Оргазъм или подмокряне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазъм или подмокряне?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 11703 пъти
Здраейте! На 17 години съм и водя полов живот от почти година, отначалото ме болеше много, после минах през период в който не усещах нищо, всичко минаа и вече е само удоволствието слава богу, имам въпрос Напоследък последните няколко пъти ми се случва да изпитвам някакво усещане, като пръсване, след което всичко става в течност и то много.. Оргазъм ли е и ако да защо не чувствам онези свивания, гъделичкания във вагината?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3a43c199da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, оргазъм е, но различен. Нарича се squiert и го имат към 30% от жените, защото не всички жени имат нужните жлези - остатък от ембрионалното развитие, при което първо всички сме били момчета - в последствие при жените пенисът става на клитор, а при някои остава част от простатата със съответните жлези в самото начало на вагината. Ти изпитваш нещо подобно на оргазма при мъжа. Не можеш да контролираш тези процеси - не става дума за урина - течността не мирише и няма цвета на урината, а е по-скоро с телесен мирис и прозрачна. При повечето жени въпросните жлези са недоразвити или дори липсват. При повечето, които ги имат, те произвеждат само секрет за навлажняване и не се стига до изпразване. Много малко жени могат да изпитат squiert оргазъм. Жените, които нямат въпросните жлези няма да могат да те разберат и ще пишат, че се попикаваш, но ти знаеш, че не е така - мъже, които не са били с такава жена ще пишат същото... Да не ти пука - самият факт, че в порнотата имитират вече такива оргазми (там жените действително уринират или преди това им е вкарана със спринцовка течност във вагината) е достатачен да си горда, че си една малкото жени, които могат да се изпразват като при мъжете.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 69aeceaafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Към №1 браво, точно така е, много точно го обясняваш. жени и мъже, които не са го изпитвали, да не пишат глупави коментари.
към авторката не се притеснявай и не се срамувай от това, просто се отдай на удоволствието (squirt - така нареченото женско празнене) и го изживей така, както само ти си знаеш. Всички други ги остави.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 623d95ee93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не чувстваш онези свивания и конвулсии, просто защото свършваш по различен начин. Както ти написаха 1 и 2, ти просто изживяваш скуирт-оргазъм. Не трябва да се срамуваш и да го подтискаш, а да си горда от този факт. Наистина го могат малък процент жени, защото идва от бартоломеевите жлези, които са част от параутралните, а не всички жени ги имат. Наименованието идва от англииското значение на думата скуирт-бликам, пръскам. Който ти казва нещо друго не е наясно с женската физиология и сексуалност. Бъди горда от факта, че можеш да свършваш по този начин.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 917d275e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   А ще мога ли да изпитам и другия вид оргазъм?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1616c82630
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   До предишните коментирали:
Нима при squirt не се свиват мускулите на матката? Не би било редно да е така ако помислим логично. Изпразването при мъжете също е съпътствано от свивания на мускулната маса. Нали именно тези конвулсии изтласкват течността от жлезата? !

Не съм съгласна с номер, че това е squirt. Или по-скоро - съмнявам се да е така. Не търся пререкания, а само да обменим информация и опит.

Имала съм няколко squirt, но винаги съм усещала и свиванията. Даже тогава като че бяха по-силни и дълбоки от обикновено.

Чувала съм обаче за жени, които не успяват да се отпуснат докрай, когато усетят приближаването на оргазъм и започвайки да мислят "сега пък какво се случва" спират оргазма си. В такъв случай конвулсиите не са силни и като се има предвид обилното овлажняване е нормално да не се усетят.

Съществува една точка на достигане на крайна възбуда.. или чувала съм го като "предоргазмено състояние", когато тялото е готово вече да отдели необходимите течности.

Обилното овлажняване по време на полов акт също така може да бъде свързано с киселинността на средата. Телата ни са уникални машини. Те произвеждат толкова и такива вещества, които са необходими, за да се завърши някакъв процес. Знаем, че женската влага спомага запазването на сперматозоидите (които също като мъжете ни;) са много капризни) та обилното овлажняване предотвратява киселинността на средата и малките юнаци оцеляват, за да тръгнат към яйцеклетката.

Според мен в случая на авторката е достигнала просто онази висока точка на възбуда, когато следва оргазъм.
В много източни учения се казва, че този момент може да се задържи мнооооого дълго, чрез периодични дразнения и почивки и след това оргазма е... нечовешки.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3a43c199da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Номер 5 - няма как да се обясни - сеедно мъж да ти обяснява как свършвал. Чувства се изпразване и чувство на блаженство.
Иначе - при вагинален оргазъм се свиват мускулите на вагината, не на матката. До колкото ми е извествно матката е утробата, която не знам каква роля изпълнява при женския оргазъм... поне при мен не изпълнява никаква, но не отричам, че може да има и други жени - защо не?
Иначе при всяка жена оргазмът е различен. Пробвай да уринираш при оргазъм - няма да се получи. Има разлика между обилното овлажняване и squiert. При squiert действително течността пръска, но не гледайте порно - пак казвам, там жените уринират или преди това със спринцовки са им вкарвали течност във вагината.
Който не може да свършва така - голяма работа. Всеки си има свои начин. Авторката имаше въпрос и се опитвам да ? помогна, защото много жени в миналото са се срамували от това и са се крили - аз включително, а това значеше, че спирах оргазма си волево преди да се е случило, което е жалко, защото по-интензивен оргазъм не мога аз лично да имам.
Всяка жена може да свърши клиторално, много жени могат да свършат и вагинално, но само при 30% от жените жлезите са толкова добре развити, че да почувстват изпразване като при мъжете - защо да ти се свиват мускулита на матката, когато те изобщо не участват - изпразваш се с жлезите, понякога може да има и вагинални контракции, но това не е задължително както не е задължително да се случи при клиторален оргазъм... Няма значи абсолютна истина - важното е всяка жена да опознае тялото си и да има удоволствие при секс без да се срамува и да се контролира и отказва от оргазмите си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7d03c8e48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 6 от 5

Де да знам, така го написах "свивания на матката", защото, особено, когато получа squirt усещам едно.. ох... сякаш някъде много дълбоко в мен нещо се втърдява и отпуска и когато се отпусне, усещам "плисване" на течност.

При оргазъм обаче на мен всички мускули ми се стягат, мацка... Даже усещам на прасците как се стягам и отпускам. просто тялото ми тяло се гърчи, но първоизточника се усеща някъде много дълбоко навътре... ако трябва да го определя.. усещам го някъде зад пъпа.

Подобни дълбоки усещания получавам и при оргазъм след анален секс, но тогава не е имало плисване.

Да, всяка жена, всеки човек е уникален и просто трябва да се нслаждава на това, а не да се чуди какво се случва с него.

Спирала съм оргазмите си умишлено. Точно в онази точка на крайна възбуда... но с цел единствено да ги забавя. Мисля, че се наричаше оргазмено плато.. това, което аз правя. Спирам, задържам, забавям.. после усещането е много по-"на широко". Цялото ти тяло в продължение на една минута някъде го усещаш сякаш се разтяга и свива и не си сигурна можеш ли да издържиш на това усещане, защото сякаш е против всякакви закони на физиката.

Занимавам се много с медитация и от години се уча да познавам всеки трепет на тялото и да го контролирам.
Понякога при медитация усещаш сякаш нямаш тяло, сякаш пропадаш нанякъде и тънеш в едно сладко блаженство. Горе долу подобно усещане (на емоционално ниво) изпитвам и при оргазъм, но е много по-разтърсващ и интензивно

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 91ab44a753
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Скуирт оргазмът е нещо прекрасно и разтърсващо. Искам да поправя Маги единствено в това, че въпросните жлези не са "бартоломееви" а бартолинови, и да, течността излиза от парауретралните жлези. При мен в 95 процента течността излиза под формата на струя като "под налягане" и колкото по силен е оргазма толкова струите са по- силни и са много. Усещането е уникално.... но за съжаление аз го получавам единствено и само при продължителна стимулация на клитора. При секс и стимулиране на прословутата G - точка с ръка, за съжаление не съм го получила, само по обилно подмокряне се получава и се чува онзи смешен пльокащ звук сякаш вътре във вагината ти има събрана течност, но до изпразване така и не се стига.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 73635ab375
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте! Аз съм омъжена жена и никога не съм получавала оргазъм с мъжа си, и по-точно оргазъм съм получавала само и едиствено с един мъж и с вибратора си! Помогнете ми моля Ви, какво да правя, моя ли е вината?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ab7cb2088d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз съм като номер 10 - никога не свършвам от секс или орална любов, свършвам само и единствено с вибратор.
Четох, четох, все не мога и това е.
Стигам до едно предоргазмено ниво на възбуда и до там.
Това вече разклаща сегашната ми връзка, мъчно ми е....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker