Възможно ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е ?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3179 пъти
Такааа.. на 16 съм, от известно време с приятеля ми водим полов живот, той е доста по-опитен от мен - 23, та на проблема, не винаги ползваме кондоми, а на 18 или 19 съм била в овулация, а и 2та дни правихме секс, не е свършвал в мен, дори не по тялото ми, но се притеснявам от предеякулационната течност.. От тогава не сме правили нищо, но се притесних, защото снощи усетих леко гадене, както и тази сутрин (23. 3. 2012).. Каква е вероятността според вас да е станало нещо? Другият проблем е, че той не иска да ползваме кондоми, а не изпитвам никакво желание да пия хапчета.. Дали е възможно от тази течност и кога мога да разбера, трябва да ми дойде на 8 +- 2 дни, до тогава какво да правя? Внушението ще ме побърка.. Как да постъпя? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: a2a5078c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами първо се успокой! Няма как за няколко дни да почне да ти се гади това идва около края на първия, началото на втория месец от бременността! това първо :) второ не се панирай веднага има тестове, които отчитат на първия ден от закъснението, така че изчакай до датата и ако не ти дойде купи един! и не е никак хубаво да не се предпазваш по никакъв начин ;–)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 74b26be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката - моля Ви, трябва ми компетентно мнение, спешно е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c1a6c27398
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Първо си на 16, какъв секс? Второ - да, възможно е да си бременна.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd88e673c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Принципно най-вероятно е нищо и само си внушаваш притеснения, но иначе си има бая голям риск всеки път, като го правите. Без хапчета и без презерватив, щото той не щял да си слага? Да ти имам и приятеля, никакво уважение и мисъл за теб като 16 годишно момиче, гледа си собственото удоволствие. А ти защо му го позволяваш пък? И защо сама не се пазиш? Няма той да надуе корема после... да не говорим, че като бая по-опитен такава хубава част от опита си може да ти предаде, че ще се чудиш после как да се отървеш от нея.

Вярно, сексът без презерватив се чувства най-добре. Особено за мъжа - за вас жените не знам, все са ми казвали, че няма някаква голяма разлика. Но се пази ти самата, защото никой друг не може да те опази!

Хайде и стискам палци около 8-ми да не чета тема „закъснява ми“.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 74b26be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката - Благодаря много..

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3669d71aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Авторке, това че някой е на 23 г. не значи, че бил опитен в секса. Самият факт, че не иска да ползва кондоми е достатачен, за да си направиш изводите. На него какво му е? Ти сигурно си била девойка и няма от какво да го заразиш, рискът от бременност и болести е 100% твои, а удоволствието е за него. Блъскай си главата, тормози се - на него какво му е?
Лошото е, че ти на 16 г. и аборт не можеш да правиш без последици, най-малкото родителите ти ще се срамят по болниците. Стегни се!
Ако уважаваш себе си настоявай за кондоми. Ако и ти не искаш да ползваш - отиди да ти изпишат противозачатачни. СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА. От съвременните противозачатачни не се пълнее, а има редица предимства - регулират ти се хормоните, изчиства се акне, коса и кожа се оправят, а и най-важното - ако взимаш 5 г. без прекъсване противозачатачните, ти се предпазваш на 90% от рак на матката и яйчниците - смъртоносно протичащи заболявания!!!
Ти решаваш. Аз ти давам един съвет - пробвай да го убедиш за кондомите, но ако не иска и не иска - питай се, този обича ли те и уважава ли те на първо време.
Ако искаш въпреки това да си с него, пий противозачатачни. Те са много добри точно за твоята възраст, когато хормоните иначе играят много, когато менструацията е нередовна и болезнена, а и дългосрочно - за предпазване от рак. Успех!

П.П. За конкретната ситуация - ако не са минали 72 ч. от акта - вземи Ескапеле. Ако е късно за него, чакай до датата, на която трябва да ти дойде. Ако не ти дойде чакай още 3-7 дни и ЧАК ТОГАВА прави тест за бременност. Сега колкото и тестове да правиш, те ще са негативни. Тестовете засичат хормона на бременността, а това става най-сигурно 7 дни след датата, на която е трябвало да ти дойде

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: de0fcfa5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дори в най-минимална степен, риск винаги има.
Не искам да те плаша, но занапред бъдете по-внимателни. Кажи му, че се притесняваш така, би трябвало да те разбере.
За момента не мисля, че има проблем, по-скоро ти си внушаваш. Относно гаденето... Не може за такъв кратък период да получиш такива симптоми ако си бременна. Така че това е по-скоро от притеснение.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 74b26be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторката - обсъждаме въпроса в момента и ако не иска да слага кондом просто всичко между нас ще приключи, не бях особено запозната с овулацията и предечкулационната течност, четох доста за тях снощи и се надявам да няма последици този път, следващ няма да има! Благодаря много 6. наистина ми помогна и ме успокои малко :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3669d71aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторке, спокойно - този път си оттървала сигурно кожата, но недей рискува на твоите годинки. Аз като се запознах с мъжа си той беше на 35 г. и действително опитен мъж и изобщо е нямало дискусии - веднага с кондоми. После говорихме по темата и той ми призна, че точно от прееякулат е бил забременил втората си приятелка и е правила аборт. Не познавам човек, който да е ползвал този „метод“ и да не е станала белята някога - може да не е веднага, но все някога тези двойки завършват в родилното. Методът иначе е добър, ако да кажем сте омъжени и искате да отложите с децата, но не е изобщо сигурен.
Помисли и за противозачатачните. Аз съжалявам, че не взимах на твоите години, защото сега ми предстои да раждам деца - бременности с две думи и няма да имам кажа да взимам противозачатачни 5 г. без прекъсване, за да изключа рак на матката и яйчниците един ден. Иначе - от 10 г. сме на кондоми и нямаме проблем. Късал ни се е кондом 3-4 пъти и съм взимала Ескапеле, но и с това съм нямала проблем.
Води си полов живот, не си малка, но с главица. Не се оставяй на мъж да те пазил. Ако си се спряла на кондомите - това също е добро решение, защото пазят не само от болести, а и от много от инфекциите, предавани по полов път - марка и цена нямат значение!!! Дори най-евтините отговарят на всички изисквания и ВСЕКИ, абсолютно ВСЕКИ кондом на нашия пазар е електронно тестван. Дюрекс и Спортекс са хубави, защото ги има навсякъде и има разнообразие, но и по-евтините са супер. Ползвала съм всякакви - точно Дюрекс са ми са късали, но и от тях най-много сме ползвали. Най-важното е при ползване на кондом да нямаш маникюр и да си достатачно влажна. Има специални лубриканти - например на Дюрекс - стига такъв дори за 6 м и инвестицията си заслужава! Дюрекс лубрикантите много добре и се дозират. Не ползвай възелин, кремове, защото разлагат гумата на кондома.

Ако прияелят ти има проблем с ерекцията, ако ползва кондом - вземи противозачатачни. Предимствата са повече от недостатаците, особено на твоята възраст. Не се пълнее вече от тях, има ново поколение, които са много ниско дозирани. Не прави компромиси със здравето и тялото си. Иначе - бременността няма „симптоми“, не се вкарвай във филми, а изчакай да дойде датата, на която е трябвало да ти дойде 7 дни и чак тогава се прави тест. Вярвам, че ти се е разминало, но е добре станало, че си се притеснила, защото който я дава много ларж накрая завършва с надут корем. Вярвам, че друг път няма да правиш тази грешка. ВИНАГИ ИМАЙ В ТЕБ КОНДОМИ, не разчитай на мъжа да ги осигурява винаги, защото е удобно да „забрави“. Не се срамувай - това, че купуваш кондоми те прави съвременна жена, а и на 16 г. изглеждаш вече като млада жена -може да си на 18, на 20 теоретично и няма да направиш впечатление. Аз обичам да купувам кондомите в големите магазини и дрогерии, докато купивам и други неща.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 74b26be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката - 9. Благодаря изключително много! Успокои ме доста, надявам се всичко да е наред :) Благодаря за съветите, оценявам го и най-важното за отделеното време за целия коментар! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 74b26be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторката - дойде миии :))))))) ама да направя ли и тест като ми свърши или няма нужда? :) Благодаря на всички изключително много!!! :)))

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d035141859
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора, кой се връзва на глупостите на това хлапе?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 74b26be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката до 12. - къде по-точно видя глупости? ! Като не искаш да си полезен/а поне не пречи! Трябваше ми помощ и за това се обърнах към хората тук! Това, че ти смяташ проблема ми за глупост, не значи, че с всички е така! Отново благодаря на всички!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7167318ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   След като ти е дошло не прави тест, но знай че съществува т. нар. "цветна бременост"! Казва се "цветна" защото ти идва и пак може да си бремена! Разбира се това става в много редки случай! За твое успокоение ако искаш пак си направи-3, 4лв. е! И си изчислявай дните на овулация и тези дни не прави секс! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker