Любов, секс, удобство или просто губене на време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Любов, секс, удобство или просто губене на време?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2336 пъти
Здравейте, ще Ви разкажа накратко моята история, моля за мнение по въпроса :)
Аз съм на 23, той на 28. Познаваме се от около 6 години. Бяхме гаджета за кратко, но имаше много силно привличане между нас. Разделихме се, не знам защо, така и не ми даде обяснение. По някакъв начин, обаче винаги след определен период от време, той винаги ме търсеше, независимо дали имаше гадже или не. Виждахме се понякога като приятели, говорихме, споделяхме... държеше се с мен като с гадже (без сексуални контакти) и после пак изчезваше за месец или два.
От около 6 месеца, започнахме пак да се виждаме, но правим и секс.... отново през определен период от време, обикновено когато той иска.
Аз имам чувства към него, иначе няма да се виждам с него, то е ясно. Но не знам той какво иска, не говорим за това, винаги избягва въпросите и след това не се обажда с месеци. Когато сме заедно, всичко е много хубаво, отношението му и т. н., секса е страхотен и знам, че и на него му харесва, казва, че с никоя друга не се чувства така и физически и платонично. Не го притискам и не поставям условия, не се правя на жертва, опитвам се да играя по неговите правила, защото само така мога да го виждам поне, но естествено искам нормална и сигурна връзка, но имам чувството че той не осъзнава това или просто така му е удобно.

Искам да знам какво мислите, когато прочетете историята, за да знам какво според Вас представлявам за него. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 508e8b487b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има връзка друга на 100%. Когато не може да е с нея /или са скарани, разделени или тя пътува/, те търси, защото иска нещо познато в леглото. Класически случай. По-добре бягай надалеч и не се обръщай, може да те нарани много истината. Така мисля аз, разбира се от моя опит, нека да кажат и други. Надявам се да не е женен. Или пък има приятелка, от която има дете и е принуден да общува с нея, може да не правят секс или рядко и да се колебае. Смятам, че със сигурност има някъде друго женско присъствие.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 18454bc295
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката:

Знам, че няма друга, все пак колкото и рядко да се виждаме, се чуваме, а и като се видим освен сексуалните ни взаимоотношения, правим и други неща, като типичните гаджета. По принцип знам кога има връзка, защото ми споделя всичко и говори с мен, не се крие. Но връзките му са доста кратки.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a2dd101338
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От всичко, което си написала излиза така, че си му като момиче на повикване(не искам да ми се обиждаш)Казвам ти го това, защото и аз бях в същатата ситуация. Винаги, когато ми звъннеше, зарязвах всичко и тръгвах към него. Така беше в продължение на... преакалено дълго. Но ми дойде акъла в главата и поставих нещата така-или се събираме и имаме уж нормална връзка, или нещата свършват до тук. При мен господина явно си помисли, че няма да мога да издържа, без да се виждаме, но сметките му изляза криви. Спрях всички срещи и чувания по телефона с него. Беше ми ужасно трудно, но някакси се справих...
Казваш, че искаш сериозна връзка-ами направи така да я получиш. Говорета и кажи ти какво искаш и го питай той какво очква от теб. Играенето по неговите правила до никъде няма да те доведе...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0f96e37d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам да те вкарвам във филми ама нали не си мислиш, че през тези месеци през които не се обажда я кара само на "ръчна"....

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 437d04e099
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, мила. Преди 3 години бях срещнала един мъж, който се държеше точно като твоя приятел. Разиграваше ме, а аз бях влюбена в него и въпреки това търпях, докато не разбрах, че той няма друга, а ДРУГИ. Съветвам те да приключиш окончателно с него, дори нищо не му казвай. Просто спри да се виждаш с него, избягвай го. Дори и да те потърси, не се връщай назад. Нямаш бъдеще с него. Не е мъж за една жена! От опит ти го казвам! Знам за какво говориш, повярвай ми, бягай далече от този! Ще страдаш много, ако продължаваш да се надяваш, че между вас ще стане нещо! Човека те използва само за секс, и очевидно не иска сериозно обвързване, и очевидно не те харесва достатъчно. От опит ти го казвам, повярвай ми. Махни се от него!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker