Мразя секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мразя секса
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 5438 пъти
И така, ето го и моят проблем:
аз съм момиче на 18 години. да кажем, загубих девственоста си преди 1 година. На скоро ходя с мъж (24 години), който постоянно иска секс та секс, и аз се съгласявам въпреки, че не искам. Седнах и говорих с него, защото той в седмицата ме караше да го правим 4-5 пъти, и аз му казах, да не сме толкова чести. Той каза ок, но по държанието му усещам, че хич не му се нрави, и то нормално. До тук добре що-годе, но! ето вчера поредния скандал затова, защо не съм се стараела изобщо. Еми да, знам че това е моя вина, но той изобщо не ме разбира- аз съм на 18, не съм го правила кой знае колко пъти, че да имам чак такъв опит, какъвто той очаква от мен. постоянно ме обвинява. не само че секса по начало не ми харесва (и е нормално според мен, защото аз не съм видяла нищо особено), но и вече почва да ме отвръщава. Въпроса ми е към мъжката част най-вече: Какво да правя??? Защото знам, че аз ако не давам на гажето си това което той иска от мен, ще отиде при друга, но още по-лошото е, че той ми го казва това вече за 3ти път, и аз съм на път да скъсам с него, след като той не ме разбира. Знам, че това което ми се случва е от липса на опит най= вече, въпреки че аз не харесвам секса (поне за сега), съм готова да преглътна това, и да правя нещата които гаджето ми иска. Но нито имам психическата нагласа, .. абе просто човек без опит.... моля за съвети, защото отноченията ни става все по-зле и по-зле в това отношение, и влияе на цялата ни връзка.

Eva

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 798e8104ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Eva, писах ти и в другата ти тема - промени отношението си към секса на първо време. Потърси първо причините в себе си, защото приятеля си не можеш да промениш. Дали ще го зарежеш - това ти си решаваш.
Аз на 18 г. също започнах да правя секс, но никога съм нямала твоите проблеми, но с годините сексът стана по-добър, а съм си със същия партньор от десетина годинки. Според мен всичко е до нагласа и психика. Ако си си втълълпила, че сексът не е добър, че е нещо лошо например, няма как да имаш удоволствие. Може и проблемът да е в сексуалния партньор (мъжа), но по принцип не е така - той не е отговорен за нашите усещания.
Мастурбираш ли? Открила ли си първо сама за себе си своите ерогенни зони? Това е много важно, защото партньорът ти не е гадател. Много жени сменят мъж след мъж и никога не откриват сексуално задоволяване. Не е това начинът според мен. Само със сериозен, постоянен, дългогодишен партньор човек може да достигне хармония в секса. Колко пъти ще го правите не е толкова важно, важно е да ви е хубаво. Дори оргазмите не са важни толкова, колкото усещанията, интимността с мъжа. Иначе аз никога не съм имала само 4-5 пъти секс седмично. Имала съм може би късмет да намеря мъж със сходно либидо. Не мога да кажа кой е инициаторът, винаги е различно, но стигаме поне до 7 пъти на седмица, което не мисля, че е зле при толкова дълга връзка.
Сексът обаче е по-важен за мъжете и за тях е дори равностоен на любов и бъди сигурна, че ако го пренебрегваш, не му доставяш удоволствие в леглото и го обвиняваш за либидото му... връзката ви ще завърши зле. Всяка жена или мъж има лоши дни, но тайната на дългата и успешна връзка е в компромиса и в старанието на другия да му е добре. Ти ще кажеш, до колко мъжът до теб отговаря на това условие и до колко ти се стараеш на него да му е хубаво с теб.
Какъв е мотивът на един мъж/жена да има връзка изобщо - да бъде щастлив. Ако човек не се чувства щастлив и само се кара, такава връзка няма бъдеще.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 252b744675
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Да не би просто този мъж да не те привлича? А човека, който отне девствеността ти колко те привличаше? Ако просто не изпитваш привличане към даден човек, не мисля, че би ти било хубаво да правиш секс с него.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6b59247a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз не мога да разбера защо сексът е важен в една връзка. Какво ще стане, когато двама души имат връзка, а не правят секс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 798e8104ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Номер 3 - ами много просто - просто нямат връзка :)
Когато дваминка се разбират добре и си говорят - те са приятели - когато дваминка се разбират добре, говорят си и живеят заедно - те са съквартиранти. Когато дваминка се разбират добре и правят секс заедно - те имат връзка!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 50adb0ea8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Щом не си го правила често е нормално да не ти доставя удоволствие и да не искаш да го правиш. Моя съвет е, да го правите по-често, за да свикнеш един вид... и когато се отпуснеш и започваш да усещаш в кои пози ти е по-добре, да се опиташ да бъдеш водещата, за да стигнеш до оргазъм. Не че приятеля ти не може да те докара да оргазъм, но още е рано, а и не познава толкова добре тялото ти. Дори ти самата не го познаваш... така че, опознай го.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1e5f28b914
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Скъпа той просто не е подходящият за теб щом не го искаш значи няма страст.. а щом я няма страстта забрави да има и хубав секс.. това р простата причина.. разкарай го ти си млада дай си малко почивка и тогава ще започне да ти се изка и аз бях горе долу така.. аз дори понякога не му вдигах телефона, но сега се срещам с едно момче с коеото бяхме първо приятели, но един път просто се случи и да ти кажа беше най невероятната нощ, както и всяка следваща прекарана с него.. просто траябва да е подходящ и да не е прнудено :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f4b8110c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   До 3. Има най-различни видове връзки - с повече, с по-малко, без секс, както и преливане от едно състояние на връзката в друго в течение на времето ( това като контрапунк на номер 4). Сексът е особено важен за връзките, в които партньорите нямат какво друго да си дадат. Сигурно се досещаш, че хората са различни и не всеки може да даде нещо повече от секс.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ad3ba715ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   към номер 3-айде де! някой и на мене да ми каже, ...

авторката

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1d11ad7dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Еми скъсай с него, ако сексът не е по взаимно съгласие е изнасилване.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ab3de3c673
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Незрели коментари от недорасли хора(повечето ще си останат такива за цял живот и ще се питат къде е проблема и защо всичко свърши)....Всеки е минал или ще мине през този период,друг е въпроса дали ще си извади поука от контактите с противоположния пол и на каква възраст ще го разбере..Привличането и секса са в основата на една връзка,но да се прекалява със секса е е равносилно на началото на края .Не се учудвам на разсъждениятя на едно 18 годишно момиче,което иска да бъде себе си, а не да симулира готовност и желание,всеки път когато на недораслото мъжле му се прииска.Както знаем,жените са способни да се чукат със всеки,независимо дали го искат или не,с желание или без,многократно,ежедневно и т.н.Ако небеше така,нямаше да са в основата на най древната професия(проституцията).За разлика от жените ,мъжете реагират само на привличане и това че им се случва всеки ден поняколко пъти, не е причина да го правят за да се доказват или да си чешат мъжкото его(колко са добри)!!Продължителноста на една връзка е правопропорционална на регулярен секс,който да запазва тръпката и желанието,а не да се изконсумира на раз и после да викаме "олеле"..Той или тя не ми обръща внимание,неговори с мен, не иска секс с мен или се заглежда по други!!!Прост пример метафора:Харесвам сутрин да си хапвам палачинки.Един ден с ягоди,следващия с боровинки,третия с малини ,четвъртия с лютеница и докога...докато започне да ми се повръща само при видът им.Един пример от моя личен живот:Имах приятелка "мис сексапил и красота"B продължение на година и половина се чувахме всеки ден но се виждахме само през уикенда.Имах чуството че приказката няма да има край, но.....взех си отпуска и прекарахме заедно 12 дена.Няма да ви казвам, че тя беше богиня в секса,никакви задръжки, а оргазмите и следваха един след друг, а аз имах чуството че мога да чукам докогато си поискам и няма жена,която да ми се опре....да ама не....Издържах 7 дена, денонощен секс а останалите 5 се чудех кога ще ми свърши отпуската.Поне за мен консумацията беше на макс ,но ефекта от нея беше края на връзката(сега съзнавам къде ми беше грешката).Изгубих всякакво желание и търсех начин как да я прекратя.Първо и казах че имам нужда от спокойствие(да не ми се обажда всеки ден),после си намерих оправдание че съм много ангажиран с работа(имах две фирми с който си намерих оправдание)и така, докато тя разбра че няма бъдеще с мен.Беше обидена. Неможеше да си представи,че има мъж на този свят,който няма да иска да бъде с нея (а тя наистина изглеждаше перфектно) и ме обвини,че съм си намерил друга(нямаше такава).Изводът от моята история е ,че постъпих незряло и унищожих връзка,която можеше да ме радва с години,а жена ,която всеки мъж би мечтал да има в леглото ми стана твърде обикновена.Моя съвет е ,да не се чукате като зайци,защото все някога ще ви омръзне,а да го правите порядко,но качествено,за да не ви омръзва.Лесно се създава връзка,но най трудното е да се запази, а запазването е обратно пропорционално на секс по колкото можем и повсяко време.До "Авторката".Не се променя и неправи нещо за което нямаш желание.Изчакай да пораснеш поне до 25 и тогава мисли за сериозна връзка.Мъжете узряват побавно и чак след 30 могат да подхождат сериозно и с мисъл .Нито ти си дорасла нито малкия ти приятел.Времето ще покаже дали съм прав.Няма единствени и неповторими...животът е пред теб...секса не е за доказване нито за консумация а за подържане на желанието един към друг.M

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 120a13b34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Има една приказка: когато в една връзка сексът не върви, мъжът си мисли: нещо не й е наред. А жената си мисли - нещо не ми е наред.
Има и друга приказка: няма фригидни жени, има некадърни мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 47c7dc8eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Дайте инфо какво стана в крайна сметка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 00d2bee7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Спукана ви е работат. Проблема не е в теб обаче. Твоята грешка е че си се оставила някакъв прошляк да те води за носа, което говори кофти за твоя капацитет. Ето 10 обстойно обясни, къде е проблема.
Сега апетита за секс на подрастващите идва по-скоро от някакво криворазбрано чувство за себедоказване.
Много от твоите набори са гола вода и въпреки че черпят инфо. От порното не могат да чукат в повече от 2, 3 пози в комбинация с малка пишка са пълна скръб.
Веднъж след дискотека в Албена, отивам да пикая в едни храсти и без да искам се натъкнах на подобна комична сцена:
Момче и момиче някъде на твоята възраст се бяха приклешели в съседен храсталак.
Момченцето ръгаше бързо с еднотипни механични движения. Пишчицата със сигурност му е била много малка, защото ръчкаше бързо като заек. И това трябва се води за секс.
Пълна комедия, пълна трагедия. Поне се посмях 5мин. на път за хотела.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 974e3f3c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мисля, че причината не е у теб, а си попаднала на поредния некадърник, който не знае как да се държи с една жена.
Сексът с некадърник е ужасен. Сексът с опитен и страстен любовник е прекрасен. Опитният любовник задължително включва предигра, а не бърза да си топи чушката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker