Нещо не ни върви, отказва ми секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нещо не ни върви, отказва ми секс
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3597 пъти
Здравейте,
на 30 години съм и наскоро си намерих приятелка. В началото всичко беше страхотно - кафето, свалката, гаджосването, първия път... Но напоследък нещо не върви! Тя има дете от предишния си брак и в началото това не ни пречеше, говоря за от преди два месеца, но сега нещата се промениха драстично. Първият път, когато го направихме беше се избръснала отдолу, напарфюмирала, абе въобще всичко и си се чукахме без проблеми. Напоследък обаче взе да миси само за детето, а не за мен - космите и набъбнали до 2 см, от вагината й излизат разни като розови парцалчета, взе да ми отказва секс, направо се измени до неузнаваемост. За секс трабва да я ръгам със остена и не в преносния смисъл. Не знам какво стана - взе да ми говори, че е в цикъл, който продължава супер дълговсе си измисля причини да ми откаже, а когато ми даде е все едно, че е на сила. Не мога повече така! Говорим си мили думи за любов и чувства, но просто вече някак си изстинах към нея. не знм какво да правя, иде ми да я зарежа, а тя все ми говори "любов моя" и т. н. Не издържам вече. Моля за съвет. благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0b45b46cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жената има някакъв гинекологичен проблем. Иначе, добро утро, Джанъм - какво мислиш, защо една жена на 30 г. е сама с дете? Помисли малко - сигурно си има причини.
Защо не се огледаш сред младите момичета и неразведените жени? Като жена ти го казвам. Имам подобни приятелки, много си ги обичам и уважавам, но си знаем и кътните зъби и мога да ти кажа, че всяка такава си има някакъв проблем за дялане, но не иска да го разбере. Който няма проблеми като жена в характера, да не мислиш, че е самотна майка на 30 г.? За всяко нещо си има причини, мили - да те остави мъж с детето ти също. Ако все пак искаш да останеш с нея, защо не я питаш кога ще отиде на гинеколог да се лекува?
Иначе тя проблемите и преди ги е имала. Коя здрава жена ще си парфюмира пичката? Ако си здрава, то тя си ухае хубаво. Ползвай кондоми! Ик, не те ли е гнус? Толкова ли си изпаднал, че да ходиш по задника на такава жена?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 527ccbdd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   На тази и има нещо в главата?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: debed40435
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Може да има генекологичен проблем и те съветвам да внимаваш да нее срамна болест. По добре я питай на четри очи за да си откриете картите веднъж за винаги. Предполагам че има решение на проблема при чичо доктор. Не вярвам да е заради детето. Няма как една жена на 30г даа се занебакари до толкова както описа че да отблъсква с половият си орган мъжете. Всяка дама на нейната възраст е активна в леглото и то много. Това е златната възраст при повечето жени и биха дали всичко за да изглеждат добре там долу. Ако държиш на нея по добре и помогни и я убеди да ходите на преглед. Там със сигорност щте има решение на проблема. Иначе по добре търси друг партниор в живота.
М. 38г

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8257a39618
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   №1, големи изводи, направо сразяващи! Ти да не си съвършена, щото май така излезе...Или си 20 годишна? Доста незрели мисли ръсиш за зряла жена.

До автора: От написаното съдя, че те интересува секса с тази жена, но не и нещо повече. Една пълноценна връзка не е само секс. Вие не говорите ли? Тя със сигурност има здравословен и не само, проблем. Но вие сте заедно, за да споделяте и проблемите си и да ги решавате заедно. Нещо не ви е в час връзката и това едва ли се дължи само на дамата в нея.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0b45b46cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   н 4 - на около 30 г. съм и приятелките ми са на толкова, всичко си споделяме и им знам как мислят. М38 за една самотна майка на 30 това изобщо не са „златните години“. Кой както си го направи иначе, но познавам доста жени на моята възраст, които не дават секс на мъжете си или ги изнудват с това. Сред самотните майки се сменя пък мъж сред мъж и никой не ставал и все мъжете са виновни. Да не говорим за гинекологичните заболявания, които доста лекуват в домашни условия, без да ходят на лекар /от липса на средства и здравна култура/ с чесън и тем подобни работи.
Мисля, че проблемите не са от вчера, защото никоя здрава жена няма да си парфюмира онази работа, защото си мирише хубаво при ЗДРАВИТЕ жени. Ако искаш да прекриеш нещо - пудриш, миеш, парфюмираш. Има си и дамски душове, с които може да се е промила преди секса в началото, сега за какво да се мъчи. Нали си е хванала кокошчица вече.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ee1f691a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Вероятно има гинекологичен проблем, който не иска да сподели с теб. За това ти отказва секс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a05d8c7baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма й нищо. Просто за една жена детето винаги е 1- място! Може би, тя не намира бъдеще в връзката ви.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a05d8c7baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Към номер 1.
Наистина много елементарни размисли, " защо ще си парфюмира пичката" кой точно ти е казал, че става въпрос за както ти се изрази " парфюми, пудри и т. н" Ха-ха-ха. Пълен смях. Човека, просто има предвит, че се е занемарила и може би причината е и в двамата. Твойте, "Размисли и страсти" ми идват леко в повече.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4adeb98697
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Май не се изразих правилно - не си е парфюмирала пичката, но беше избръсната гладко и ухаеше прекрасно! Но не знам защо при два от актовете от нея излезе нещо като розово парцалче, може би е от стената на вагината, знам ли? Не ми е казвала да е имала гинекологични проблеми, раждала е със секцио! Но много охладня, старя се да правя всичко в секса, но при вода на тия космоляци и това розовото, дето се лепна по космите, направо ми се отщя, продължих акта, и си свърших яката, но не беше вече същото. Чудя се дали не я задоволявам, старая се много, правим си френска, преди това романтична вечеря, но рядко ми се отдава да я видя дейстена и желяеща. Може би трябва да сменя партньора, ще видим. Благодаря ви за съветите!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4bf6f1d41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бягаааай!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0b45b46cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не знам, но „това розовото“ не е нормално. Вагината е вид лигавица, тя винаги е мокра и си има свои си - физиологичен секрет, които много жени бъркат с прословутото „бяло течение“.
Съвет към всички мъже и най-вече Авторът - прекарайте пръсти през интимните части на жената и помиришете - ако секретът има лек, телесен, чисто женски мирис - всичко е ОК
Имайте предвид, че някои жени свършват със секрет, подобен на мъжката сперма на цвят - бял. Това не е болест - секретът може да има от прозрачен до мръсно бял цвят, но розов, кафяв и така нататък са признак за заболяване.
Всеки лош мирис (доверете се на човешките си инстинкти тук) от вагината на жената е признак за инфекция. Родили сте се с интуиция за тези работи - доверете ? се.
Самата жена не мирише, а бактериите и гъбичките и всякаквите му инфекции, които има.
И да - прекалено подържаната „пичка“ при първия акт си е подозрителна. Дори доста жени можете да ги хванете неподготвени при първи акт, защото са нямали да кажем дълго сексуален партньор и космите са им пораснали, но не те са важните, а това дали жената е здрава. Преди дори космите са били нещо нормално и желано. Днес вкусовете са такива, но никога да ви кажа не са се ценили болните вагини.
Дори най-инфицираната жена като си метне един душ и се промие с женски душ хубавичко ще ви мирише на миро за вас. Ако иска една жена да ви зариби, си има хиляди начини да го стори - и с държание, и с театрално изиграни оргазми и по принцип с хубав секс, ПОВЕДЕНИЕ, но това са временни явления, защото като не ти идва от вътре и не ти е кеф в крайна сметка оставяш поведението. Пак ви казвам - има си причини една жена да е самотна майка на 30 г. и друг път много добре гледай, Авторе, с какви жени се събираш, защото розовото течение е най-малкото. Има и по-страшни неща, които можеш да си лепнеш, а най-страшното не е ХИВ (живее се с него спокойно с медикаменти), а нежелан брак и деца, за да те върже в следващите 30 годинки, а за това медикаменти няма!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 8915dc501d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   До автора: Ако жената има полип или раничка на шийката на матката плюс някакво течение, по време на секс или след него може да се появи това розово зацапване. Просто да отиде на лекар и нещата ще се изяснят. Ползвайте презерватив и ще си по-спокоен, както и тя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker