Опасна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Опасна връзка
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4497 пъти
Искам да си изпея мъката тука.
Преди няколко месеца хлътнах по една невероятна жена която ми промени живота.
Аз съм женен от 12г и имам добра съпруга. Малко е табу във повечето сексуални игри. Та въпросната ми жена е много по млада от мен и е на 24г а аз съм на 41. Омъжена е и има малко детенце. Живе до нас а мъжът и ми е като добър приател с който отвреме на време си пием ракията и тн. Съпругата му е прекалено раскрепостена и е страхотно парче. Направо съм влюбен в нея. Тъмни коси страхотно дупе и гърди и една много красива муцунка. Палавницата ме накара да изневеря на дългогодишната ми брачна жена. Преди няколко месеца аз и тя извършихме непростимото но сладко изживяване. Млада и красива но много еб.. ва. По извратеното бе че детето тоест бебето бе с нея. Докато правех секс със нея тя не се притесни да се отпусне и да покаже всичко на което е способна. Бебето я гледаше как прави френска с мен и как после я оправях чисто гола в апартамента на един познат дето ми го даде за целта. От тогава до сега сме го правили много пъти и това нещто повечето пъти е пред нейната първа рожба. Детето е на годинка и нещто и не разбира със сигурност какво правя с младата му майка, но ме притеснява факта че тя испитва по голям и по качествен оргазъм когато е с него. Питането ми е към вас дали е нормално да го правим пред лапето. Иначе не ми пука че съм я опънал тя си го иска без да и пука че изневерява на половинката си. Лошото е че напоследък постояно го правим без кондом и тя изпитва невероятен кеф да свършвам в нея. Няма да ме изненада ако ми сервира скоро и, че е бременна от мен. Посъветвайте ме как да постъпя и дали да продължим да го правим...????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8b55f48aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Това с детето не е нормално! Детето много добре се сеща, какво става - това е заложено точно в тази възраст, но за щастие ще забрави всичко. Някъде към 4-тата година всички минаваме през един род амнезия, за да се забравят точно такива моменти. Кажи речи - самосъхранение. Въпреки това не знаеш подсъзнателно какво се случва с такова детенце. Не го правете вече пред него!
2. Майката има някакъв вид невроза и психическо отклонение. Не казвам, че е истински луда, но не е нормално да го прави така пред детето си и то с кеф. Това говори, че е някъде в предфалосната фаза на развитие - т. е. зле е... ОТКАЧАЛКА и не се занимавай с нея
.... 3. Ако решиш все пак да се занимаваш... НАДЯВАЙ ПО 2 КОНДОМА.
Успех

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8ddd0ef18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   като се почне, трудно се спира.... стига ти толкова с нея, защото проблемите ще са сериозни ако се разбере един ден... а пък един ден ще разбереш че има и други невероятни жени, но... всичко трябва да се изживее, така че наслаждавай се сега, ама... натисни спирачката навреме...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d7c84ffc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята логика за живота- правиш избор=> жениш се, в началото всичко е лесно, не трябват толкова усилия, за да се поддържа огъня, защото той просто си гори, но после идва момент, когато си омръзвате. Любовта е лесна в началото, изкуството е да положиш труд да я запазиш, същото важи и за брака- лесно е да се ожениш, но е трудно да поддържаш този брак.
В този смисъл, след като жена ти е по-скоро табу в леглото, толкова ли години не успя да я предразположиш да бъде по-палава? След като си незадоволен от нея, защо не седна да поговорите? Защо хората нямат желание да полагат усилия да поддържат искрени отношения?
Не е по-лесно да ходиш и да и изневеряваш, в един момент тя ще разбере и ти ще си седиш сам. Защото тази 24-годишната е млада и хубава и може да има всеки. Днес спи с теб, утре с някой друг. А жена ти като се разведе с теб, ти спи с младите момичета, докато станеш на 50 и после си живей сам.
Разбирам желанието ти за животински секс, но наистина ли съпругата ти не може да ти даде същото?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b73cfcb77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко ме съмнява тая работа... И не звучиш като 41-годишен, лично мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 68680bed90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е нормално да изпитва по-силен оргазъм, когато детето е там, нито пък да го прави преди него. За да си по-наясно можеш да проведеш разговор с психолог.
Това че го правите без презерватив, не означава, чу тя не използва други контрацептиви. Но според мен би трябвало да си държиш на кондома, защото иначе може да те баламоса, че взема нещо, а да не прави нищо.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b9badb7adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   41-годишен мъж, а с акъл на 17! Надявам се силно историята ти да е измислена :) Дори не знам откъде да започна...
1. ) Абсолютно съм съгласна с номер 4- една връзка и брак трябва да се поддържат, за да се съхранят. Ти как ще се почувстваш, ако жена ти спи с някой друг? ! Щом не е чак толкова разкрепостена в леглото, едва ли ще е "за" отворени връзки... Замислял ли си се какво и причиняваш?
2. ) Всеки път ли като видиш някоя със "сладка муцунка" ще искаш да я "опъваш"? !
3. ) Много ти е грешно мисленето, че ти я "опъваш" и тя си е виновна, двама трябват и ти си не по-малко виновен и глупав.
4. ) И моля те ми обясни как може без презерватив и да се изпразваш в нея... Хахаха, и нямало да го изненада, ако му сервирала скоро, че е бременна :) Просто останах безмълвна.
5. ) А това с детето дори не искам да го коментирам, вие просто избихте рибата.
Искрено съжалявам жена ти, раздели се с нея и не я мъчи повече :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3f0c51243a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората имат всякакви фетиши, къде свършва "нормалното" и къде започва "ненормалното" е спорна тема. Личното ми мнение е, че не е редно един родител да използва детето си за да задоволява нагона си. Колкото и да е малко детето, то възприема, очевидно майка му се възбужда от този факт, а това, съгласи се с мен, е форма на педофилия. За последствия при детето е рано да се говори, но съм сигурна, че в един момент ще стане ясно как и какво му е причинило това.
А това със свършването вътре - ами ти си преценяваш до колко риска е оправдан. Големи хора сте, тя както взема хапчета, така няма гаранция за нищо... Съгласна съм, че е възбуждащо свършването вътре, но струва ли си да разбиеш живота си заради страхотен секс? ! Представи си какво би било да имаш дете от точно така жена... отделно можеби ти няма да запазиш своето семейство и т. н.
Пробвайте анален секс и там свършвай на воля :)

ПС: само не позволявай "долната ти глава" да мисли вместо горната, опитай да експериментираш с твоята жена и токувиж откриеш нови хоризонти с нея, а не с курвето от съседния вход

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7747431a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   чела съм доста истории за изневери, но да го правите пред детето ми дойде в повече. това е гадно и извратено. мисля, че човек трябва да има спирачка все някъде и това децата да са настрана е една от тях.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 56161c7d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това че го правите без кондом и свършваш в нея го удобрявам. Стига да взема противозачатчни, пък и да не взима неен проблем нее малка.
По въпроса че го правите пред малкото не го удобрявам освен ако нее пеленаче и неможе да му влиае подобно нещто заради възраста. Едно бебе не би запомнило на тази възраст апсолютно нищо. Но ако е над две три годинки за мен си е чиста педофилия и не удобррявам това което правите. Аз също съм правил секс със съпругата ми в присъствието на нашето дете но беше ощте пеленаче което спеше в коша докато правихме секс със съпругата ми. Нормално всекс двойка го е правила докато детето е още малко поради липса на време и място. За това мой съвет е да внимаваш с нея щото може да ти спретне неприатносто със твоето семейство. Иначе няма лошо да оправиш съседката стига да си струва поне изневярата. Аз лично съм го правил със съседка но не и в присъствието на децата ни поне. За любовницата ти мога само да кажаа две думи... Просто раскрепостена и лека жена, която испитва оргазми на всякаде и мисля че и без лапето би я докарал до същото положение. За това мисли с малко и с горната глава и се пази заради семейството ти най вече. Изневярата е простима но да не стане по зле.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: aec89eb5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Както каза №7 не звучиш като 41-годишен
Мисля че си измислил цялата история и си едва на 15-16 години..
Но все пак ако е истина (в което се съмнявам) недейте да го правите пред детето.. ще му развалите психиката..
Ж. 17. Даяна

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b13f55355f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе някак си звучи прекалено хубаво, за да е истина. Чак пък толкова извратена майка... никак не ми се вярва. Да си заведе детето в чужд апартамент и да се чука с "баща си".

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6eee26c0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По коментара ти личи, че си леко глуповат. Нищо чудно няма да има ако се забъркаш в някоя неприятност.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8f1f80ac7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Звучиш като фетишист на 18 години...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker