По различно ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

По различно ли е
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2150 пъти
Здравейте на всички посетители, искам да ви попитам нещо свързано със секса. Доста се замъгли представата за секс и като цяло интимност смея да твърдя от порнофилмите. Как е обстановката в реална ситуация, има ли ги тези пози, този грим, толкова ли се набляга на размера на пениса както при Пфилмите, такова ли внимание се обръща от страната на жената?
Въобще има ли нещо общо с порнофилмите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd2f309d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, коренно различно е. Порнофилмите са правени от мъже за мъже. Гледай еротични филми, чети еротична литература, тя е насочена към жените.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: edd937c398
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От този въпрос не мога да разбера първо на каква възраст си и дали изобщо някога си правил/а секс. Оттам идват и въпросите ти може би. Разбира се, в порното много от видяното е чиста илюзия, едва ли всяка втора жена крещи като родилка, получавайки оргазъм и едва ли всеки втори мъж има еднометров к. Всичко останало, което е така да се каже по-нормално можеш да срещнеш и в реалния живот. За съжаление съществуват и извращения, но ние говорим за секс в една нормална средностатистическа двойка например. Ако двамата имат опит, ще правят анален секс. Ако желаят, ще ги има и лъскавите дрешки и жартиерите и лизането и всичко, което виждаш в порното. Хубаво ще бъде, ако всичко е не изкуствено и наистина и двамата получават удоволствие. Защото в порното все пак има актьорска игра, колкото и смешно и тъпо да звучи. Разбира се, в порното няма може би да срещнеш още една реалност-чиста любов или дори имитация на такава, макар че напоследък се опитват да вкарат нещо такова. Секс между двама души, които го правят в мисионерската поза като в някой романтичен филм, обичат се, гледат се и т. н. С една дума-да, можеш да срещнеш в реалния живот това, което в порното, но то не е условие или задължителност. В порното са длъжни да пръхтят и стенат, в реалния живот симулацията е вредна. Нямаш гаранция, че любимата /ако си мъж/ ще ти оближе спермата, както в порното. И т. н. Нямаш гаранция, че любимият ще те блъска 50 минути и чак тогава ще свърши, това е илюзия.
Една подробност - човек се пристрастява към порното, както към интернет или всяка друга зависимост /цигари, алкохол, наркотици/. рано или късно прекаленото гледане на порно дава отрицателен резултат в сексуалния живот на човек. Затова специалистите препоръчват порното да се гледа в по-зряла възраст, когато мъжът или жената започват по естествен път да имат нужда от допълнителни сексуални стимуланти. Дано си разбрал/а какво обяснявам. :D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 982cc81649
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Естествено, че има... А може и почти да няма. Сексът и както си го направиш. Само дето се прави от чувство/желание, а не за пари, и не снимат чичковци с камера. Въпросът ти прилича малко на "Не съм виждал хора, наистина ли са с руси коси и сини очи? " Има и такива, има и много други. Всичко зависи от това какво мъжът и жената искат и им доставя удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 26d08d60f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всичко си е до човек, авторе. Не е задължително партньорката ти да е с тежък грим или със предизвикателно бельо/костюм за да се случат нещата. Това зависи от нея... зависи какво й харесва, зависи и от теб, ти как я харесваш - това е важно за жените.
Не гледайте порното, там всичко е по сценарий.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker