Проблем с ерекцията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с ерекцията
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3106 пъти
Здравейте,
мъж съм вече на 50 години,имам страхотна млада жена.....Но сексът е вече мираж.В добро здраве съм.Имам желание повече от преди.Докато си "играем" всичко е що-годе нормално...но съблечем ли се...идва кошмарът за мен..Вдигам го за 1-2 секунди и край...Моля ви помогнете с някакъв съвет или просто му е дошло времето,когато всичко е към края си.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 0e9c8dbddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти за Виагра не си ли чувал?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ab607ab93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами, наистина, купи си виагра!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ef608e16f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Остави Виаграта за сега, има време за нея. Отиди на аднролог, ако нямаш такъв в много краен случай на уролог, макар това да не му е в специалността. Прегледай си и кръвоносната система, това е една от честите причини за проблеми с ерекцията, ако има някакъв проблем с кръвоносните ти съдове просто члена не може да се изпълни достатъчно с кръв и тя да се задържи там.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ef960720bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че 50 години е края. Този проблем може да се дължи на проблеми с кръвно налягане, сърце, простата. Тестостеронът намалява определено. Ако сутрин имаш ерекция, значи проблемът ти е в главата. Ако нямаш, отиваш на лекар. Виаграта и другите подобни не бива да се приемат без консултация с лекар, защото при сърдечни заболявания са си направо противопоказни. Но си наясно, че това е проблем за дамата в двойката, дори и да не ти го показва пряко. Така че нещо трябва да се прави.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b4fe0943f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не съм съгласна, че му е дошло времето. Съпругът ми е на 50 и правим секс редовно/аз съм на 43, редовно за нас значи поне два пъти на седмица, понякога по-рядко, заедно сме от 21години/.
Най-добре си направи изследвания за оросяване, хемоглобин. Не се примирявай с глупави забележки като "дошло ми е времето" и в никакъв случай не пристъпвай към някакви препарати като "Виагра", от които може да се окаже, че нямаш нужда, а и не са безопасни. Има много причини да се получава тази засечка - ако е на психологическо ниво, има безброй варианти. Колко по-млада е жена ти? Очаква ли прекалено от теб? Притеснява ли те, макар и подсъзнателно? Ако вика и се гърчи повече, това е стар номер и обикновено не помага всъщност, напротив, потиска мъжа, защото той се чувства длъжен.
Иначе си направи рутинни изследвания, спортувай повече и намали месото и мазните храни. Със сигурност това няма да ти навреди, а и ще помогне на секса. Още веднъж-не прибързвай с препарати, повечето са противопоказни при високо кръвно и нарушават сърдечната дейност, като имат и остатъчен ефект. 50 години не е възраст за мъжа, в която му "идва времето", това е на 100% сигурно. По-рядко секс-да, но не и изобщо. Посъветвай се с приятели на твоята възраст, ако не ти е неудобно. Пожелавам ти късмет.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b4fe0943f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разковничето на проблема ти се състои в твоите собствени думи "страхотна млада жена". Имаш "страх" от секса с нея, да не се "изложиш". Ти си на 50, не на 96. Мъжете, които ме заобикалят правят секс на тази възраст и то, с "възрастните" си половинки на 45, 48, 50. Проблемът за мен е в разликата във възрастта и чувството, че трябва на всяка цена да я задоволиш. Не мога да дам съвет, освен разговори, спорт, интелектуален живот и неочакван секс-в хотел, в градинката, в храстите ако щеш - да има предизвикателство и еротика. За да можем да ти дадем мнение, задължително трябва да напишеш на колко години е жена ти, откога сте заедно и още нещо за нея-каква е в секса, какво обича и очаква. Така стреляме на тъмно. Не, не си стар, ако това имаш предвид, напротив. Много мъже правят страхотен секс на 50.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9904bd4787
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам доколко е индивидуално, но.. аз съм жена на 35, мъжът ми е на 54. Ерекцията му е може би по-голяма и от началото на връзката ни, когато той беше на 39... Ако не всеки ден, задължително правим секс през ден. И да ти кажа честно, в дните, през които не правим секс, винаги е по моя причина. НО-преди около 7-8 години, мъжът ми имаше сериозни проблеми, свързани със семейството му. Загуби и двамата си родители, сестра му се алкохолизира и сексът определено закуца. Моя приятелка, която е фармацевт, тогава ми каза за "Левитра". Купихме от тези хапчета, пи само първите два-три дни, след което се вманиачи и си въобразяваше, че няма да се справи без хапче. И тогава започнах да му давам детски аспирин и да му казвам, че е Левитра. Нямаше никакво отрицателно отражение върху сексуалните му способности, дори и когато му казах, че е пил едва 3 хапчета Левитра и много детски аспирини. :)

Не мисли за проблема си и гледай да се освободиш от евентуални стресови ситуации. А може и да пробваш с левитра, но би било добре преди това да се консултираш с лекар, или поне с фармацевт.

успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 725f2e02a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А когато мастурбираш имаш ли добра ерекция.... ако е така, намали драстично ръчния труд.... ерекцията ще си дойде от самосебе си.... личен опит. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 725f2e02a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А когато мастурбираш имаш ли добра ерекция.... ако е така, намали драстично ръчния труд.... ерекцията ще си дойде от самосебе си.... личен опит. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 08f06431da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №5, направо изтрепа рибата с предположението си за шума в леглото. Ако един мъж си е на място, той винаги ще разбере кога жената симулира, ако връзката е продължителна, разбира се. Аз например съм шумна, но никога не симулирам. Дай сега да се съобразявам и с това, че можело да му попречи... Между другото не съм срещала мъж, на когото да му е пречело, даже напротив.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4a8a3c86c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора:
Благодаря ви приятели, за отделеното време. Жена ми е на 37год и сме заедно от 15години. Обожавам я и се опитвам да я задоволявам. Докато се натискаме се надървям яко и след това-умряла работа. Незнам, може би имам проблем в главата. Още веднъж ви благодаря.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 08f06431da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, след уточнението наистина е логично проблемът да ти е в главата. Но това не го прави по-малкия проблем, напротив. И все пак, за да се случва това, има си причина. Ако се е случвала засечка, ти ще очакваш това да се случи отново. И... няма проникване. Поговорете си, ако не можете да се справите, потърсете помощ от професионалист.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: b4fe0943f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   №10, не знам на ккава възраст си и колко опит имаш, но да знаеш, че понякога това, което ни налагат по статии и изследвания, съвсем не е вярно. Не пиша това случайно. Не познаваш мъж - а познаваш ли добре мъжете, с които си лягаш, дори собственият си мъж? Ако беше така, нямаше интернет да бъка от курвенски обяви, нямаше да е създадена виаграта и нямаше да има изневери. Искам да кажа просто, ч епонякога очевидното уж съвсем не етака. Аз пък ще ти кажа, че доста мъже са ми споделяли, че виковете /не говоря за стенене и нещо такова/ и якото пъшкане на жената под/над тях ги е карало да си мислят именно, че тя симулира и имитира някакви порно сценки. Замисли се. За съжаление много малко от нас са напълно искрени за сексуалния си живот и преживявания с половинките си и дори пред самите себе си:)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3c1403da68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До №13: Без да изпадаме в безсмислени диалози - на 44 години съм, с достатъчно опит от продължителни връзки. Като казвам шумна, не си представяй нещата от порното. Нищо общо няма. Но все пак не стоя безмълвна, ако ми е кеф. Случаен секс не практикувам. Не симулирам, защото това е измама и няма смисъл за мен. В секса нещата трябва да отразяват действителното състояние- твоето, а не нечия фантазия. Когато не ми е супер готино, просто си мълча. До тук с обясненията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker