещени". Има коментар по-горе, че съм публикувал подобни теми и друг път. НЕ, никога не съм! Хубав ден на всички и много късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 02e73ab023
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Аз не бих пробвал подобно нещо. Идеята да си правя анални промивки преди секса хич не ме кефи. И без подобни стимулации ми е добре :)
А за мераклии си има мъжки анални дилда за масаж на простата по време на секс. Нищо лошо, който го кефи нека се възползва ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9139913c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Ж 41. Мъжа ми сам си го поиска - аз не се бях сещала даже за такова нещо. Лично мен не ме възбужда особено докато му го правя ама на него като му е хубаво защо не.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0e270c895e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Абе за пръст в гъза не знам, ама когато трябва да свърша и жена ми е свършла преди мене, започва да ме гали по мъдете и ануса (без да си вкрва пръста) и оргазмът е върховен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a0b52315e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   М-44г. Правим го след като Кобилкина говори за това и двамата гледахме тв. След някой друг ден се разровихме из нет-а и разбрахме как се прави. Пробвайте го - гот е и на двамата. Когато свършвам спермата хвърча по-далече - т. е. оргазма за мъжа е по-силен!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4c76708166
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Ж-36. бих искала да го направя на мъжа ми но не знам как да му предложа. честно казано не знам как ще реагира. дайте съвет.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 79a3e3a773
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ж-38. Номер 17, авторът го е описал много точно. Попитай го почти невинно. Моето мнение е, че за да го направите е нужно безрезервно доверие и обич. Няма нищо лошо ако двама партньори опитат да разнообразят изживяванията в леглото. Темата е деликатна и изисква малко такт, но вие се познавате и може би знаете как да подходите. Аз лично мога да споделя, че когато повдигнах тази тема, и двамата бяхме в страхотна настроение и малко, сякаш на шега, просто вметнах, че съм чела някъде. И двамата никога не бяхме го правили, но идеята ни хареса. Наистина той сякаш леко се стресна, но след като се поразровихме и прочетохме по-подробно, се оказа, че не е толкова страшно. Напротив! Бих казала, че когато доставям това удоволствие на партньора , се чувствам безкрайно щастлива, защото допринасям за невероятния му оргазъм. Наистина първият път е малко притеснително в предвид, че нямаме никакъв опит, но пък се получи страхотно. И пак искам да ви кажа - нужно е да има взаимност, обич, доверие... Поне аз така го усещам и първото което казах на приятелят ми след това беше :, , БЛАГОДАРЯ! " Благодаря му за доверието...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d935b7f764
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Прочетох, в една книга, че при стимулиране на простата по време на секс се получава страхотен оргазъм. В интернет открих, че в сексмагазините се продават стимулатори на простата. Съобразени са с мъжката анатомия. Със батерии са и вибрират. Прилича на изкуствен пенис. Вкарваш го в ануса си и спускаш вибрацията. Но са много скъпи. От порядъка на 250 - 300 лв.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 597a2a5abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Като почнете да го наричате така ми става много смешно. Кажете си истината, бе хора. "На колко от вас са им бъркали в гъза". Толкова ли е трудно? Чуствате се педали ли какво ви има?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4c76708166
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   до 18. Снощи уж случайно дадох на мъжа ми да прочете темата. Не каза "да" ама не каза и " не искам". :)))))) Ти как мислиш, дали да не прескоча за някой свесен лубрикант... за всеки случай:))) А и щом твърдиш, че оргазма на приятелят ти е невероятен... :)))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 79a3e3a773
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До номер 21. Аз лично не съм привърженичка на лубрикантите, било то и свестни. Предпочитам масажно масло от гроздови семки - има го в почти всяка аптека и е много добро. Страшно съм доволна и от масажен крем на, , Лавена" - любимият ми крем. Използва се в козметиката за масаж на цялото тяло, при педикюр за загрубели петички, за масаж на лицето при суха кожа.... и т. н. Ако масажираш гръбчето на любимия с този крем и плаавно се спуснеш надолу към дупето... мммм... определено ще му хареса! Опитай! И двете не са скъпи като лубрикантите , но вършат чудеса! УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8f41c27ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   22, какво ще кажеш за бебешко олио?

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 597a2a5abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   22, 23,
А свинска мас?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aabeea4763
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   24,
А чубрица? С червен пиперец да ръснем? Шарена солчица да пръснем?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 90d8370007
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

27.   Пич, и аз бях така, мъчеха ме страшни съмнения "Е ли гейско да ми бърка жена отзад и да ми е кеф? ", но се оказа, че просто няма смисъл от такива драми. Сексът се подобри значително и за двама ни, тъй че — дерзай!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6af1616cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Тука говорите за стимулиране на ануса. Масажа на простатата също става чрез бъркане в анала, но не всяко бъркане е анала е масаж на простатата. Особено тия дето едва-едва влизат с пръстче няма начин да стигнат до простатата така.

Някой правил ли го е по инструкции, така че да е сигурен че наистина масажира простатата?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d5189d30c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Наистина този масаж е най скъпия от всички - 10 мин. струват 50 лв
Най добре е в къщи да го прави само опитна жена защото тя знае докъде да стигне. на мен лично са ми го правили едновременно с френска целувка и имах чувството, че ще експлоадирам. Такъв оргазъм получих... Не смятайте господа, че всички на които се прави такъв масаж са гей.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f7911946e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   супер яко е, аз сам докато лъсках го направих и се изпразних като кон! Пука ми дали е гейско или не, нали ми е кеф, нямам комплекси така че..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b408b220b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Чувал ли е някой какъв е механизмът на това удоволствие?
Върши ли работа простатния масажьор?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: db84fd047f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Това за простатния масажор и мен ме интересува. Жена съм и редовно му доставям това удоволствие с простатата. До сега само с пръстче ама защо да няма и малко разнообразие. -) ако наистина върши работа защо пък да не го изненадам някой ден (надявам се приятно)-)-)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bf90934176
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Много мъже могат да отричат или да казват че било гейско и т. н. но в крайна сметка е научно доказано че масажите на простатата стимулират и помагат за по-добра и по-силна еякулация. Аз лично го обожавам, приятелката ми също и си умира от удоволствие да ме гледа как се гърча от кеф.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8d44499b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Присъединявам се към 32 и 33. Ако има двойки ( хетросексуални!! ) които са опитвали простатна стимулация с нещо различно от пръстче нека го споделят. Има ли разлика и ако има каква е? Бладодаря предварително.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c1cb7c23c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   N:12 подкрепям те и на мен също ми е много приятно. Имам една приятелка с която последния път тя най накрая вкара пръст в ануса ми докато бяхме на 69 и тя каза "искаш да те чукам ли кучко" насочих само и казах изчакай малко да си наплюнча ануса защото без смазка там не става. Сексът беше невероятен не го правя редовно това но понякога 2-3 пъти в месеца много е възбуждащо със жена която да знае как да те предразположи и моля ви не ми казвайте че съм гей-харесвам си жени и на мен лично много ми харесва да правя френска любов на жените да ги... и същевренно да вкарам едно-две пръстчета в дупетата им

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 720ec984ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Аз съм мъж на 26 пробвах сам, да видя кво ще стане, лично на мен не ми харесва и няма да го пробвам повече.... повече ми харесва да си масажирам точно зад топките

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b62d032041
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Има една друга точка, масажира се, точно в основъта на членът, там дато е коста, тоест от там дето започва стеблото на членът, много е възбуждащо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 86c97bf1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Бях на 59, когато с един приятел, две години по възрастен от мен, се събрахме да гледаме порно. Той си извaди члена, започна да си играе с него и се възбуди. Към края на филма и аз извадих моя, но от притеснение не се възбудих. Той предложи да си мaстурбирaме един друг. Аз приех и така започнаха нашите много приятни приключения. Но аз никога не се бъзбуждaх. Веднъж решихме да опитаме той да ми го вкaрa в ануса. След нaбирaне на известен опит нещата се получихa. Докато той извършва движениятa, аз мастурбирaм. Никога при жена не съм получaвaл такъв оргaзъм. И така вече 12 г. Правим го средно веднъж на 45 дни. Едновременно имaм и приятелка. Едва преди някояко месеца разбрах, че причината за тия рaзтърствaщи оргaзми е мaсaжирaнето на простaтaтaтa.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c453c656d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Активен на 73 години - ми браво!
Присъединявам се към №37. И аз така съм пробвал, от любопитство - това не е за мен, но ни най-малко не се учудвам, че на някого му харесва - просто си е индивидуално. На мен лично ми харесва гъделичкане около, по ануса, но всяко проникване пректатява удоволствието.
Изкушавам се да споделя нещо, което не разбрах...
Преди време посещавам уролог за консултация. Оня ми бръкна с пръст, завъртя да опипал... Едва не умрях от болка. Не заради проникването - при натискането на простата (най-вероятно). Човека си направи някакви изводи казва "ставай". При ставането, без да изпитвам нещо -било някакво удоволствие или болка, внезапно се изпразних. И, О ужас - на панталона му, пред сестрата! Идеше ми да потъна в дън земя. Той обаче не се смути. Даже с усмивка заяви, че го е очаквал. По думите му разбрах, че това не е сперма, може би гной или не знам какво си. Абе аз съм виждал разни видове гной, ма такава... (най-малкото изобщо не смърдеше! ). Доктора ме омая за едно много скъпо лечение тогава. До колко ми беше нужно и наложащо и до днес не съм убеден, но тогава ми се взе акъла. Та бих попитал дали на някого му се е случвало подобно нещо? Или някой ще обясни чисто медицински случилото се?

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fb191cb817
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

41.   Аз съм 100% хетеро, никога не съм искал са спя с мъже и не съм го правил. С жена ми отдавна практикуваме strap-on и е супер. Чувството е невероятно. Нищо срамно няма.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1a02626485
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   до 41. Голям смелчага си:)) На мен приятелката ми отдавна ми прави "тънки" намеци да опитаме и с вибратора и ама аз все не мога да се реша:)) Иначе масаж на простата с пръстче го практикуваме отдавна.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 720ec984ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Искам да споделя нещо с вас, на 28г съм, не-знам как и по каква причина, но до преди 3 месеца аз не можех да пикая като хората, задържаше ми се в пениса оригна и прекъсваше.
Колкото и да звучи идиотско, започнах сам да си прилагам тоя масаж на простата вече 4 месец, аз ходя до тоалетна като човек и по хубаво от всякога пикая.
Харесвам на 100% жени, но това че масажа помага е факт.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6fb8964b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Не се занимавйте с пендалски работи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b408b220b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Мисля, че простата е важен и много труден за лекуване орган. Това с пикаенето на тази възраст не е нормално!
Затова мисля, че е задължително да се консултираш с лекар- при това или специалист (андролог напр. в МА)или с препатил д-р. Поне мини на ехограф.
Има напр. безсимптонни простатити, които ги забелязваш, едва когато почне да не ти става.
А иначе, разкажи как точно го правиш този масаж. И освен гадното усещате при проникването, какво му е хубавото? .

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e167ad2652
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Има голям риск простата да се повреди, ако жената е кьопава по природа. Има такива некъдърнички, които не могат една супа да напраят, ама иначе са първи по масажите на простата. Аре, мерси!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e52d0fa798
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   И аз съм хомофоб, за жалост. правил съм си го сам, за да видя как е, иначе гот е да! и аз не съм хомо, може би трябва да кажа на приятелката ми някой път, може и да же по- добре да го направи отколкото аз, иначе нищо лошо не виждам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 09998d81a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   до 42. Престраши се бре!! -)). Мен даже ме е яд, че не се престраших по-рано-) М. 38

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b0ac9eee12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   При преглед при уролог за ДХП/доброкач. хипертрофия на простатата/, той задължително бръкна в ануса за да определи големината, твърдоста и да не би да има сраствания. Беше бая болезнено. Но също така той ми каза, че по същия начин се стимулира простатата при вземане на секрет. Възможно е сигурно стимулиране на половия акт с масаж, но при спомена за болката при прегледа засега ще се въздържа от такива еротични похвати. Т. 51

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5872fd9b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   това е любовна игра, после се прави секс, ако искаш да си с платена кака звънкай, яко е но не всяка дава да я целуваш по гърдите и краката, предварително се уговорете за услугата и цената, ползвай кондом

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ff4cba6134
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Естествено, много други го практикуват, ама не си признават. На мен лично много ми харесва. От 10 години го практикуваме и досега не съм обърнал резбата. Действайте смело.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 46f53989cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   М 25. Жена ми отдавна ме кара но аз все не се навивам. Хем искам хем ме е страх. Един път бяхме пинали и след хубава баня тя си вкара езика и си поигра, признавам си беше много приятно и почти веднага свърших, та наското пак ме пита искаш ли но се отказвам. Да не ме помисли за педал. Но чувството е върховно. Май следващия път когато ме попита ще приема :). С език или с пръст както реши тя ще и се доверя.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7d6a32e9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   М 30. Пробвал съм го с приятелката ми. Повярвай ми, страхотно е! Не се колебай!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6a7b7376c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Простата може да се стимулира и без да се бърка в ануса, отпред малко под пъпа започва се слеки масажи като леко се натиска мястото, има и друг начин, лягате по гръб, свивате краката и започвате да напъвате коремните мусколи, правите около 20 напъвания и ще усетите как възбудта нараства в областа на простатата, възможно е и да получите оргазъм без да стимулирате пениса.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4ac5acd9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

57.   Невероятно е! Пробвайте!

 
  ...

1-50 от 64
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker