Започнах да не свършвам по време на секс с приятелката ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Започнах да не свършвам по време на секс с приятелката ми!
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 11864 пъти
Аз съм момче на 25 г. От година и осем месеца имам сериозна приятелка, с която се обичаме много. Всичко при нас си е О.К. Секса е прекаленно хубав, отношенията между нас са страхотни, финансово сме добре, имаме самостоятелно жилище от кадето и да погледне човек сме добре, чак може някои да завиди на това. С две думи всичко е много готино.

Така... От месец и полувина или приблизително 20 полови контакта ( не съм ги броил с точност, но някъде там) аз не мога да свърша. МНОГО СТРАННО. Досега не ми се е случжало подобно нещо. На приятелката ми вече започна да и става гадно и започват въпросите от нейна страна. Разбирам я напълно, тя ако не можеше да получи оргазъм на мен също щеше да ми е кофти.

Просто при мен не се получава. Пробвахме какво ли не и пак и и пак. И отново аз не мога да свърша. Любовна игра, ласки, сметани, ягоди и какво ли още не и не се получава. Снощи вечерта пак правихме секс, аз пак не свърших. Тя се расплака, каза, че и много кофти, дали в нея е причината, тя ли неправи нещо както трябва и т.н.

Но каквото и да и кажа, тя не вярва. Мисли си, че имам друга, а не е така.

Секса трябва да е удоволствие и за двамата, а не само за единият. На мен ми е хубаво, обаче тя не вярва. Само кадето не мога да свърша, иначе ми е много хубаво.

понеже и аз съмият се притесних от това да не би да ми има нещо снощи след секса влязъх в банятя да се измия и си направих чекия и си свърших много хубаво без проблем за около 3 минути.

Не искъм да загубя приятелката си по този начин.

Дайте съвет какво да правя.

Случвало ли се е на някой мъж подобно нещо и какво се прави в този случай.

Между другото в секса нямаме задръжки всеки път разнообразяваме и правим какви ли не неща, които малко хора биха направили в секса.

Притеснен съм дали с мен не става нещо може би трябва да се обърна кам лекар. НЕЗНАМ

Помагайте!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: ed9cec69b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Случвало се е приятелят ми да не може да свърше, но най-много 2 пъти за 4 години вече и то примерно от преумора. Ако сам можеш, не мисля, че имаш проблем, но е хубаво да се посъветваш с лекар. Успех

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e8fffc0017
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, е, аз съм жена,но ми се иска да ти споделя,че имам приятел който има почти същия проблем. Т.е прави ми впечатление,че той свъшва все по-трудно. Виждам, че му е хубаво,че ме желае, личи си,но и аз започвам да се притеснявам. По скоро започнах да си мисля, че причината е в мен.

После реших да ровя по нета, да чета каквото ми попадне стига да е свързано с тази тема. Та спомням си , че някъде прочетох съвет на лекар да се потърси лекарска помощ при наличие на такъв проблем. Но мисля, че и не трябва да се паникьосва човек. Аз предприех друга тактика, държах се нормално,свободно, не задавах излишни въпроси и не на всяка цена държах да видя края. Дори сама поех инициативата да помогна като включа и друг вид ласки, които за мое учудване помогнаха.

Струва ми се ,че нещата са и доста на психична основа. Моя съвет е да не се впрягаш толкова, разговаряй с твоята приятелка, но не е лошо и да се консултираш с лекар,така поне ще изключиш и всякакъв вид заболяване. Успех и на теб и на нас пожелавам :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d093858df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И според мен е чисто психологически. Пробвай с проститутка. Малко разнообразие. Ще ти се отрази добре. Успех! М28

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1e2937f3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, я ни кажи сега, като си направи чекията и свърши по-добре ли ти беше, отколкото като си с нея и не можеш да свършиш? Защото ако отговорът е "да" излиза, че момичето сексуално не те привлича достатъчно. Ако отговорът е "не", значи ти имаш проблем и там вече лекар ще трябва да помага.
Спомни си също как беше с предните ти гаджета-пак ли имаше същия проблем, или тя е първата, с която възниква. Според мен най-добре иди на сексолог.

Иначе гледай да я успокоиш и бъди внимателен и мил с нея, тя явно с нищо не е виновна. Обаче жените са си такива- все се шашкат, преувеличават и си мислят, че са виновни за всичко. Ако я оставиш да се притеснява и да се самообвинява става по-зле и за теб, защото това допълнително ще те натовари. Така че засега гледай нея да успокоиш, пък другото ще се оправи - нали си има специалисти за тая работа.
Айде успех и кажи какво е станало нататък.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d6556cddc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автора.... до номер 4. Когато си направих чекията, беше като бомба... много хубаво ми стана и направо избухнах, растреперих се целият. Определено ми стана много по хубаво, от колкото тя да ми я направи или да ми направи свирка.

Споделих с най-близкият си приятел за това. Той леко с присмех и уж на бъзик, леко се подсмихна и каза ,, бате ми в този случай по добре си карай на чекии ,, Да определо ми достави по голямо удоволствие сам, от колкото тя да ми я беше направила.

Но не там е проблема. Не искам сам, а искам пак да ми баде хубаво както преди от нейните интимни ласки. Не от някоя друга, а от моята приятелка. Обичам я и не искъм друга жена. Това е, просто искам пак да си ми е готино с моето момиче!!! ПОЗДРАВИ

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 10481a7dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз бих те посъветвала когато правиш любов да забравиш, че имаш проблем и да се концентриварш над удоволствието и любовта ти с тази жена.
Ако не го прави достатъчно добре просто и покажи - купете си лубрикант и поеми нещата в играта по начин който на теб ти харесва и виждаш че и нея я удолетворява.
Предполагам че и тя е млада, стресирана и неопитна от промените в теб, затова се опитай и нея да я предразположиш и се наслаждавайте!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4560405376
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   A може ли да си би?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a938d61a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Причината е, че нещо в поведението и не ти е достатачно. Имам в предвид или се възбуждаш от по палава кака или от по невинно момиче. Преди време имах една дето докато правехме секс все дуднеше нещо. Накрая ми се отщя а беше много много красиво момичето. Поздрави.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 03af7b5f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Научно доказано е че ако тялото ти свикне да стига до оргазъм при мастурбация, то по време на секс ще е все по трудно, както и обратното - ако си свикнал да свършваш по време на секс, ще свършваш трудно при мастурбация. причината може и да е в еднообразието, ако си свикнал с нея и постоянно го практикувате, то след време нивото на възбуда спада, вследствие на което по трудно се свършва

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0593edebb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Същия проблем имах и аз и се отбих с 1 е-меил при доктор психолог Бустанжииски. Човека ми каза че възбудата се дължи единствено и само на психическата нагласа. Затова колкото повече се притесняваш толкова по дълго няма да ти става :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1e2937f3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво стана, бе брат? Оправи ли се работата? Дано да се е оправила, че да не те мислим! (номер 4 съм).

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d6556cddc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 12! Да може да се каже, има едно но..... Вече не ми е толко хубаво и незнам защо. При по продължителен акт си свършвам нали, но не е толко разтърсващо както преди. Но поне свършвам вече де :). И другото което е странно, когато ми направи свирка, и сварша в устата и, тогава ми е супер яко и разтърсващо и изхвърлям доста количество семенна течност. Когато свърша по време на самият акт нали, изваждам го и свършвам някъде по тялото и, изхвърлям доста по малко количвство и не е толко хубаво колкото на свирка. Това е :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d3ad2ff757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И на моя приятел му се случи сьщото но само 2 пьти и знаеш ли какво стана? Разкара ме!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3407a3d4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   А така и тука идва темата: Какво предпочитате - добрият секс с невярна, недостойна, егоистична, но красива и сексапилна жена или лошият секс, при който предпочитате чекията, с вярна, достойна, работлива но некрасива жена?
Въпросът ми е към мъжете.
М31

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1df4b69bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз предпочитам първото. Може би защото самият аз съм неверен и егоистичен. Така всеки от двамата взема това, което търси от сексуалния си партньор. Пък и няма нищо по-лошо от лошия секс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker