Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3472 пъти
Здравейте на всички!
Аз съм момиче на 18 и имам въпрос към Вас, защото не съм много наясно с нещата. С приятеля ми правим орална любов вече повече от година, но наскоро прочетох статия в интернет, че може да се хване СПИН от орален секс, ако имаш ранички в устата и по главичката на пениса също има. Смисъл, възможно ли е аз да се заразя със СПИН ако имам раничка на устата, а той има на пениса, но той не е носител на СПИН и е напълно здрав? Надявам се да ме разберете, малко объркано написах нещата, но не знам как да ги подредя по друг начин. Прочетох много неща в интернет, но никъде не намерих питане като моето. Ще съм Ви много благодарна - и на модераторите, ако публикуват историята ми, и на тези, които ще отговорят. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb40d0cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Смисъл, възможно ли е аз да се заразя със СПИН ако имам раничка на устата, а той има на пениса, но той не е носител на СПИН и е напълно здрав? “
Блаженни са простите духом, пише в Библията, но простите по принцип са осъдени да страдат в живота.
Авторке, как ще се заразиш от ХИВ, когато приятелят ти не е носител на вируса?
Ако утре прочетеш, че който яде хляб ще умре след 1 мин. ще повярваш ли?
Много си глупава, съжалявам

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9d043bce75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към 1! Това, че някои хора са неинформирани и не знаят как стават нещата в биологията, неозначава че трябва да ги съдиш! Иначе към автора:
Ако няма Спин, няма да се заразиш, ако той не е болен от нещо няма как болестта магически да се телепортира в теб :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bb01e8b516
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От авторката:
Благодаря много на отговора на номер 2! :)
Колкото до номер едно - както по-горе съм написала, четох доста по темата, но исках да се информирам още, като попитам по-опитни от мен. Нещо лошо ли има в това? Не съм много навътре в тези неща, аз ако знаех изобщо нямаше да пиша тук. :) Не разбирам защо винаги трябва да нападате, вместо да дадете съвет? Както и да е.. и между другото, пише се "блажени" :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4a178fd5a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   е виж, авторката може да не разбира нищо от биологията, ама е грамар наци :D Ами виж едно и две го казват идеално. Не може да хванеш нещо което го няма. Същото се отнася и за срамните въшки. Гъбичките са кофти хигиена. Ама ако слyшаш в часовете по биология или четеш правилната литератyра ще го знаеш. Интернет не е само порно за бога! търси имyнология, паразитология в гооглето, не само картинки на пантофки и котенца :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b4a13fa2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Със сигурност можеш да хванеш и папилома-вирус, хепатит С, херпес, хламидии, кандида - всички водят до стерилност или до някакъв вид карцином. Вие младите кога ще се научите, че не само здравето, но и ЖИВОТЪТ ви зависи от това да правите секс с презерватив!! Просто иди на гинеколог профилактично поискай цитонамазка и кръв /за хламидия/, за да видиш на какъв хал си още сега. Че после като забременееш някой ден, в чудо ще се видиш. Повечето стрептококи, които най-често се прихващат при такъв секс, се лекуват изключително бавно и трудно, много са упорити особено при жената, оставят "следи" в организма и ако не са застрашили живота ти, застрашават репродуктивните способности на организма ти -т. е. трудно до невъзможно забременяване или множество спонтанни аборти в бъдеще, придружени с болка и много парични средства.
Напиши си още веднъж домашното!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b4a13fa2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Авторке, как ще се заразиш от ХИВ, когато приятелят ти не е носител на вируса? " - към № 1, правихма ми изследване за ХИВ няколко пъти в разстояние на 8 месеца, дадох отрицателен резултат, но искам да кажа, че НЯМА КАК ДА СЕ ЗНАЕ този приятел носител е или не е?? А къде оставяте другите опасни болести, предавани по полов път и БЕЗ да имате ранички?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b4a13fa2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "От авторката:
Благодаря много на отговора на номер 2! :)
Колкото до номер едно - както по-горе съм написала, четох доста по темата, но исках да се информирам още, като попитам по-опитни от мен. Нещо лошо ли има в това? Не съм много навътре в тези неща, аз ако знаех изобщо нямаше да пиша тук. :) Не разбирам защо винаги трябва да нападате, вместо да дадете съвет? Както и да е.. и между другото, пише се "блажени" :) "
Браво за правописа. ПРЕДИ ДА СЕ ПРАВИ СЕКС СЕ ВЛИЗА НАВЪТРЕ В ТЕЗИ И ОНЕЗИ НЕЩА, че после какво става? Олеле, майко!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1b4038f675
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Само за информация, винаги присъства възможността от зараза, макар че за здрави, пазещи се хора риска е смехотворен, относно заразата, имате два термина HIV и СПИН. И от двете никой не е умрял, всички смъртни случай са в следствие на придобито по-късно заболяване и усложненията доведени от постепенния крах на имунната система. Едното е вирус другото е синдром, не са болести. Струва ми се че най-често срещаният случй на смърт се дължи на пневмония развита в резултат на отслабената система.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb40d0cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8 е прав - от СПИН в днешно време не се умира. Има препарати, които не оставят вирусът да се разпространи достатачно в организма. Който си взима коктейла е и незаразен. В голяма страна като Германия за миналата година има само 2. смъртни случаи заради СПИН - нелекувани и двата. В България има едни към 3000 човека, които са носители, взимат си безплатните медикаменти и не са заразни. 90% от тях са хомосексуални мъже, проститутки, хора от малцинствен произход, нарко зависими. Вероятността едно 18 годишно хетеросексуално момче от добро семейство да има ХИВ е 0!
По-добре авторката да се пита, дали човекът има трипер, сифилис, хепатит.... тези болести в момента са много разпространени у нас.
Човешкия папилома вирус не е венерическо заболяване, а сме носители практически всички - не се плаши от него. Ходи си на годишен преглед при гинеколог и си ползвай кондомите и нямаш проблем. Освен това, макар че теоретично всичко е възможно, няма описан в медицината случай на заразяване с ХИВ при орална любов. Слюнката и стомашните сокове разграждат вируса. Не е случайно, че той не се предава чрез слюнка. Дори да имаш раничка, слунката предпазва.
Но както и да е - освен ако не си проститутка на магистрала „Тракия“, вероятността да хванеш ХИВ от хетеросексуален българин е нулева.
Авторке, образовай се, че такива като теб не завършват със СПИН, а в родилното...
Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker