Секс чрез нет-а - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс чрез нет-а
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 11849 пъти
Моля, споделете за запознанствата си в нета(сайтове, скайп и т. н. ) и разкажете в кой най-много сте имали успех, кого и как сте срещнали за да правите секс. Кога то беше по-лесно - преди 5-10 години или сега? Разкажете на какви хора сте попаднали. Не назовавайте имена, за да не поставите в неприятна ситуация вашите партньори. Очаровани ли сте от този тип запознанства или обратното - твърде разочаровани. След опита който имате вярвате ли, че чрез нета може да срещнете партньора за секс, за продължителна връзка, а защо не и за брак?

Бъдете откровенни, иначе ще си губим времето, а освен това в този сайт има категория за измислени историй.

Не споделям пола си за да насърча участието от двете страни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 29c13b0122
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

1.   Ето и моята история:
От Нета и главно от Гепиме сайта съм правил секс с няколко жени- 4 мисля накъде. Обаче това беше преди когато сайта имаше много жени и не беше платен толкова. сега всички жени са проститутки там и искат пари... т. е. вече няма как без пари да намериш жена там камо ли да правиш секс.
Жена ми от Нета я намерих запознахме се случайно излизахме а след това и връзка, сватба и т. н.
ПО мое мнение днешно време вече в Нета трудно има жени за безплатен секс- или са губещи времето си в чат безмислен или искат пари като проституки, .

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 70b7fc0d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   До номер 1.
" Всички жени там искат пари" Еми, то и за да я заведеш на ресторант, бар или където и да е- пак трябват пари. Но, в случая с заведениета не е много сигурен приятния финал на вечерта. А, когато всичко е ясно поне, ще си прекараш добре. Имал съм 1-2 срещи с такива жени от сайтове и добре сме си прекарвали винаги. Нали знаете, без пари мама на тате вече не дава... Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6d3a8fbf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, авторе.. Преди 5 години се запознахме със съпруга ми чрез Vbox7 ( тогава бях на 18 ) Писахме си около 2 месеца, провеждахме разговори по skype, телефон.. , харесахме се и решихме да се срещнем : ) След 2 години той ми предложи да се омъжа за него по най-страхотния начин, изобщо не го очаквах.. и така. Сега сме щастливо женени, имаме си прекрасна дъщеричка на 2 месеца, Какво повече бих желала : ).. Аз съм на мнение, че можеш да срещнеш любовта на живота си навсякъде.. Може да е този/тази, която най-малко очакваш, яе може да бъде!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d792db47b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   На първо време ти се научи да поставяш "й" там, където му е мястото! Откровен-откровени. Мисля, че в 5ти клас се учеше това -ен и -нен.

По темата - Интернет е място не само за забавление. Понякога там можеш да срещнеш истинския Човек. Ако търсиш обаче партньор само за секс това е идеалното място. Дали ще е сайт за запознанства, секс сайт или пък ще е само скайп, то резултатите винаги са налице. Достатъчно ти е да сложиш някоя по-секси снимка и веднага се намират загорели кандидати. Аз лично съм намирала такива, но не съм се възползвала от "услугите" им. Определено трябва да си доста отхвърлен от обществото, за да разчиташ на секс от нет-а. Ако толкова няма с кой да се наебеш - има си платени услуги за целта. В секс сайтовете по-скоро ще срещнеш извратеняци, секс-маняци, задръстеняци или педофили. Нормалните хора нямат задръжки и срам, че да търсят секс в интернет.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 168a619fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Нямам опит в тази сфера със сайтовете, но ако търсиш секс по добре излез. Това със сайтовете повече лъха на неувереност и самота.
Успех

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c42aaf1f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Жена съм, на 26.
В нета съм попадала на едни от най-добрите си партньори за секс, както и там срещнах човека, за когото ще се омъжвам след броени дни.
Преди 3-4 години приключих сравнително дълга връзка и не исках нищо сериозно. Направих си регистрация единствено в аха. бг (никога не съм ползвала сайтове като гепиме или други подобни). Отначало само зяпах снимки, после започнах да отговарям на съобщенията на хората, които преценях и в последствие се видях с някои от тях (по-точно 3ма, в различен период от време). Не знам дали е било до късмет, вътрешно усещане за човека или заради моментните страсти, но и с тримата секса беше страхотен. По-късно се запознах и с човека, който е до мен в момента. Оказа се, че сме от един град, живеем през два блока един от друг и си допадаме като мислене, характери. Като кажем, че сме се запознали в нета, доста хора ни се смеят и не вярват, защото и двамата не сме хора, които някога са търсели сериозни връзки по този начин, но ето - на, когато най-малко очакваш се случват хубавите и интересни неща.
Трябва да знаеш, че със сигурност някой много ''праведен'' веднага ще те захапе как може да си търсиш секс по интернет, едва ли не според някои хора това е само за изпаднали, асоциални типове, но за мен това са пълни глупости. Тук идва момента, че вече нещата наистина стоят по различен начин. Навъдиха се доста фалшиви профили, някои пък, които имат реални снимки пък се еба*ат с теб, други уж искат нещо, ама не знаят точно какво, трети пък искат пари, четвърти са чисти психопати... Изобщо подобно начинание крие рискове. Като се замисля на мен преди не ми е пукало толкова, ако сега трябваше да го правя, едва ли бих. И все пак, точно защото при мен и в двата случая опита се оказа успешен (и в сексуален аспект и за сериозната връзка) няма да спра да подкрепям този алтернативен вариант за запознанство.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5d22e57d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Без коментар!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2b66660da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ем и с моя приятел се запознахме в аха.бг преди година.
Пишехме си месец, видяхме се и на втората среща дойде до вкъщи да пита родителите ми дали може да е с мен.. и до ден днешен сме заедно и щастливи :) макар и на разстояние един от друг

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7235a6b712
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Никога не са ми липсвали обожатели, в нета просто хората първо те опознават, а след това харесват и външността ти.. В реалният живот ми беше много трудно да намеря мъж, тъй като сериозните такива, видейки как изглеждам и не желаеха да общуват с мен. Изглеждам явно повърхностна, несериозна или и аз не знам къде ми е проблема. С първият ми сериозен приятел се запознахме в нета и връзката ни продължи около 4 години, после имах едногодишна връзка пак с мъж от сайт за запознанства, а наскоро приключих 3-годишна връзка отново с мъж от сайт. Имам адски много познати, които намериха именно там сродните си души и са щастливо обвързани с брак и деца :)
Поздрави Петя

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 0976a6e76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Секс в нета.... Нож с две остриета. Променя ни мисленето и ни връща в камената ера. Успехи на силните и красивите и отрицание от грозните, страхливите и посредствените и всичко в Н-та степен. Нета ни предлага избор, които средата и обществото в което живеем, няма как дори и теоретично да ни предложи. Недоволни винаги ще има (гроздето е кисело). Номер 7. Нормалните хора не търсят секс само по подлезите и заведенията, демонстрирайки разкрепостеност, а влизат в нета и се сблъскват с това което ни заобикаля, но без фасадата за пред реалноста. В сайтовете е пълно с такива като теб(иначе няма от къде да знаеш подробностите, ако не си ги обиколила всичките с регистрация), мразещи себе си и всичко което ги заобикаля. Такива като теб ги подминавам с 200. Зад някоя красива вънщност се крие типът злобарка, която ако недай си боже си отвори устата, започват да излизат змии и гущери и при една реална среща, всеки нормален ще си тръгне възпитано, а мършоядите ще останат да я олигавят.. Не си тук, за да броиш точките и запетайките на авторката(мисля че е жена) а за да изразиш мнение(ако те вълнува темата, дори и просташко като твоето, но без тъпия увод)... Защо го намирам като нож с две остриета. Защото аз се промених. Пристрастих се към създаване на нови връзки и се отдадох на секс и удоволствия без мисъл за утрешния ден. Изживявам всяка връзка на "МАКС", като филм на бързи обороти и започвам да мисля за следващата(поне 10 потенциални бъдещи са в списъкът). Никога не съм бил консуматор и егоист, но май наистина съм станал такъв. Стигнах до мотото:Защо да имам само една, като мога да имам всички.... П. П. Продължавам в същия дух и мисля че ми харесва. Мога да си го позволя и като даденост и като ресурс и започнах да живея за мигът. Със сигурност, коментара ми няма да хареса на по голямата част от присъстващите тук но аз съм на принципа ако нещо ми харесва просто си го взимам. Мнението ми е субективно и няма как да се приеме или разбере от всички, а само от подобните на мен.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e3660ae84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Аз срещнах едно момче в Facebook. Беше свестен, излязохме 2 пъти, правихме секс. Връската ни беше небрежна. Но последния път когато правихме секс бях у тях и забелязах, че си чати с още много жени и прави секс с тях. След това се видяхме няколко пъти, чукахме се и всичко свърши.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ce4f8d0670
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Веднага ти казвам за секса в нета
Поръчах си една изгодно намалена тениска за 20 лв -нормалната цена в магазина около 40... мисля 39
Пристига след 2 седмици -плащам 20 5 доставка
Оказва се малка, звъня в саита... ок върнете ни я
Връщам още 5 лева... до тук 30
Пращат ми друг номер и въпреки че се бяхме разбрали за безплатна доставка хоп още 5 лева - станаха 35
Обаче вече е точна но единия шев на ръкава е крив... ама доста... аиде обратно
И така.... не ми се пише повече, но сумата набъбна до към 50 лв
На това казвам аз секс по нета

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0fa332ecef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   вече е много по-трудно да намериш момиче в нета с което да излезеш на мен все по рядко ми се случва

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker