Помогнете на една семейна чужденка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помогнете на една семейна чужденка
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 12187 пъти
Много бих искала да ме посъветвате за моето влечение, и да ли е нормално. ...?
Аз съм жена на 28г и имам една дъщеря и съпруг. От известно време имам невероятно желание да ходя по апартамента гола и да се възбуждам от това че може някой да ме види. Майка съм и съпруга, и не искам да изневерявам на половинката си.
От близо година това желание все повече ме превзема и немога да го удържа, колкото и да го потискам. Правим с половинката си редовен и задоволителен секс който облекчава сексуалните ми желания и не мога да кажа че съм незадоволена. Но това което испитвам към показната ми голота е в съвсем други измерения на удоволствие което е различно от нормалния секс. Не испитвам влечение към разюзден секс със други мъже а от това че съм гледана от тях. По някога правя неща за който после съжалявам но има моменти когато тази моя привързаност към показването на интимните ми области на тялото ме възбуждат и испитвам невероятно облекчение което е по различно от секса със половинката ми. Аз съм унгарка по принцип но съм омъжена за българин. Въпросат ми е дали това може да се превърне в проблем за семейството ми и дали е безопасно за мен. Вече го правя и на места който са оживени. Имам предвид че го правя по по различен начин от колкото в нас. Доста често го правя като излизам с дъщеря си която е на две годинки. Умишлено слагам къси поли и то прекалено къси. Не слагам белийо и на удобни места кадето има мъже се навеждам или правя тека че да ме забележат....
Изпитвам невероятна наслада като установя че някой е забелязал че не нося нищо под късите си поли. Мъжът ми ме обичаа и аз него но той е малко по здържан от разголването на плажовете, имам предвид на нудистките и не желае да ходи на текива места. Това лято бяхме на море и един ден отидох сама за няколко часаа на нерегламентиран нудистки плаж като с мен бе и малката ми дъщеря. Съблякох се чисто гола а там имаше поне десетина чисто голи мъже на различна възраст. Имаше и дами но бяха възрастни. Имам красиво тяло и повечето мъже ме зяпаха като няколко от тях видимо се бяха възбудили и това ме възбуди и мен. Дори и някой от тях да бяха по възрастни пак ми удоблетвори желанието да ме гледат. Не съм склонна да желая секс от непознати мъже а просто да ги възбуждам. От лятото на сам постояно испитвам желание да ходя гола в къщи и едва чакам да дойде лятото за да се показвам по подобни начини който описах.
Надявам се да получа по ценни съвети и мнения и не желая убидни коментари. Просто искам съвет от покомпетентни хора и да ли има други с подобни проблеми...... ?????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: bee3660556
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Просто ти харесва да бъдеш желана и да възбуждаш околните. Аз съм мъж и съм също като теб само дето не се показвам по улиците, защото не се знае на какви моралисти може да попаднеш и да те арестуват даже за това. Има сайтове за видео чат, където може да го правиш на воля и да си доставяш удоволствие, а доколкото дали може да донесе проблеми на семейството ти определено щом мъжът ти е моралист и сдържан по добре да не знае. Ако искаш пиши ми на емейл да си поговорим ......

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 894d779808
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Всичко е нормално , затова има и нудистки плажове , не се безпокой изживей си живота така както харесваш да си ти само малко потайнствено го прави.
vinarsko

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 709c69abad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ексхибизионизъм му се вика. Опитай се да го овладееш, защото това води до много кофти последици. Днеска ще се възбуждаш, когато ходиш гола вкъщи, а утре, ще започнеш да излизаш така навън. Овладей се бе жена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6b97a10c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Няма нищо неестествено, да изпитваш удоволствие от възбудата на мъжете и събличащите погледи. Всички жени без изключение го правят. Жената не се облича заради собствения си мъж а заради себе си и ефекта от нейната визия-суета върху другите. Всяка иска да изглежда ослепително секси. Ти искаш да разбереш, какъв е отговорът на историята, която започваш, но не свършва. Излез някоя вечер в някои парк, отново без бельо и в секси дрежки и ни кажи къде и кога, за да дойдем една камара да те изнасилим, а ти самата да получиш удволетворение, от това което харесваш:)Изживяването, ще бъде супер и за двете страни:)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 92148ea5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има голяма вероятност поведението ти да доведе не до изневяра, а до брутално твое изнасилване. Все пак не забравяй, че тук 500 години са били не австрийци, а османлиите.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d1bb545101
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Намери добър психиатър и му разкажи за проблема си....успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e940c1fc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разкажи за това лято :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2400b30d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поткрепям номер 6, моля админите да не побликуват лични данни, но в ПЪРВИЯТ коментар сте допуснали побликуване на скайп, което е нарушение на правилата за анонимност.

Модератор :Благодарим,грешката е поправена.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2400b30d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Благодаря ви, разбирам ви, вие не сте роботи, и вие допускате грешки. Пожелавам ви приятна работа, и продължавайте в същият дух.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ad33ab6fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поздрави имате интересно забавление, така бих го нарекъл. Много хора са като вас, но само вие си споделяте. Преди време аз също попаднах на дама като вас, в един бар в Варна, дори и дамите я заглеждаха.
За нас мъжете бе интересно, бехме отбрано общество, всеки наблюдаваше с интерес, мисля че има много жени като вас
Поздрави мисля че всичко е нормално

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5fed04da36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Toва е прекрасно! Аз съм на 42 год и го правя от малка. Хаесва ми да ме гледат и дори се държа демонстративно и предизвикателно. Не съм забелязала до сега някаква психодеформация. Но самата мисъл, че хората около мен се възбуждат, което личи по ерекцията на мъжете и настръхналите зърна на гардите на жените ме опиянява. С дъщеря ми и синът ми винаги сме по нуди места, а в къщи сме почти голи или с много леко покритие. Съпругът ми е без задръжки и винаги ми дава възможност и стимул за такива изпълнения. Това което е може би осъдително, че харесвам да ме гледат и при сексуален акт. Няма лошо! Не бива да се притесняваш от това си желание. Внимателно и последователно го прави и в присъствие на съпругът си, така той ще почне да се стимулира също, колкото и да е консервативен. Мога доста да споделя, но тук времето ми е ограничено.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ee9be80a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не слушай онези дето ще ти кажат че си откачена и тн. Аз също съм текава и съм на 28г и имам дете. Вкъщи особенно лятото съм винаги или чисто гола или само по леко белъо. Мъжът ми е също достатъчно разкрепостен и не му пука че съм гола. Тоест пука му но в добрия смисъл на думата. Нудиските плажове също са посещавани от нас. На мен ми е много готино като се съблека гола пред мъже и жени дето ми завиждат на тялото. Готино е и без да се хваля съм доста секси. Имам големи гърди и сладко дупе. Ако те кефи прави си го стига да не ти вреди. Иначе за късите поли си е страхотно. А ако и мъжът ти знае че си без него със сигорност ще го накара после да полудее от възбуда и да си излее напрежението на теб. Страхотно е и не бих казала че е ненормално а напротив всяка жена има подобни мисли и желания освен онези дето саа неугледни и просто имат комплекси. За тях наистина ще е кошмарно ако го направят макър и да нямам нищо против когато видя текива хора на плажа. Ако те кефи и половинката ти също ти се радва не намирам нищо ненормално. Успех в секса и желанията ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9a112eba53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз пък се чудя как една унгарка успя да научи така български език.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2a3337d353
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 17 ми взе думите изпод клавиатурата... :P

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 928f4af893
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Странно е, че ексхибиционизмът проявяван от мъже не се приема така радушно :) Защо ли!?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8c961746db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Брее и жени ексхибиционистки имало, що не си ми комшика!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b1b2788e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Казва се ексхибиционизъм и не виждам нищо нередно, всеки има такива наклонности, малко или много. Не е опасно, нито е толкова нередно, колкото някои тук го изкараха. Просто ти харесва да предизвикваш мъжете и е нормално. Искаш да видиш ефекта си върху тях, да видиш как ги подлудяваш. Нормално е, всички го правим. Съгласна съм с мнението на 5 по въпроса.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3850675be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   И аз понякога го правя... Мисълта, че съседите се скъсват от чекии ме подмладява
Мерилин - 48г

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8c961746db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Унгарка, уважавам унгарците, вие сте хубав народ, а и имаме сходна историческа съдба, дошли сме от степите на Централна Азия и Кавказ, а в ХХ в. пострадахме много от Великит сили, вие загубихте Трансилвания, ние Македония и пр.
Унгарките са доста привлекателни и секси жени! Особено ми харесва че не всички се епилирате като нашите побъркани българки! С какъв кеф съм гледал унгарски еротични календари през 80-те години, където жените са естествени и окосмени в пубиса и подмишниците! Що чикий съм ударил тогава!
Иначе нямаш никакъв проблем, съпругът ти е щасливец че има такава секси жена до себе си! Щом ти е кеф да ходиш гола из къщи прави го, съпругът ти ще те желае постоянно.
Единствено внимавай на вън, де не предизвикаш някой простак, българските мъже по принцип не са много културни и възпитани (заради турското робство, липсват ни 500 години от възпитанието).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker