Как се работи на витрина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (87982)
 Избор на редактора (164)
 Любов и изневяра (20301)
 Секс и интимност (10306)
 Тинейджърски (19240)
 Семейство (4283)
 Здраве (7199)
 Спорт и красота (3777)
 На работното място (1802)
 Образование (5089)
 В чужбина (1144)
 Наркотици и алкохол (855)
 Измислени истории (710)
 Проза, литература (1415)
 Други (11690)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как се работи на витрина?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 8703 пъти
Искам да попитам момичета, коИто са работИли като компанъонки или проститутки на витрина - Толкова ли е страшно и гадно? Какво е чувството и как става процедурата на работа. Как се регистрират в чужбина и как е общо взето всичко? ! :)

Ако има компетентни лица, които могат да ми отговорят ще съм благодарна. Останалите не си правете грешни изводи. ХУБАВ ДЕН :))

аНаБел*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Здрасти - аз живея в град с витрини, които са атракция едва ли не, но само за туристите. Най-вече англичаните идват всяка събота и неделя да си гледат сеира. 99% от хората, които гледат витрините са туристи. Проститутките са по бельо и седят често на стол с часове, чакайки въпросните туристи да се напият, да загубят някой бас, за да влезнат вътре. Мисля, че вътре има нещо като малки стаички, а витрината се закрива с червени завеси и зад нея си правят каквото правят с въпросния пиян или загубил някои бас англичанин. Тарифата е 50 евро на сеанс мисля, но рядко да се заблуди някой да влезне къде от срам, къде от липса на достатачно промили в кръвта. Местни или нормални хора не стъпват там, освен ако не развежат някои туристи. Влизат само пияни или дърти чичковци. Проститутките обикновенно не изглеждат добре. Не знам защо - или са циганки, или са дебели, или са стари, или всичко заедно.
Витрините са характерни за пристанищните градове, където още от самото начало по-скоро се е гледало на количеството, не на качеството. Обслужвали са по принцип моряците и затова в целия свят около пристанищата има такива квартали, в които се продават по-долнопробните проститутки.
По вида на проститутките съдя, че това не е първата стъпка в „кариерата“ им, а по-скоро една от последните. Там хубава жена няма. Повечето будят съжаление, защото трябва да се кълчат в тясно бельо, от което телесата излизат под формата на кожна гънка пред групи с туристи, а дори монети не получават за това. Унизително е меко казано.
Имам познати, които ходят по проститутки по принцип, но и те ходят в квартала с витриние само за сеир или да си избият комплексите спрямо жените по принцип като се подиграват на бедните създания зад витрините. Има си елитни проститутки, които или се викат у дома, или работят в елитни „клубове за мъже“, където знаеш, че жената не е била с 20-30 клиента днес, че е млада и неупотребена. Повечето такива имат по 1-2 клиента на вечер и изкарват добри пари за сутеньорите си. След 3-5 г. са готови за витрините, където сутеньорите им ги доизползват, а като съвсем се амортизират завършват „кариерата“ си в Родината - първо в нелегален бардак и накрая на някоя магистрала.
Огледайте се какви са проститутките у нас. Винаги са над 28-30 г., разплути и употребени. Това май е една-две нива от „кариерата“ след витрините. Някъде към 30-35 г. завършват, проституирайки за кората хляб.
Е, има жени, които са изучили разни перверзии и са се специализирали да кажем като „домини“ или „мамчета“ или други роли, но това са единици. Тези могат до дълбока старост дори да изкарват пари на сутеньорите си - нещо повече - сами стават Маман и сами почват да купуват и продават момичета, които да им изкарват пари.
Авторката трябва да се свърже с такава жена. В различните градове освен това проституцията се държи от различни организации - в моя град е албанската мафия да кажем. Те са най-жестоките, защото бият и осакатяват жените, които не им носят достатачно печалба. Има и други градове, където турците, арабите или руснаците държат, а най-успешни в последно време са т. н. „рокерски клубове“. Българите са само свързващи звена - лъжат момичета и ги продават на мафията на място. Има и сутеньори българи, но те са подчинени на съответната организация и се отчитат на тях.
Рокерските клубове са жестоки. „Hells Angels" са най-известните и са с директен лиценз за убийства, изнасилвания и търговия с бяла плът от централата си в САЩ. В момента проституцията процъфтява, защото е легална в много страни, момичетата са евтини и винаги има свежа плът от новите страни-членки в ЕС. На 18-19 г. е най-добрата възраст, а след това почва кариерата надолу. Най-късно на 22 си на витрините, но изглеждаш поне 5 г. по-възрастна.
Нямат шанс жени над 20 г. да почнат като елитни проститутки да кажем. На тази възраст вече се предполага от господата, че си имала хиляди мъже и не са готови да плащат за това дори да изглеждаш добре. Самият вид не е толкова важен, колкото възрастта, защото гледат на теб като на предмет - подобно на колата да кажем, която е навъртяла километри. Има си хора и за дебели, и за тънки жени, но всички искат по-малко употребени. Затова и жени над 20-22 г., които изглеждат добре, се внасят направо за обслужване на бедните клиенти - гастарбайтери, туристи, морячета, местни социално слаби и африкански нелегални емигранти.
Такива жени се налага и често да сменят градовете и държавите, защото горната маса има нужда винаги от свежа плът. На 25-27 г. вече почва продаването на такива кокошчици на все по-съмнителни сводници във все по-бедни градове и квартали и след 1-2 г. работа последната групировка ги връща у нас, където да допечелят пари за нашите мафиоти в големите градове или по морето. Ако изглежда все още добре въпросната жена може да поработи до 30-32 г., но това е най-горната граница. В последно време нашите почнаха да инвестират в пластичните операции на такива жени, за да им поработят още годинка-две, защото младите ги пращат в чужбина, където им изкарват повече пари. Така у нас можеш да си доработиш до края на 30-те.
После идват перверзиите и докато жената им изкарва пари я държат. Ако ли не я връщат в селото ?, където не я закачат, когато се продава на магистралата за 5-10 лв. за хляб.
Така накрая проститутката работи за себе си и е достигнала края на своята „кариера“. Ако е имала късмет и не е родила, ако ли не - има дете от някой неизвестен и трябва да работи двойно и тройно, за да го храни. Парите, които е изкарала през годините ще ги видите под формата на скъпи яхти в Кипър, дебели вили, самолети, банкови сметки на Кайманите и все хубави неща, но за сводниците и мафията. Въпроснта бяла робиня можете да я намерите на бг. магистралата да се продава за 5 лв. заедно с най-мръсните циганки, от които не можете да я отличите, опечена на слънцето лятото.
Успех

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 702f90b6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   "Парите, които е изкарала през годините ще ги видите под формата на скъпи яхти в Кипър, дебели вили, самолети, банкови сметки на Кайманите и все хубави неща, но за сводниците и мафията. Въпроснта бяла робиня можете да я намерите на бг. магистралата да се продава за 5 лв. заедно с най-мръсните циганки, от които не можете да я отличите, опечена на слънцето лятото. "
Цял живот точно това съм си мислела за проституцията и съм се чудила защо жените, които стават такива никога не осъзнават, че те са просто средството за печелене на пари, а те самите никога няма да успеят да изкарат нещо в дългосрочен план. Ако го знаеха, разбира се, нямаше да съществува нещо такова като проституция. Ако имаше идеален свят, в който жените не се продаваха, щяха да бъдат ценени много повече.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e8aedacc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За сведение на номер 1 - не знам къде и какво си видял, но аз лично в Холандия, в Грьонинген съм минавал по улица с витрини и нямаше нито една като описаните от теб, а дори имаше една мацка, която си беше страхотна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Номер 2, много просто - защото са наивни. Така е било винаги, още от самото начало на проституцията - самото начало на човечеството може би.
Има си определен вид момичета, които им се връзват. Обикновено или им се обещава много лесна и добре платена друга работа в чужбина, въпреки че са без образование и език, а после биват продавани на сводниците. И това обаче не се налага да се прави с хора като авторката. На тях им обещават кола, апартамент и добри пари чрез проституция, а после им се взима паспорта и биват продадени на албанците, където заработват съответните неща, но на тяхно име. Те ги правят нарко зависими и така такива жени бачкат по 24 ч. за едната дрога. Гледала съм репортажи с такива жени - средно към 20-30 клиента на ден им се събират и докато не покрият норматива не ги оставят да ядат и спат. Оставят им в началото към 20 евро на клиент, после им взимат и тях и просто си ги прехвърлят в рамките на организацията, където и както печалбата е най-голяма. Пазарна икономика!
Минимум 80-100 000 евро трябва да им изкарваш на година (според полицейски източници) - това прави 2000 клиента МИНИМУМ в годината.

до 3
Да, има и добре изглеждащи, но са изключенията и винаги са над 20-21 г. - натрупали с две думи километраж. Елитните проститутки няма да ги видиш по витрините. Действително има и местни студентки да кажем, които проституират, но тях не можеш да ги видиш на витринита, а взимат по над 1000 евро на час и имат 1-2 клиенти на седмица да кажем. Дори и тези не успяват да излезнат след това. Веднъж проститутка, винаги проститутка, но поне успяват да постигнат някакъв стандарт на живот и в последствие сами да станат посреднички на елитни компаньонки. Пак казвам - това са само учени момичета от Западна Европа и никога източно европейки.
На витрините са само момичета от източна Европа, Африка и Тайланд. Дори да има случайно хубава, това значи само, че ще има повече туристи пред прозореца. Тарифата за всички е 50 евро на сеанс и се събира от сводника. 99% от проститутките по витрините са леш, може би останалите просто са заети по-често, но това не значи, че печелят.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74342d1206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много изчерпателна информация от всички Вас, мерси за което. Имам друг въпрос сега: Имам една позната, която първоначално е тръгнала с гаджето си да работи като такава. Бачка си 5 години, след това се разделят и тя продължава да работи за себе си. Изкарва си пари за апартамент, кола и солидна банкова сметка. В момента тя продължава да си работи за себе си, бачка 3, 4 месеца и се прибира за месец, два и пак отива.

Доволна е, здрава е и няма сводник. На никого не се отчита. И тя не е единствения случай. Има още такива подобни. Та възможно ли е това действително както аз и съм сигурна много от Вас са чували? !

аНаБел

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторке, да възможно е - когато такива като теб чуят за това и се свържат с въпросната, която да ги препоръча (продаде) и да вземе комисионна.
За да работи за себе си вече не е само проститутка, а е станала част от цялата схема, ако изобщо е вярно това, че имала апартамент. Ти не знаеш, на кого се води апартаментът например по документи и на кого е колата. Може да са ? дадени за ползване, но пак ти казвам - ако толкова искаш, почвай - хем познатата ще изкара още 5 бона комисионна. Сигурно има доста будали във вашия град и въпросната дори не трябва да ги зарибява - те сами си ходят при нея.
Въпросното гадже иначе е бил нейният сводник. Те на гаджета се правят в началото и така се и представят пред полицията, защото сводничеството е забранено за разлика от проституцията. Явно се е доказала с времето и сама е станала сводница или просто са ? дали на разположение екстри, защото е добра. БравоС БонуС му се вика на това, има го във Сички професиИ, защо да го нЕма у кУрвалъкА?
Колко да струва такъв апартамент? 50 хилки най-много, това тя го е изкарала десеторно на господа сутеньорите. Ще я видиш след 10 - потънала в кредити, болна и изоставена, ако не е сводница вече де - те правят пари или завършват в затвора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74342d1206
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Разбирам. Може и така да е. Може и да не е. Не знам, нито се занимавам с това, нито съм в такова обкръжение. Просто познавам такива лица и ми е много интересно как изобщо се случва това при тях. Както ти казва КУРВАЛЪКА.. а ние къде учиме и бачкаме като луди.. резултата е далечен.. Както и да е..

Според Вас не е това, което изглежда, дори и да ги има на лице постиженията (апартамента и т. н) А как се регистрират тези момичета, като легални там. За да работят и да им се водят здравни и прочие. Как се установяват. Никой не ми е обяснявал подробно тези неща.. Просто ми е чудно. А има хиляди по Холандия, Белгия и Германия и къде ли. :)

аНаБел

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, в изброените от теб страни Австрия проституцията си е легална - сводникът урежда бакиите, не се притеснявай за това. Текат ти здравни осигуровки само - плащат се данъци в размер на фиксирана сума всеки ден, защото никой не може да хване реалния доход. Пенсионни и др. се внасят доброволно. Води се свободна професия като адвокати и т. н.
И все пак кои ще внася за курвата си осигуровки? Плащат там минимум да не ги закача общината и държавата и работиш за тях. После препират парите през офшорки. Да си чула проститутка да взима пенсия или помощи за безработица (ха-ха)?
За какви постижения говориш изобщо? Един апартамент в провинцията, който се води на името на кой знае кой сводник. Някаква кола.
Извинявай, но това може човек да си го постигне и без да си съсипва живота. Да не говорим, че повечето момичета и това нямат накрая, а точно завършват като дебеланата в шоуто на Наталия Симионова, чието дете ревеше от немотията, а тя проституираше самостоятелно в хола си пред детето (кой ще е сводник на такава).
Проституцията винаги е била изкушение за хубавките и празноглави наивни момиченца и явно такъв е редът на нещата - все пак и такива трябва да има.
Печелят мафията и нейните сутеньори клиентите жените, които не са проститутки, защото такива мъже може срещу заплащане да се облекчат вместо да изнасилват нормалните жени. Дори държавата печели от данъци.
Губещи са самите проститутки, но кой му дреме за тях.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 477be6dbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Точно проститутките са губещите, не разбирам как жените си вярват, че ще забогатеят като проституцията. Парите отиват при шефа ти, той ти дава само трохи. Чукат те най-различни мъже по 10 пъти на ден, държат се с теб както си искат. Скубят те, бият те... правят всичко, което на тях им харесва, а ти търпиш, защото ако не изкараш парите, шефа ти ще те пребие. Сега стана ли ти ясно как е при проститутките? И много трудно ще се измъкнеш от там, ако хванеш тоя път. Пак ти казвам... богата проститутка няма. Камо ли пък, ако очакваш някой да те уважава заради това което си. НЕ прибягвай до това!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f804ac1bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До номер 1. Такова е положението през деня. По принцип час пик за тази професия е късно вечер и през ноща. Момичетата плащат високи наеми за витрините. Тези наеми са много по скъпи след 19:00 часа. Защото тогава идват истинските клиенти, а не само зяпачите туристи. По тази причина през деня е пълно с грозни бабички, които плащат минимален наем и изкарват мизерни пари, а през ноща са истинската качествена стока. Момичетата са като изваяни, не носят белъо и заради многото клиенти си избиват високия наема и печелят. Пазарна конкуренция. Искам да отбележа, че заради високата конкуренция от цял свят само много красиви жени могат да искарат пари там. Освен това не става само да висиш като кукла. Трябва да се предлагаш на всеки който мине. Да флиртуваш и да знаеш как да привлечеш пияните англичани.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10 - мерси за ценния съвет, ще отида тази вечер да си гледам сеира. Вярно ли, че и бельо не носили? Това за пръв път го чувам.
Иначе имаш една грешка - „Момичетата са като изваяни, не носят белъо и заради многото клиенти си избиват високия наема и печелят. “ Печелят, но не за себе си.
Говори се, че наемът през деня е 300 евро. За това трябва да оправят 6 англичанина и да се кълчат цял ден. Иначе се кълчат някои доста добре, но аз го намирам за по-скоро унизително и жалко, отколкото за съблазнително.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ec0859b32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Авторе забеляза ли че никой от коментиращите не е работил на витрина, нито са сводници на такава, а знаят как става и колко се печели и колко клиенти има?
От къде те имат такава информация, или от медии, или от техни познати които не е гарантирано че говорят истината.
А истината е една ако момичето е хубавко работи по 50-60 клиента на денонощие. Спи не повече от 5 часа и през другото време е на наетата витрина.
Възможно е след 5 години да е достатъчно захитряла можеща и знаеща как кога къде какво се прави да се свърже с правилните хора за защите и да работи сама за себе си. В повечето случай на ввтората година захитряват и намират начин да се отделят от сутеньора, ако до втората година не са се отделили то тя е влюбена в сутеньора си и просто не иска да го напуска, не че не може.
Тези две години са нужни първо да разбереш тънкостите в занаята второ да разбереш къде колко и кога се плаща, та това са един вид обучение срещу процент. Защото работата като проститутка не е само лапане на чурки. Все едно човек, който може да пържи яйца да го наречеш кулинар. За всичко си има тактика тънкости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Обади се и един сутреньор гледам. Така ли подмамвате наивните момичета - „само“ две годинки ще работиш за мен?
За другото си прав. Над 50 клиента минават през такава жена дневно и почти не спят, не се хранят, за да изкарват пари на сутеньорите си. Никой никога няма да остава такава пача да печели без да се отчита, просто защото това е ограничен пазар, а те искат да печелят. Кой ще те остави теб, дъртата курва, да изкарваш самостоятелно пари? Нали имат 10 нови, които трябва да печатат, а след 5 г. си или мъртва, или болна, или на нашия пазар.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c1b6a15a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке, моля те помисли малко по дъблоко върху въпроса, преди да си поредната българско момиче, което си разваля живота с такива глупости. Нямаш ли чест, достойнсво и акъл, з да разбереш че да си продаваш тялото толкоз долно и гадно е срам и позор от най нишото ниво.

А чуждестранните ми познати, като ми кажат че българските жени са известно с това, че са евтини к*рви, потъвам от срам просто :((

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ec0859b32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13 В грешка си нещо, барман съм в ресторант, пред мен се хранят сутеньори и момичетата им. Буквално работя на метър от масата, някой споделят други си говорят и чувам, трети си отчитат на нашите маси парите. На около 70% от витрините работят жени без сутеньор, лично за себе си, като си плащат наема на витрината разбира се.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74342d1206
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До номер 14 от аНаБел. Нямам намерение да ставам проститутка, просто се интересувам и ми е много любопитно. Имам достатъчно акъл и чест, разбира се. Но човек трябва да знае всичко или поне по малко от всяка сфера, защото не знаеш един ден колелото как ще се завърти. Не дай си Боже в тази посока и все пак.

Така, че ето всички имаме познания в тази област, но не всички сме такива НАЛИ? !
Следя мненията Ви :)
Поздрави, авторката аНаБел :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 594d286644
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   абе, хора, понеже чувам за пръв път такова нещо (да, малка съм), ми стана интересно: витрина?? всмисъл истинска витрина като на магазините? и седи гола и я гледат от улицата ли? така си го представих :д каква е реално гледката?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e284fe635
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 18 - точно така!!! Точно както манекените са изложени у нас по витрините, така и жените са се изложили и се кълчат по бельо денем, а някой писа, че нощем са били и голи. Много е унизително и срамно за жените по принцип, но си е сеир. Това си е туристическа атракция и особено елементарните и пияни англичани всяка събота и неделя са пред витрините.
Срамно ми е да кажа, че съм бъгарка, защото за съжаление доста наши момичета има така, които се продават за жълти стотинки като добичета на пазар. Изобщо - грозна работа

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9fe6a1b665
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Ами жена с какво друго може да изпъкне като няма с какво? Жената е създадена за да е красива и да дарява любов. Я влезте в някой офис е се огледайте какви жени работят там - бас държа, че повечето ще са абсолютни грозофили. Красивите се женят за мъже, които ги третират като кралици и рядко им се налага да работят.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 86bb89cd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Защо пишете простотии, бе хора? Особено хора, които не са от този бранш. Аз съм на 36 г. с висше образование и 3 езика и работя като компаньонка от 2 год.
Разбира се, още не съм спестила за апартамент, защото съм от голям град и апартаментите в кеш са доста скъпи.
Работя за себе си, с реклама в Интернет в Германия и тарифата ми е 200 евро за час.
При мен има колежки от България, които са работили на витрини в Белгия с години и са изкарали много хубави пари. Смятам да пробвам и аз наесен. Вече имам контактите и не ме е срам, че ще ме гледат, защото това са пари, които са над средния стандарт в БГ.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: eafa995fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 1- писала си пълни глупости и няма нищо вярно в това. Аз съм бил с момиче от витрините в Белгия и мога да ти кажа, че беше страхотна- като нарисувана, поддържана и чистоплътна. Беше на мн високо ниво. Не беше само тя..харесах поне още 3 или 4. Там работи за себе си и плаща наем от 250 евро за витрината.
Номер 21 е напълно права, въпреки, че се чудя защо толкова красиви момичета работят там.
Номер 21 би ли писала, ако си опитала в Белгия?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker