Какъв е изходът в моята ситуация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какъв е изходът в моята ситуация?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3592 пъти
Здравейте. Предварително бих желала да благодаря на всички, които ще прочетат моята история, които ще отделят от времето си да дадат своето мнение. Благодаря ви!
"Проблемът" ако може да се нарече така е в интимната връзка между мен и партньора ми. Когато не се достигне до нея всичко е чудесно между нас. Той е прекрасен човек, обича ме, уважава ме, цени мен и семейството ми. В тези наши отношения грешка няма. Е, понякога се шегува по начин, който ме дразни, но това са нормални неща. Все пак не може напълна идилия. Просто е прекрасен. Но... в интимен план пълно несходство. Чудя се как може да са толкова противоположни двата аспекта в нашата връзка. Притеснявам се да говоря с него за това, че не ме задоволява както на мен ми се иска. Аз съм притеснителен човек и ще спестя подробностите. Просто ми се иска един друг вид отношение в леглото. Притеснявам се, че ако споделя всичко това ще го нараня, него и егото му. Това е единственото, което куца. Заедно сме от доста дълго време и през цялото това време аз жертвам себе си в името на любовта ни. Просто наистина много го обичам, но напоследък се хващам да мисля за секс и как желая да усетя онова чувство на наслада. Благодаря ви и ако някой има идея как бих могла да се справя с този "проблем" ще съм много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: be7c206457
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах на колко си години.

Но както и да е:
> Но... в интимен план пълно несходство.

Това означава, че няма да се получи. Колкото и време да сте заедно, ако сексът не е добър за двамата, няма много смисъл да си губите времето един с друг. Бъди искрена. Кажи му какво чувстваш. Ако не сте един за друг, по-добре да не си губите времето един на друг.

И да го нараниш, в дългосрочен план и двамата може да се окажете по-щастливи, ако се разделите, защото сексът между вас не върви.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 76627ca41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко години сте, поговорете, големи хора сте.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e4e382631c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   То хубаво, че искаш да спестиш "подробностите" ама така каквото и да те посъветваме ще е стрелба в тъмното...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f2bb5faea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   съгласна с 3. твърде малко си написала за проблема и освен да ти напишем нещо от сорта "поговори с него", "подхвърли внимателно: да опитаме нещо ново" или подобно, друго не се сещам.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 545e041c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изходът е да му кажеш. Как може да си с човек, който не те задоволява? Сексът в една връзка е важен, колкото любовта. Кажи му повече да се постарае, показвай му какво ти харесва. Ако продължаваш да се притесняваш никога няма да си задоволена сексуално... Пък може и проблема да е в теб, че търде мн се притесняваш и за това да не можеш да свършиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 45e872aa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката
На 21г. съм аз, а партньора ми е на 26г. Притеснява ме това, че не съм сигурна дали бих могла да подбера правилните думи. Не се притеснявам, когато трябва да правя презентация пред 200 души във фирмата, където работя, не се притеснявам и пред шефа си, когато трябва да бъда откровена и да казвам, това, което пречи на работата и развитието ми, но когато се стигне до тази точка просто се вцепенявам. Не мога дори да оформя едно граматически правилно изречение, в което да опиша какво не ми достига. Що се отнася до подробностите - може би отношенията ни са нормални. Целувки, докосвания, възбуда, но е ясно, че има нещо, което той не ми дава. Не съм мислила за нтакт с друг човек, но както каза №5 може проблема да е в мен... Нямам богат сексуален опит и тези наща са ми малко чужди. Съжалявам, че ви натоварвам с моя несполучлив интимен аспект от живота. Просто не знам към кого да се обърна, приятелката ми е на мнение да го разкарам като не ми е "кеф" с него, но човек като него все по-рядко се среща. Благодаря на всички още веднъж, за това, че в забързаното си ежедневие отделиха няколко минути за да споделят своето мнение. Уважавам всяко едно от тях. Благодаря ви. Надявам се скоро да се преборя с този "синдром".

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e4e382631c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами явно се притеснявате и двамата да говорите по този проблем. Опитай да не е очи в очи - по лесно ще е и за двама ви отначало/нищо, че сте женени/. :) На скайп или смс нещо от сорта : "Прави ми се нещо лудичко, дай идея:)" По лесно ще ти го напише отколкото ще ти го каже:) Току-виж ти спомене за нещо което иска а го е срам да ти каже:)) А може би и ти споделиш някоя"идея" за която само си си мислела? :)) Късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5ca5c505fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Човека, е прекрасен-цени го. Просто, поговорете открито за секс-какво ви харесва, как ви харесва, къде ви харесва и т. н.
Разговора му е майката.
Ели

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 174284917d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е какво толкова, свършва предварително ли, не те докарва до оргазъм ли, иска преврзии от тебе ли, примерно да му го лапаш или да те шиба в гъза! Все ще намерите консенсус ако държиш на него и той на тебе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e87330c048
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако си влюбена нямаше да го наричаш партньор. Той не ти е партньор по тенис, бизнес или секс. Но може би така го възприемаш. Любовта и секса не винаги са в хармония, но ако има любов всеки от двамата ще се постарае да кара другия да се чувства добре. Любовта е и жертва, например когато сексът не върви, или пък ако на мъжът му се иска, жената е в цикъл, три колежки му се свалят, а той въпреки това чака жената. Сама си направи изводите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 94f196351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мисля, че ти и на него му спестяваш подробностите, и така няма как нещо да се промени.

Ако не можеш да вържеш граматически правилно изречение по темата като си говорите, напиши го първо.

На 21 ти е изключително рано да говориш за "човек като него се среща рядко".

И впрочем, няма страст към него при тебе, което е различно от оргазми...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0c5c357dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Та ти самата нямаш опит в секса. Не се притеснявай, ще го трупаш с годините. На 30г. ще разбереш че мъжете на 40-45г. са върховни в секса а когато станеш като мен на 55г. ще се увериш истински че натези години мъжете са незаменими. Имам си двама за секс на 43-47г. и мъжами когото обичам и небих изоставила. Секса си е сек а обичта си е съвсем друго. Малка си още но ще се научиш. Такъв е живота. Майкати можеби е някъде 40 сигурно си мислиш, че само с баща ти е била а да не говорим за него. Всеки мъж гледа да изчука нещо чуждо. Пожелавам ти да доживееш моите години и сама ще разбереш колко много пишки ще имаш))) Запомни какво съм ти казала аз бабата)))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: de0fdeaf86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Надявам се да не прозвучи грубо, но според мен, ако това е проблем за теб, означава или че не държиш достатъчно на него и не си го признаваш дори пред себе си, или че си обсебена от секса... по един или друг начин. Ако мисълта да си с него, дори без да се докосвате, не те възбужда повече от мисълта за бясна оргия(или каквото там те възбужда :Д), значи нещо сериозно ви куца с доверието и емоционалната връзка като цяло.

Моята връзка в момента, може да се каже, че е подобна. В моменти, в които не съм му имала доверие или пък не съм усещала, че държи на мен, започвах да се дразня от това, че сексуалния ни живот е доста семпъл, но честно казано, в останалото време, дори не го забелязвам, достатъчно ме възбужда и вълнува самото му присъствие. Досега не ми се беше случвало и се надявам, че не се самозаблуждавам, че нещата между нас са поне малко по-специални... :) (Ако има значение аз съм на 24, той на 25, заедно сме от 5-6 месеца)

Разбира се, допускам, че е възможен и варианта твоят човек да е абсолютно непохватен, а ти прекалено притеснителна и да правите не просто семпъл, но и непълноценен секс...
Сама си прецени, но ако последното ми предположение е вярно, просто и двамата открийте картите и започнете да отделяте малко повече време и внимание и на секса. В крайна сметка, щом толкова добре се разбирате - приемете го като някакъв нов проект или предизвикателство.

Каквото и да се случи, важното е поне да разбереш какъв е проблема, за да не повтаряш повече същата грешка... :)
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker