Обидена от липсата на френска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обидена от липсата на френска любов
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 8068 пъти
Здравейте! Имам приятел от година и половина, обичам го страшно много, НО не иска да ми прави френска любов. В началото дори и не подхващах темата, притеснявах се, беше ме срам. Преди 1 месец преодолях неудобството и го попитах, а той тактично се отклони. Аз съм му правила френска любов, но от няколко месеца насам спрях, казах си - "щом той няма желание, аз също ще го лиша от това удоволствие"... преди няколко дни отново го попитах, защо не иска, какъв е проблема, а той просто каза, не ми харесва, не искам... Казах му, че съм убедена, че е правил на някоя от бившите си приятелки, а той каза, да само на една, няколко пъти. Бях учудена защо на нея е искал, а на мен не. Обичаме сигурна съм, секса е добър, но ми липсва и френската любов. От вчера само плача, че предишната е била по-добра от мен, на нея е искал, а на мен не :(... Може и проблема да е, че малките ми срамни устни са по-големи, оххх.. не знам вече. Дайте ми някакво мнение, моля ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e9497c0145
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, няма угодия май. Пишеш, че сескът бил добър, какъв ти е проблемът?
Явно на човекът не му е харесало и с предишната, затова не го прави. То е същото като да настоява мъж някоя жена да му пусне анално и ако не ще - да реве по цяла нощ. Ако френската любов е толкова важна за теб, ами скъсай с момчето и тръгни с някой, който ще ти я прави. Не можеш да насилиш някого да прави нещо, което НЕ ЖЕЛАЕ. Или харесваш човека такъв, какъвто е, или не си с него. Средно положение няма.
За срамните устни можеш да го питаш, но не вярвам, че е от това. Не иска и толкоз. Или живей с това, или си намери друг. С рев и тръшкане не става. Това да не ти е детската градина!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d3237bf8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е проблемът в това дали предишната е била по-добра или не. Проблемът е в това, че приятелят ти не иска да ти прави френска любов. Ами, ако ти стане съпруг? Цял живот ще бъдеш лишена от това ли? Ще изневеряваш или ще търпиш? Или ще си намериш друг, който е готов да се отдадете изцяло един на друг?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d8910b41ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ебти пе.. дала я го разкарай, и ти не му прави св.. ирки тогава
фери27

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8bc74e40cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не обвинявайте момичето. Това не е прищявка, а нещо напълно нормално и редовно като практика между двама души, които се обичат. Не казвам, че е задължително, понеже звучи грубо изречено така. Но ако той иска да получава орална любов, няма право да отказва такава и на приятелката си - така е честно. Ако не му допада толкова, поне тогава да я прави от време на време, ако наистина я обича. Авторке, попитай го ЗАЩО точно не му е приятно. Дали не му допада миризмата, или пък нещо друго. Малко са мъжете, които не искат да лижат.

*Габи*

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4a232fa5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хаха, искрено ме разсмя. Толкова ли си нямаш проблеми, че за едната френска да ревеш?

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e9497c0145
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защо бе, Габи. В секса няма нищо задължително - трябва и двамата да го желаят. Няма неща като реципрочност - това да не ти е пазар - даймми чушките, давам ти доматите. Ами то така погледнато все ще има недовлни и по-добре даги правим с вибратора си, за да не се окажем минати. Ако не ти харесва - късаш и тръгваш с нов. Това е положението.
Аз например не си падам по това мъжът ми да ме шльока долу. Не, че не иска той, аз не искам и той се съобразява с това. Имам пък други предпочитания, които не са за публика под 18 г., който си изживяваме заедно. Всеки си има вкусове и желания. Така както не искате партньорите ви да ви карат да вършите нещо, което вие не желаете, така и вие нямате право да искате нещо от тях, което на тях не им е приятно да вършат. В случая авторката да отказва фелацио на партньора си, за да е реципрочно всичко е дори контрапродуктивно.
То по вашата логика всички жени да правят тройки, анална и да - фелацио, защото мъж ХУ искал това. Ами какво правим, когато има хора с по-така желания. И на тях ли да се сърдим?
Просто всеки да си ходи с партньор, с когото си пасват в леглото и да е готов на някакъв компромис или да си търси друг човек. В леглото не бива да има принуда, мрънкане и тропане с крак. Ако на единият не му е приятно да върши нещо - това е достатачно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d9060fc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много добре разбирам проблема на авторката. При мен ситуацията е сходна - заедно сме от близо две години, но и той не ми доставя това удоволствие. А толкова пъти съм му обяснявала колко ми е хубаво. В същото време аз му доставям френски ласки. Но в последно време губя желание. Както се казва - каквото почукало, такова се обадило. Нещата изглеждат егоистични от негова страна. Сякаш не е готов да се отдаде напълно в сексуално отношение, което предвид времето, което сме заедно, е жалко... За да ме разбере по-добре, ще го изпита на свой гръб, а именно - и за него няма френска!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9a0e6bf287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Същото е и при мен, само дето не го "наказвам". Не му е приятно, правил го е 2-3 пъти, но си личи, че не му е кеф. Казва, че е преди мен е правил на 2-3 момичета, за да разбере дали е от мацката или от него. Не го и карам. Убедена съм, че ако не обичах да правя свирки нямаше да ме кара. И аз му отказвам анален секс. Не е тръгнал да се тръшка... Какво сега да го зарежа ли, че не му е кеф. Хора всякакви.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6a6ee25fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   гнус го е, остави момчето на мира,
пък и миришете, такава ви е природата,
да не говорим за другите неща, че току виж,
мнението ми няма да бъде публикувано заради "хейтърство"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b899716b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Охааа - кандиди, трихомони, хламиди, зелени еуглени и чехълчета перорално и НАЗАЛНО! Екстра, екстра! Кой мъж не желае с големия черпак, а?
9 е пича!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d84a9a25a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   То това нещо не е ли само за е... е и раждане, как така ще го лиже, все пак не е от най-ароматните неща, дори и погнуса поражда. Момиче, убедена ли си че заслужаваш чак такава саможертва от негова страна?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2472cc7ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Последните три коментара май са писани от един и същи чикиджия, комплексар и задръстеняк... Колко е хубаво да притежаваш много качества, но твоите ме разсмяха искрено! Ако не знаеш и твоя мирише и отделя гадости! Ама на, природата ни е създала да ни привличат тия неща в другия пол, ако тебе не те, имаш нещо сбъркано да знаеш! Авторке поговори сериозно с него и си разяснете причините, с наказване не става, така лишаваш и себе си от определени емоции... Някои хора наистина са много гнусливи, не пият от чашата на гаджето... но компромисите крепят връзката. Успех, вярвам, че ако се причупи, ще му хареса с времето и то не само защото ще вижда удоволствие в очите ти :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e28e8ffa05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз пък имам обратния проблем, жена съм, той ме изяжда отдолу и дори отзад, а аз не искам да му правя френска. Чувствам погнуса, чувствам се долна и намърсена в момента в който коленича пред него, гади ми се, само като си помисля. пробвах с презерватив пак същото. Той не е мръсен, аз дори и когато сме в банята се чувствам така. Когато бях малка наричаха една гнусна съученичка свиркаджиика, може това да е повлияло.
Така, че авторке проблема е в главата му, не в устата. Може би някой някога, като малък да го е нарекъл лизач и от там се променя приемането на френскта като нещо долно, мръсно... Опитваш се да го преодолееш но то е по силно от теб.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eb0d3b81a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   9, 10, 11- Сексът не е за гнусливи хора :)
Като те е гнус, има хиляди други занимания на тоя свят, с които да си запълваш времето.
Мъжете обожават да получава орална любов, така както и жените. Когато човек е пълноценен, е нормално да желае да прави това за любимия човек. Мъж, който не обича да прави френска, е или твърде млад и незрял и още не осъзнава, че ще му е приятно, друг вариант да е гей, но отпада в случая на авторката.
Авторке, подходът ти е бил грешен, не трябва да го насилваш да прави нещо и да го чувства като задължение, а в някой по-разгорещен момент е трябвало просто деликатно да го насочиш надолу и да му покажеш колко много се възбуждаш от целувките му и така....
Също така предполагам поддържаш добра хигиена, така че това едва ли е причината той да не иска.
Така че ако той не иска и занапред да прави това, ти най-вероятно ще се измъчваш още повече и ще се чувстваш нежелана, което никак не е приятно. Заслужава ли си да се измъчваш, като навън има много други мъже, които сами желаят да доставят това удоволствие на жената, по простата причина, че сами обичат да го правят.
Самият факт, че си била толкова време с един човек, и той не желае да ти достави едно нормално, наистина нормално сексуално удоволствие, не става въпрос за някакви извращения, е показателен, че - не, няма да кажа, че не държи на теб-, а че просто не си пасвате в леглото. Може да е перфектен в други отношения, но това е доста важно също.
В крайна сметка, ако толкова те обичаше, според мен щеше да 'се насили' да направи тази 'огромна жертва' за теб.
Аз си мисля, че няма смисъл да продължаваш да се чувстваш нежелана, така само си подбиваш самочувствието, знай, че мъж, който обича винаги би направил това за теб!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ce5b9dd6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Моят съвет е да поговориш сериозно с него, не оставяй нещата така. Аз имам същия проблем като теб, заедно сме от почти 7 години и никога не ми е доставял това удоволствие. Никога не съм говорила за това с него защото чувствам неудобство. Вече е прекалено късно да го оставя, омъжена съм за него и на всичкото отгоре съм бремена в 8-ми месец. Разказвам ти тези подробности да не допуснеш моята грешка. Желая ти успех.
Мим

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f82026dcb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Какво да ви кажа аз съм мъж на 28 години и имам жена от шест лета, но тя почти никога не ми е правила френска, ако е то е за много кратко 30 секунди и спира и то с гума хахах. Аз също имам крещяща нужда от това. Много пъти не издържам и си мисля за чуждо, говорил съм с нея и никакъв резултат, просто трагедия. Лошото е, че чуждите непрофесионалистки искат много внимание, което нямам, а и се предават болести по този начин. Жалко, че няма форум за връзка и да се съберем с някоя жена, аз на нея, тя на мен и дотам!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ce5b9dd6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   А и мисля че е доста егоистично да искат френска, а те да не правят. Така че от доста време и аз не правя, в крайна сметка хората са казали, уважение за уважение. 16-и аз съм си мислила много пъти за изневяра, но защо трябва да е така, нали щом обичаш човека до себе си трябва да правиш всичко възможно да е задоволен и щастлив.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d9060fc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 7 съм. Честно казано не мога да разбера как може някой да се гнуси от човека, когото твърди, че обича и с когото поддържат дълготрайни отношения. Не намирам логика в това. Аз се отдавам в сексуално отношение, стремя се да му създам удоволствие и да правя нещата, които му харесват. Защото, когато на него му е хубаво и на мен ми е хубаво. Но в същото време очаквам от негова страна същата нагласа и се чувствам объркана, когато на практика не се получава така. Това естествено рефлектира върху мен и моето поведение. Не може единият да се старае, а другият да претупва нещата. В любовта и секса се иска взаимност и отдаденост, иначе се получава много егоистично. Нали именно затова много хора са на мнение, че сексът с чувства е много по-добър и истински... Щях да разбира задръжките в това отношение, ако бях някоя за една вечер, но в случая сме заедно почти от 2 години и просто не го приемам...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ce5b9dd6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 15 съм. Искам да попитам номер 18, ти говорила ли си с него по този въпрос. Какво обяснение ти дава (ако изобщо има такова)Както споделих при мен ситуацията е същата само че при нас годините са 7.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9d9060fc59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 19 от номер 18. Говорила съм с него неведнъж. Той ми е споделял, че просто не бил свикнал да го прави, защото предишните момичета, с които е бил не са настоявали, а той много рядко е поемал сам инициативата. Общо взето пътите, в които ми се е сбъдвало желанието се броят на пръстите на двете ръце. Твърди, че не го е гнус. Аз на няколко пъти вече му обяснявам, че това ми липсва и че адски много ми харесва да го прави. Той уж разбира какво му говоря, но нещата не се променят, а си продължават по стария начин...

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a1b3999efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ей развратиха се хората. Жените пък надминаха мъжете по разврат!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5057d2c972
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И после мъжете били перверзници, хахахах!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88d297d14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   М 40. Евала на 12 и 14! Аз обожавам да правя френска на дамата, точно толкова ми е кеф, колкото и самото е*ане... Ужасно е готино. Е. Б.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 14748a0001
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   госпожице намери му заместник

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1547323382
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Френските ласки са може би най-интимната част от секса. Задължително е да познаваш партньора много добре. Що се отнася до болестите - можете да си навлечете всичко, което е възможно да се хване и при секс без презерватив. Имайте впредвид, че презервативите не ви предпазват от HPV. Когато жената е здрава и поддържа добра хигиена, възбудената и пичка дори ухае хубаво. Ако се долавя нещо друго, което е неприятно, то това е почти сигурен белег, че там долу нещо не е наред и мацката трябва да му обърне внимание. Когато двама партньори са заедно достатъчно дълго време и се познават отлично, както и са си верни един на друг, няма причина да не се стигне и до френските ласки. Разбира се, че има и хора които не обичат да (им) правят поради различни причини.
Аз съм М на 33 и обожавам да лижа възбуденото пиче на моето момиче. Обичам да усещам вкуса и! 69 е една от любимите ми пози. При нови и случайни връзки винаги съм се изкушавал едва ли не да просна мацката по гръб, да разтворя краката и и да и засмуча клитора, но винаги съм се спирал, поради факта, че не я познавам добре. Имам приятел, съученик, който стана много добър гинеколог и както той обича да казва - "Пълно е с перфектно изглеждащи мадами, чийто пут*и биха могли да се използват за биологически оръжия и бомби"
Съвета ми към авторката е: Ако там долу всичко ти е наред и той продължава да се отвращава имаш следните варианти:
1. Замени бръснача с фотоепилация. Искрено се надявам, че не си от онези, които не се обезкосмяват. Направи си я чисто голичка и гладка. Мъжете ги обожаваме такива. 1 на 1000 обича "натуралните". Твоя едва ли е от тях...
2. Направи си пълни изследвания за да се увериш, че си здрава. Лекувай се при нужда.
3. Сменяй партньора... Той не е за теб. След време това ще се превърне в проблем. Не бих се учудил, ако той се окаже би или по-лошото... Никога не знаеш...
Случвало се е с жената да се засечем прибирайки се от работа и да започнем да се натискаме още в асансьора. Наскоро имахме гости и не бяхме правили секс от 2 седмици. Възбудих се толкова силно, само от парфюма и я накарах да разкопчае панталона ми още в асансьора. Натиснах стопа, когато тя ми го налапа. За малко да свърша в устата и, но се спрях и я накарах да се изправи. Тогава се наведох, повдигнах и леко роклята и свалих прашките и чорапогащника надолу с един замах. В началото се дърпаше, защото се притесняваше, че цял ден не се е мила, но искам да ви уверя, че нямаше нищо неприятно. Изчукахме се на кухненския плот, както бяхме с дрехите. После пак и пак...

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: cc64f25043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз пък имам точно обратния проблем. Обичам да правя френска любов на партньора си и го правя често, но не искам на мен да ми правят. Дори мисълта за това, вместо да ме възбужда ми действа отблъскващо. :(

Приятелят ми иска да ми доставя удоволствие отдолу, но аз не искам и не искам. Говорили сме по темата, много пъти сме пробваил, но не изпитвам никаква наслада, а напротив. Сигурно остава разочарован, но в крайна сметка, в леглото трябва да има компромис с факта, че не всичко се харесва на човека отсреща.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: affd1cf49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ми като не иска няма да ти прави. Уж го обичаш пък гледай за какви неща мислиш: как си щяла да живееш занапред без това. Хората, които се обичат през толкова премеждия и трудности минават и с толкова неща се примиряват, за да са заедно...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bedb972ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Добре че не съм попаднал на някоя от самовлюбените дами писали по-горе. Аз обичам да ги правя тея работи на гаджето ми, но ако ми се тръшкат и т. н. ще ми се струва много по-неприятно. Вие сте големи егоисти и факта, че със наказания и мрънкате искате да постигнете желаното е показателно. Евала му правя на момчето, че не се поддава на изнудване. Другия път като му казваш, че го обичаш си помисли дали го чувстваш!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 86727a9a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   АВТОРКАТА: Айде моля ви се бе хора, къде се тръшкам и мрънкам? Ако така е прозвучало от написаната ми статия, то се извинявам, нищо подобно. Когато съм разговаряла с него, не съм го пришпорвала, показвала съм му по деликатни начини колко съм възбудена и искам да слезе там долу, но уви, той не желае. Писах тук с нагласата някой момичета, с подобен проблем да ми кажат мнение, а и момчета... Обичам го, мога да го заявя още 100 пъти, но много се дразня на моменти, че умирам от желание да започне, а той не иска, и не иска. Написала съм, че и аз отказвам да му правя, ами да, наречете го егоистично, но искам да осъзнае какво... Та, хайде без обиди, това е сайт, чрез който се надяваш да получиш пълноценен съвет, ако не ви допада историята, подминете я и толкова. Благодаря на хората, които ми дадоха адекватни отговори и ми помогнаха.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4ac6f8ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Интересно значи. Излиза, че при мъжете френската е по подразбиране, а жените били нагли и самовлюбени, като мъжете са толкова зле, че се налага да им се казва, вместо да се сещат сами. Защо той да се наслаждава, а в същото време лишава нея от това удоволствие?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e9497c0145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   30 - има нещо такова, защото при мъжете е имитация на половия акт, а при жените е имитация на ???

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4ac6f8ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   На какво е имитация, 31? Знам само, че добрият любовник прави всичко, за да остане другият задоволен. Ако мисли за имитации и кви ли не простотии и предразсъдъци, няма да е добър. Просто и ясно. Сексът не е само минет за мъжа и после вкарване в хралупката. Хубавият секс е висш пилотаж и малко мъже го умеят.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c79adebdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   А може би не иска, защото са ти големи срамните устни. Повечето мъже лижат само ако са малки и нежнички. Споделено от много приятели мнение.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6e26f8a5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Въпрос на вкус и предпочитания. Винаги съм правил орална любов на жените, с които съм бил, но обратно съм получавал само от една. Жалко, но не трагично. Никога не можеш да има всичко, което искаш. Всичко в този живот е компромис. Ако това е толкова важно за теб, значи рано или късно ще се разделите. Или обратно, той ще ти дава толкова много други радости, че тази ще остане просто като една от многото несбъднати мечти :)
J. Silver

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88d297d14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   М 40. Браво, 34, кефиш ме (не си падам по мъжко...) все едно аз съм го писал... Е.Б.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f120e294f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Аз никога не исках да правя орална любов, защото бях с еднодневки и просто не ми харесваше, беше ме гнус и повече харесвах дупчицата на дупето хаха, но и това не можех на някакви случайни жени.. откакто си хванах приятелка за първи път опитах това и първите 2-3 пъти не ми беше толкова хубаво, но след това започнах да се възбуждам само при мисълта да и правя орална любов и започна да ми харесва, просто го предразположи и ако от няколко пъти не му хареса, не му прави и ти, а ако се кара с теб и прочие се разделете, просто трябва да ти доставя удоволствие и така

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c1a6512fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   И при мен това е проблем - мъжът ми със сигурност не е гнуслив като знам какви неща пипа и поглъща, но за три години заедно ми е правил френска любов 4-5 пъти и то без желание. В същото време ми го обещава, когато е силно възбуден. Аз не му отказвам нищо - свирки, аналнален секс... Нямам намерение да го "наказвам" без свирки, но искрено губя интерес към секса с него, а това се отразява и на отношенията ни.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1056709e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   До авторката: Всички коментари прочетох и никъде не видях смислен съвет. Това е което си направила е точно обратното на това което трябва да направиш. Любов означава да даваш без да искаш в замяна. Двама се обичат когато си дават, без да искат от другия.
1. Обичай да му правиш свирки. Прави му ги с удоволствие. Направи го цел на живота си да правиш най-хубавите свирки, която някога му е правила. Гледай порно филмчета, клипчета и се учи как се правят. Ако трябва само за едната свирка правете секс. Прави му ги навсякъде. Обичай му члена. Гали го сякаш е най скъпото ти. Гълтай му семето с удововолствие и наслада. Показвай му че обичаш да го правиш това.
2. Забрави за това какво той НЕ прави на теб. Забрави за тази тема. Не я подхващай повече.

След време резултата няма да закъсне. Той малко или много ще се почувства длъжен и ще се пробва. Най-малкото от душа и сърце ще ти каже защо не иска.

*нека не ви звучи като манипулация. Ако се прави от сърце си е чиста любов.

Успех!

п. с. аз пък съм имал обратния проблем - тя не е искала да я лижа(3 жени са ми били така), а аз умирам за това. Абе хора всякакви.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ff8ea2868d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   изми ли се хубаво отдолу?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker