Дъждовен ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дъждовен ден
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4641 пъти
Денят беше тъмен и студен, а дъждът не спираше да вали и да оставя малки капчици по прозорците. Това не ми пречеше да се чувствам добре, не бях сама, с мен бе мъжа, с който бяхме прекарали една много специална вечер. Обърнах се за да видя дали още спи, нямаше го, възглавницата обаче ухаеше на мъжки парфюм, усмихнах се и седнах на леглото. Усетих идващият аромат на кафе и тихи стъпки приближаващи стаята, вратата се отвори и ето го и него, усмихна ми се нежно и ми каза''добро утро, как спа? ''. Този негов глас, обичах сладкият му тембър, който всеки път ме погъделичкваше толкова приятно и възбуждащо. Отговорих''и питаш? , с теб винаги е повече от добре''. Той остави чашките с кафе и ме целуна заравяйки ръце в косите ми, само като си спомних с колко нежност и ласки ме бяха дарили тези две ръце предната вечер, не можах да се сдържа и го придърпах към себе си, след което впих жадно устни в неговите. Не можех да спра, исках го отново, сега, на мига, той ме спря и ми прошепна нежно''кафето ще изстине'', усмихнах се казвайки''не ме интересува, искам те''. Усещах силното му тяло върху себе си и това допълнително ме подлудяваше, целувахме се сякаш за последно, преплитайки страстно езиците си, усещах как краката ми омекваха и как постепенно се овлажнявах. Пръстите му галеха тялото ми и възбудата ми още повече нарастваше, зарових пръсти в косите му, а той нежно и влажно целуваше гърдите ми, зърната им, мачкаше ги нежно, после езикът му очерта кръгче около пъпчето ми, имах чувството че полудявам, усещах соковете ми как се стичаха надолу към бедрата. Той прокара пръст и започна да го движи нагоре-надолу по набъбналия ми клитор, беше страхотно, после го засмука с устни, това тотално ме влуди, исках го, толкова силно го желаех вътре в себе си, да почувствам пулсиращото му достойнство, колкото може по-дълбоко, а той кадифената ми, топла мекота. Явно бе решил още да ме измъчва, да накара буквално тялото ми да крещи от възбуда, пъхайки езикът си в сочната ми женственост, не можех, не издържах повече, или сега или щях да се взривя. Обърнах го по гръб, качих се върху него и го възседнах, бях ужасно възбудена, изгарях отвътре, движех се все по-бързо и по-бързо, ръцете му галеха гърдите ми, мачкаха ме по дупето, целувахме се до полуда, дълбоко, страстно, неистово. Дишането ми се ускори, пулсът също, докато в един момент започнах да крещя, бях почти към края и той започна да гали клитора ми бързо и силно, беше невероятно, усетих тялото ми как вибрира и след разтърсващият оргазъм се отпуснах на гърдите му, целувах ги, не можех да му се наситя. Не след дълго усетих как и той се разля на капчици в мен, обърна ме по гръб, а пулсиращата ми вагина пое всичкия сок, беше невероятно. Гушнахме се доволно, той ме погледна дяволито и прошепна''сега по-добре ли си'', отвърнах му''да мило, беше повече от прекрасно, но след малко ще искам още''Той се усмихна и ме целуна страстно. Този ден щеше да бъде само наш, прекаран в леглото, исках да го направим поне още 3 пъти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6241bc75fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива неща защо не се публикуват в "Проза"??

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker