Сексът или приятелят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът или приятелят?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 4655 пъти
Пише жена. Кое е по-важно-фантастичен секс с мъж, който не се интересува от нищо друго с тебе или човек, който се грижи за тебе и ти помага, но сексът с него е вял и скучен.

Преди време имах връзка с двама мъже. С първия бях на седмото небе в леглото, страстта и на двамата беше толкова силна, че се наранявахме и насинявахме, като зверове се нахвърляхме един на друг, продължавахме секса с часове и правехме абсолютно всичко, без задръжки... Но този мъж беше категоричен да не му говоря за чувства и обвързване и не пожела да се промени.

Вторият е добър човек, обича ме и прави всичко за мене, държи на мен, включително и на това да не му изневерявам.
Забеляза следите от другия по моето тяло и започна следене и страховити сцени на ревност, за което имаше право. Наложи се да скъсам с първия и мисля, че постъпих правилно. Но сега се чувствам ужасно, когато трябва да правя секс с този мъж, подскачам като ме докосне, но не от страст, а от неприязън и изпитвам отвращение да правя нещата, които правех с другия. А той ги иска и се налага да давам обяснения.

Бързам да приключа "сеанса" за минути, а след това сълзите сами потичат от очите ми - при спомена за другото гушкане...

Болезнено ми липсва онова изгарящо желание и магнетично привличане към тялото на мъжа, чувството че съм в небесата, когато се любим...
Но избрах интересите си. И пак страдам. Моля ви жени, пишете ми нещо. Няма да помогне, но поне да чуя мнението ви.
С две думи-не съм щастлива

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 21767c6df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Да..разбирам те, дори напълно. Както и да го погледнеш, май нито с единия нито с другия си жастлива. При единия ще ти липсват чувствата, вниманието, това да усещаш ,че си обичана и желана и то не само в леглото.
А при другия ще ти липсва изпепеляващия секс, това страхотно усещане да се наслаждаваш на чуждото тяло и да усещаш насладата върху твоето тяло. Все пак секса никак не е маловажен, дори напротив. И място за компромиси няма.Търси твоето щастие!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1628d159bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти май не знаеш боли ли те сърби ли те,сексът не е най-важното нещо в живота има и много по-ценностни неща които остават уважение,разбиране доверие,не искал нищо освен секс ами то си се разбира че ти много не го интересуваш освен секса с теб ще му омръзнеш и ще намери друга,не се спряхте бе хора да ходите семейни и.....направо се отвращавам от такива като вас.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 2148c505a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей сексът,страстта са нещо върховно,но разбери,че този с когото правиш секс той иска само това а другият те разбира подкрепя в трудни моменти и т.н така,че мисля че по добре да избереш приятеля.

Аз имам същия проблем с един правя изпепеляващ секс само като си помисля за него и полудявам,но само това той идва правим секс и си тръгва,акогато имам проблем а аз съм изпълнена с такива и искам да го споделя с някого едва ли става с този с когото правим секс.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9541d8421b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мила! Не знам на колко си години но мога да споделя че и аз като теб имам същият проблем! И той продължава вече цели три години! Живе с човек който ме боготвори ! Уважава ме , държи се с мене като с принцеса ! Но за жалост не го обичам и също като тебе и аз изтръпвам винаги когато той поиска да правим секс! Не ми харесва ! Но правя жертви заради него!

През останалото време излих и за съжаление все още излизам с други мъже които са груби с отношението си! В смисъл не ги интересува какво чувствам , а само да се изчукаме ! И после всичка е както преди!

И аз като тебе избрах ласките и вниманието, но се чудя дали постъпих правилно! Прибирам се вкъщи с нежелание! Целувам го с нежалание! И знаеш ли едва издържам, но ме е страх да не го загубя! Защото се чудя дали въобще някога ще срещна друг такъв! Мил и нежен, някой който да ме изслушва, и подкрепя! Съмнявам се!
И за сега на тоз етап живея в кошмар! Вече ми е време за деца , а изтръпвам при мисълта , че той може да бъде баща на децата ми!

Съвет никой не може да ти даде! Дори и аз! Ти най добре ззнаеш как да постъпиш! Пътищата са много но за съжаление само един е правилният! Но винаги избираме погрешниет! Мога само да ти пожелая успех! И дано намериш мъж в който да се влюбиш, с който да правиш страхотен секс и който да те изслушва! Пожелавам ти го от сърце , защото вярвай ми и аз за това си мечтая!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7c73ff2438
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Жените сте просто едни гадни курви . Както и мъжете де но за тях това определение не се вписва .

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b2d953799c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Колко повърхностно и закостеняло мислене имате само. "Жените сте просто едни гадни курви". - много се чудя на хора като Вас. За какви се имате, че говорите за жените като ЦЯЛО? Видели сте една тема, в която някоя си жена, която предпочита секс с любовника си, отколкото обич от приятеля си и всички станахме курви...
(Та... някой да не помисли, че защитавам себе си? Не. За сега съм имала честта да се запозная само с 4 жени (достатъчно си), на които думата "курва" изобщо не влиза в списъка им за описание).

И на мен ми е лесно да кажа. "Абе мъжете сте просто едни курвари" - ама е малко трудно да повярвам след като знам, че не всеки е такъв.
Много се дразя така... да знаеш. Говориш за всички без дори да знаеш, че има и различни същества по тая земя.
И още нещо - лесно е да говориш, ама е тудно да доказваш.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 24ee466c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблема си в теб. Изобщо не си в ред. Вземи си тигърче да се борите и дращите.Приличаш ми на садо-мазо жена.Но светът е пълен с всякакви!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9fa5a9754f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто не можеш да намериш мъж, който да съчетава всички желани от теб качества. Намираш ги в двама мъже. Съответно си и с двамата. И знаеш ли, не си единствена! Но мисля, че трябва да избереш. Защото знаеш какво става като носиш две дини под една мишница.

Съвет? - Остави ги и двамата, защото с нито един от тях не си щастлива. Лили пее "..щастието трябва да се търси. То никога не идвало само"
Потърси своето!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 8162dbf16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Моля Ви се , Вие сте откачили "По - добре сама , отколкото с когото и да е " Ще седя аз и ще правя секс без да му се наслаждавам , та това е едно от най-красивите неща в живота ... та това е разликата между мъжа и приятелите ... Моля Ви се седнете си на д-тата и си намерете мъже, с които секса е добър и се държат нормално също ... в противен случай просто ще си седите или незадоволени цял живот , или сами цял живот, или изневеряващи цял живот --- нито едно от тези не е опция ... следваите моя девиз : ПО-добре САМА , отколкото с когото и да е !!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d5f6b630e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласен с номер 9.
Но този който ти мислиш, че те обича и боготвори не е за теб. Сама казваш ,че изпитваш отвръщение от него. Еми това е. Няма как да си добре след като не желаеш да му дадеш своята плът и душа, така не се живее.
Помисли добре и решавай, Успех и не забравяй, ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМ............................

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d988cefbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Послушай сърцето си преди да е станало твърде късно. И в двата случая много ще загубиш , но мисля повече ще е ако вървиш срещу сърцето си . Няма да те успокоявам и да ти дрънкам как скоро ще срещнеш идеалния (който хем да те обича ,хем и ти да го обичаш) ,могат да минат години , може да се депресираш и да се чувстваш самотна и дори да зъжалиш , че си зарязала "луксът и удобството"..но може и да го срещнеш и да идеш в рая . Другият вариан е просто да се примириш , да мислиш за децата си (бъдещите ) за дома си за някакво хоби ....но какво ли ще стане когато и неговата силна любов и страст позаглъхне ..не знам ,просто избрах първият от двата пътя

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f7e15ff0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нито един от двамата не е за теб. Намери трети, който ще ти дава всичко. Всичко...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker