За оралната любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За оралната любов
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3363 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче и ви пиша, защото досега не съм правила никога свирка на момче, а приятелят ми иска. Не съм му казвала, че не съм правила, но пък не съм му казвала и че съм ( щях да излъжа ). Та, много моля "по-опитните" да ми кажат всичко, което трябва да знам, да внимавам, да направя, за да му направя супер яката свирка. Обичам го ужасно много и искам да му направя много яка свирка, да го накарам да ме желае още повече и да го накарам да се чувства невероятно :) Много моля подробни обяснения, мнения, съвети и

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 88ca128333
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като мъж получавал моного орална любов през годините ще ти кажа едно: Внимавай с зъбите!!! Надървените пениси са много чувствителни! За другото съм сигурен, че всичко ще е Ок и много ще му хареса.
Мъж 29

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e3d89379bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Един типично мъжки съвет пусни си порно и виж какво правят мацките от тия филми даже има и специална категория за свирките...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8ae8dac4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей и аз бях като теб със същите терзания, но постъпих по начина, който са ти описали № 1 и 2 - съчетах информация в нета с визуална такава и така без никакъв опит направих много хубава свирка на приятеля си (поне според него е такава де). Мисля, че е в голям плюс истинското желание и старание, защото ако е насила - не става. Дано имате открити отношения и да говорите спокойно на тема секс, защото така можеш да го попиташ кое и как му харесва или съответно не му допада. А, да – за гълтането: аз гълтам още от първата, която направих и ми харесва, не ме е гнус от него, примем го изцяло и ми е приятно, изобщо целият този акт ми доставя удоволствие, защото виждам как на него му е хубаво. Мъжете изпитват огромно удоволствие ако гълташ, но пък си прецени до къде може да стигнеш и не се насилвай, ако нещо не ти е приятно, макар че щом казваш, че искаш да го удовлетвориш максимално, не би трябвало да имаш проблеми с това. Успех ?
Ж25

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 219d9a2a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как става, ако не искам да гълтам? Той пита ли и къде ще се изхвърли? :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9d97296931
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Оооо авторке, с тоя последния въпрос допълнително ме увери, че си много млада и ти е рано за такива отношения.
Не ме разбирай погрешно, не съм някоя монахиня, и смятам, че е прекрасно да правиш това за партньора си, но по начина по който задаваш въпросите си, пък и като използваш думата 'свирка', самото ти изразяване ме кара да се съмнявам дали изобщо и двамата имате представа какво е любов, ако знаехте, изобщо нямаше да ти се налага да питаш по форуми, тъй като оралното задоволяване, когато е реално израз на любов просто идва спонтанно....
Просто се чудя какво е това огромно желание да караш гаджето си да се чувства толкова много невероятно, като в приказките, и да пилееш енергия по някой си там, дето утре ще е и той с друга, и ти с друг, това цялото твоето се нарича over-compensation като в една книга: Why men love bitches (май така се казваше).
От опит съм се уверила, че една жена внимателно трябва да преценява кога трябва да дава от себе си за партньора, (в зависимост дали той също дава и на нея и дали имат искрени отношения). Колкото по-зряла става, съответно ще дава повече от себе си, тъй като се очаква че и той ще дава повече- не разбирай само в сексуален план.
И като заключение - ти като толкова много искаш да се стараеш за влюбения ти приятел (това го поставям под въпрос), той кога последно те влуди теб с орална? Ще се радвам действително да получа отговор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker