Бързо свършва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бързо свършва
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 7277 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17 години и имам приятел от 1 година. Той е на 19 години и е доста опитен в секса. С него все още не сме правили вагинален, нито анален секс, поради лични причини, а и аз все още съм девствена. Та както и да е... Преди 3 дни бях у тях и се натискахме около половин час на леглото му (беше ми свалил тениската и ме целуваше по корема, гърба, врата и гърдите). Докато се натискахме усетих, че му стана много хубаво. Говореше ми сякаш е упоен и ми каза "аз обичам да целувам навсякъде, но в буквалния смисъл навсякъде, но ще разбереш какво имам напредвид като му дойде времето". Аз разбира се се сетих какво има напредвид. Каза, че много го изкушавам, но аз му казах, че няма да правим вагинален, нито пък анален секс. Накрая завършихме с орален секс. Започнах да му правя свирки. Свърши много бързо - за 2 минути. След като свърши, аз го попитах защо е свършил толкова бързо, а той ми отговори: "еми така е като се натискаш преди това". Преди това съм му правила свирки 4 пъти и всеки път свършва за около 10-15 минути, но до сега не сме се натискали толкова много и затова ми е странно. Според вас какво означава това, че свърши за 2 минути? Дали изобщо го възбуждам? Аз мисля, че не го възбуждам, защото съм леко пълна според мен - висока съм 1. 70 и съм 65 килограма. И знам, че ще помислите историята ми за глупава и елементарна, но наистина се нуждая от съвет. Това, че е свършил за 2 минути, означава ли, че го възбуждам много или го разбирам грешно? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80c71f2577
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Мило момиче - нямаш защо да се притесняваш за тялото си, защото ако не го възбуждаше, той нямаше да тръгне с теб и нямаше да се възбуди (лого).
Напротив - явно го възбуждаш!
Иначе скрий часовниците по време на сексуалната игра и се наслади просто на интимността с момчето си. Любенето не е Олимпияда. Средният полов акт трае 9-11 минути, но сексът може да продължи с часове, защото е повече от голото чукане (напред-назад). Понякога ни се струва като часове, понякога като секунди. При орална любов иначе е нормално мъжът да си свършва по-бързо, особено ако няма редовен полов живот. Много добре те е похванало това момче, не бърза със секса и правите само Петинг, което ще оцениш след години. На 17 си иначе, имаш точно момче до себе си - не си пази девствеността на всяка цена, но съвет от мен - КОНДОМИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Ако спазваш това малко правилце, няма от какво да се притесняваш в секса с момчето си. Колкото до свършването - определено е свършвал и за по-дълго време. Ако имате редовен секс, ще си свършва за нормалното време, а кондомът ще забави свършването на момчето. Мъжете иначе са си и винаги си остават прасенца в леглото - ако става дума само за тяхното удоволствие, сигурно биха свършвали на всеки 2 минути и правили секс на всеки 20 минути. Не е ненормално да свърши особено младо момче при орални ласки бързо - ами възбуждаш го, много интензивно е дразнението при оралната любов, свършва му се - знам ли.
Едно е иначе сигурно - възбуждаш го и те желае!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e5da639d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Мила, щом сте заедно от една година и той продължава да се възбужда от теб, можеш да се освободиш от всички комплекси дали си висока, ниска или дебела и т. н.

Колко бързо свършват мъжете зависи от това колко са възбудени и кога са свършвали за последно. Всеки път е различно.

Това е, че иска да те целува долу е много хубаво. Надявам се скоро да му се отдадеш :-)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2a12f1f8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Май на тавана (ти) нема никой.. Защо след 30 минути във възбудено състояние бил свършил за 2 минути... ами това са си общо 32 минути във възбудено състояние. Малко ли ти се струват?
Сега върви да търсиш под вола теле - тялото ли ти било криво, възбуждал ли се от тебе изобщо, а то - математиката ти куцала. Така е, като не наблягате на ученето и на мисленето, а на "личните причини"...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bef8fddb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   радвай се че свършва бързо, тревожното ще е ако не може да свърши или се мота с часове докато ти се схване ченето :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 97f1382930
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   На 17 си, съветвам де да почваш да трупаш опит вече, щото по думите ти личи много неопитност...
От моя опит (М20) с дългогодишна връзка ще ти кажа - колкото повече натискане и любовна игра толкова повече напрежение се натрупва и се свършва по бързо. Това разбира се зависи най-вече от приятеля ти, той трябва да се научи да се контролира (да го вади ако щеш) дори когато е много възбуден, иначе действително за 2 минути не е работа.
Случи ми се първия ни път - 4 5 часа лежане само по гащи и двамата, натискане, мачкане, целуване и всичко. Дървен като скала през цялото това време и точно тя се нави след 5 часа търкаляне да направим сефтето и опа моя се отчая и заспа. И по-добре щото родителите и прибраха 5 минути по късно и не ни хванаха в крачка :D. Хвана ме срам разбира се, а и тя прояви пълно разбиране, но си беше нормално, кой може да ти седи толкова време в готовност. След 2 дни разбира се мацката не можеше да се похвали повече с девствеността си :). Така че не си играй много с търпението на мъжа до себе си. Препоръчвам ти ако се чувстваш готова започни да го правиш и ще се научиш кое е нормално и кое не

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0dfc8b0db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   От авторката:
Благодаря много за съветите. Има и друг проблем - родителите ми казват, че е нормално да си имам приятел след 18 години. Те не знаят за приятелят ми и това е една от причините, поради които не му се отдавам. Много искам да му се отдам, но родителите ми ако ме закарат на гинеколог, и ако разберат, че не съм девствена, ще ме убият!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2a12f1f8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, о да! В 12 часа вечерта преди рождения си ден у теб ще настанат чудовищни изменения и вече ще е нормално да имаш приятел, преди това - не!

Ако в 11:59:55 ч. започнеш да си хващаш приятел, баща ти ще вдигне яростно ръка да ви посече и двамата, и тогава номерът е да му отклоните вниманието за няколко секунди (примерно - накарайте го да дели произволни числа на нула..), защото в момента в който стане 12:00:00 и измененията в теб настанат - той сам ще спре ръката си!

Му-ха-ха-ха-хааа....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 024025419a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Просто е бил по-възбуден... или миналите пъти, когато си му духала не е бил чак толкова.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a2302f2720
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Първо ми се оплаквате колко много мразите да свършват, а сега свършвали бързо... : D Посрах се от смях : D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker