Момичета, които не обичат да получават орална любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Момичета, които не обичат да получават орална любов
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 9019 пъти
Здравейте. Пускам тая тема, тъй като, някъде тук из сайта, на един коментар една жена беше казала, че не обича да я лижат, да й правят орална любов.

Та, интересно ми е, има ли наистина такива момичета, които не обичат и не искат мъжете им да ги лижат.

Странно е, все пак много мъже си умират да лижат половинките си, та за това питам.

Има ли такива жени, които отказват да им се прави орална любов... и защо? :)

Мерси, предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: a45b24792d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Аз не отказвам, но не ми е приятно. Мисля, че проблемът е в техниката на мъжа ми - просто не може да оцели правилните места и го прави доста мокро, не ми е приятно. С ръце обаче е перфектен. Не отказвам и орална любов, но е заради него. Аз самата не изпитвам почти нищо. Доста почетох за техниката, мисля че преди всичко би следвало да се стимулира клиторът, но мъжа ми не го прави и съответно не ми е хубаво. Казвала съм му, но не променя нищо. Голяма работа - останалата програма е перфектна.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6358b86553
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Определено има. но в кавички. Това са същите жени, които като момичета не са правили качествен секс, съответно не са получавали качествен орален такъв и най-лесно е да кажат "ооо, аз не обичам". Те вероятно познават едно лизване или гъделичкане с езика, без дълбока целувка там долу или засмукване или качествена и продължителна игра с външните полови органи. С други думи, партньорът им не го е направил достатъчно добре, от сърце и е бързал по някакви причини /какви ли:)/, така че жената не е узнала напълно удоволствието и смисъла на оралната любов. Повечето такива жени дори казват, че прекрасно си живеят и без никакъв секс. Някои от тях изключително много се притесняват и срамуват, което също е фактор, за тях най-лесно е да кажат, че не обичат.
Това е моето мнение, сигурно има и други. Ж, 35г

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: abc5975e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Според мен жените, които са по-неопитни и не са толкова сигурни в себе си и не могат да се отпуснат напълно не харесват оралната любов. Просто има жени, на които им е неудобно, смущават се докато мъжа го прави, не могат да се отпуснат напълно и съответно не изпитват пълно удоволствие, защото само се притесняват.
Ана

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6a1d071e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бих казала, че не обичам, но после за "същинската" част леко ми е спаднал меракът... Затова предпочитам без. Но пък обожавам да правя свирки.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e812f562a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Авторе, всякакви има и ако някой ти каже "много жени го обичат" не му вярвай. Няма точно изследване и не може да има, поне докато не се конструира машина за четене на мисли.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0ed55fdc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   не съм от отказващите

някои го правят бавно и продължително, което е отегчаващо дооооста, но не са много такива.. оралната любов е за мен... жестооко

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6358b86553
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Обожавам! №1, говори на мъжа ти в момента, докато го прави, насочи му леко ръката, ползвайте поза 69 например, защото ако той е твърде възбуден, докато оправя теб, просто му е замъглена мисълта и няма време да се концентрира.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2f3f89e4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Моята приятелка беше от отказващите когато се запознахме. Твърдеше, че й бил прекалено чувствителен клитора и било неприятно. Веднъж без нейно позволение започнах да я лижа... отначало се дърпаше, правеше някви криви физиономии, но след 10 минути получи първият си орален оргазъм... след това още 4 същия ден. А от тогава може би стотици.
Така че ще кажа на жените да не си мислят някви тъпотии, като моята приятелка, а да пробват и най-важното да не си мълчат, а да напътстват партньора си първия път за да разбере той как да го прави - всяка обича с различна скорост и натиск (също като при свирките, което за съжаление някой жени не знаят и си мислят, че щом на единия му е харесвало так, то на всички им харесва така). Не приемайте мъжа си като няква машина за лизане, а му помогнете първия път да напипа точно ритъма за да ви достави удоволствие на макс.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7ff2b5e78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Определено има такива, на които не им харесва. Имам доста опит в областта. Макар и да прозвучи нескромно - претендирам че знам как да го направя на всяка според предпочитанията й. Определено не е еднакво усещането при всички. Във всички случаи обаче трябва да се открие и работи по G-точката - нежно, внимателно или направо брутално... Бъдете наблюдателни, не задавайте въпроси!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a45b24792d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер 1 до 2 и Ана.
Не сте прави, аз винаги съм имала хубав секс, мога да достигам до мултиплени оргазми и експериментираме много. Не се и притеснявам от тялото си, голотата си, особено пък от мъжа си не се притеснявам. Не е там проблема, въпрос на предпочитание е. Обичам да правя свирки, но правя поза 69 само заради него, аз не изпитвам почти нищо, докато ако действа с ръце е перфектно чувството. Понеже експериментираме доста, не виждам защо трябва да се тормозя да харесвам нещо, което не ми харесва. Мъжът ми има пълен достъп до тялото ми, но така не само не изпитвам оргазми, но и ми спада възбудата.
Мъжът ми много добре ме познава вече от толкова години, знае ми „точките“, но не се получава. Той има богат опит, правил ми е нещата, които описва номер 2 и не ми харесва просто.
Голяма работа! Хора всякакви, вкусове - всякакви. Имам иначе чудесен сексуален живот, дори мръснишки за много хора, за мен не е проблем това.
На М35 мога да кажа, че не мога да живея без секс, дори по време на менструацията си. Правим поне веднъж секс всеки ден и нямаме проблеми.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1fa8de7b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ж. 38. И аз не обичам 69. Ама да застана над главата му като е легнал по гръб... ммммммм

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8baa95b516
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Може и да има такива жени. Е, за щастие аз не съм една от тях. :) Мъжът ми е перфектен в тази област (явно много е гледал порно :D). Винаги ми е било приятно! А пък към автора - всяка жена е различна. На една и харесва орална, на друга пък да й мачкат или лижат циците, на трета друго. Всяка е със своите предпочитания.
Айде лека ти работа! ;)
Жена на 23

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8973ea6b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз не съм искала само когато съм попадала на мъж, който не умее да го прави- прекалено много ме лигави, смуче ми силно клитора или пък е груб. По принцип обичам, но понякога се случва да не ми се иска. Имам приятелка, която ми е казвала, че не обича изобщо, но не знам защо :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b97c7307c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Една моя приятелка също не обичаше! И свирки не обичаше да прави, а всеки път искаше пък анален и повече и харесваше.
Така че всеки си е различен и знае неговото си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f4bf826eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Само си представих колко щастлив е приятеля на номер 4 -обожавала да прави свирки. Не знам дали има по-голям щастливец от твоя мъж.
М27

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 47ac39ed84
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Съгласна с 1.
Но! Най- гадното чувство е да засмукват... Ъххх.
Само ти дразнят кожата, но рядко уцелват мястото....
Ето така се губи желанието за един дълъг, качествен секс. 3:)

Лена

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c62cdf09f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И моята жена не искаше орални ласки. Как ли не съм я мъчил, какво ли не съм правил....не искаше. Казвала ми е, че за нея е по-приемливо жена да го прави на мъж, отколкото обратното. Някаква странна логика? Мислих, че нещо съм сбъркан, не знам. Това продължаваше с години. Не издържах и попаднах на мадама, която не беше стигала до оргазъм с език. Бях първия с който тя изкачи тоя връх. Сега редовно с нея го правим - получава невероятни оргазми, особено, когато ? лижа клитора, с два пръста съм в нея и докосвам Г-точката ?, а с другата ръка я галя по гърдите. Обожава, когато я залее оргазма веднага да вляза в нея и бясно да започна да я чукам.
В къщи отдавна са ми минали мераците зя тия работи...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker