Проститутка: ЗА и ПРОТИВ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проститутка: ЗА и ПРОТИВ
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 8709 пъти
Здравейте на всички :)
Имам един въпрос, на който трябва да си отговоря сам, но преди да го направя искам да чуя мнението на хора, които са били в моето положение.

Проблемът е следният :
На 23г. М съм, и така да се каже, нямам късмет с жените... Никога не съм имал редовен полов живот, имал съм няколко спонтанни интимни преживявания с нежния пол и до там... В момента изпитвам неописуем сексуален глад и съм пред дилема: дали да отида с приятели(познати) на проститутки в София, в някакъв хотел... говорим за т. н. "елитни" или пък да продължавам и то по-настоятелно с опитите ми да намеря момиче(гадже или просто секс-партньор).

И сега проблема - до сега винаги съм смятал, че за да отидеш на проститутка трябва да не се самоуважаваш, но от друга страна, кое е по добре- да стоиш цяла вечност без секс(говоря за повече от година) или от време на време да посещаваш проститутка, докато намериш момиче.
Не знам дали ме разбирате, надявам се хора с опит да споделят, защо са започнали да ходят по проститутки, как се е отразило това върху начина им на мислене? В този ред на мисли... очаквам да изкажете мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 671bd0e0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам с какво, единичното ходене на проститутка ще ти попречи в търсенето на сериозна връзка. Всеки има сухи периоди през живота си. При нас мъжете поне са лесни за решаване, струва от 50 до 100 лева. Какво недосттойно има в това, че имаш естествен и нормален нагон и в случая най-лесния начин да разрешиш проблема си е да си платиш. Аз например имам малък проблем с колата, опитах се да го оправя, но не успях. Сега ще трябва да дам едни пари за майстор и ми се струва по недостойно, че ще трябва да си призная, че техническите ми познания не стигат и трябва да платя на някой по вещ за да ми реши проблема.
Мъж 29

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 050967492c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проститутките не са с нищо по-нисши от останалите момичета. Това, че на някои живота ги е накарал да работят това е друг въпрос. От проститутка до проститутка все пак има разлика, а и в София не са чак толкова скъпи. Аз преди половин година бях при едно момиче с терен и останах супер доволен. Вече не ти знам предпочитанията. Но не виждам нищо долно да си бил при проститутка. Не говоря за онези от улицата, говоря тези, които си имат терен, но все пак подбирай.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 147da0ab37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма лошо аз обичам мръсниците ходи си на леки жени хич да ни ти пука. Хектор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 89b43246aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уфффф, толкова ли не можеш да се самозадоволяваш!??? Не било лошо, не било за срам! А КАКВО точно е това да си ПЛАТИШ, за да е някой интимен с теб!!??? Признаване, че си негоден да накараш някой да ПОИСКА да е с теб от кеф, не за пари!!!

Прави каквото знаеш/искаш, слушай другите мъже, че не било "лошо/срамно", проститутките не били пропаднали, но дори и да са прави. те не ти отговориха по същество! А именно, какви са ИЗВОДИТЕ и ПОСЛЕДСТВИЯТА от това!!! Извода го написах вече, а последствията може да са какви ли не, например: да решиш, че това е по-лесно и дане се пънеш за връзка; да си загубиш самочувствието/самоуважението вследствие на най-логичния извод, който ти посочих; да хванеш (смъртоносна) болест и евентуално да изпозаразиш (осъдиш на смърт, пък дори и забавена) други невинни хора; да се влюбиш в проститутка и т. н. т. н. т.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 89b43246aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   " Какво недосттойно има в това, че имаш естествен и нормален нагон и в случая най-лесния начин да разрешиш проблема си е да си платиш. Аз например имам малък проблем с колата, опитах се да го оправя, но не успях. "

Аха, значи ти се самооценяваш, че не си нищо повече от една.... кола! Ами хубаво тогава- така ще се и гледа на теб- кола дето имала проблем, платила си и я/го поправили! Няма тука човешко достойнство, няма дявол на магаре! Да не говорим, че имаш 2 ръчички, и дори и да нямаш знания да си оправиш колата, от това да се "самооправиш" не се иска нито акъл, нито диплома!

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a7656a1d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   М35, ходил съм на проститутка веднъж да видя как е, и не повторих. Недей да придаваш особен смисъл на ходенето на проститутка, да намесваш самоуважение и т. н. Зависи какъв човек си, или ще ти хареса или не, ако ти харесва и можеш да си го позволиш няма лошо да ходиш. Но ти май натоварваш секса с доста неща извън физиологията, така че вероятно ще се разочароваш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 73237ac3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сигурно се досещаш, че рядкото ходене на проститутка няма да задоволи сексуалния ти глад, само ще начеше егото ти. :) Според мен имаш по-добри алтернативи от 10 минути секс без чувства с проститутка, даже по-евтини - ръчна или изкуствена вагина/кукла. Всичко е в мозъка. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7005d9fc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мислиш ли, че има голяма разлика? И в двата случая ще се дават пари, но те съветвам да почакаш още малко.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 102e23d842
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Здрасти! Никога несъм имал проблем с жените но съм ползвал и проститутки и незащото нямам нищо под ръка а заради разнообразието. Нищо не ти пречи да пробваш, за да неполучиш някой психосрив. Проблема при проститутките е, че се чукат с теб заради парите и гледат да те свършат побързо и няма как да не го усетиш. След всеки секс с проститутка, ще бъдеш малко разочарован но това пак е нещо от колкото без нищо. Има и много свестни между тях, който го правят като допълнение, защото парите, който получават от работата, която работят не им стигат. Можеш да не се чустваш толкова използван с такива, а можеш и да се сприятелиш. Като се замисля всички гаджета които съм имал са ми стрували много повече отколкото ако съм ползвал само проститутки. Дори за една година си направих равносметка, че парите, който съм потрошил за една връзка, можеха да ми усигурят перфектна проститутка за цяла нощ всеки божи ден от годината... с две думи от 365 дни 365 гаджета...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 76d3803d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм бил веднъж и съжалявам. Чувствам се също пропаднал като проститутката с която бях, защото влязох в полов контакт с нея. Но бях по-млад и неразумен. По-добре не го прави с проститутка а си намери момиче. С проститутка секса е мъртъв, студен и безчувствен. Тя го прави по задължение като робот. Докато с момиче емоционалния момент е жив и приятен. А секса не е само физическо но и емоционално изживяване. С проститутка после ще те е гнус от самия тебе. А и първия секс се помни за цял живот.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3fd1b815c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От автора: Никога не съм харесвал идеята за секс с проститутка.
Правих секс за пръв път на 20г., с какичка, с която поддържахме връзка в нета около 4 години и по стечение на обстоятелствата, след като се видяхме на живо го направихме(беше неочаквано, беше страстно и красиво... ) Толкова много чаках и накрая бях удовлетворен! Стана така, както съм си мечтал.... (разказвам първият си път, за да илюстрирам отношението ми към секса). След това последваха няколко полови акта, с момиче от друго населено място и просто нямаше как да се получи връзка.... и до там с половият ми живот...
Също така не мога или по скоро до сега не съм си позволил да си легна с момиче, само за да "топна чушката". Поради този ми начин на мислене, за последните 5 месеца отказах на 2 момичета и то защото просто не са мой тип, чисто визуално. Не са грозни... нормални момичета, но... не ми идва желание за целувка с тези момичета(за мен целувките пораждат страст, по време на целият акт обичам да се целуваме), а да се възползвам от тях и да си поискам само свирка или секс без страст, механично... не ми харесва идеята.
Бях чел, някъде из форумите, коментар -"има 3 вида секс:1-секс при наличието и на любов; 2- секс със страст; 3-секс без страст и без любов, който по нищо друго не се различава от злобарката под душа, освен с това, че има жена до теб;"
Аз секс, при наличието и на любов- не съм правил (казват, че е най-хубав), правил съм само секс със страст и определено ми харесва! А третият вид секс- не ми харесва изобщо, като идея, не съм го и правил, а си мисля, че с проститутка би бил точно такъв, затова до сега съм се и въздържал ;)
И сега може би някой ще ме попита, защо съм пуснал темата, след като не желая да ходя по проститутки... защото не издържам, защото постоянно съм или изнервен, или не съм в настроение за нищо, неадекватен съм. Мисля постоянно за секс...
Проблемът е в мен- знам! И знам, че трябва да си увелича контактите, нови запознанства с момичета, така шанса да срещна подходяща за мен се увеличава, НО нещата не се получават, нали има един лаф "като почне да върви... върви та няма спиране, но като не върви, не върви и това е" При мен периода явно е такъв, но този период продължава прекалено дълго, а аз лека, полека, започвам да се отчайвам...
И така, реших да си излея мъката, за да ми олекне поне малко, защото в реалният ми живот не съществува човек, който би ме разбрал, какво всъщност ми е и че наистина, това е най-големият ми проблем... не толкова липсата на "секс кукла"... а липсата на момиче, с което да сътворя и споделя приятни мигове....

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 63cdadde95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   съвсем не си за проститутка, първо защото елитната няма да се целува с теб, второ ти нямаш нужда от "да топна чушката" а от отхвърляне на натрапчиви сексуални мисли.
Най добре отиди до София, но първо си запиши час при сексоолог и го посети питай там. Верно той няма да ти пусне, но ще те научи как да постъпваш как да се сближаваш с дами и т. н.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f046c3cd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   За мен проститутката е признак, че ти се определяш като човек, който не може да бъде с обикновена жена (или не заслужава такава) и носител на голям риск за здравето ти. А удоволствието от такъв секс е същото като да речем от растителния кашкавал спрямо оригиналния - прилича на него, но преживяването е крайно незадоволително и ти се иска никога да не го повтаряш. По-добре се самозадоволявай, докато намериш подходяща партньорка - в пъти по-добро е и те лишава от разочарованието на секса с проститутка.

Номер 1 - ако приложим твоя пример с колата за секса с проститутка: един мъж иска да прави секс, но не може да си намери жена и не може да се самозадоволи поради липса на познания. Какво излиза? Проститутките помагат на хора, които не могат да се самозадоволят и не умеят да си търсят половинка в живота. След време да посъветваме ли същите хора направо да се метнат в някоя река, понеже според нас те не стават за нищо? Стига с тези комплекси и липса на уважение към самия себе си! За всяка проститутка се намират клиенти, но това не я прави някаква житейска необходимост за почти всеки мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 671bd0e0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Отново коментирам номер 1 съм.
По принцип номер 6 е прав. Имам много приятели които мислят и се чувстват, като него след секс с проститутка. Проблемът е, че те не правят разлика между любов и секс! Проблемът е с каква нагласа отиваш там. Преди време през сухите си периоди търсих момичета из интернет с единствената идея, че искам само секс. Момичета за това лесно се намират. Пълно е с тях и обикновенно си има причина да са там без постоянен партньор и със малки изгледи да си намерят. Трябва прост да я изведеш някаде да бъдеш мил и да се държиш сякаш имаш сериозни намерения. Усмихваш се вежливо по време на досадния разговор, а след вечерята и казваш, че си изкарал страхотно и я каниш вкъщи за още едно питие. След секса и обясняваш, че сутринта имаш много работа и не може да остане да спи при теб, ако си коректен закарваш я до тях и я лъжеш, че ще и се обадиш. Този сценарий ще те наката ли да се "самоуважаваш" повече? Аз мисля точно обратното! Много по достойно е да си платиш и да не разиграваш целия този цирк!
В темата говориш за секс, а в коментара си казваш, че търсиш любов или страст. Първо разбери какво точно търсиш, и после пускай коментар! Струва ми се, че ти няма да останеш доволен от услугите на която и да е проститутка, просто защото не си разбрал, че тези момичета продават секс, а не любов или страст. По-добре да беше пуснал тема от сорта на самотен съм и... тнт. За тази тема нито аз нито някой друг може да ти помогне с коментара си.
Номер 5. Явно изобщо не си разбрала за какво става дума. Не съм го и очаквал ти си човек със съвсем различен мироглед от моя. Казах, че по-скоро бих се чувствал зле за това, че не съм си развил техническите умения, отколкото за това, че в даден момент съм имал съвсем естествено желание, каквото всички ние имаме понякога и съм го задоволил по най-бързия и не нараняващ никого начин. За какво изобщо намесваш колата ако искаш я замени със ваза, и пак няма си чатнала за какво става дума.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9882bba4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Пич, истински елитните проститутки много трудно ще се домогнеш до тях в България. В Европа има така наречените "диплом" за проституция, обучават се и т. н. Тука всякакви изгладнели пички се продават, носят болести. Можеш да пробваш в някой клуб, ако си от по-голям град, отиваш, казваш какво ти трябва, ще ти предложат няколко момичета да си избереш, ще ги видиш на живо, а не като по сайтовете само на снимка. Опитай, какво толкова. Един съвет - за всеки случай не я лижи и задължително слагай качествен презерватив! Не говори много с нея, не давай лична информация и помни -ти си само един от многото, не се вживявай, просто прави секс.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9882bba4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За съжаление има един факт. Ако го направиш за първи път с такава има два варианта, обикновено. Или никога не повтаряш и не можеш да се понасяш известно време или се пристрастяваш и пак не можеш да се понасяш. Малко се мъжете, които се самоконтролират в това отношение....

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 70a153bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Какво неуважение, какъв срам, какво разочарование, като отиваш да ти масажират оная работа и нищо повече? ! Ами обикновените масажистки, фризьорки, маникюристки нали и те манипулират с части от тялото ти! А какво да кажем за лекарите, например за гинеколози и проктолози? Първите бъркат във вагини, а вторите в анусите. Щях да забравя за уролозите, те пък и в оная работа бъркат понякога. Веднъж бях лепнал някакъв катар и отидох на кожен, мамо мила. Бръкна ми с тел в каналчето за да вземе секрет. Бягай да ти го издои някое момиче! Не се притеснявай, една професионалистка ще те обработи за не повече от 5 мин и готово.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 21e387848a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Подкрепям номер 1/16.
Имам приятел, който казва, че ходенето при проститутка за мъжете било като да отидеш да се нахраниш в хубав ресторант. Защо не? И аз мисля, че е много по-честно да отидеш и да си платиш, отколкото да лъжеш някакви наивни момичета, за да ги чукаш безплатно.
Авторе, отиди с приятелите си в София и си гледай кефа. Приятно прекарване!
ж28

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9882bba4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мило момче, нямаш си на идея колко хора в реалния живот са в твоето положение. Много от тях са мъже. Много от тях-женени. Не правят редовен секс поради някакви причини, наистина са изнервени, нервни, агресивни, та до нещастни такива. Прекрасно те разбирам, въпреки, че съм жена. Ако толкова не можеш да стискаш и искаш плът, ане пластмаса или две ръце, вземи 1-2ма приятели и отидете на стрийп-бар или в клуб, където можеш да имаш момиче за 50 лв дори. Забрави приказките, че било студен секс ала-бала. ти не отиваш там за любов. Опитай, ако не ти хареса, не повтаряй, поне ще знаеш какво е. Рано или късно ще срещнеш някое добро момиче и ще имаш своята връзка, обич и секс, което ти пожелавам от сърце!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9882bba4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Абе, №17, не знаех, че гинеколозите и уролозите правят секс с пациента, докато го оперират или преглеждат, но няма срамно, има такива като теб, които точно от това се възбуждат и не правят разлика от секс с курва и преглед при гинеколога? Ами то свирка и пломба с машинка си е едно и също впрочем:DDDDDDDDDD

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6e520cfde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Не мисля, че е добра идея. Ходил съм веднъж в чужбина при проститутка. Застоях се там повечко по работа, натежаха топките и реших да не се оправям сам. Та както и да е. Гадно е, поне за мен. Гадното е да видиш как и се сменя физиономията в момента в който те изпразни. От "мила" става на "досадна". За нея ти не си мъж, ти с просто един портфейл. Може би компромиса е един масаж с "хепи енд"-има ги колко щеш. Хем приятно хем "полезно". Или най-добре в сайтовете за запознанства, винаги ще си намериш някоя "кака" която ще е с теб заради секса а не заради пари. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5096ccf14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   "Номер 5. Явно изобщо не си разбрала за какво става дума. Не съм го и очаквал ти си човек със съвсем различен мироглед от моя. Казах, че по-скоро бих се чувствал зле за това, че не съм си развил техническите умения, отколкото за това, че в даден момент съм имал съвсем естествено желание, каквото всички ние имаме понякога и съм го задоволил по най-бързия и не нараняващ никого начин. За какво изобщо намесваш колата ако искаш я замени със ваза, и пак няма си чатнала за какво става дума. "

Еееех, господине, ти не си "чатнал" какво искам аз да ти кажа! Явно имаш различен мироглед, и това не означава, че твоят е правилния!! Ако си искал да кажеш това, което казваш сега- еми сори, но преди си казал нещо СЪВСЕМ друго! "Намесих" колата, защото ти я намеси пръв! Хайде, ваза да сложим там! Да, ама и вазата е просто ПРЕДМЕТ! Все едно човека е предмет и има просто един "технически" проблем! Да, ама НЕ! Човекът, за добро или зло, има емоции, мисли, чувства, и проблемът му НИКОГА не е САМО "технически". Та, точно за това става въпрос- авторът да си развие "техническите умения" за да си самопомогне, а не да търси проститутка! А защо не ли? Никой не би бил наранявал? ГРЕШКА- авторът е точно от типа, който би наранил СЕБЕ СИ!

И за пореден път питам- авторе, защо не се самозадоволяваш, или ако правиш - кажи ми защо мислиш, че проститутката би те освободила по-добре от напрежението от самия теб (който се познава НАЙ-добре)! Отговори ми, моля!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3fd1b815c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   От автора: Номер 12 е може би прав, относно сексолога, ако нещата продължат в същия дух, може и на сексолог да отида :)
Номер 1... какво да ти кажа - разсъждаваш добре, според мен и си наясно кога, какво искаш. Аз явно не съм много наясно или по скоро исках мнението на хора, които са наясно какво представляват "сеансите" при проститутка във физически и емоционален план (аз съм неопитен и няма как да знам, как е... ) И от вашите коментари и моите разсъждения, в момента си вадя извода, че най-вероятно един платен секс за мен може да се окаже по-зле, от колкото да си стоя на положението, в което съм сега :)
Номер 22... самозадоволявам се всеки ден, изключения правя, ако не ми е останало свободно време... но да правиш, чекии всеки ден в продължение на 15-20 месеца и да се чувстваш освободен от напрежението, като гледаш в същото време повечето ти познати, които или си имат гаджета или пък със самочувствие се хвалят коя, къде и как... а аз винаги да избягвам подобни теми, и да живея в света на порното... не ми е приятно не се чувствам добре. Други познати, ходят редовно на проститутки, както споменах в София и казват, че били доволни, а аз съм неопитен с проститутките и затова пуснах тази тема... може би малко разбъркано структурирах мислите и въпросите си, но все пак се радвам, че имаше доста коментари, които определено ми помогнаха до някаква степен :)
Поздрави на всички :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5096ccf14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   "Номер 22... самозадоволявам се всеки ден, изключения правя, ако не ми е останало свободно време... но да правиш, чекии всеки ден в продължение на 15-20 месеца и да се чувстваш освободен от напрежението, като гледаш в същото време повечето ти познати, които или си имат гаджета или пък със самочувствие се хвалят коя, къде и как... а аз винаги да избягвам подобни теми, и да живея в света на порното... не ми е приятно не се чувствам добре"
22 съм. Ами така си и знаех, авторе! Точно на думата си дойдохме!!! Не ти е добре, не от неосвобождаване на сексуалното напрежение, а от липса на приятелка- т. е. любов, компания, повдигане на самочувствието и т. н. тн. т.! Напълно те разбирам и ти съчувствам!!! Но само ми каже, КАК точно една проститутка би ти дала това, от което толкова имаш нужда сега?? Ами аз честно казано, не виждам как, ама хич!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b992304955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Признаване, че си негоден да накараш някой да ПОИСКА да е с теб от кеф

==========

Би ли ми обяснила кое му е срамното на това защото аз наистина не схващам?

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3fd1b815c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От автора: Номер 22... аз не знам, как се отразява посещението при проститутка от мъже, в моето положение... точно затова пуснах и темата, за да споделят хора, които са били на моето положение и са прибегнали до проститутка, и дали е имало положителен ефект.... И след това мое допитване, да преценя дали е за мен или не е за мен...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3c5abae158
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   По добре си намери приятелка за сериозна връзка. А другите неща ще дойдат от само себе си :)! Но пък щом имаш такова желание и мерак.. отивай и си направи кефа :D Или по добре отиди на диско с приятели и там ако намериш някоя за 1 вечер ;]]!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5096ccf14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   "Признаване, че си негоден да накараш някой да ПОИСКА да е с теб от кеф

==========

Би ли ми обяснила кое му е срамното на това защото аз наистина не схващам? "

Не, човече, това изобщо НЕ Е СРАМНО!!! Но е пагубно за самочувствието. Мъжкото. Само това. Ако това не е проблем- да дерзае. Но при повечето мъже самочувствието (т. е. липсата на такова) е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ! Затова съветвам автора да си го щади. Само това!!!

Номер 22.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5096ccf14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   "От автора: Номер 22... аз не знам, как се отразява посещението при проститутка от мъже, в моето положение... точно затова пуснах и темата, "
Авторе, не съм мъж, жена съм, и аз не знам от първа пъка как се отразява. Но според мен на мъже като теб им се отразява зле. Мисля ти доборото. Но ти си се познаваш най-добре- ти си реши.
Н22.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3fd1b815c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   А и наскоро се повдигна на въпрос темата за проститутките и аз се позамислих...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 050967492c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   От номер 2: Чета глупости, че не се уважаваш като отиваш проститутки. Искам да питам с какво проститутките са по различни от другите, които по друг начин се продават. А и те го правят с презерватив и мога да кажа, че са по безопасни отколкото другите. Има някои ужасни, но има и много добри, с които дори можеш да си говориш и не са дървета.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b992304955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ти ако си нямаш самочувствие няма да го придобиеш/загубиш от ходенето на проститутка. Между другото аз така изгубих девствеността си

Номер 25

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5096ccf14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Еми 25, всичко вече се изяснява! Не става дума за самочувствието на личност, а за това на сексуално и най-вече любовно желан мъж! А щом сефтето ти е било срещу заплащане представям си какво е твоето такова!! Изобщо не става дума дали проституитката е по_горна или по_Долна, не се правете, че не разбирате!!! Става дума, че не те ЖЕЛАЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b992304955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Първо коментари 2/31 не са писани от мен, аз съм номер 25/32. Второ за съжаление пак се опитваш да ми обясниш някой неща, но ми ги обясняваш по начин по който не мога да ги схвана например

А щом сефтето ти е било срещу заплащане представям си какво е твоето такова!

========

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 52972975e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   """ Изобщо не става дума дали проституитката е по_горна или по_Долна, не се правете, че не разбирате!!! Става дума, че не те ЖЕЛАЕ!!! """

От номер 2 и 31: А дали си сигурен, че ако си по отворен и го направиш с някоя, която не е проститутка, че те желае. Това не значи нищо, има някои го правят за самия секс, не за заплащане и не значи, че те желае.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9882bba4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   " Има някои ужасни, но има и много добри, с които дори можеш да си говориш и не са дървета. "
№ 31, точно тези са най-опасни, лепват се за теб /за пари естествено/, омайват те, твърдят, че си различен /а защо не и най-добрия/, че "има нещо в теб" и всякакви омайни приказки само и само да изядат един безплатен обяд, някоя дрешка впоследствие /платена от теб, разбира се/. После ще те убедят, че "аз не съм такова момиче, но животът е виновен", ще направят още веднъж секс с теб, който ще ти се стори страхотен и няма отърване, брато! Много внимавай наистина! Аз лично се опарих от една такава, започна да ми звъни вкъщи, посреднощ, създаде ми куп проблеми, за които не съм си и представял. Мислех, че щом я чукам и плащам всичко е наред, но то било само началото, сам не се усетих как ме завъртя, то сладки приказки, разкази за живота и, накрая повярвах и аз, че "не е такова момиче", а тя още колко като мен омайвала, само че кофтито беше, че накрая едвам си получавах секс от нея. Усетих се не навреме, защото приятелката ми ме изхвърли, а бяхме от 8 години заедно. За един час главата ми се избистри и разбрах каква съм я свършил, но-късно. Да, признавам си, бях пълен глупак, заради скучен секс и проблеми във връзката се натресох на гадната курва, вместо да потърся разумно решение, а сега съм сам като куче, но проститутка-никога повече!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 52972975e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   От 2/31/35. Тя не ме омайвала със сладки приказки, но просто го направи така, че да не те отблъсне. Не съжалявам, а и е било само веднъж и съм бил през цялото време реалист, че аз съм просто един от много за пари. Според са по зле тези нечистоплътните, дето постоянно си гледат часовника и да има как само да ти вземе парите и да си бегаш. Може би хубавото в моя случай беше, че е сравнително много и все още не е писнало да се занимава със всякакви типове.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 28b78418fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Ти се чудиш все едно къща, ще си купуваш. Честно, немога да те разбера. Естествено, че "ЗА"

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5096ccf14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   "От номер 2 и 31: А дали си сигурен, че ако си по отворен и го направиш с някоя, която не е проститутка, че те желае. Това не значи нищо, има някои го правят за самия секс, не за заплащане и не значи, че те желае. "

Ако една жена прави секс без да го желае, значи тя е изнасилена. А ние не говорим за този случай, нали!??

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: efedd6ecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Добре и проститутката като не те желае какво от това?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker