Ако ми повреди нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ако ми повреди нещо?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4252 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15. Имам приятел вече от повече от половин година. Той е колкото мен и с течение на времето вече искам да правим секс. Пробвахме веднъж, той го вкара почти целия, но аз не усещах нищо, докато накрая усетих ужасна болка и спряхме и това беше. След известно време, около месец някъде, опитахме отново. Вкарваше ми един пръст, но като пробваше два ужасно много ме болеше, да не говорим като се опитваше да го вкара! Бях възбудена, овлажнена, не знам какъв е проблема... само да кажа, че и той не го е правил преди това, но все пак доста от приятелите му са го правили и са му разказвали, както и на мен
И дори и да ми кажете да претърпя болката някак си ме е страх, че може да ми повреди някой орган вътре

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 07641b4a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не може да ти повреди, все пак затова са създадени органите ти - то е като да кажеш - страх ме е да дишам, че да не ми повреди въздухът дробовете.
Отпусни се и се остави в ръцете на момчето. ВАЖНО - ПОЛЗВАЙТЕ КОНДОМИ - може да ти повреди „нещо“ само, ако те забремени. Иначе няма начин да ти повреди каквото и да е било с пръсти или с пенис. Чети малко за женската вагина и изобщо - за твоето тяло!
Ползвайте задължително лубрикант (на Дюрекс да кажем, класически - без миризи или други екстри), нека те намаже с него преди това хубавичко и няма начин да те боли или да ви се скъса кондома. Ако се почувстваш некомфортно, не прекъсвай акта, а се остави просто. Първите няколко пъти не е приятно за жената. С течение на времето (с години дори) жената открива своето удоволствие. Апетитът идва с яденето!
Ако се пазите с кондоми от забременяване, няма да имате проблеми!!!! Лубрикант за овлажняване и сте тамън

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f02561c339
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Проблемае в него....???
Защо ли... //
Ми ако го направиш с по опитен партниор би трябвало да ти хареса дори. Въпреки че ще те боли. Да боли естествено и можеби п първият път не сте постигнали ефекта от обесчестяването ти. След това сте пробвали и ефекта е бил същия. Ако е бил по настойчив и опитен би трябвало да ти скъса ципата от първи опит. Ведбнъж боли после щте се скъсате от секс. Особенно ти ще си най доволна но ако е с опитен и добре възбуден а не да е неуверен и стресиран младеж. За тая работа си трябва мъж и то добре надървен за да те отвори без много да му мисли. Иначе ще те боли той няма да смее да направи по смел опит и ще сте децтвени и двамата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d7856ba2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, всичко идва оттам, че си много малка. Аз бях с една година по-голяма от теб, когато започнах да правя секс с тогавашния ми прияте , същите проблеми. Сега съм на 22, и гледайки назад, мога да направя сравнение със секса, който правя сега и всъщност установявам, че на 16 не съм изпитвала никакво удоволствие. Ако можех да върна времето назад, дори бих почнала със секса по-късно. На 15 изпитваш сексуална възбуда, да, това са хормони. По тази логика, биологически си готова и за дете на 12-13 (когато дойде първия цикъл), но това значи ли, че трябва да родиш на тази възраст?
Така че, колкото и да си въобразяваш, че ти се прави, истината е, че още не си узряла достатъчно за това. Пък и дори да правите, се лишаваш от много приятни неща в секса, тъй като сте нови в това и всичко е само едно блъскане, честно казано. Според мен сега ти е времето да правиш други лудории с приятеля си, да излизате, да ходите по екскурзии, да си гледаш ученето, секса няма да ти избяга. И половин година не е кой знае колко много време, за да бъдеш толкова интимна с някого на тази си възраст. Защото почвайки със секса, идват и много отговорности, и поне бъдете сигурни, че знаете как се слага презерватив правилно (много от хората на ваша възраст дори това не знаят как се прави ). Ясно е, че вече не си девствена и ще продължите със секса, но пази се наистина, сега е по--сложно, много си млада. Аз поне на тази си възраст, дори да не искам деца, пак не би било същото ако се случи нещото, но ти си още дете.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 07641b4a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4, изобщо не си права. Не е от възрастта на момичето, а от липсата на опит. Аз почнах на 19 г. и пак имах същите проблеми в началото. Всяка жена трябва да научи своята си сексуалност с течение на времето. Преди на 16 г. са раждали вече... не е малка

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 74faae1f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също съм на 15 имам сериозна връзка (година и половина) много пъти ми се е искало, но някак ме е страх... С презерватив възможно ли е да стане нещо? И да опитаме ли?

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 07641b4a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 6 - какво „нещо“ може да стане? Който го е страх от мечки, не ходи в гората - нали знаеш?
Иначе половите органи са направени за това „нещо“, на мъжете и за пикаене, но на жената САМО за “това нещо“ и да родят - няма да ти се спука вагината от секс, ако това те интересува.
Не мисля, че си готова обаче, щом се чудиш. Пробвайте първо с Петинг (взаимно задоволяване с ръце и уста).
Ако се почувстваш готова за секс, ползвай задължително кондоми в комбинация със специален лубрикант. ПРЕДИ употреба внимателно прочети листовката на кондомите.
Например не се ползва възелин или крем, защото ги поврежда, внимава се с ноктите при слагане и така нататък.
Ако ти е прекалено сложно - отиди на гинеколог да ти изпишат противозачатачни.
Само не позволявай на момче да прави незащитен секс с теб (да те пазил), защото абортът ти е гарантиран!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 615d21fc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   5, не си права много е малка авторката. А липсата на опит определено е от голямо значение, но както казва 4, на тази възраст можеш да изпиташ възбуда, но не и голямо удоволствие. За последното е необходим опит, напасване с партньора и взаимно доверие.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d7856ba2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От 4- Напротив, малка е. Това че в Бг се възприема за нормална възраст 15, не значи, че е същото и в някои други страни. Чалгата е само едно от нещата, които 'възпитават' в такова виждане. А това, което казвам, далеч не значи, че човек не трябва да има отлични познания относно секса! Но никой не може да оспори факта, че секса на 15 не струва пред този на 20 или на 30. И най-вече пиша, защото на 15 рискуваш доста (и то от неопитност), и аз като бях на тази възраст, колко от моите тогавашни приятелки се оплакваха, че им се бил скъсал презерватива, пиеха хапчета, слава богу, аз тогава не съм имала инцидент, но наистина съжалявам, че и аз съм почнала на такава възраст със секса. Сега, вече срещнала точния човек, съжалявам за предните бройки. Само съм си поставяла здравето под риск, защото масово са некадърни и не знаят как се слага презерватив.
На 30 да направиш аборт е едно, може вече да си раждала и да ти е все тая, но на 15 да не говорим какви последици има, не само физически, но и психологични.
Още повече че ако почнеш на 15, ще имаш доста по-голяма бройка от някоя, която е почнала на 19-20.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 07641b4a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 - Законът в България е след 14 г., в 2/3 от страните в ЕС също, другите са от 16 г.
Нормално е и винаги е било нормално. Хората са се женили на тази възраст. В САЩ пък раждат тогава.
Когато лъжем децата и не им даваме информация ние не ги предпазваме, напротив - те си набавят инфо от порното (чалгата тук няма особено влияние) и си правят просто секс. ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ-СЛАДЪК.
Длъжни сме поне да кажем - ползвайте кондоми. Те, децата си знаят работата иначе. Колкото повече ги лъжем, толкова по-малко ни имат доверие, колкото повече казваме „не го прави, малка си и т.н.“, толкова повече ще го правят, защото им става интересно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 20e353f0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еми ако ти повреди нещо ще идете на техник да го оправите

 
  ...

...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 1e7acc6bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То това в главата не се поправя, защото го няма :)))

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: b02613ee9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На 15? Явно родителите ти не ти обръщат внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: a46c9ad455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 4, разбрахме и от първите 10 пъти, че съжаляваш за ранната загуба, че не си изпитвала удоволствие и т. н, но стига вече тъй като до една голяма степен не е така (казвам го като жена с достатъчно опит). И не става въпрос за възпитанието и за чалгата, темата е съвсем друга, момичето си е задало въпроса. Подкрепям номер 1 от - до. Няма какво повече да се добави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker