Противозачатъчни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Противозачатъчни
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 4769 пъти
От кога започват да действат? Още от първото хапче ли?
Започнах да ги приемам в първия ден от цикъла. Вече изпих 8 мото хапче, а преди около 2 дни ми спря цикъла. Приятеля ми свърши в мен снощи, след като изпих 8то хапче. Предпазена съм нали?
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6c8db32326
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали действат още от първия ден, но ако си пила хапчетата както са ти били предписани - няма от какво да се притесняваш след вече 8 дни.
Иначе - важно е да не пропускаш хапче - сложи ги най-добре до четката си за съби и всяка сутрин ги пий с миенето на зъбите. Така няма как да пропуснеш. Важното е да ги пиеш РЕДОВНО и всеки ден, не само като сте правили секс да кажем!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c7e50ab9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Естествено, че за да действат трябва да се "натрупат" в организма. Но, след като казваш, че си ги пила 8-дни, няма от какво да се притискаш. Гледай да не забравяш- всеки ден.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: aff48e79db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Защо му е на приятеля ти да свършва в теб, когато няма да правите деца, сякаш няма къде другаде да свършва и без презерватив да е, може да се контролира. Невиждам смисъл да се пият подобни хапчета, ако не се предписани поради друга причина. (заболяване). Като не си информирана достатъчно, за да питаш тук, защо го правиш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6c8db32326
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не слушай хора като номер 3 - ти с противозачатачното си 100 % по-добре защитена от такива, които практикуват т. н. изкарване преди свършване. Такива хора живеят още в 19 век и после ще ги намерите пред родилното. Противозачатачните са най-сигурният метод и продължавайте така с приятеля си. Бъдете съвременни, ОБРАЗОВАНИ хора. Разбира се, че може да си свършва момчето в теб - ти няма как да забременееш. Да му мислят глупачките, които чакат мъжете им да ги пазели, а после са булки с надут корем или реват по абортните клиники.
Ти само гледай да си пиеш противозачатачните и си живей спокоен живот. Да му мислят глупаците.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ae17448ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Действат от приема на първото хапче. Не трябва никакво натрупване и гаджето ти може съвсем спокойно да свършва в теб. Не се шашкай, стига да ги вземаш редовно, в един и същ час от денонощието, няма да имаш притеснения. Но сигурно знаеш, че не дават никаква защита от болести и надявам се да си моногамна :)) Не виждам нищо лошо в приемането на противозачатъчни, аз самата също вземам от 6 години и съм доволна. Не живеем в 17 век, децата да се случват "случайно" и непланирано :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: aff48e79db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От номер 3 до номер 4 от 16 годинишна, сега съм на 22 правя секс и не съм пила никога хапчета и не съм забременяла. Да не мислиш, че пието на хапчета е много полозно, един ден ще иска деца, ама да не се окаже, че няма да може. Колкото и да си говорим, че противозачатъчните са безвредни, аз ще те посъветсвам да се поинтересуваш от състава на тези хапчета и пак ще си говорим.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 77e1b0de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката.
Искам само да кажа, че хапчетата са ми предписани от гинеколог по други причини. Не просто ей така.
Благодаря за отговорите, просто гинеколога ми нищо не ми каза даже не ми каза кога да ги започвам, но започнах така както пишете на листовката, но там не пишете от кога действат и затова реших да пиша тук.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6c8db32326
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Номер 6 - отново ти препоръчвам да прочетеш малко, преди да се излагаш по форумите. Белята веднъж става, а точно с твоя метод на „пазене“ белите стават - само мини през някоя Поликлиника с гинекологични кабинети и ще видиш беляджийките, които чакат за аборти да не говорим, че всеки втори брак у нас е с бременна булка.
Авторке, пий хапчетата по предписание поне 5 г. непрекъснато. Така намаляваш вероятността от миома и рак на яйчниците с 90%. Аз съм на кондоми, а скоро смятаме да си направим и деца, затова не съм почнала с противозачатачните, но моят гинеколог ми препоръчва горещо да ги пия поне 5 г., за да се изключи възможността от тези видове рак. Проблемът е, че в днешно време жените имаме прекалено много менструации, защото не раждаме вече по 10 деца. Телата ни обаче не са направени за това и от тук идват проблемите. Противозачатачните не са нищо повече от определени хормони на бременността, които ни намаляват общия брой на овулациите и с това и с 90% възможността от миома и рак на яйчниците...
Аз имах женска котка, която за съжаление не кастрирах и умтя точно от рак на яйчниците, защото не ? се даваше да забременява. Същото се случва и с жените. Пий си ти хапчетата, защото се предпазваш от бременност, рак и проблеми с менструацията. Остави останалите да киснат пред кабинетите за аборти и да им изчегъртват децата на части от тях, защото са твърде примитивни да живеят в 21 век и да взимат едно просто хапче.
За раждали жени иначе има и други методи, но определено съм решила след като приключа с ражданията си да започна да пия противозачатачни. Яд ме е, че не съм го направила по-рано.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9e529d9588
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Когато аз пиех такива хапчета гинекологът ми каза да изчакам поне един месец от първия прием, защото не съм напълно защитена в противен случай. Ти си знаеш твоят какво ти е казал.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dcd42570c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 до сега не съм забременяла, а и вече съм достатъчно голяма, за да не ме е страх от евентуална бременност. Вече и да стане ще съм много щастлива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker