Поредното объркано момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредното объркано момиче
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3962 пъти
Здравейте читатели. Ще мина направо към проблема. Момиче съм на 19 години. Този месец се случи нещо странно с месечният ми цикъл. По принцип е доста обилен, но сега не е така. В момента имам някакво подобие на менструация, но е странна, някаква кафява с малко кръв. Доста съм объркана. С приятелят ми за последно го правихме на 22, а на мен трябваше да ми дойде на 25. Само да подчертая че не е свършвал в мен. Не мога да твърдя че съм бременна, защото от началото на месеца пия хапчета за отслабване които предизвикват същите симптоми като бременноста-гадене, световъртеж и т. н защото са много силни. Доста килограми свалих и не се храня редовно. Знам че не сте лекари и неможете да поставяте диагнози, но исках да се допитам до вас. Ако е от значение само да кажа че майка ми е карала цветна бременност. Аз ще ходя и на лекар и тест ще си направя за всеки случай, но в момента ми е много напрегнато. Благодаря предварително на всички които ще споделят мнението си и се извинявам ако има правописни грешки. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: a17ea3d554
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемите ти са в следствие на химията, която пиеш за отслабване както и на рязкото отслабване. Спри хапчетата! Няма смисъл да ходиш по лекари - просто след 1 седмица си направи тест за бременност, той хваща всяка бременност. Вероятността за цветна е нищожна, но дори да е така - тестът показва. Ползвай кондоми друг път или пий противозачатачни. Друг начин на сигурна контрацепция при нераждали жени НЯМА.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1494756699
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При рязко качване/сваляне на килограми е възможно цикъла да се обърка/промени. Изчакай до следващия месец, ако продължава да е така отиди непременно на лекар.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 38d1fe2bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зависи и на какви хапчета си за метаболизма. Ако ги споменеш, бих била по-полезна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 180aebb47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е и гадателка няма да може да ти отговори. Бягай до аптеката, дай 4 лв за тест и спри да се мъчиш. Какъв ти е проблема.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 614407c999
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   моля те, напиши на коментар колко свали и за колко време. какви са хапчетата също. много ти благодаря предварително!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c8ef3ec73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   50 и колко килограма си, авторке? Напоследък отслабват само хора, които нямат нужда от това. Не килограмите вредят най-много, а съдържанието на черепната кутия.
Съвет: спри тези хапчета! Сигурен съм, че нямаш нужда от тях! Имаш приятел, а и едва ли си раждала скоро, за да сваляш килограмите от бремеността. Останалото е манталитет на заблудени хора, които губят здравето си заради една никому ненужна илюзия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f2a7eb7811
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на мнение, че причината е в хапчетата, но имай едно на ум, че и без мъжът да свърши в теб, има голяма вероятност да забременееш. Тест за бременност и да си направиш сега предполагам няма да отчете нищо, трябва да изчакаш още малко. Само за инфо аз забременях малко преди да ми дойде цикълът, но не вярвах, ''благодарение'' на 4 отрицателни теста :) Установи се бременност едва, когато бях в 6та седмица :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cde7193116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Типично за жена:
Тъпчеш се с хапчета и не ядеш, пък се и чудиш какво става с тялото ти.
Брейййй, голяма загадка наистина.
И внимавай какво пиеш, защото една приятелка всеки път като стане на въпрос за диети и хапчета разказва със сълзи на очи как бившето и гадже и беше дало от неговите хапчета за отслабване в резултат, на което сега момичето има хормонални проблеми.
Чети много и се интересувай какво пиеш и не взимай нищо на доверие, защото някой може да ти хвали даден суплемент без той да е наясно какво предствлява.
Аз с учите си съм чул от въпросния приятелна моята позната:
-А нищо не може да ти стане от това, най много да ти обърка хормоналната система ама то това е нищо.
WTF? Нищо?
Та така - ВНИМАВАЙ МОМИЧЕ!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ba294c4df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тестът за бременност е дреболията, която трябваше да си направила вече. Но другото е по- тревожно. Имах една позната, която прекаляваше с вегетарианството и диетите. Уж млада и здрава жена, а цикълът и съвсем изчезна. И е логично. Природата, като усети че няма препоставки за създаване на поколение пренасочва жизнените ни сили към оцеляване. Явно дотам си я докарала. А онзи мома с Приятелят и щяха да се женят деца да правят, но пуста мания по кльощавото тяло и изигра кофти шега. Онзи не я изтрая много и я пусна по-пътя. Та не се вкарвай в тия филми с химията, ще си съсипеш тялото. По мое мнение ако си нормализираш храненето ще се оправи всичко. Е завси колко лентички ще покаже теста ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1ad18f1867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хапчета за отслабване се приемат ако са изписани от специалист-диетолог, при това-лекар. Всяка друга заигравка с подобни продукти, които изобилстват на пазара е пълен риск, при това категорично непремерен! Голям процент от тези препарати, много от които с неясен произход, задължително въздействат и то, отрицателно на менструацията. Посетете лекар по обща медицина и той да ви насочи после при гинеколог, последван от ендокринолог задължително! Нарушеното хормонално ниво в организма се възстановява понякога с години внимание и лечение и изследвания. То може да бъде причинено от заболяване или "пожелателно" и неблагоразумно, както сте направили вие, приемайки такива препарати за отслабване.
Дали сте бременна, в т. нар. "цветна бременност" / при която има слабо кръвотечение с променен цвят и консистенция/ може да каже единствено лекар, А НЕ ТЕСТ, тъй като вече е нарушен хормоналният баланс на организма.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8a3fc2fdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   офф бр купете си един тест, идете на генеколог кво толкова умувате тука да не би някой от четящите да ми предпише рецета или щр ви даде направление

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker