Андрофилия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Андрофилия?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 5123 пъти
Привет. Момиче на 19 съм. Тъй като не разглеждам момчетата на моята възраст като сексуални обекти, а заглеждам само мъже на зряла възраст (30+), започвам да си мисля, че страдам от тази болест. Интересно е, че който и да съм поискала, съм го имала. Отначало си мислех, че никой не би се хванал с толкова по- малко момиче от него, но уви. Както и да е, кажете ми какво поражда това влечение. От както съм започнала да мисля за секс, все за по- възрастни мисля. 17-18-20-25 годишни ИЗОБЩО не ме привличат. Малко ме е срам, честно казано. С приятелки като споделяме кое как е минало и т. н. винаги лъжа за годините на партньора ми.
Какво поражда това влечение?
Лошо ли е според вас?
Лекува ли се?
Защо всички се навиват?


(Тъй като предполагам какви коментари ще следват, държа да отбележа: Не го правя с женени, обвързани и такива с деца. Ползвам презервативи винаги. Не им ровя в портмонетата. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 43dc9bb4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За пръв път чувам за такава „болест“, Авторке, но ако я имаше - половината население щеше да е неизлечимо болно. Няма млада жена, която да не си пада по мъже, по истински мъже. Виж какво става например с култа към мъж като Джордж Клуни (55 ), Брат Пит (50) и така нататък. Мъжете на възраст имат и власт, и положение, и харизма. Не всички, но повече от колкото 19 годишните пъпчивци, които още търсят себе си, а на 30 г. мъжете са точно за теб като възраст, това са млади мъже. В днешно време мъжете изглежат много добре - имат достъп до спорт, хубава храна и козметика. На 30 г. мъжът започва изобщо да става такъв.
Има жени с 20, 30, 40 г. по-възрастни от тях мъже. Това е нормално и дълбоко заложено у жената. Защо?
От една страна това е вид бащинска фигура, но най-вече природата е такава, че мъжът може да прави деца до самата си смърт, докато яйцеклетките на жената след 30-те започват да губят плодовитостта си. Това е така, защото мъжете живеят много по-малко, а преди при лов, война са умирали като мухите. Имало е много-много по-малко мъже от жени. Заради Втората Св. Война например в РУсия, Германия е имало с 20-30% по-малко мъже от жени и забележи - мъже под 40 г. почти е нямало, всички паднали по фронта. Е, да сме умрели като човечество, ако не можеха останалите мъже да направят да жените деца. Нормално е било мъже на 60 години да правят деца и хората са се радвали и на децата на разни любовници, защото МЪЖЕ Е НЯМАЛО ЗА ВСЯКА - една жена, ако си намери мъж с крака, ръце и под 40 г. е знаела, че ще го дели с още 1-2 мадами. -) Такова плодене е ставало, че за 10-20 г. Европа си е възвърнала населението по численост и това не е било с младите мъже, които са били изтребени практически.Колкото до това, колко са били свободни твоите любовници - проверявай ги много добре, защото много в днешно нямат бракове, а живеят на семейни начала. Първо проверявай, ходи ако трябва у тях, да те запознае с приятелите си и с близките си, тогава ще си сигурна, но това се онася и за по-младите мъже.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc47293806
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ами и на мен ми се иска да правя секс с 19-20 годишни мацета, но аз съм само на 27 г. така, че ще трябва да почакам още малко за теб.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b296f5a76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Нормално е за твоята възраст, причината е, че момичетата като цяло съзряват сексуално по-рано от момчетата. Затова подсъзнателно те влече към по-големи мъже от теб, защото е ясно, че те вече са минали през процеса на сексуално съзряване. Ще видиш, че с течение на времето това ще отмине, и ще почнеш да проявяваш интерес и към връстниците си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c0fe91c659
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Само ограничени в мирогледа си индивиди могат да обобщават по такъв смехотворен начин. Вярно е, че може би по-голямата част от младежите узряват на по-късна възраст, но не забравяй, че твоят кръг от познанства е малък, следователно не можеш да правиш генерални заключения за всички, нали? А номер 1, направо ме покърти. Как направи такъв извод за природата на жената, основавайки се само на един недалечен в исторически аспект и ограничен период от време, касаещ основно Германия и Русия? Природата на жената, преди 60-70 години ли е започнала да се формира? Изобщо, май е по-правилно да се каже за природата на жените, че сте съвършено първични и алогични същества. А проблемът ти, авторке, не се нарича "Андрофилия", а се нарича липса на морални ценности и разкрепостено сексуално поведение.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc47293806
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Прави секс с над 60-годишни. Просто, толкова е як секса, че не мога да ти го опиша.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 18ebad0fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Точно така 5, прави го само с дъртаци, защото всеки ще си мисли, че може да му е за последно и ще ти покаже чудеса, най-доброто от себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 50f3ecab7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 беше ироничен... :D:D:D аххахахаххаха прави го ако искаш и с 80годишни, то там вече наистина не може да се опише... пфф

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4e967fdaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо, не мисля, че това е болестно състояние, както го наричаш. Всеки е в правото си да избира партньорите до себе си... щом те привличат по-възрастни - търси си такива. Мен също ме привличат по-възрастните мъже. Не бих си легнала с някой на моята възраст или малко по-голям. Възбуждат ме мъжете от 28-40 годишна възраст. И авторке, повярвай ми, мъжете на тази възраст си търсят млади момичета на твоята възраст, особено женените... толкова са загорели, че от 100км можеш да го забележиш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8f3d5b5223
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Срам не срам - сама забелязваш, че нещо не е наред

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: aaf0d6c117
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не виждам причина да се притесняваш от себе си - ако ти харесва да си с по-възрастни - бъди с по-възрастни. Съществуват толкова много двойки с голяма разлика във възрастта, че ти е бедна фантазията. И ти, както всеки човек си имаш сексуални предпочитания - едни се възбуждат от слаби, други от дебели, едни харесват жени с големи гърди, други пък не, въобще да не ти пука кой какво си мисли за теб, стига ти да си наясно, че не правиш нещо лошо и да ти е кеф. Най-вероятно един ден ще се спреш и на съпруг с повечко годинки от теб - и в това няма нищо ненормално. Болест е нимфоманията например или некрофилията, или содомията. А твоето си е сексуално предпочитание, за което нито си подсъдна, нито ненормална - много жени харесват възрастни мъже, не само заради широко разпространеното мнение, че те може би са богати и т.н и ще те гледат като държанка, а защото някои жени имат по-зряло мислене и за това при търсене на партньор отношенията с връстниците им се струват неадекватни. Живей си живота и само наистина гледай да не разваляш семейства - другото си е твоя работа :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d7d96b887e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се притеснявай, просто ти харесват улегнали мъже. Аз съм в същото положение и не виждам нищо лошо в това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker