Дефектна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дефектна ли съм?
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 9299 пъти
Здравейте, аз съм момиче, почти на 19 години и искам да споделя проблема си.
Това, че съм девтсвена е едно на ръка, кофти ми е, защото се чувстам някак си не като другите момичета, а сякаш имам дефект .... та става въпрос за това, че едната ми срамна устна е по - голяма от другата и това адски мн ме притеснява при мисълта да си легна с някое момче, защото си мисля, че на него това няма да му хареса и донякъде се срамувам.

Иначе не е като да не съм харесвана от никого, дори доста хубави момчета са ми били навити, но освен това и гърдите ми са малки и общо взето се притеснявам да остана без дрехи, защото обикновено тези хубавите момчета, харесвани от мн момичета са по - претенциозни и все си мисля, че може да ми се подиграят. Моля ви без подигравки, очаквам адекватни съвети. Благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: bb0dde4f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здревей.Всеки човек се развива по различен начин :) Аз също съм с малки гърди,наистина по някога ми става неудобно,но не се притеснявам.А и знаеш ли казват,че момичетата с малък бюст са фурии в леглото.Така че горе главата и продължавай напред.

Това че си девствена също не е дефект разбира се.Може би не си срещнала подходящото момче,за да му се отдадеш.Лично аз съм на мнение,че без чувства няма смисъл да спиш с някого само и само да не изоставаш от приятелките си.Както знаеш за всеки влак има пътници ;)

По въпроса за срамните устни.Според мен мъжете нямат изискване дали са еднакви или не.Не е важна големината,а това дали си чувствителна и страстна.Едва ли това ще ти представлява проблем с мъжете.Това е от мен,надявам се да съм ти помогнала и ти желая успех занапред :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: da8cf1da1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не, не си дефектна.
Просто си различна... приятно различна. Не става въпрос за тялото ти, а за девствеността ти. Защо трябва да се срамуваш от това, че не си спала с момче? Не си по- нисша от останалите - даже напротив. А да си различен е хубаво.

Колкото до срамотата ти... Момчето, което ще се влюби в теб, няма да го интересува размера на сутиена ти или нещо от сорта, има къде къде по съществени неща от това, така че не се притеснявай... Ще те обикне такава, каквато си.
Успех :)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 64cebf76d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей!!! Искам да ти споделя, че и моите срамни устни не са еднакви по големина и преди време изживявах твоите притеснения.От личен опит мога да ти кажа, че това и грам не ми пречи днес, когато водя пълноценнен полов живот. В началото ми пречеше да се отпусна и това ме осъкатяваше емоционално в секса. Това не е недостатък,ще видиш, че когато се отдадеш на удоволствието и то те обгърне , дори ще забравиш за това.

АЗ си припомних тези притеснения с твоята история, съвсем ги бях загърбила, отдавна беше :))Моите гърди също не са големи, но това никога не ме е притеснявало, дори се радвам , че са такива-стейнати и секси :) Не си гворчавай излишно живота, всичко ти е наред:)))Възрастта ти е чудесна и се радвай, че си се съхранила все още. Дори да започнеш да водиш полов живот на 16, (възраст, която смятам за преекалено крехна и недостатъчна), той няма да е пълноценен, дори има възможност да се разочароваш, тялото ти не е достатъчно съзрято за подобни изживявания . Очаква те един вълнуваш свят с прекрасни изживявания, само изчакай правилния човек :))) Поздрави :)))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 7a867db404
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвсем си си наред, не се притеснявай. Ако един човек те харесва, и с дървен крак да си, това няма да го притеснява. А размера на гърдите ти, съвсем. Тези, хубавите момчета, които се вълнуват от големината им, по- добре не се занимавай с тях, ще съжаляваш. Просто съвет, но ти си знаеш най- добре.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 65143d513a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мила, в по-горните коментари са ти го казали достатъчно ясно - няма от какво да се притесняваш. Искам да ти кажа, че аз съм по същия начин и аз като теб много се притеснявах в началото. Не исках да спя с приятеля си именно по тези причини, които и ти описваш. Но накрая се престраших и всичко мина добре.

Той никога нищо не ми е казвал за тези неща, явно просто не му правят толкова голямо впечатление. Има много по-важни неща за едно истински влюбено и обичащо момче, от това как изглеждат половите ти органи и какъв е размерът на гърдите ти. Така че, мила, когато срещнеш подходящият, той ще умее да те цени и харесва точно такава, каквато си, не се тревожи. Успех в търсенето. :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 68138b3681
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря ви за съветите , наистина ми помогнахте !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 8e3eefe841
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз имам същият проблем.Малки гърди и различни срамни устни.Много ме беше срам да спя с приятеля ми ,но се отпуснах и видях че на него това не му прече.така че не се притеснявай, за вичко си има време!



РР

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 056bc1511e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле,различни срамни устни,е к'во сега,няма да те разглеждат като експонат,аз съм момче и не виждам какво отношение има това.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 14158182ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   За половите органи и аз имам комплекс ,който още не мога да преодолея.Отонсно гърдите...имам големи гърди и това се оказа голяма пречка.Мъжете искат да спят с мен заради тяж не заради мен,което е много тъжно.Така , ти поне не трябва да се притесняваш дали някоЙ иска теб или гърдите ти. ТОЙ ЩЕ ИСА ТЕБ!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: fd2486852c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Маце изобщо не съм гледал на жена ми срамните усни дали са еднакви, въпреки че съм ги лизал. Но например лявата и гърда е съвсем малко по-голяма от дясната.
Човешкото тяло не е симетричино. Знаеш ли че на мъжете обикновенно лявото мъдо виси повече от дясното?

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a30d2d61b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не ти трябва да си като другите момичета. Различна си . Е и ? Това се харесва на мъжете. Малко са момичетата,които до такава възраст са останали девствени. По-добре така, отколкото като сегашните момиченца на по 13 14 години , които не спират да правят секс с кой ли не.

Не се притеснявай! :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c84d8a8f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   № 12, ти ме развесели:)) Но си прав. Аз съм жена, но незнам дали "устните" ми са еднакви, просто не съм сметнала за необходимо да ги разглеждам обстойно. Мисля, че когато мъжът е възбуден, последното нещо ще е да мери устните на половинката си. Колкото до малките гърди, някои са доста по-секси от кравешките вимета или изкуствения силикон. Така че, момиче, няма място за притеснения.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c37413ffc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   НЕ СЕ СРАМУВАЙ МАЙКА МИ Е НА ЧЕТИРИДЕСЕТ И НОСИ СУТИЕН С ЧАШКА ЗА МОИТЕ ГЪРДИ А АЗ СЪМ НА 12 ОТНОСНО СРАМНИТЕ ТИ УСНИ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ВЪЗБУДЕН МЪЖ ЩЕ ГЛЕДА РАЗМЕРА ИМ

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: cb97025b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз да си кажа - не се притеснявай душице! Имах и аз партниорка, която беше с различни устни. Първия път като ги видях малко се шашнах, зачудих се дали си въобразявам. Не си, но веднага се усетих, че няма нищо кой знае какво в това. Някои мъже имат криви, малки и не знам си какви... Перфектни хора няма. Ако е с всичкия си, не би трябвало на партниора ти да му пречи. Абсолютно забрави за това (няма да го нарека 'проблем') и се отдай на момента ;)

VB

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 83fc7d446b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не не си дефектна аз нямам срамни устни но дори на по ранна възраст открих куп други дефекти които като ги кажа на някой друг ми се смеят и ми казват че си въобразявам. И истината е че е наистина така, просто на тази възраст тинейджърска а и дори в юношеска хората са доста комплексирани на тема външен вид и си обръщат повече внимание от колкото трябва на външния вид и забелязват странности които те опреличават с недъзи което в крайна сметка се оказва пълна глупост. Доказано е че ако прокараме вертикална линия през средата на човешкото лице и го разделим на 2 половини те не си преличат на 100% а напротив даже се различават, с помоща на програма ги оеднаквяват на 100% и се получава по грозно лице от оригинала, така че се радвай може точно тази разлика в срамните устни да привлече вниманието на приятеля ти и да му се хареса...

Skywallker

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1d1370f3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Миличка спокойно. Какво пък толкова ... тялото е нещо много красиво,какво се срамуваш. И аз съм с малки гарди, но какво да направя, такава са ме създали. Природата си знае работата. Всичко ще е наред, спокойно !

E V E *

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6461238c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   браво на номер 17!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a128469e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз съм момиче на 12. Да, малка съм, но и на мен няма как гърдите ми да станат много големи. И аз имам този проблем със срамните устни ( малките), поразрових се в интернет за тази разлика в тях и открих това:

Лабиална хипертрофия е несъразмерно уголемение на малките срамни устни по отношение на големите срамни устни. Labiaplasty, известен също като намаляване на срамните устни (или подмладяване на срамните устни) е процедура, предназначена за подобряване на външния вид на външните женски полови органи. Целта е да се получи по-естетичен вид на гениталиите, без да добавят грозни белези или нарушаване на нормалната анатомия.

Няма универсално прието определение или система за класифициране на хипертрофия на малките срамни устни. Най-общо се приемат 3-5 см за определяне на хипертрофия на малките срамни устни.

Жените се оплакват от трудна хигиена - секрецията, която цапа бельото, поради невъзможност за прибиране на малките срамни устни, дискомфорт с тесни дрехи, болка при каране на велосипеди и други подобни спортове, улавяне на срамните устни в ципове, или болезнено сношение поради хипертрофия на малките срамни устни. Може би най-често се среща схващането, че малките срамни устни са твърде видими. Друго показание за операция е смущаваща асиметрия.

Операцията е леко поносима, не нарушава ежедневния живот на жената и след 10-14 дни може да се води полов живот.

Операцията може да се изпълни след изтичането на полова зрялост, но се предпочита минимална възраст 18 години. Тази процедура може да се извършва преди или след бременност и когато пациентката не е в цикъл, за да се намали възможността от хормонални ефекти и риска от следоперативна инфекция.

Пациентите, които докладват неудовлетворителен естетичен вид, хигиенни проблеми, хронично възпаление, болезнено сношение, както и проблеми с тесни дрехи, се считат показани за извършване на процедурата.

Относителни противопоказания
Намаление на малките срамни устни е сравнително противопоказано при пациенти, които са с активни гинекологични заболявания, като например инфекция или злокачествено заболяване. Пациентите, които са настоящи пушачи и не желаят да се откажат временно или постоянно, за да се оптимизира зарастването на раните, могат да бъдат изключени. Може би най-важното - пациентите с нереалистични цели или очаквания трябва да бъдат подходящо съветвани или изключени от операция. В практиката на д-р Сердев, изискването за минимална възраст за операция е 18 години. При много рядки изключения и съответни показания се изисква съгласие и подписи на родителите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker