Причини за закъснение на цикъла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Причини за закъснение на цикъла
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 11076 пъти
Здравейте.
Искам да попитам читателките на сайта, които имат подобен опит. Какви може да са причините за закъснение на цикъла, като изключим бременност? Има ли нещо, което да е по-тревожно, някаква инфекция или полово-предавана болест?
На мен ми закъснява вече 4-5 дни. Мисля, че не съм бременна. Разбира се, преди преглед при гинеколог не мога да съм 100% сигурна, но предполагам че не съм. На датата, която трябваше да ми дойде започна да ме боли и до този момент тези болки, все едно съм в цикъл, продължават. А така и не идва...
Отлагам посещението при гинеколог, защото първо съм затруднена финансово, а и така ме боли все едно всеки момент ще дойде... Но утре мисля вече да си направя преглед. Предполагам, че ще трябва ехограф? Също така ако някой е запознат- дали мога да си взема направление за гинеколог?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3b3c31b3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен от както ми е дошло закъснява. По принцип ми дойде на 24, година по-късно датата се изместваше с 3-4 дни, а на 4-та година тотално обърках датите. Случвало ми се е на месец по два пъти, но не в края или началото, а около средата на месеца и в края пак. По принцип казват, че след 3-4 година цикъла се изравнява по дати, но...
Относно гинеколога, ходя на 4-5 месеца веднъж и винаги с направление от личния си лекар, за което само заплащаш таксата на личния си лекар.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a8bf2934e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на лекар, задай му на него тези въпроси. Защо да не можеш да си вземеш направление? Отиваш при личния си лекар казваш, че ти се налага да отидеш на гинеколог и искаш направление. Ако те пита защо ти е, какво ти има? Казваш имам проблеми с цикъла и готово. Ще платиш 2, 90 лв., поне моята лична лекарка толкова ми взема. Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d5d9fd5f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Можеш да ползваш първо тест, на гинеколог се ходи ако ти закъснее поне 12-15 дни, за да може да те хване ехографа, ако не греша. Други причини за закъснение : 1. Възраст /нередовен мензис до 22 години, когато напълно са развити вече яйчниците/, 2. Стрес, 3. Миома или киста, 4. Възпалителен процес, причинен от инфекция или някаква бактерия.
Съвет : всяка млада жена, започне ли сексуален живот е длъжна да посети гинеколог профилактично, така ще разбере не само дали е здрава, но и какво е вътрешното състояние на половата система и дали би имала проблем със забременяване в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d5d9fd5f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2, няма какво да обяснява и да и се налага или не, тя има право на такъв профилактичен преглед, но не зная веднъж годишно или как вече го промениха

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e24b8150eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Номер 4 - профилактични прегледи се плащат само за жени над 35 г. Аз си плащам, но който няма пари може да си измисли някаква болежка или като авторката - да си каже, че има проблеми и какъв. Профилактичен преглед изследвания струват иначе към 25 лв. за прегледа и 6 лв. за изследванията. Аз допълнително си правих всичко възможно и ми излиза към 100 лв., но там се включват и много глупости и екстри, които касата не ги покрива и са си моя глезория. Към 30-тина лв. стигат без направление, а за тези пари за мен лично не си заслужава да кисна и да чакам - за това време ще си изкарам повече парички. Времето е пари!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0826647a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Съвременната жена се храни с много кисели храни - месо, прясно мляко, бял хляб, ориз, захар и др. Това променя ph на тялото. Постоянните диети също оказват слияние. В кисела среда започват да се развиват кисти на яйчниците, миомни възли, полипи по матката и други гинекологични проблеми. За да си възстановим баланса - можем да ядем повече пресни плодове, зеленчуци, сурови ядки. А може и да използваме някои от най-алкалните суперхрани - спирулина, лечебните гъби - рейши, кордицепс. Много добре се отразява на жлезите с вътрешна секреция сока от нони. Той съдейства за хормоналния баланс и за нормализиране на менструалния цикъл. Ето тук може да прочетете повече информация - http://kafeganoderma.wordpress.com/noni-ubiec-na-bolkata-kralicata-na-plodovete/

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker