Секс без презерватив с човек от сайт за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс без презерватив с човек от сайт за запознанства
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 8889 пъти
Правих секс без презервартив с един мъж, с който се запознахме в един сайт. Ходихме известно време-около месец-след което го направихме. Проблема беше там, че той не можел да го прави с презерватив. Беше ми го казал още в самото начало, когато започнахме да се виждаме. За мен малко беше странно да ми споделя толкова рано, такива интимни неща, но както и да е... Той е от хората които не спестяват някои неща... Бил е за този проблем и на някви доктори. там той е споделял, че не може да го прави със презерватив. уж го боляло и т. н. Станно нали... Докторите уж уж му казвали, че не били се срещали с такъв случай. Той ми казва че от малък е така, затова си подбирал мн жените с които е... На мен ми беше много странно, че има човек които не може да ползва презервативи, но му повярвах. Направихме го без, тъй като му вярвах, че имаме по сериозни отношения, но уви не е било така. След това разбрах, че сваля някви други в нета и го зарязах. Вече не сме заедно. Но си мисля дали може да е било това за презерватива лъжа. Как мислите? Излъгал ли ме е или наистина е възможно да не може да го правиш с презерватив?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69c53e63df
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   „Секс без презерватив с човек от сайт за запознанства“ = риск за живота!!!

Не само ХИВ може да си пипнала от такъв, който не ползва НИКОГА кондоми с разни непознати жени, но и може да си барнала всякакви гнусни зарази - от хламиди, през триперец и сифилес та чак до СМЪРТНАТА ПРИСЪДА - ХЕПАТИТ C - НЯМА ЛЕЧЕНИЕ, СМЪРТОНОСЕН!!! С ХИВ можеш поне да си живуркаш с десетилетия..., но хипатит Ц не прощава.
Интересното е, че ХИВ се хваща изключително лесно от жена, докато мъжът трудно хваща при вагинален секс. Хитрец е той, но като е спал със стотици глупачки в нета, нищо чудно да е прихванал и ХИВ - за какво е на такъв да се пази повече. Поне може да се кефи в повече.
Страшно наивен човек си!!!
Жестоко е, но мисля, че си научила много добър урок. Който не може да учи леко и меко, трябва да мине през твърдото. В случая без кондом!
Интересно ми е, как изобщо може да има толкова глупави жени в днешно време ...
Живей в страх следващите 3 месеца и, ако се окажеш ХИВ-позитивна го осъди за умишлено причиняване на тежка телесна повреда...можеш и за опит за убийство да го осъдиш..., но трябва да докажеш, че той е знаел за болестта си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 99ded72764
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   най вероятно те е излъгал.. нали знаеш всеки мъж иска без кондом.. и преди да се замислиш дали те лъже или не.. трябваше да помислиш какви болести може да ти навлече.. ако със всяка жена в живота си го е правил без а тя едва ли ще да е една представи си за какво става на въпрос...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e54c3002a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ДА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b90740adc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си тест за хив. Усещам, че те е заразил нарочно...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c248eb01d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   хора на явно някои от вас не знаят че хив е болест с икубационен период от 3 до 6 месеца което ще рече че девойчето дори да е заразена няма да се разбере със сигорност преди да са минали 6 месеца а да не говорим че организма и може да развие имунитет срещу хив тогава вече става много страшно защото при никакви иследвания няма да може да се установи че е заразена а в съшото време ше е носител и ше заразява

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69ee245e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вместо да се чудиш дали лъже, върви си направи тест:)) Безплатен е! Другия път мисли с кого излизаш. :)))))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9520d1c5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Станалото - станало. Просто иследвания и това е. Всички сме правили подобни глупости, ще стискаме палци нищо да ти няма. Човек се учи от грешките си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От Авторката: Не знам защо, но мисля че не трябва да се избързва с заключенията... Той има дете от предишен брак и преди да забременее жена му е правил вс изследвания и вс е ок. Детето му е на 2 годинки и половина... Мисля си че няма за какво да се притреснявам... Той от две години е загубил жена си в катастофа и от тогава казва че не е бил с друга жена освен с мен... Дори се закле в детето си.... Не знам защо но му вярвам... Той ми е казвал че го е изключително страх от такива болести и редовно си прави изледвания... Каза ми че вс е Ок и му повярвах... След това обаче се разделихме заради някви лъжи и сега съм малко объркана... Дано нищо да не е станало... ;(

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69c53e63df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторке, този не е ли същият, който разказва, че е разведен?
Нямал секс от 2 г., но виж - правил си изследвания? (ха ха).
Продължаваш да бъдеш наивна... сякаш мъж с дете на 2 г. не може да е болен от венерическа болест.
Ами извинявай - този човек определено има рисковано сексуално поведение и ти очевидно също. Вместо да се успокояваш, хвани и брои дните, за да се изследваш от ХИВ. За другире неща посети кожен лекар. Успех
П.П. А аз се заклевам в детето си, че мога да хвърча с ангелски крила (само, че дете нямам!)
Наивница!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката:Той си прави изледвания, защото е боксьор. А относно за това, защо си е направил скоро изследвания - Беше му се забила една игла в ръката и се съмняваше да не е хванал нещо... Слава Богу нищо му нямаше.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: fc78f1b958
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   и хепатитите и ХИВ си имат инкубационо време и не могат да се хванат след ден-два след акта. също, за хепатит С има лечение! стига да се хване на време може да се лекува и да се живее пълноценно. има си организации в българия които се занимават с обучения по въпроса... не пречи човек да се образова малко. хепатит Б от друга страна, може да стане хроничен много по рязко и за него няма никакво лечение а само живото поддържащи лекарства:/
пречи ли презерватива? - разбира се че не. ако има болки заради стягане просто се ползва по-голям размер. на теб ако ти обиват обувките, които са 2 размера по-малки, боса ли ходиш? презерватива намалява усещането и удоволствието на мъжа и може да доведе до омекване, но чак болка... няма такива глупости. единственото медицинско оправдание мъж да не си сложи презерватив е ако има непоносимост към латекса от който се произвеждат. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69c53e63df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ха-ха, авторке, и продължаваш да вярваш - боксьор, ама нямал 2 г. жена (ха ха) и го карали да си прави изследване за ХИВ (не за анаболи да кажем)... и е тръгнал да ти се отчита - ти с него ли беше, когато са му били правили изследвания?.
Наивна си много. Точно такива момичета се връзват на такива мъже. Много си пасвате, защо се разделихте изобщо?
А... забравих, май друга наивница му е вързала, но за нея е разведен и е каратист... живот си живят такива мъже - 1 седмица с тази, 1 с онази...
На 11 мога да кажа само, че ...има и кондоми без латекс. Продават се навсякъде точно за хора с алергия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b1d9692370
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   На мен пък ми е интересно друго - с какво се чувстват по-защитени тези, които са отворили сега едни УСТИ :)?
Може ли в епоха на тотален разврат, несигурност и свободия, човек да има доверие дори в "проверен и доказан" брачен партньор?
Не ви ли е ясно, че и секс с презерватив практически не предпазва от почти нищо, освен бременност - ами сексът е размазване и обмяна на секрети всякакви, какво е някаква гумена качулчица там!

Единствените, които са донякъде защитени са девствените момичета и момчета и ако искат да живеят безопасно просто трябва да се женят за първия си и толкоз. А на останалите остава да треперят за живота си - със или без презерватив...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От Авторката: Знам, че на него го е ужасно страх от тези болести и си подбира жените много, тъй като го прави без. Не мога да си вкарвам във филми само от теории, че можело да стане нещо си. Не съм го направила без не само заради него, все пак и аз го желаех така... Смятам, че прибързаните филми не водят до нищо хубаво.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Авторката: Иначе от тогава когато стана този случай е минало месец. Смятам, че вече мога да си направя тест за всеки случай или трябва да изчакам да минат 3 месеца? !

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b90740adc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хора това е измислица. Четете и тълкувайте само...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2cb49242b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Hаивница!. По-тези твои разсъждения повече от 20 години не ти давам. ;))

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От Авторката: Не знам как има хора тук, които могат да определят един човек по едно негово споделяне? ! Наистина не разбирам... Няма как да познавате мен, моето мислене, моите действия, нито аз да познавам вас за да правя генерални заключения като това за наивница и. тн. Обобщенията след само една чута случка от вас са прекалено повърхностни и глупави. Но както и да е.... Това си е личен избор... Все пак не може всички да са умни във всички ситуации в живота, както и аз не мога да бъда... макар, че ми се иска... ;)... но е Невъзможно.... Иначе съм на 28, мъжът с кото имахме връзка също. За пръв път излизам с човек от сайт за запознанства. Преди да излезна сме си говорили много за да се опознаем в няква степен. След което се виждахме още месец. Никога не съм вярвала на 100% на хората от тия сайтове. Напротив. Точно заради това, че не вярвам и има мн. лъжи около такива хора се опитвам, колкото се може да не вярвам. Имеено заради това, че излезнаха някои лъжи, за които успях да разбера(защото съм наивна разбира се) се разделихме. Сега след раздялата започнах да си задавам някои въпроси и може би се вкарвам в някакъв измислен филм, но въпреки това ще си направя изледвания. Смятам вече никога да не го правя без, макар, че винаги съм имала сериозни връзки и съм била супер спокойна за тия неща... Но явно има винаги първи път да се опраиш... за съжаление точно така и стана... Само се моля вс да е Ок и след изледванията да продължа да живея по спокойно и по разумно разбира се... Урок след урок... Това е живота за съжаление или не...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d51cb34a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Този, който може без, може и със. Просто удоволствието с презерватив е занижено. Аз също , много рядко правя секс с презерватив, но незащото немога а защото неискам. Обикновенно си подбирам семейни, за да имам някаква гаранция че не го правят от любов към спорта. Живота е късмет и ако е писано на някой да се зарази и да ползва цял живот презервативи, пак ще се случи. А и има и друг момент, при мен направо се топи от прегряване:))М

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a7b8fd11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   на колко години си бе момиче? как може да си толкова безотговорна към здравето си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c215ed453d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не се притеснявай! Най-вероятно няма нищо, но това не означава, че не трябва да се изследваш и докато не си сигурна да не правиш секс със други хора. Трябва да минат минимум 3 месеца за да са верни изследванията, иначе има вариант да не отчетат правилно. Даже е хубаво след 6-тия да се направи отново. Приеми този урок!
Много е възможно и да не те е лъгал. Ако имаш някакви притеснения по-добре му звънни.
Бъди щастлива :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 41c389811e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мхм, а на племенницата един келеш беше казал, че може да му стане нещо на скъпоценната пишка от презерватива. Тя е на 17, но му беше казала, че в такъв случай не е много читав и секс няма да види. Какви ли не тъпи оправдания измислят жалките егоисти, нали после всичко ще остане за жената, какво му дреме на него.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От Авторката: Към 21 - Да права си... Ще ги направя. Иначе Той ми е казвал, че си е правил изледвания и вс е Ок. Проблема е там, че Не съм била с него и не знам на 100% дали е така или не. Не искам да му звъня, а и не искам да го чувам. Имаше неща които премълчава в нашата връзка, ние заради това се разделихме. Пък и какъв е вече смисъла той какво казва. Той може да си казва каквото пожелае както е било и до сега. Аз вече не му вярвам за нищо преди да го видя с очите си... За това реших да забравя какво ми е казвал и да си направя изледвания за всеки случай. Днешно време не знаеш на кого да вярваш и на кого не... Не е гаранция и ако си години с някой дали няма да те предаде или да крие неща от теб... Живота е кофти... Няма гаранции.... Дано все пак успеем да усещаме хората повече, за да не страдаме за такива, които не си заслужават....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c215ed453d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От 21: Да така е, вяра не можеш да имаш на всеки. Нещата ще се оправят, и между другото - мъж съм. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От Авторката: Към 21–Извинявай, че те помислих за момиче... Просто тук вс пишат анонимно и не можах да преценя правилно... :) Иначе мерси за подкрепата... Ужасно нужна ми е в този момент... Дано вс е Ок, че тези дни, докато излезнат тези резултати, определено си съкращавам живот с няколко години... :(

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 81b72785fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм мъж на 58г. Преди 4-5 години също правих секс с жена от Елмаз. Но аз и повярвах, та на мен също. Без презерватив, само веднъж бяхме с нея. Тя беше и навярно все още си е хубава, интелигентна и уравновесена жена, а не някаква сещате се... Но слава богу нищо лошо не се е случило. Спокойна бъди! Нали освен презервативите и господ ни пази нас хубавите хора.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От Авторката: Дано наистина всичко бъде наред... :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 40f17f1b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Истинските хора се търсят в Реалния живот приятели, а не в Сърфиране в хиперпространството сайт за запознанства... Заради това се получило при този мъж така... Лъгал те със сигурност и други така правят. Един нормален човек си търси сериозна връзка в реалния свят. А Не в интернет където има някакви мъжки к**ви и жени!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0bccbab76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   На 28!!! И толкова наивна!!! Измислица е. Христо 36 г.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От Авторката: Ми има хора и хора... Нима всички в реалния живот са сериозни...? ! То си е до човек според мен.... Освен това съм чувала и за сериозни връзки, които завършват и с брак от нета... За това съм подхождала и сериозно към хората, с които общувам там и те го знаят... Аз прекратих тази връзка, защото човека не е за мен... и достигнах до извода, че като цяло са мн малко хората там, които са готови за сериозни отношения... Но животът е такъв, че постояно си доказваш някакви неща във времето... Не може да знаеш всичко винаги и навсякъде. Това ми беше първата връзка от такъв сайт...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 561d44133e
гласове:
1 2 3 4 5
  (58 гласа)

31.   пожелавам ти всичко да мине наред честит празник
м26

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9fb5ebbb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До авторката!!! Момиче никой не те критикува, а просто ти казват хората, че си "безумно смела"! Това подлежи на лъжа от негова страна! Искал е просто да се из-----е и толкова!!! Дано нищо да ти няма, но не мога да повярвам, че си направила това и най-вече без предпазни средства! Аз съм на мнение, че дори и сериозна връзка да имаш, трябва да ползваш кондоми! За каква болка говори тоз- това е уникална лъжа. Просто иска да си прави кефа! Ако държеше на теб нямаше да настоява, а ще се съобрази с това което искаш! Сексът не е за егоизти независимо кой е потърпевш! Той е за хора със себераздаване и взаимно уважение един към друг!!! Сексът не е насилие и не е спорт.
Аз бях регистриран в два сайта за запознанства, но само си чатих за по лафчета и нищо повече! Бъди жена, а не сексуален обект! Няма нищо лошо, че си поискала секс (аз не бих го направил), но поне мисли с главата, а не с това това между краката!!! Евала поне, че си споделила! Вече ще знаеш... от Радо

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   От Авторката: До 31 - Благодаря ти... :)
До 32 - Ми да, сега смятам, че е било грешка от моя страна. Надявам се и да е поправима... Иначе отношенията ни като цяло с този човек ставаха сериозни, но както нищо в света не е никога на 100%, така и при мен се оказа, че няма да може да сме заедно. Доверието за мен е мн важно нещо и все си мисля, че хората виждайки това в мен, ще получа и аз същото... Каквото даваш, това получаваш... Нали така? ! Като цяло винаги съм била за всичко оптимист, но всеки ден се убеждавам, че не можа да си сигурен в нищо и никой, за жалост разбира се... :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0fca869c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Дали става дума за сайт за запознанства, сайт като този, или пък станция на метрото, няма абсолютно никаква разлика. Истината и измамата вървят ръка за ръка навсякъде, няма гаранции за каквото и да е било. Затова предубежденията са напълно излишни. Имам опит във всички сфери на общуването, голям, малък, няма значение и според мен генерални изводи не бива и не може да се правят.
По отношение на конкретния случай само ще отбележа, че авторката е разбирала риска, който поема, но надеждата, че е с правилния човек я е окрилявала да го направи, усещането е като да го правиш с бъдещия си съпруг да речем, затова макар и да изглежда наивно, има своето обяснение. Лошото е, че разлъката е настъпила твърде бързо и топлото усещане за намерената сходна душа е заместено с доста по-негативни емоции, примесени със страх и несигурност, усещане за използване, следователно и потенциални зарази. А съгласете се, че подобен риск може да възникне и с постоянен партньор в определена ситуация, няма гаранции за това.
Авторке, за да си 100% сигурна ще се наложи да изчакаш към 6 месеца, поне за ХИВ теста си, просто престани да мислиш по въпроса, иначе ще се смахнеш от притснение, което на 99. 99% е напразно.
Бъди силна и мисли положително:)
М, 34

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   От Авторката до 35 - Благодаря ти за мнението... Точно така се и чуствам - притеснена и уплашена. Найстна имам чувсвото, че ще полудея.... ;( Иначе определно съм съгласна, че гаранции никъде и с никой няма... Просто може би е и съдба до някъде. Просто защото трябва да научим важен урок... За щастие част от резултатите излезнаха-отрицателни са... :)) Но за другата половина още има да чакам... Надявам се и другите да са добри... Стискайте палци... Ще имам нужда... :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5e64e735a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Имам само един въпрос. Може ли да се заразя с някаква болест ако правя френска любов на жена. Благодаря предварително за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 36b51a5676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Естествено, че може!!! Хепатит, сифилис (луес), гонорея (трипер), генитален херпес, хламидия и "бактериалните вагинити"-трихомоназа, бактериалната вагиноза (гарднерела) и гъбичките (кандидата), които са доста видове са все болести, които се предават чрез кунилингус! Малко ли са според теб!???? Затова си намери постоянна партьорка, с която да сте заедно и не кръшкай насам-натам!
Ако се опасяваш и си имал сексуален контакт със случайна жена отиди на кожен! Друго не мога да ти кажа.
Между впрочем жените по-лесно предават болести на мъжете отколкото обратното, просто защото лигавицата на вагината предразполага това! Тук говорим за външни полови органи на жената (вулва), но те са достатъчни за предаването им. Жената може да хване вагинити дори и ако не е правила секс, а чрез нарушаване на бактериалната флора заради силни сапуни или във вана... затова водата е най-добрия лечител за жената!!! На вас не са ли ви преподавали уроци по сескуално здраве? Да си жив и здрав и си намери гадже, а не се занимавай с гъби пърхутки! От Радо

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b7fa66f67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   ``Женски ангели ``звучи все 1 жените немога да заразят мъжа. пък се и самонавиват. многа сте жалки

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a01bb4b66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Авторке, какво стана? Надявам се изследванията ти да са ОК. НЕ вярвай на НИКОГО. Има всякакви хора. Да предположим, че е гад и че знае, че има ХИВ или хепатит, например (щото сифилиса и трипера по-трудно се прикриват и латентният им период е по-къс, а пораженията - видими) и реши да заразява просто ей така. Дано в твоя случай нещата са се разминали.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 8e26cbbf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От Авторката: Всичко е наред слава Бога.. :) Мина доста време от тогава, но винаги сега си имам едно на ум... за това че има всякакви хора, на които трябва да не се доверяваш отрано... Важното е всеки да се цени и съответно пази.. Надявам се да не загубя надежда в хората... защото трябва да вярваме в хората... Явно трябва да се намери баланс... което изглежда просто но същевременно доста трудно постижимо... Благодаря на тези които му дадоха кураж и надежда... Желая ви мн. здраве и късмет на всички... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker