Дали е нимфоманка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали е нимфоманка?
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4053 пъти
Аз съм на 23 а гаджето ми е на 18 г. Секса с нея е страхотен но на последак забелязвам че испитва зверски оргазми когато правим груб секс. Обича да я чукам с много грубо проникване и страшно много се възбужда когато я плескам силно по дупето. Силно имам предвид докато не и почервенеят буските дори после е синя. Нормално ли е това и дали има по лоши последствия за нея. Ина че е супер сладурана дори е нежна и крехка бих казал. Но е доста луда по време на секс. Аналният секс същто е доста бих казал груб и тя сама си признава че като прониквам в нея иска да е грубо. На няколко пъти ми е признавала че го прави заради по големият ми размер. Плаша се също че постоянно и се ебе. Правим го и след няколко часа дори някога след половин час иска да го прави пак. След секс винаги е протрита и зачервена долу и си личи че е грубо обладана. След текъв секс пак и се прави и дори ползва вибратори, като ги ползва доста грубо. Другото което е че на последак имам чуството че го прави с друг или с други не мога да кажа със сигорност. На няколко пъти съм и виждал половият орган доста зачервен без да сме правили секс преди това. Може да го прави и с вибратор но за сега не знам. Нормално ли е това и как да постъпя в този случей. Дали да скъсам с нея или да се оставя на удоволствието да се чукаме като ненормални. Готина е и е много секси, както и по характер е супер добродушна. Но в секса е като разгонено животно. правим го всеки ден дори по два пъти някога. Но просто се едно че не го е правила. Оргазми същто получава и то по два три на чукане. Просто се чудя и чакам съвети а не упреци и цинизми.. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: f9fe55e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не е нимфоманка, просто се радва на по-груб секс - може да е мазохистка, но не е наркоманка. Мисля, че историята е измислена. На 18 г. момичетата рядко имат оргазъм, камо ли да са такива тигрици. Някой отново е гледал твърде много порно.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: faad9798bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По скоро си пада по по грубите секс игри. Имах и аз текава приателка но не беше нимфоманка а просто се чука по грубо и испитва кеф като я плесках по задника докато го правим. Също и по бързи и груби проникваня който я докарваха до доста силни оргазми. Радвай се че чукаш текова момиче, защото са по активни и раскрепостени и доставят по голям кеф. Имал съм и текива дето го правят нежно и леко и не обичат грубостите. Това си е до партниор и е индивидуално. Нимфоманките обичат да са с различни мъже и постоянно го правят. Може и да е текава но за по грубото чукане не бих казал че е лошо до ри го намирам за по готино.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7f6053db07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остани с нея заради секса, но ползвай гума и не се влюбвай! Такава жена(ако приемем, че наистина е нимфоманка) в къщата ти не ти трябва!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f740374bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Леле, леле, тука някой вярно е попрекалил с порното, а после е решил да се издаде, че историята му е измислена, като си пусне сам коментар. Авторе/номер две -правописните ти грешки са твърде специфични, за да заблудиш когото и да е, едва ли ще се улучат в една тема двама души, които пишат по абсолютно еднакъв неграмотен начин.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9890baa32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   цени я, аз търся такава :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dafcb2262c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   към номер 1- аз съм също момиче на 18 и трябва да ти кажа, че обичам страшно много грубостите, и имам много свършвания. Не разбирам кое му е странното.... :/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: dafcb2262c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   към номер 1- аз съм също момиче на 18 и трябва да ти кажа, че обичам страшно много грубостите, и имам много свършвания. Не разбирам кое му е странното.... :/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker