Какви трябва да бъдем в леглото за една жена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какви трябва да бъдем в леглото за една жена!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 5126 пъти
Въпроса ми е към момичетата/жените, но ще е добре и да чуем мъжко мнение по въпроса.

Въпроса ми е : "Какви трябва да бъдат мъжете в леглото за една жена? "

Всяко момиче/жена си има фантазия която никога на никой няма да я сподели (дори и на приятеля си) ето, че тук е мястото къде може да споделите вашите фантазии и с тях отговорите на въпроса ми. Как бихте искали да започне любовната игра, в каква обстановка и всичко (всеки малък детайл)..

Мъжа трябва да бъде мил с вас, да ви докосват и целуват на всякъде или.. да ви почнат още от вратата.

Какво искате вие жените.. как трябва да подходи 1 мъж за да ви осигури пълно удоволствие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 95cf8135fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяка жена е различна и има своите различни предпочитания. Най-важното е да се вслушвате в сигналите на жената и да се погрижите и за нейното удоволствие. Иначе една обича това, друга онова. Много мъже правят грешката да си мислят, че ерогенните зони на бившата им приятелка ще работят и при настоящата. Трябва просто с всяка жена да почвате от самото начало и да не се сърдите, ако има различни предпочитания от бившата ви например.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6ad32a7895
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен идеалнят любовен акт излежда по следня начин:
Започва се от време, изкарано заедно по приятен начин- кино, ресторант, разходка. Това ме отпуска и настройва за по-голияма близост. После, целувки, после, вече в леглото, мъжът започва умело и упорито да лиже клитора ми докато ме докара до полуда. После аз му отвръщам със същото. Накрая правим бурна любов в най-различни пози, но не много екзотични. А на въпроса ти какъв трябва да е мъжът в леглото- внимателен, но и настойчив, издръжлив, но и предприемчив, нежен но и страстен.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7eb9936f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Единственото ми условие към мъжа, за да ми достави дори пълно удоволствие е - да съм влюбена в него! Тогава само докосване и целувка е в състояние да ме разтърси! Ако говорим за по-дълга връзка и техника в секса, аз не съм от тези, които премълчават фантазиите си, напротив. Споделям ги с моя приятел, с когото сме от 8 години заедно и ни става още по-хубаво. Гледаме заедно порно, обсъждаме тези неща и изпитваме удоволствие. Аз като повечето жени обичам френската любов, да давам и да получавам също. Мисля, че човек израства както в живота, така и в секса. Когато натрупа годинки, когато има поне няколко партньора и връзки, идва времето, когато срещаме нашият човек. Когато има обич, сексът може да се окаже превъзходен, но също двамата трябва да си пасваме, да не сме срамежливи, да имаме еднакво мислене и разбиране за секса, тогава нещата се получават.
Ако жената е открита към партньора и не се срамува да сподели желанията си и това, което харесва, той сам едва ли ще се сети. Или, както казва №1, ще пробва неща, изпитани при друга, но не е гаранция за успех при следващата. Преди всичко, двама души трябва да имат връзка, а не да скачат в леглото само за секс, удоволствието няма да е пълно според мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7eb9936f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не съм съгласна, че всяка жена си имала фантазия и нямало да я споделя. Ако не я споделя с гаджето си, за какво ми е? Аз споделям тези неща. Други не. Всеки е различен. Въпросът е детински, извинявай, авторе. Все едно да попиташ какви трябва да бъдат готвачите, че да харесаме ястията им? Един човек-един вкус, друг човек-друг вкус и т. н.
Сигурно има нещо обединяващо, но все пак, въпросът е прекалено общ и някак детински. Съгласна съм с №1.
ж, 29

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0611ad85a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Попринцип при всяка жена е различно! Всичките ми приятелки до сега са харесвали да бъда нежен с тях, целувки, милувки и всичко от сорта. Самият аз мразя да бъда груб и брутален с някое момиче, за мен това е табу и не е нормално, не е ОК да се държиш така с едно момиче!!! Винаги следвам една и съща последователност... е, почти винаги, малко разнообразявам при различните ситуации и момичета. Ето какво правя аз и смятам, че следващите стъпки ще са от полза на много хора, които търсят отговор за това как да задоволят приятелките си:
* За мен секс без орална любов, не е пълноценен и истински секс:
1. Започвам с кино или вечеря.
2. Когато се приберем в нас флиртувам, ухажвам и се грижа подобаващо за въпросното момиче, т. е. предразполагам я.
3. После, когато започваме и помагам със събличането.
4. Не оставям момичето напълно съблечено, а само по сутиен и гащички.
5. Започвам да я целувам нежно и страстно по устните.
6. После се премествам на ушенцето й и започвам да й шепна нежни думички, които всяка себеуважаваща жена желае да чуе (например: колко си красива или ти си единствена) и накрая захапвам леко и нежно меката част на ушенцето.
7. Отивам по-надолу по врата й, целувам я там, жените направо откачат ;)
8. Отивам по-надолу към гърдите й, но не започвам със зърната й веднага. Първо я дразня малко като обхващам целите гърди и чак накрая минавам към зърната.
9. Момичето само ще ви покаже кога да минете по-надолу (ще настръхне).
10. След като свърша с гърдите й, прокарвам език по корема й.
11. Нарочно подминавам вагината, за да я подразня малко и отивам на краката. Жените откачат ако прокарате език по вътрешната част на бедрото им ;).
12. Най- накрая стигам до вагината: първо я излизвате добре цялата и после се средоточавате върху клитора.
13. Нататък мисля, че всички знаят ;)

П. С. Момче на 16 съм и водя полов живот от 14-годишен. Моля без хейт, надявам се поне малко да съм помогнал :))).

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7273bd57b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ха ако не беше толкова малък направо ти скачам, само че това в кой филм го гледа. Не ме разбирай погрешни- за определени моменти тактиката ти е правилна, но не мисля че пишеш от личен опит. Иначе по темата- зависи от настроението. Това, което е описал номер 5 определено е супер за първа среща, всеки път, все така ли? Аз обичам разнообразието. Днес бавно и нежно, утре от вратата за краката, в други ден по- грубичко. Колкото и да ти харесва едно нещо, повторено 100 пъти вече не е същото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a99064aca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз като момиче, ще ти кажа какво обичам.. За да ме подлуди един мъж винаги искам да е нежен. Да започнем с хубави, истински целувки, и да стигне до вагината ми като започне нежно да я облизва цялата, след това малко по- бързо и така.. с няколко думи казано искам да са нежни с мен, не обичам бързият и грубият секс

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fb051bfb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Жените обичаме нежност, а не чукане като диви животни. Е вярно, бавен секс омръзва, от време на време и по-бързо темпо е приятно, но като цяло колкото се може повече нежност. И обичаме оралната любов.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 135336763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Последна грижа за жената е какъв ще си в леглото. Много по - важно за тях е преди и след леглото. Тук/в тази тема/ се правят на интересни, но в другите теми си личи, че леглото е последната им грижа, освен за поколение/разбира се/ и интереса от първите опити. През останалото време секса е разменна монета и средство за разиграване и властване над мъжа. Това, че отвреме навреме имат "нимфомански" импулси, само потвърждава това, което описах по - горе. Факт е, че жената може месеци без секс. Остави я месеци без парфюм, огледало, гребен, грим... А в моментите, когато искат, всичко е индивидуално - едни искат бавно, други бързо, едни нежно, други по - хард и т. н. Някои сменят предпочитанията си по време на самия секс. Ако не ти каже/или покаже/ как иска, ти попитай. Ако връзката е трайна, рядко се стига до питане - с времето се опознавате и си пасват нещата. Но тяхното по - голямо удоволствие е преди и след леглото... В леглото са малко проблемите...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cbddf53483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако е любимият ми, в който съм ужасно влюбена и имаме вече сексуална връзка, нямам проблем и от вратата да ме почне. Даже това е вкарвало приключение и спонтанност във връзката. Но що се отнася до някой нов - трябва си яко игра. Все пак трябва да покажеш, че не я имаш за еднократното чукане. Ясни са предразполаганията, но не винаги стигат алкохола, розите, танците, прегръдките и другите ласки. Мъжът трябва да лъха на мъж, каквото и да си говорим. Някои прекаляват и се увличат - вкарват съмнения за свръх емоционалност. Колкото до самия секс - ВИНАГИ се старайте да задоволите и партньорката си. И за двамата е много унизително, ако се получи ситуацията, при която момичето е изчукано, той заспива, а тя си врътва една ръчна. За една девойка, най-хубавия секс е този, след който се изчервява като се сети.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 135336763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, когато си ужасно влюбена е ясно. Нормалното усещане за секс на жената е интересно - не когато ужасно мразиш или ужасно обичаш.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 59150575ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   С моята жена съм от 10 години и все още не мога винаги да разбера какъв иска да съм в леглото СЕГА с нея :) Всеки път различни настроения... Повечето пъти се засрещаме, но по някой път просто не се улучваме. П.С. Имаме изключително редовен сексуален живот - поне веднъж на ден

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker