Секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 3184 пъти
Здравейте!
Много жени се хвалят, че изпитват оргазъм след оргазъм, така наречения множествен оргазъм... При мен проблемът е, че свърша ли един път се чувствам задоволена и ако продължава акта не чувствам нищо, а много ми се иска да усетя и аз какво е множественият оргазъм! По принцип даже не винаги успявам да свърша.. На какво ли се дължи това?
Моля ако някой знае как се постигат многото оргазми да ми кажи! Благодаря предварително и моля без критики и т. н просто ми е интересно и не знам към кого друг да се обърна... :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: ceb4093fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Женската сексуалност не е съвсем вродена, а оргазмът на жената не е необходим по принцип за продължаването на рода. Преди 50-70 г. в западните цивилизации дори не е бил известен женският оргазъм. Доказано е, че жената може да се почувства сексоално задоволена и без оргазъм - за нея е по-важна близостта с партньора и интимността с него. И така както някога мъжете не са се старали за нашите оргазми, в днешно време и под влиянието на порно индустрията едва ли не женският оргазъм се превърна в задължение на много жени - 98% от жените са симулирали оргазъм през живта си.
Да не достигнеш винаги оргазъм си има много причини - хормонални (след оволация, преди менструация), стрес, недоспиване, неподходящ партньор, диети и т. н., но най-вече - точно натискът да достигнем на всяка цена оргазъм - особено вагинален такъв - убива у много жени изобщо възможността за оргазъм.
Сексът не е Олимпиада, Авторке, време е да го разбереш. Тук не може да има състезания и постижения. Мултиплените оргазми не са нещо, което се учи. Всяка жена има различни оргазми и твоят явно е достатачно интензивен, за да се почувстваш задоволена. какво искаш повече?
Не пренасяй своята амбициозност в леглото! Ако превърнеш секса си в спорт, рискуваш да загубиш най-важното - интимността с партньора и желанието за нея, завъртайки се в една спирала от нереалистични представи, желания и очаквания към него и себе си, стрес и обвинения. Отпусни се, наслади се на секса с мъжа, когото обичаш - останалото няма значение. Най-хубавите оргазми идват неканени!.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f4a841f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо ти няма. Хората сме много различни. Аз, получавам само един оргазъм. Както и при мъжете- някой свършват веднъж и се чувстват ок, а някой по 2-3.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a7d1a0e574
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Можеш по време на мастурбация, когато осетиш, че ти идва, продължаваш без да спираш, въпреки, че почти при всички жени докосването на клитора веднага след оргазъм е неприятно, но ако имаш воля да продължиш, ще изпиташ втори, трети и т. н Тази тренировка ще ти помогне да изпитъш множествени оргазми при секс. Успех мила.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f36f9af31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всяка жена е различна. На мен ми трябва малко време преди да продължа, но желанието ми за секс не изчезва... просто трябва малко време от сорта на 5-10 минути. Има един трик, който при мене действа - кажи на приятеля ти да те ч*ка по-бързо, когато усетиш, че свършваш... тогава хем оргазма ти ще е по-хубав, хем след това няма да ти трябва кратка пауза за да продължите.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3c8968e80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Благодаря много на всички за съветите! :**

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker