Еякулация по време на секс, без да усетя - възможно ли е това ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Еякулация по време на секс, без да усетя - възможно ли е това ?!
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 7240 пъти
Възможно ли е по време на секс да се свърша изцяло, без да усетя абсолютно нищо било то преди или след това..? Момче съм, на 22 години, нямам никакви здравословни проблеми, дори винаги ми е било трудно да се свърша (трябва сам да го направя, никоя партньорка не е успявала досега). Питам, защото по време на секс момичето отдели ( поне така смятаме) секрет, който много прилича на семенна течност.. Бял, гъст, прилича на нишесте... Тя каза, че и преди й се е случвало да отделя такъв секрет, когато е болна (както беше в случая), но адски мн се спичам и затова питам... :) Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0410172f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, най-вероятно това си е секрет на жената. Отделя се по принцип не от всички жени, а от тези с развити жлези, най-вече е признак, че жената е била много възбудена, получила е оргазъм. Не се случва всеки път!
Въпреки това не е зле момичето да почне да взима противозачатачни или да ползвате кондоми. Мъжете отделяте несъзнателно т. н. „преякулат“, който служи за смазка, а и природата си знае работата - съдържа и някой и друг сперматозоид за белята...
Потърси съвет от сексолог, от уролог, как да тренираш така, че да можеш да свършваш без да се мастурбираш. Не е приятно за жената, а и един ден, когато искаш да имаш деца ще е доста трудно да забремениш някоя така. Причината да свършваш по този начин е не само, че сигурно си свикнал така от младежките си години (мастурбация), но и се притесняваш от нежелана бременност. Противозачатачните биха ви решили проблема, те са най-сигурният контрацептив (над 99, 9%), НЕ ВОДЯТ до напълняване. Противопоказателни са само при жените-пушачки.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f5fd1ad6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помириши го, ако мирише на сперма е ясно. Едва ли може да свършиш изцяло, по - скоро изпускаш малко. Нормално е при силна възбуда и задържане.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f7e9e14377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам дали авторът е за сексолог, но момичето със сигурност Е, по-точно за акушер-гинеколог. Има един милион заболявания, бактерии и глупости, не отдавайте така лесно всичко на възбуда и секрет от това. При най-обикновен грип, една "обикновена"кандида или хламидия, която е "заспала" някъде в организма и не дава външна изява, се пробужда и прави бели. Моят съвет като медицинско лице към младите - забравете всякакви противозачатъчни, а до брак, ползвайте единствено и само кондоми. Прекалено подценявате заболяванията и заразите, които не са ХИВ, но затова са доста опасни и правят големи поразии, при това напред във времето. Освен, че са "срамна работа". Успех!
ж, 39, м. с.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c15da0d40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Понякога се наблюдава еякулация без оргазъм, но е в много минимални незабележими количества :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a1cd627947
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От автора: Не миришеше на сперма. След това се свърших, и спермата ми беше съвсем различна консистенция и цвят - по рядка и не толкова бяла, миришеше си на сперма, докато този секрет не.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c1bb2ce131
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Непременно момичето да отиде на лекар. Не го отдавай на сакреция при възбуда. Секрецията на здравата жена е прозрачна. Това е бяло течение. То може да се причини както от различни полово предавани инфекции, така и от настинка, срив в имунитета и мн др причини. Факт е обаче, че не е нормално да секретира с бели и гъсти течности. Бялото тъечение може да инфектира и теб, ако е причинено от сексуална инфекция с нея, а ако е по някаква др причина може да получиш инектиране, гъбични инфекции и т. н. Непременно отидете на лекар и правете секс с презерватив.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0410172f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 6, стига плаши децата. Момичето просто е имало по-бурен оргазъм. Всеки организъм си е различен. Случвало ми се е и на мен при много-много силно изживяване, а съм напълно здрава жена, която никога е нямала бяло, зелено или каквото и да е друго течение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker