Кофти фетиш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кофти фетиш
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 5813 пъти
Здравейте!

Искам да споделя за нещо много странно, което се случва с мен. Аз съм на 19 години и от няколко години съм забелязал, че ми доставя удоволствие непознати жени ( над 35 поне) да виждат пениса ми.

Например всеки месец като идва инкасаторката за водата, аз я посрещам по отворен халат и правя всичко възможно погледа и да попадне върху оная ми работа, и в интерес на истината често се случва това да стане. След това получавам неудържима ерекция и удоволетворение.

Друг случай - бях на море и забелязах, че всеки ден в един и същ час идват камериерките да почистват стаята и се възползвах от това един ден да излезя "случайно" от банята гол, докато те влизат.. няма да давам повече примери, мисля че стана ясно вече.. та да си дойда на въпроса - това много ли е ненормално и случвало ли се е на някой от вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e75c364210
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ексхебиционизъм.
Намери начин да се лекуваш, това може да стигне до лудост. Ето инфо:
азголването на гениталиите пред други като източник на собствената сексуална наслага е значително по-голямо отклонение от нормалното сексуално поведение, отколкото по-меките фетишистки склонности. По такива мотиви показват половите си органи почти изключително мъже. За да спасим честта на мъжа, ще посочим, че в същност жената излага на показ цялото си тяло и че дамската мода често показва повече, отколкото скрива, давайки винаги на мъжкото обкръжение някаква възможност да поразгледа. Въпреки всичко това не е ексибиционизъм, защото жената не се възбужда по този начин, а прави впечатление на мъжете. Ако жената съзнателно или не влага еротични мотиви в начина, по който се облича (или по-точно в начина по който се разголва с помоща на дрехите), те са насочени да привличат, както женската природа изисква.

Мъжът ексхибиционист желае с разголването си преди всичко да възбуди и задоволи себе си. Какво всъщност възбужда ексхибициониста? – Той си въобразява, че минаващата жена изпада в полова възбуда от погледа към неговия разголен пенис. Трагикомичното у тези девианти е това, че те дължат съмнителната си наслада на заблуда, на непознаване на женската психика. Някои се възбуждат от ужаса на жената при съзиране на фалуса и ги стимулира още очакването на този ефект. На ексхибиционисти било препоръчано да отидат на плажа на нудистите, където е позволено безнаказано да се събличат. Те били разочаровани – никой не обръщал внимание на гениталиите ми и по такъв начин отпаднала тъкмо тази възбуда, която ги пришпорва в техните девиантни действия. Нопосветените биха могли да сметнат, че ексхибиционистът се оптива да приканва към полово сношение, като показва члена си. Случайт не е такъв. Ако жената приеме това предложение, неговата възбуда ще изчезне и той вероятно ще се окаже импотентен.

Той не мисли да създава истинска взаимност. Цел на неговите желания е да предизвика, да шокира и да се възбужда в анонимна необвързаност. По тази причина разголването пред собствената жена не го възбужда особено. Неговите интереси много рядко са насочени към определен индивид; най-често те засягат обособен тип: деца, млади жени или жени в средна възраст. Какви са тези мъже, които се държат така отблъскващо? Това са предимно млади мъже и мъже на средна възраст, социално устроени и поне половината доста способни. Повечето от тях са женени и водят наглед с нищо небиещ на очи семеен живот.

Изглежда, че съществуването им, монотонно и бедно на събития, благоприятства тази девиация. Мнозина са силно подтиснати, те са всичко друго, но не и агресивни. Напротив боязливи са, страдат от пониженото си самочувствие, а някои от тях колкото и парадоксално да звучи са прекалено срамежливи. Те не се решават със смела мъжка активност да ухажват една жена, но искат да демонстрират мъжественост, като показват фалуса си и разбира се не осъзнават как стигат до тази гротеска. Те въобще не са в състояние да разкажат за своя вътрешен живот и за участието на чувствата им в него.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0b2d643dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уф. Това в пост 1 най-вероятно е вярно. Сещам се обаче какво беше разказал по въпроса един кубински писател в една доста натуралистична книга. Става въпрос за "Мръсна хаванска история" на Педро Хуан Гутиерес. Та там в Хавана по крайбрежния булевард Малекон ексхибиционизма си бил направо епидмия и Хуан Педро разсъждава, щото ексхибиционистите изпълнявали много важната социална функция да еротизират обществото :).
Ние на Педро Хуан все пак не бива да му се връзваме щото това, което е ОК в куба в Европа е пълен абсурд.
Не искам и да си представя как би изглеждале вечер Витошка в София с тълпи разхождащи се ексхибиционисти :)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 67f5b7cfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ами всъщност аз обичам да правя това в домашна обстановка или в хотел и т. н., а не на улицата, както вие си го представяте. Предполагам не съм от тежките случаи, но въпреки това искам да премахна това желание. /от автора/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dcb2cb2f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж пич, за теб може да е нормално, но за хората не е. Смисъл... ако умишлено стоиш гол пред една жена, тя ще се уплаши. Това не ти е порно филм, където по този начин можеш да възбудиш някоя жена, а реалния живот. Опитай се да пренебрегнеш този фетиш, преди да е излезнал извън контрол и да висиш гол по парковете...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8c243bb878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А може би просто са ти интересни по-възрастните жени. Опитай да бъдеш с такава и после виж как ще стоят нещата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d1be8e9d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пост 1 е напълно изчерпателен. Класическа форма на ексхибиционизъм (лекар съм, макар и не психиатър). Приятел погрешно е да си мислиш че голото мъжко тяло възбужда жените! Например такива глупаци са и онези които мислят че с бицепси или "плочки" на корема ще възбуждат жените. Жената се нуждае от ласки, топли думи, сигурност, или физическа стимулация на ерогенните зони, за да се възбуди, противно на нашата мъжка психика, при която видът на голо женско тяло ( в зависимост от предпочитанията, мен напримел една ощавена кльощава кощрамба само може да ме отврати) дори и на снимка или филм е достатъчно да ни надърви хуя. Да си видял жена да се възбужда от списание с голи мъже? ! Просто това не може да се случи.
Така че докъто време, мобилизирай волята си и се опитай да подтиснеш това желание, като пристъпиш към нормални сексуални отношения с жените, или дори като биеш чекии по нормалния мъжки начин, като гледаш някое сексфилмче от нета. Също бих те посъветвал да потърсиш психолог, защото това е изкривяване на нормалната психолоигя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c8a1bd7241
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "всеки месец като идва инкасаторката за водата"
ХА-ХА, Водомерите се проверяват на три месеца поне от 20 години,
преди това един път годишно ;-)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5fdd8f0de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   до номер 7: не е задължително да е на 3 месеца! И във Варна ги проверяват ежемесечно, а при мен по 2 пъти на месец, защото имам 1 за топла и 1 за студена вода:)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: afe3e641e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 7.
Точно веднъж в месеца проверяват водомерите.
От Пловдив съм.
Но, не това е темата, всеки си има фетиш.
Щом не е по улицата... Само внимавай някоя по хард инкасаторка или камериерка да не ти напере шамарите.
ж-28

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fcf90d6062
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жената не се възбужда от пениса, грешиш, ако смятъш така, жената/момичето се впечатлява от романтиката, милото отношение, вузбудата идва на много по късен етап, по добре не го прави, всичко трябва да е скрито, тогава тръпката е по голяма, любопитството се засилва.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0b865fd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Или това което всички говорите не е вярно, или аз не съм жена. Аз например неимоверно се възбуждам от голи мъже, предимно млади, а ако е сигурно, че ще ми отвори такъв, моментално си сменям професията на инкасаторка:) Освен това го възприемам като покана - възползвай се от голотата ми, и с удоволствие бих се възползвала. Ммм, порно списания с голи мъже са май предимно издания за гейове, жалко...
жена на 39

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker