Сексът между нас е мираж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът между нас е мираж
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4000 пъти
Здравейте,
тъй като има доста подобни истории тук ще се опитам да съм кратка. Имам приятел, с който сме заедно от 3 години. Проблема между нас е, че той е много пасивен на тема секс. Много рядко подхваща инициативата. Правим го средно 2-3 пъти в месеца, а понякога и по- рядко. Цяла вечер седи до мен и с пръст не ме докосва. Лягаме си вечер, "лека нощ" и до там. Преди ми беше много обидно, аз го "гонех" за секс, чудех се какви изненади за измислям. Но след като няколко пъти си заспах без бельо и недокосната, спрях изобщо да си правя труда. Мислех, че е защото много работи, понякога се и караме... Но ето, че смени работата, вече се разбираме значително по-добре. Но секса между нас все още си остава мираж. Говорила съм с него- той казва, че нямало проблем, желаел ме, искал да правиме секс... И това е. Казвала съм му директно, че ще се радвам ако е малко по-спонтанен, ако ми показва повече че има сексуален интерес към мен и го правим по-често, но нищо не се променя.
Иначе аз съм едно нормално момиче, със слабо телосложение, полагам много грижи за външния си вид.. смятам, че правя хубав и страстен секс. Харесвана съм и преди него никога не съм имала подобен проблем.
Всичко това не само, че ми смачкава самочувствието, но и много ме подтиска и депресира. Утре ми предстои дребна гинекологична интервенция, заради, която не трябва да имам сексуални контакти един месец. Той знае това. Дори се пошегувах с него онзи ден, че ще трябва да си наваксаме предварително за този месец. Но разбирасе- нищо! Не сме го правили от 2-3 седмици и сега с този месец смятайте колко ще стане....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e4ef6d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, първо си реши гинекологичните проблеми, после вземи инициативата буквално в твоите ръце и уста - буквално! Няма мъж на тази планета, който няма да даде да му се извърти една хубава свирка. Апетитът идва с яденето.
Ако е физически здрав и може да постигне ерекция причини може да има много - особено гинеколкогичното ти здраве и страхът от нежелана бременност. Ако имаш някаква инфекциозна болест, той може да се страхува да не се зарази (неоправдано може би), да не те нарани, може дори да се гнуси. Говори с него честно, изкарай всички карти на масата и го конфронтирай с проблема.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3bcc908703
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, авторката съм. Благодаря за мнението. Обаче проблема при мен е там, че искам малко и аз да се почувствам жена и желана. Нямам намерение вече да взимам "положението" в моите ръце...
А и проблема ми е гинекологичен, а не венерически. И е от преди седмица. А сексуалните ни проблеми са от години.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e4ef6d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами, авторке - ти си решаваш, но да анимираш някой мъж към секс е цяло изкуство и едно секси бельо не е достатачно. Кога последно му извъртя една свирка или приложи нещо по-така - не предложи, а приложиии?
Иначе, може би не си заслужава този мъж точно, знам ли. Аз на твое място бих опитала всичко (включително ръчички и устенца...и други нещица) и ако не стане бих се разделила с добро. 2-3 пъти в месеца може да са достатачно за някой на 80 години, но за всяка здрава жена и мъж под 70 г. не е достатачно. Мъжът ми често се прибира скапан от работа да кажем, но без секс не сме си лягали. Инициаторката съм в повечето случаи аз, защото моята работа е по-лека и не съм толкова скапана, но пак ти казвам - апетитът идва с яденето. Ако само си съблека пликчетата и легна без бельо иначе и моят не знам дали ще се събуди, а иначе имаме практически всяка вечер секс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cf3811086d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, ти ще го умориш твоя! :D

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c8a71e9bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не ги слушай тези, според които ти не си предприела необходимото и заради това не правите секс.
Те никога не са имали сексуално неактивен партньор.
Като човек бил в подобно положение ти казвам, че единственото дълготрайно решение е да смениш бикът.
Не вършат работа нито секси бельо и игрички, нито секс на нестандартни места, нито да вземеш нещата в твои ръце (или уста).
Щом е сексуално пасивен, такъв и ще си остане.
Вината не е в теб, но ти ще ставаш все по-незадоволена и раздразнителна, а накрая самочувствието ти така ще се скапе, че ще се отрази на целия ти живот.
Чаках такъв мъж 3 години да му дойде музата - не му дойде, най-много веднъж в месеца, може и свирка, пък и при такава честота свършва за 5 мин, а тебе кучетата те яли.
Щом не прави нищо, значи е и егоист на всичкото отгоре.
Айде нема нужда.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d7fe5f263c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   абе ей този ебе друга, намира си секс другаде. Толкова ли сте глупави, че не виждате очевадното. Има си любовница човека. така че авторката да не търси под вола теле. Това е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8fe5ac21bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има вероятност той да не те желае и проблема да не е физически, а психологически, питай го за какво мисли и защо не те желае така, избягвай думата секс, попитай го как се чувства, покажи му че те е грижа за него и ще си помогнете взаймно, не бързай и не препирай за секс защото така само ще го отблъснеш повече. Поговорете и надявам се нещата да се оправят.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8b4254cbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ха-ха, какво доживяхме - жените да ни гонят за секс! А ние да гледаме да минем метър и по тънката лайсна! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3ab649437e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има нещо, което притеснява твоя човек... Вероятно има наченки на някакъв сексуален проблем, проблеми с ерекцията или нещо подобно, естествено не му е удобно да го коментира с теб, пък и с когото и да е било и оставя нещата по течението, според мен има нужда от помощ... Може тестотеронът да му е малко в организма и затова и желанието и ерекцията му да са незадоволителни, замисляла ли си се по въпроса?
Що не почнеш да му правиш разни безвредни чайчета с билката Бабини уши? Тя е напълно безвредна, но пък спомага за секретирането на повече тестостерон, за разграждане на мазнините също, абе само може да спечели от подобен прием. Но как ще го убедиш, че има нужда точно от това, нямам идея.
Все пак това е напълно естествен начин да си повиши либидото, да си подобри ерекцията и въобще да започне да те "уважава" по-честичко, хайде да не е всеки ден, ама поне по 2-3 пъти в седмицата, та да се почувстваш и ти човек. Според мен даже не е хубаво да се прави секс всеки ден с партньора, защото може да си поомръзнете бързичко в чисто сексуален план, ще започнеш да го възприемаш като задължение, а не като удоволствие, това, разбира се, не е забележка към теб, а към коментирала дама, която дори когато съпругът й е смъртно уморен му се натяга за секс, не е много разумно според мен, но всеки си знае за себе си:)
Виж, ако става дума за различни партньорки и по 5 на ден може да не омръзнат, но както казах това вече е друга тема на разговор, все пак ние не искаме да се стига до изневери и раздели, а коментираме как може да се помогне във вашия случай:)
М, 34

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3ab649437e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Май написах някаква погрешна билка - та билката е "Бабини зъби", извинявам се за грешката. Можеш да добавиш и билката "Магарешки бодил", дори да не помогнат, няма да навредят:) Всъщност, ако има някой който да ги е ползвал, може да сподели и да поощри авторката във възвръщане либидото на приятеля й.
М, 34

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d5c099c20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знам, че е гадно, но допускаш ли варианта да има друга жена, с която да прави точно това, което не прави с теб?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3358690769
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И при нас е така. аз съм на 17 а той на 23. не работи тежка физическа работа а все си е изморен. предпочита да играе на компа от колкото да правим секс а уж се хвали на приятелите му че било супер да е с мен че си бил хванал младо яре и сякакви такива само се хвали с мен а накрая нищо. от както тръгнахме вече 3 год ходиме съм качила 15 кила и мислех че е заради това но вече свалих 7 и не съм зле а той пак не иска не знам какво да направя

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d7fe5f263c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм номер 6. Мъж на 28 съм. Смешно ми е като чета предложенията на хората, изобщо са много далеч от истината. Много далеч. Че и мъжа с билките, леле мале. Я не се излагайте. Ето и номер 12. Абе вие не виждате по-далеч от носа си явно. Извинявам се, но е така. Номер 12, твоят те използва за нещо, било за подслон, било за жилище, било за авторитет пред останалите, че е с теб, било за пари...ти трябва да знаеш най-добре. А не те иска. Не те желае. И си има друга, която оправя. Просто ти си му изгодна за нещо, затова си те държи - резерва все пак. Същият е и случая с авторката.

Ето ви една тема в този сайт, която можете да прочетете, точно по този въпрос:

http://spodeli.net/4/story-558.html

Вижте само колко хора са писали - 543. Прочети коментар 36 - жена медик ти го казва ясно и точно. И хайде със здраве. И не търсете под вола теле, пак ви казвам. Всеки проблем си има най-елементарна причина и обяснение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e4ef6d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Подкрепям номер 13 - за улеснение на всички копирам и пускам тук коментара, който има той предвид

„Мили дами! Послушайте моето професионално, женско и житейско мнение. Аз съм медик омъжена и със същия проблем като всички вас. Казвам го съвсем отговорно:няма мъж който да няма нагон/дори животните го имат/нищо че не е животно. Няма мъж без значение от възрастта/от12 до 65 години/ който да няма сутрешна ерекция. Просто няма и няма твърдя го. Освен до е боле-психично разтройство и то много рядка форма, заболяване на простатата, на пикочните пътища или туморни образования на тестисите. Разбирате ли това? !

Интелигентни жени сте помислете. Просто те намират къде да правят секс а вие търсите причини и оправдания за това. Вие последни, ама съвсем последни, понякога след много години ще разберете. Има и хитри мъже и нашите са от тях. Не се лишават от домашна прислужница, не си създават скандали и неприятности, само ни хрълят по върбите със цялата лъжлива искреност на която са способни. Много удобно и резултатно. Не им казвайте нищо. Не питайте. Не ги насилвайте за секс. Не прибягвайте до приятели/било тяхни или ваши/за да разберете. Проследете ги, проверявайте телефоните им много тихо и дълго време.

Сравнете поведението им със събития, излизания, задачи, командировки и пр. Винаги има закономерност-животните имат стереотип на поведение и навици. Използвайте го. Не вдигайте скандали от първото съмнение. Хванете ги на място, като много внимавайте те да не разберат, че се съмнявате. Резултата винаги е един и същ-без значение колко дълго е продължило раждането на истината. Мили, готини и съвестни съпруги не вярвайте в измишльотини и фантасмагорий. Всичко си има обяснение и то е или болест или нагла изневяра, за съжаление! “

И аз съм съгласна с коментаторката. Дълги години бях любовница преди да се вземем официално, а вече бившата му жена последно разбра и то след развода им. Не съм му била първата любовница, защото тя след раждането на детето им е отказала да прави секс и е поискала да повярва, че той няма такива нужди от години, а истината е, че той практически всеки ден си е имал секс. Момичета, стегнете се!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8338b7f553
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Има логика в последните коментари, напълно е възможно и да става дума за изневяра, но и това са крайни мнения и не са меродавни спрямо всички случаи. Приемете, че има и асексуални хора, да, има такива, за тях сексът просто не е необходимост, може би ще кажете, че са болни, ок, нека са болни, но са си такива. Различни са причините един човек да стане асексуален, много често причините са психологически или пък физиологични, понякога комплексни.
И според вас 17 годишното момиче от коментар 12 не е достатъчно стимулиращо сексуално пича на 23? Или мислите, че той всяка вечер чука 17-18 годишни някъде? Не се излагайте, има си някакъв проблем човека, който го прави асексуален. Ами авторката от самото начало на връзката си е така, защо ще си я хваща нейния човек, ако си оправя някакви други, да не е някаква златна кокошка, не изглежда да е такъв случая.
Та така че, уважаеми коментиращи, има всякакви случаи и всяко обобщение априори е погрешно.
Та така че авторке, ако искаш го последи малко твоя хубавец, увери се, че не кръшка и после го натъпчи с билките, които съм ти писал, може и да има ефект:)
М, 34

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e4ef6d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Номер 15 (М, 34)
„Различни са причините един човек да стане асексуален, много често причините са психологически или пък физиологични, понякога комплексни. “
При мъжете има една причина за асексуалност - прекалено ниско ниво на тестостерона... и то след 40-50 г. възраст и само при 20% от мъжете тогава.
Казвам ви - моят мъж се е водил от 15 години асексуален пред вече бившата си благоверна -))
В моментът, в който последното му дете се записа в университет и се изнесе от тях, изведнъж той преживя „кризата на средната възраст“ -))))) и намери сексуалността си -)))) официално.
Знам всичките истории иначе. Почнал е да изневерява на жена си още преди сватбата, защото сексът с нея бил скучен (цитат) и в последните 15 г. си е имал само сериозни любовници, защото си имал ежедневни нужди, а нощем си е лягал до жена си и са си нанкали като братче и сестриче повече от десетилетия.
Имам приятелка, която си има женен любовник и самата тя е женена - и двамата не спят с официалните си съпрузи и казват, че нямат такива нужди -))), а мъжът дори се прави на сърдечно болен пред жена си, но виж - за любовницата има сили три пъти седмично.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f8e5fd6d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   100% ти изневерява. Обаче коментара на номер 9 много ме издразни като каза "не е хубаво да се прави секс всеки ден с партньора, защото може да си поомръзнете бързичко в чисто сексуален план". Мен като ме сърби, съм склонна да правя секс 2-3 пъти дневно а защо не и 4 пъти и то ВСЕКИ ДЕН или почти всеки ден. Какво омръзване бе хора? ! Ся и претенции към партньора... Заради порното сте на това дередже... защото там партньорите ВСЕКИ път са различни, а вашите не са... и постоянно сте в търсене на нови. Ако имаше повече истински хора на тази Земя, които не ги е срам да показват ИСТИНСКИТЕ си чувства към другите, нямаше да ги има тези проблеми между хората. Ако мъжете не търсят връзка по любов, а само е*ане, защо използват жените толкова долно? Да си търсят такива за секс... има ги под път и над път, колкото искате. Айде със здраве.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a3e478f960
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До 16
Съгласен или не с теб, не съм те оценявал аз, само да отбележа за протокола:)
Просто мисля, че наблягаш прекалено много на опцията изневяра, която колкото и да е възможна, не е единствената:)
М, 34

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94e56eccde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към номер 13 аз съм номер 12. няма как да е заради тия неща заради които изреди защото аз съм ученичка още не работя и живея с наще все още. не е и за слава защото не съм някоя кифла а обикнвено момиче. няма друга сиг съм дори и на работа ходя с него и сме по цял ден заедно и по цяла вечер само дето се прибирам да спя в нас и през цялото време съм у тях. а до авторката спри да говорисщ с него за секс и когато той ти потърси и ще видиш как той ще започне да се чуди защо не искаш. при мене действа сега сум го оставила и не му давам и е полудял само като ме види и започва да ме гали да се мазни а никога не съм го виждала такъв

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8338b7f553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 17
Хиперсексуалността ти се нарича нимфомания:) В началото на една връзка хормончетата са в повечко и всеки е на границата на нимфоманията (при жените) или сатирицизма (при мъжете), но след няколко годинки или пък дори месеца тези хормони не се секретират толкова и ако не си нимфоманка или сатир като ти се натяга партньора ти по няколко пъти на ден не е най-доброто за връзката, ще ти писне от нимфоманката или сатира. Ако и двамата сте така, ок, ама ако не сте не е добре, та така че не се дразни на хората, които не са хиперсексуални или още по-зле - тези, които са асексуални, последните се нуждаят от помощ, но такива като мен, които не желаят партньора си по 4 пъти на ден, защото ще им писне, са си съвсем нормални:)
М, 34

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f088c99702
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Проблемите в една връзка започват да излизат най-напред при секса. И се задълбочават. Няма ли редовен и качествен секс и то още в началото - пиши я бегала тая връзка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4e4ef6d0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   М 34 (20)
Според мен н. 17 просто е преувеличила, а същност е искала да каже, че за нея мъжът ? не може да ? омръзне само заради броя на сексуалните актове с него.
Човек винаги може да научи нещо. За пръв път чувам за сатирицизма. Аз бях тази, която беше писала, че има всекидневно нещо сексуално с мъжа си (не само класически секс) и съм на мненето на номер 17, че не можеш да се наситиш на мъжа, когото обичаш и обратното. Моето лично мнение е, че или човекът е болен от нещо, или е намерил утеха при чуждичко. Средно полжение няма

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3bcc908703
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Здравейте отново, авторката съм. И на мен първото, което ми беше минало през ума е изневяра. Проверявала съм го, тихичко и кротко, така че той да не разбере... Но на практика няма как да има любовница. Дори и някога да ми е изневерявал, смятам, че е било еднократно нещо, евентуално за да се направи на вървежен пред приятелите, но и в това дори се съмнявам. Каква изневяра бе хора, коя любовница ще го търпи да се сети веднъж в месеца :)))
Относно коментара на любовницата, настояща съпруга, забелязала съм, че пише в много теми и във всяка една се опитва да се изтъква, явно изпитва гордост.. Радвай се на брака си, но си имай едно на ум с такъв мъж, може и да не е бил чак толкова асексуален за (бившата) му съпруга... Но това е отделна тема. Моя приятел няма нещо, което да го държи на сила до мен, нито имаме деца, нито нещо делиме... Въпроса е там, че още в началото на връзката ни аз съм била по-активна от него. Дори и тогава за него си беше съвсем в реда на нещата да си легнем, да се целунем за лека нощ и толкова. Самата аз понякога съм много уморена или не се чувствам добре... но като се замисля, дори и тогава ми трябва много малко от негова страна...
Така или иначе моето желание към него съвсем умря... Особено след последния случай... Не крия, че много зле ми се отрази на самочувствието. Все пак съм жена и ми е унизително аз да го гоня и да си прося секс, нямам и намерение да го правя.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f34a3e0fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Някой сещал ли се е, че може да е гей, защото аз друга причина не виждам. Дори и изневеряващите мъже стават по внимателни със съпругите си от страх да не бъдат хванати. И изневеряващите мъже правят секс с жените си. Моето мнение е такова. А ако греша както се надявам е че е възможно да е хванал венерическа болест при изневяра с жена, ако и това не е, има проблеми със задържането на ерекция, ако и това не е вече проблема е в авторката, която няма да е достатъчно възбуждаща за мъжа си.

-Гей-изневяра с мъже.
-венерическа болест при изневяра с жена
-Проблеми с задържането на ерекцията
-Авторката е мърлива към виншния си вид
-Проблеми зародени още от проблемно детство

Това са възможните причини, авторке ти сама трябва да разбереш какво куца, никой друг не може да ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bf7bb705f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   И аз имам подобен проблем-мъж съм само че, правя секс с жена ми не повече от 10 пъти в годината, от както сме женени- 10 години вече, и си е такава от самото начало. Всичко останало е наред. Само че не е от.. "ебливите", явно си има такива хора. Полагал съм усилия във всякъви насоки, романтики, свещи, инпровизации... опитва се и тя ама... мани. Просто явно има такива хора. И не - не съм квазимодо, и не се оплаквам от липса на Ж внимание. Но сеха си липсва а годините вървят, ще почакам ще почакам пък.. ще ги почвам дашните.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aad7d0a98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей мацка.. Не искам да ти разбивам мечтите но аз мисля че има друга жена..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker