Още девствена, а вече развратница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Още девствена, а вече развратница
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 6809 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 и искам да споделя моя... проблем... Работата е там, че... съм още девствена, а се чувствам като развратница.
Имала съм приятел, но не съм правила секс с никого досега, не че съм грозна и имам някакви проблеми, но просто винаги, когато се е стигало до там, аз съм си намирала някакво извинение. Мисля, че съм малко от притеснителните и винаги си намирам оправдание. Винаги всички са ме мислели за сериозна, която си учи уроците и не се занимава с глупости, защото така са ме възпитали, но никой не ме познава всъщност каква съм.
А вътрешно аз съм истинска развратница, че понякога чак се плаша!
Гледам порно в интернет и мастурбирам всеки ден, много често след като достигна до оргазъм, даже се мразя за това, но какво да направя, като ми доставя удоволствие.
Дори и през деня... чувствам се като някаква ненаситна нимфоманка и мисля за секс и докато съм на училище. Обичам да си представям цели филми със сюжети, в които главната героиня съм аз. Харесва ми да си фантазирам, различни сцени, как правя секс с няколко мъже, които са ме заобградили, а аз не мога да се измъкна от тях. Те ме притискат и ме държат, всичките са мускулести, и имат големи и твърди пениси, които аз жадно смуча.
Обичам мъжете с космати пениси, те са ми страст. Фантазирам как ги ближа и смуча, а те свършват в устата ми, как смуча косматите им топки, и ги ближа отзад, а те ме чукат отпред и анално. Дори сега като пиша това се възбуждам страхотно.
По цял ден е така, понякога искам да спра да мисля за секс, но през всяка десета минута пак се връщам на тази мисъл. Като ненаситница съм, чувствам се развратна.
Мислите ли, че това е нормално за моята възраст и дали не се дължи, че още не съм правила секс? Всичките ми приятелки вече са спали с двама - трима, а аз съм единствената която се самозадоволява само с гледане на порно. Сигурно вече сте ме помислили за срамежливата библиотекарка с мръсните помисли, и това не е далече от истината. Както и да е, просто исках да си кажа всичко, че да ми олекне, защото иначе с никой друг не говоря за това и ако може да получа някой съвет от вас и да се успокоя. Знам, че не съм единствена и, че може би това е временно и след време, като навляза в половия живот, може би ще се променя. Всички съвети са добре дошли и с интерес ще чета коментарите ви. Надявам се да не са много негативни. Благодаря за търпението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 77ddab5e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо, ама изобщо не се притеснявай, напълно нормално е! Аз съм съвсем същата, само че съм на 17. И аз още не съм правила секс, само орална любов същност, но и аз мастурлирам всеки ден и получавам оргазъм.
Напълно нормално е да мислиш само за това, тялото ти просто изпитва нужда да го направиш, за това мислиш за това и изпитваш нужда от секс. И аз от както навърших 16 и вече се оформих като жена, не спирам да фантазирам и да се пипам.
Не бива да се мразиш, че мастурбираш, тялото си е твое и имаш право да правиш каквото искаш, стига да ти доставя удоволствие. Освен това сексът е здраве и е полезно да се прави от биологическа гледна точка, стига да не се превръща в мания. Ако не е нормална нужда на тялото и психиката, според теб защо хората ще имат първично желание за секс и толкова много ще обичат да го правят?
Моят съвет е да се отърсиш от всички лоши мисли и глупости, че си мръсница. Не си разбвратна, ще бъдеш такава, ако духаш на много момчета или се натискаш с тоя и оня. Колкото повече чакаш, само ще ти се извращават фантазиите, без нищо да си правила, разбираш ли? И това много ще те обърка.
18 биологически е перфектната възраст за секс при момичетата. Не казвам хващай първия и се почвайте, но няма да е зле да си намериш някой, който харесваш и да преспиш с него. Ако си влюбена, ще е още по-яко, но няма да те отегчавам с баналности за перфектния мъж, защото той може да се появи и след 10 години. :Д Можеш да го направиш и необвързващо, без да прекаляваш. Ще видиш, че тогава ще се успокоиш!
Хайде споко и не си набивай глупости в главата! :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cdfcee018c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е, но по-скоро прави секс, защото като теб се пазих и съм на 23 все още девствена. Искана от много мъже, но нещастна и изтормозена. Психиката много се променя от липсата на секс. Аз съм много, много, много по извратена от теб в мислите си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b79f81a24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И ние сме така мацка, не се самобичувай. Даже всички са така, но на теб ти прави чест, че поне си признаваш. Поздравления!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e78614ecb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хехехехе! ;))) Определено те очаква щастливо бъдеще и гладна няма да останеш. Ако това, което го пишеш наистина си го мислиш и така ти въздейства не е лошо да се насочиш в порно индустрията. Дано знаеш английски - търси информация от чуждите сайтове, защото в България предполагам, че този бизнес не е в "коректни" ръце. Има и страхотни еротични чатове, където можеш да си мастурбираш пред камерата в къщи. а да те гледат хиляди жадни мъжки погледи по цял свят. Хем се запазваш девствена, хем си правиш кефа и най-важното печелят се добри пари. Много хора може би ще те нападнат за похотливостта ти... прати ги "улево"... те или ти завиждат на разкрепостеното мислене или са някакви сдухани сухари и нищо не разбират. След твоята изповед колко от 10 жени бих искали да са на твое място? 9 и две трети примерно. А ако това, което го написа тук го споделиш със случайни мъже където и да е.... колко процента от тях ще ти откажат и ще избягат свенливо? 0, 00001 %... ;))). Така че всичко ти е наред. Всеки човек се ражда с определени способности и таланти. Следвай своя такъв, а това май е секса.... Не се съобразявай с никой и прави каквото ти идва от вътре. Запомни от мене ( аз съм мъж в залеза на живота си - видял 2 и 200 ), че една жена може да постигне страхотни успехи в живота, ако следва своята сексуалност. Всички мъже ще са в краката й! Един приятел беше казал : "Ако можех да избирам никога не бих се родил мъж и щях да съм най-голямата курва на София... щях да имам и коли и париии до насита" Успех! ;)))

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b718916dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всички сме такива. Напразно толкова се притесняваш. Това са естествени неща.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4d4d29eabb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Привет всичко е нормално за годините ти. Не се безпокой, след като започнеш да водиш редовен полов живот всичко ще си дойде на мястото.
vinarsko

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 902220a96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам как се чустваш. Аз съм момче на 18г. и досега и аз съм си нямал приятелка. Смея да твърдя, че не мастурбирам, но немога да отрека, че много ми се иска да го направя. Не си намерила правилния човек за теб, не ги гледай тези приятелки те изглежда немогат да си държат краката затворени. Браво шапка ти свалям, че си останала още детствена, не останаха много като тебе. Сигурен съм, че си красива, умна и невероятна принцеса която чака принца. Успех пожелавам ти всичко най-добро.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1b6cfa797e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм на 15 и съм в твоето положение. Мисля, че ако правим секс ще ми мине, но незнам.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: fb1f39d46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, авторке :)
Радвам се, че споделяш проблема си, защото е наистина интересно!

Интересно е, защото и аз съм така. Но Момче.

Няма значение, че съм девствен, или пък ти че си девствена, важното е да обърнем внимание върху проблема.

И аз често мастурбирам и гледам порно и след това се намразвам, също като теб.

Просто това е пристрастяване към мастурбирането.
И е важно да се овладее и да се внимава да не се получи някой ден и пристрастяване към секса.

Аз специално от толкова много мастурбиране, съм осъзнал, че с тези неща трябва да се внимава, защото както виждаш се получава пристрастяване и може да ти съсипе живота.

Както се казва-Всичко с мярка :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9221c99c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Блазе му на бъдещият ти мъж :)))

*Syndrome

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32759c0558
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всички жени сме такива. Е, някои не гледат постоянно порно, но във фантазиите си сме същите. Разбира се детайлите са различни - аз например мразя косми :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 999c57419d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм почти като теб, но съм на 14 :S

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c99b70d1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не мисля, че възрастта ти има нещо общо с фантазиите ти, които са напълно нормални на каквато и възраст да си. Щом си такава развратница и имаш смели мечти - осъществи ги! Притеснителността ти ще изчезне щом влезе в теб пениса на приятеля ти.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d3838f0b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   от авторката
благодаря ви за коментарите, наистина е успокоително, да знам, че има и други като мен, и аз не съм някакво изключение.
:)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 62d70a8875
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не си изключение. Има и други които пишат истории и сами си отговарят с първия коментар. :)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5de2d37f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До номер 7, цитирам "не ги гледай тези приятелки те изглежда немогат да си държат краката затворени. ".. Извинявай, но двама-трима страшно голяма бройка ли ти се вижда (зависи и от възрастта в която са, но все пак авторката е на 18 и се предполага, че приятелките й са колкото нея или по-големи.. както и да е. ), грубо е да се изказваш толкова крайно, за да изтъкнеш нечие "качество" (слагам думата в кавички, защото не се сетих за по-подходяща в момента), в случая девствеността й.
До авторката - не се притеснявай, съвсем нормални са тези мисли, особено когато не си правила секс все още. Не приемай следващите няколко реда, като упрек или подтикване към някакви прибързания действия, но от това прекалено пазене самата ти ще си постоянно неудовлетворена, нервна, недоволна. Мислите, които са свързани с нещо от което се лишаваш, а много ти се иска, никога не водят до нещо добро. Затормозяваш психиката си и тялото си по този начин излишно много. Когато следващия път се стигне до там не си измисляй оправдания, а бъди истинска и отворена, както си тук в това писмо. :) Няма от какво да се притесняваш, особено ако става въпрос за секс.
Не знам дали е в твой стил и дали ще ти хареса, но запомни "Срамът е поредният порок от който трябва да се отървем. " ;)
Успех! :*

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7518be69d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   между другото ти ще бъдеш доста интересна във * като ти слушам разсъжденията, чак тайно те поисках : )

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4c056f146a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке, нормално е да имаш такива мисли на тази възраст, а те са толкова мръснишки, защото не правиш секс. Оттам, желанието ти за секс се усилва още повече, и тъй като нямаш реален контакт с мъж, можеш да бъдеш задоволена единствено с много лоши помисли. Следваш ли ми мисълта? Ако си имаш например гадже, което е опитно и правите секс, няма да имаш толкова голяма нужда да гледаш филми или да си мислиш нещо. Дори най-вероятно няма да си мислиш нощо, тъй като реалното усещане е много по-силно. Едно докосване, една целувка, галене и тн могат да те възбудят много повече от мръсни мисли. И все пак, опитай се да ограничиш мастурбирането, защото колкото по-често го правиш, толкова по-трудно ще успяваш да свършваш и ще ти се налага да си измисляш все по-мръснишки неща. Просто почни да спортуваш нещо и да се занимаваш с нещо забавно, за да се разсееш малко от тея мисли.
Също така, не слушай номер 4, има много мъже, които казват, че ако бяха жени, така щяха да си печелят парички, но не мисля, че този човек осъзнава, че всъщност както си млада и наивна, действително можеш да вземеш съвета му насериозно. Той просто си говори без да влага много мисъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker