Мъже, колко дълго само с една ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, колко дълго само с една ?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3521 пъти
Искам да чуя мъжете, най-вече женените. Колко дълго сте останали в секса само с една жена? Причината каква е : редовен секс, обич, липса на възможност да сте с друга? Бихте ли устояли на сексуално предизвикателство ако имате 10 годишен брак например? Ако по-млада жена ви предложи секс без ангажименти и имате къде да го направите, бихте ли поддали? Ако не, защо?
Да уточня, не визирам себе си във въпроса, а искам да вникна в мъжките реакции. Една тема тук отвори в мен много въпроси. Защо на мъжете им е лепнат етикетът "изневеряващи", просто защото имат нещо за изпразване или? Дали мъжът, който е доволен от семейният секс, ще изневери? И вярно ли е твърдението "всички мъже изневеряват, но никой не си признава"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3a386da8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „И вярно ли е твърдението "всички мъже изневеряват, но никой не си признава"?
Да, вярно е твърдението за по-голямата част от мъжете. Мъжът ми е от тези, които никога не са били верни. Първият му брак се е разпаднал заради това, а след това не му е пукало много и е решил да си казва истината още в самото начало. Влюбих се в него, но знаех, че не ми е верен. Той пък вярваше, че не може да не изневерява! Дълго време връзката ни не беше много сериозна, всеки ангажиран повече с работата си, а аз и с образованието си. Ето ни обаче днес - от близо 3-4 години, може и 5 да станаха не ми е изневерявал. По негови думи, просто нямал желание, защото имал най-доброто у дома. Не преувеличава и не ме лъже, защото предварително сме се разбрали винаги да ми казва истината и го е правил. Как може един мъж да се промени така, не мога да кажа точно. Никога не съм го ревнувала от сексуални контакти, по-скоро от емоционални. Неговите „изневери“ се състояха преди всичко в някакви еднократни изпълнения, както е и при мъжете от неговото обкръжение. Един имаше, който работеше в чужбина и въртеше две жени едновременно. Като излючим този човек, другите са си търсили непрекъснато неангажиращи аферки, но никога не са търсили любовница или някаква постоянна връзка, чувства.
Може ми мъжът ми спря да „кръшка“, защото никога не съм му правила скандали, проблеми и не съм го преследвала. Сигурно не му е интересно, знам ли - факт е, че днес е дори по-сексуален от преди, но не искал да си хаби енергията и времето с други жени. Гледа иначе жени да кажем, не е загубил интерес. Просто не му се спяло с друга жена и дори когато в миналото ми бил изневерявал, е било заради навика да живее по този начин.
В дома ни цари иначе спокойствие, обич, хубава атмосфера, сексът е на ниво като качество и количество. Не вдигам скандали и не го преследвам. Може би един такъв мъж си сяда на задника, когато е намерил най-после това, което е търсил. Старите хора наричат този процес „улягане“. Има мъже на 20 г., които са улегнали, има и такива на 60 г., които не са.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 63ad752487
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят приятел пък ходи по проститутки. Казва, че сексът с мен му определено много повече дава, но когато не сме заедно организмът си иска своето. На принципа съм, че сега му е времето да живее. След някоя година, ако е рекъл Господ и създадем семейство, искам мъжът до мен да е "улегнал" и наживял се... а мисля, че няма как да стане, ако си забраняваме или правим скандали.. Знаете ли... едно ми е важно... кого обича, при кого се прибира нощем да спи.. финансово не се чувствам по никакъв начин ощетена и това, че иска аз да бъда майката на децата му ми е достатъчно.. поне за сега.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 972db0e8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А какъв е смисъла на темата? Всеки мъж е различен, няма конкретен отговор, защото колкото мъже - толкова и варианти. Просто си намери нормално момче и се гледайте, ако си струва не би погледнал друга.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e3bfce2d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Давам отговорите спрямо себе си и не претендирам, че съм представителна извадка на всички. По реда на въпросите:
1. откакто с жена ми бяхме гаджета (осем години) правя секс само и единствено с нея;
2. обич - само по тази причина;
3. бих устоял- устоях с лекота за 8 години, ще го мога и за още 2... и за 200;
4. не;
5. защото мъжът мисли с горната си глава. С долната само обича. Това не важи за момченца;
По последните три въпроса:
6. не знам, питай етикетаджиите;
7. аз не;
8. не.
Ако с това съм ти полезен, ето моите отговори.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2faa9c0cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Всяко обобщение е погрешно, включително и настоящето. Айнщайн.
Въпросът е конкретен към жененните мъже. Конкретно. За това, ето моята камбанария:
M39. Със съпругата ми сме женени от вече 10 г., а сме заедно от 13 г. Имаме две момиченца на 4 и 6 г.. Здрави сме, образованим, добре излеждащи, осигурени. Секса е мн. добър, макар и рядък по моите разбирания (ок. 5-6 пъти месечно) в смисъл, че и на двамата ни харесва, не сме задръстеняци или извратеняци, е, имаме вибратор, гледаме заедно порно и толкова... въобще нищо кой-знае колко необичайно. Ходя на фитнес (просто за форма, без да съм маниак). До сега не съм изневерявал. Не че не съм имал възможност или повод (съпругата ми извевери неотдавна), не че не съм се влюбвал в друга, не че не са ми са се предлагали всякакви - от млади изкусителки, до опитни лели... и т. н.. Философията ми да не изневерявам е, че не си струва за няколко минути кеф да си развалям живота - просто после ще трябва да живея с тази мисъл, да ми тежи, да се крия, гузна съвест... защо? Просто не си струва! Това е моето просто мнение, искрено и анонимно.
Но никога не се знае какво може да ти дойде на главата, никога - това го научих от изневярата на жена ми! Всичко което лази по хората, може да полази и теб - няма застраховани! Може да дойде време и аз да изневеря (още повече, че жена ми е с 10 дни цикъл заради спиралата, а през това време е абсолютна суша, а пред останалите 3 седмици по 1-2 пъти седмично и то ако няма цистит или друго течение, не е изморена и не гледа "Приятели"). Но за сега съм на такъв акъл - няма смисъл от изневерите, само наранява човека до тебе и тебе самия.
Та така, не можеш да "вникнеш в мъжките реакции", или "в женските" такива - такъв филм няма. Питаш дали мъж, който е доволен от семейният секс би изневерил! Първо, добрият секс при партьорите е важен, но не е всичко, трябва доверие, уважение, общи интереси, и бая други неща. Не е е само липсата или лошият секс е причината за изневяра. Пък понякога и всичко да е перфектно, пак може да се случи някой от партьорите да кръшне - ей, така, за разнообразие, от критическа, от липса на морални, личностни, ценностни качества. Ако ще да си и най-големият експерт по "реакции", пак няма да си застрахована от нищо.
Дали мъжът, който е доволен от семейният секс, ще изневери? -
Може би.
И вярно ли е твърдението "всички мъже изневеряват, но никой не си признава"?
Може би.
Намирането на подходящ парнтьор в живота е като изстрел в тъмното. Може би. Колко и да се взираш, пак може да изхътиш.
Гаранционният срок на брака е меденият месец.
Може би.
Такъв е живота - хубав, гаден, интересен, скучен, многообразен, еднообразен... каквото се сетиш. Животът е дар, който трябва да се изживее. Такъв, какъвто е!
П. С. Егати, колко дълго стана! Чак и на мен ми доскуча! Хубаво поне, че никой няма да го прочете!

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 80f75c527a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колко дълго само с една?? 14та година карам само с една - със жена ми!

Разбира се, че обичта и любовта-още съм влюбен в нея-са причините.
"Бихте ли устояли на сексуално предизвикателство ако имате 10 годишен брак например? " - Да, бих, само защото предизвикателството е ежедневно у дома и в леглото ми. Имам най-доброто, за какво ми е друго?

"Ако по-млада жена ви предложи секс без ангажименти и имате къде да го направите, бихте ли поддали? Ако не, защо? "-Не изпитвам такава необходимост, а и жена ми така или иначе е с над 10 години по-млада от мен.

"Защо на мъжете им е лепнат етикетът "изневеряващи", просто защото имат нещо за изпразване или? "-Личното ми мнение е, че мъжете изневеряват докато на жените им не им писне да се занимават с изневерите на половинките си.
С две думи - не съм изневерявал, а и няма да го направя просто защото ТЯ ми дава всичко, което бих могъл да пожелая-както в леглото, така и извън него. Красива, изискана майка и дама, отлична домакиня, прогресира в бизнеса си, като обича-обича до гроб! Необуздана, разкрепостена, истинска, страстн любовница! -какво друго бих могъл да искам?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e5ecb2baf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм първият на жена ми и тя на мен също. И така вече 34г. отиват, откакто сме заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e5ecb2baf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6 - изневерила ти е и си със нея? Как така!?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 35da4c0673
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе до 10 години се изтрайва. Повече - трудно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a874583e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   АВТОРКАТА - Благодаря ви №5 и №6! Не съм първа младост, а мисля, че и вие по отговорите. №6, страхотен дар за писане имаш, аз го прочетох три пъти! Прав си, това са и моите лични отговори, но исках да чуя искрени мъжки мнения по въпроса. Понякога просто се чудя именно това как мъж устоява на жена, която му се предлага. За мен отговорът е такъв - няма значение уважението, обичта или дори добрият секс в семейството, понякога наистина те полазва. Както казваш, като изстрел в тъмното е. Дано моята тема и вашите отговори помогнат на много хора, има какво да се научи и да се видят различните гледни точки на мъжете специално! За мен като жена е неразбираемо защо жените винаги успяват да подценят секса до такава степен и да изровят толкова хиляди оправдания за неправенето му, особено в семейна среда, че дори успяват да убедят и собствените си мъже колко важна е обичта и доверието, а на секса много му здраве. Искам да се обърна към всички жени да преосмислят това си виждане, да се вслушат в организма си, а на всички мъже да пожелая толкова секс, колкото им се иска. Спиралата или менструацията не могат да бъдат пречка за сексуално преживяване с партньора, макар че са чудесно оправдание, а редовният и интересен секс вкъщи пък не винаги може да е пречка за такъв навън с друг партньор.
Да, такъв е животът, за съжаление или не.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2faa9c0cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво на номер 7! Блазе му с такава жена! Да е жив и здрав и да я кара все така! Не е спал като се е женил!
И все пак да не забравяме, че никой не е застрахован!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f3b4ff9685
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много ми е смешно, когато видя жена да дава изявления кое за мъжете е вярно и кое не е :)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a874583e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   № 13, смехът е здраве! :DDD

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0776390a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   #6, с тия течения и Приятели и не знам какво още аз бих се притеснил. Но ти си знаеш.

Има и друг вариант за да не изневерявате - отворена връзка. Което означава да се разберете да сте ок ако партньорът ви прави секс с друг. Тогава няма угризения, и нищо не разваляш, а и двамата се радвате повече на живота. Но има и риск. Как ти се струва? Как би се сторило на жена ти?

Има хора, за които това работи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker