Страх от изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от изневяра
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4308 пъти
Аз съм мъж на 29 г. а съпругата ми е на 27, . От известно време забелязвам че женами е станала много раскрепостена и променена. След като роди миналата година почна да става все по раскрепостена. Преди да забременее бе пълно табу в леглото. Мразеше френската и правеше това почти на сила колкото да не ме убиди. По време на бременноста почна да го прави по задължение както и аналния секс. След като роди минаха три четри месеца и забелязах много голяма промяна в нея. Почна да се облича дори по секси да излиза с приателки по кафета и паркове все по разголена. На няколко пъти дори миналото лято я виждах как излиза с детето по прекалено къси полички който не мисля че са подходящи за опвързана жена. Влеглото стана доста активна и то бих казал прекалено. Прави френска с много по голямо желание от преди, Ааналният секс е доста възбуждащ от нейна страна. Не че се оплаквам от това но се чудя дали е нормално за една жена която е от скоро майка и съпруга. Красива е и има невероятен сексапил. Знам че всики мъж я оглежда похотливо и я желае дори го намирам за нормално това. Гордея се че е красавица дори след като роди. Повечето и приателки след раждането станаха бурета и доста закръглени. Тя дори стана по секси от преди. Притесняваме факта че желанието и за секс е неудържимо и се страхувам от изневяра. Факторите за моето притеснение са много.
Имам чуството че постояно мисли за секс, изглежда доста расеяна и лекомислена. Иначе е доста одговорна към детето и семейството.
Другият фактор е че постояно ходи на разхотки с количката като винаги е с къси полички показващи повече от колкото трябва. Миналото лято на няколко пъти дори я забелязах че ходи без белъо под прекалено къси рокли и полички. Не зная да ли е нормално за млада майка с дете да излиза толкова секси. В нас същто съм забелязал че прави доста странни неща като да се раскарва по прашки и блуска само по терасата като събира прането а съседите я зяпат с апетит. Дори имам съмнения че вече го е направила с друг мъж. Питането ми е дали е нормално за една жена да се промени след раждането толкова много...?? Постояно се заглежда по по засукани мъже и доста апетитно ги гледа. Правим и редовен вскидневен секс. Оргазми и всичко е на ниво, просто се чудя от каде има този сексуален апетит. По всичко си личи че е като разгонено животно. Държане облекло, прическа в леглото и със всеки изминал ден се увеличава. Да ли да си мисля какво е породило това в нея и дали е фатално за семейството. Не искам да стане курва която да изгубя. Факт е че е по секси и по красива както и по активна не се оплаквам от това а от нейните нови навици. Може и да греша но за това искам мнението на подобни двойки, било мъже или жени. Просто ме посъветвайте правилно а не убиди ако обичате. Благодаря на онези дето ще напишат мнението си и дадът съвет...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 324abf1552
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не знам - може да е настъпила хормонална промяна при нея. Другото - да се е простила със задръжките. Освен това на тази възраст жените често стават доста по-сексуални, откриват себе си и своята сексуалност. Възможно е и да има любовник, които да я е научил на някои неща. По-скоро би следвало да му бъдеш благодарен, отколкото ядосан ако е така. За облеклото - поговори с нея, защото се излага така.
Според мен историята е измислена, но ако е истинска - наеми човек да я следи 1 седмица.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8e5ecae5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, опасенията ти не са напразни, но не е сигурно, че ти изневерява. Все пак за да си сигурен има начини да разбереш. Понеже съм го изживял на гърба си, не подценявай ситуацията, но засега не прави прибързани заключения.

Значи, когато една жена започне да изневерява или най-малко е привлечена просто от някой, тя рязко променя поведението си. Премисли добре всичко. Някои жени стават особено мили и грижовни, други сърдити и негодуващи, но общото е промяната. Ако една жена почне да курвее, може би има нещо. Ако е влюбена в друг, често е разсеяна и отнесена. Внимавай за мъже, които се навъртат около теб (приятели, близки, колеги, съседи), но не ставай параноик. Когато жените започнат извънбрачна връзка стават много потайни и умело заличават всякакви следи, раздават се в леглото (поне в началото де, докато не се задълбочи връзката им с любовника), имат повишено либидо, контят се и т. н.

Има някои характерни признаци, които издават жените. Купува си много секси дрешки, поли, чорапогащници, но най-вече БЕЛЬО и особено секси бельо! Когато жената изневерява бельото и утроява количеството си. Излизанията с приятелки зачестяват, закъсненията също. Жените, които изневеряват се гласят доста повече. Характерно е, че жената почва да лъже на дребно за незначителни неща, крие си телефона, трие си съобщенията, входящи и изходящи повиквания, често жените говорят за някой мъж колко е свестен или обратното колко е досаден и т. н. и често точно той е любовника. Друг признак е прекъснатата комуникация от нейна страна. Често тя дори не иска да се говори, отнесена е. Когато извънбрачната връзка се задълбочи, жените направо стават като наркозависими. Тялом са у дома, но духом другаде, домашните и задължения се занемаряват. Моята направо беше като луда. Прибирам се от работа, къщата приличаше на кочина, детето се търкаляше по земята сред боклуци, а принципно тя беше голяма чистофайница. В началото на аферката си, моята бивша жена наистина се държеше много странно. Спомням си една събота, когато детето беше при баба си как бяхме вкъщи и след няколко часа секс си пуснахме филм. Тогава на една от любовните сцени тя откачи, скочи, нахвърли ми се и каза: "искам да ме чукаш яко на задна". Особеното беше, че по принцип тя не обича тази поза, и такива количества секс не бяхме правили от години.

По принцип повишеното либидо е доста по-рядко срещано ако има друга връзка. В повечето случаи жените изстиват към теб ако са с друг, накрая дори сексуалния живот умира и то по нейна инициатива, като това се случва обикновено след някой провокиран от нея скандал, при който после те изкарва най-черния и долния човек, особено ако пък си изпуснеш нервите и се разкрещиш и ти.

За да разбереш какво се случва просто бъди нащрек без да даваш никакви признаци, че се съмняваш в нещо. Ако имаш възможност преглеждай и скайпа, с кого си пише и какво си пише. Преглеждай и телефона, докато е в банята или спи. Гледай за съобщения, повиквания, кога с кого и т. н.

Ако жена ти почне да се оплаква постоянно от теб и започне да ти разправя, че се чувства зле, че не е достатъчно щастлива също е характерен признак. Ако се държи лошо с теб и те обвинява за лошото си поведение също е признак. Много характерно е, че жените започват да ходят редовно на фитнес, танци и други неща, но естествено без теб. Наблюдавай дали си носи халката. Ако често я забравя или системно не я носи, значи пак не е на добре. Забелязвай детайлите, примерно не е добър признак ако изведнъж започне да слуша нов стил музика.

Мисля, че при теб все още жена ти не ти изневерява, защото само гласенето и контенето повишено либидо не е гаранция, че има друг. Не давай признаци на ревност, а и не я ревнувай, защото ако една жена тръгне в тая посока, повярвай ми, нищо и никой не може да я спре. ВСЕ ПАК, АКО Е САМО КОНТЕНЕ И СЕКС МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ПРИЧИНА ДА СЕ ТРЕВОЖИШ.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b6b3f1df04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е индивидуално при всяка жена. Някои не се променят, други стават по-пасивни, а трети по активни. При твоята явно иска да си покаже на себе си, че макар и да е родила /което не е никак малко/ все още е хубава. Жените обичат да се хранят с мъжки погледи. Сексуалността на жената достига пика си към 35 й година. Единствения начин да не се случи тава което те притеснява е да не мислиш за него, да си я обичаш и да правите секс 2-3 седмично.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8bccb05b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вманиачаваш се... може да е помислила и да си е изяснила някои неща, а не знам какво хленчиш, защото ти печелиш от тази промяна. Облеклото по принцип не подхожда да е прекалено разкрепостено а омъжена жена, но това е въпрос на вкус. Не може ли просто да поговориш с нея или както каза номер 1., да намериш 1 свободен ден и да я проследиш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8b2614054c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хм, раждането може да отключи редица психични заболявания и прояви-на мен това поведение много ми напомня на маниен епизод :)
Станала ли е по-активна в мисли, идеи, има ли промяна в двигателния и акт?

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ad66eabeb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Човече, ОЧЕВАДНО Е, че вече ти е изневерила и може би продължава да го прави.... Жена съм и знам как се променя женското поведение, когато жената отново се почувства желана и влюбена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b30a54c7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майко мила... не знаех, че късите полички могат да ги носят само необвързаните жени. Авторе, с тези твои смешни ограничения направо плачеш за изневяра. Даже се чудя как така жена ти те търпи. Обаче не мога да ви разбера вас мъжете... Когато жената до вас се облича добре - това е забранено, защото била обвързана. Когато не се облича добре - тя е занемарена. Няма угодия за вас. И от къде на къде късите поли, роклите и всичко което се носи през летния сезон е забранено? И защо тези дрехи топовете, бюстиетата, обикновените тениски се тълкуват погрешно от мъжете? Ние не искаме да ви сваляме по този начин, но вие сте били адски прости същества. Иначе заглеждате другите жени по къси поли на улицата нали? Пък дали са обвързани или не - няма значение.
Авторе, що не купиш на жена ти едно фередже и една забрадка, че като гледам на там вървиш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b30a54c7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И между другото и аз съм излизала на терасата по прашки и топ. Не виждам нищо нередно в това, освен, че някой чекиджия може да те наблюдава и дебне през това време, но само с гледането ще си остане.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b72f432291
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Радвай се че е по активна в леглото да не е по добре да е фригидна и задръстена....??? Аз съм мъж на 30 и съпругата ми същто стана след като роди по активна в леглото, освободи се от доста неща дето преди недаваше и дума да стане та камоли да го направи. Това за облеклото също трябва да те радва. Ако е секси и е готина защо да не се облича по предизвикателно. Съпругата ми същто обича да се облича с къси полички и да ходи по терасата по прашки. Но това дори мен лично ме възгордява. Знам че я зяпат и съседи и на улицата също но това ми доставя удоволствие от факта че е секси и е готина. Все пак е твоя съпруга нали..?? Ако пък е решила да ти кръшка значи нещо и липсва, нещо дето не и даваш и го търси при друг мъж. За това те съветвам да се увериш че ти кръшка и после вземи мерки. Иначе се радвай че е по сексуална и по раскрепостена от преди. Пожелание за успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 01236e359b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ох, МНОГО НЕГРАМОТНО написано.
МНОГО зор за четене, не знам как другите са изтърпели тая агония.

ти сериозно ли? ! - 'ОПВЪРЗАНА'? !? !? !
охх, нямам думи...

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 39281272b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наеми си дедектив, ако не я оправи и той, скоро ще разбереш
ИСТИНАТА!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b6cc346789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   №11, ами "ДА НЕ МЕ УБИДИ"?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f7c00125cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Където има дим има и огън. Почнат ли съмненията - то явно има защо. Поне при мен беше така. Истината така или иначе, рано или късно излиза наяве. Моята пък отслабна, почна да се конти, стана разсеяна, спря да ми пуска, па ако щеше и да съм последният мъж на планетата. Е, после се разбра, та рев, та.... както и да е - не и попречи да прдължи още половин година, докато не и посочих вратата. Чак тогава се опомни. Жените като се влюбят стават истински патки. Поне децата да не страдат, но те ни спасиха.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 13d7df1a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе може ли ъпдейт? Какво стана ?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da44af4e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе,
Ама ти оплакваш ли се? Би трябвало да се хвалиш с промените, които са настъпили в съпругата ти след раждането. И вместо да се вманячаваш и да я следиш с бельо ли излиза или без, наблегни малко на правописа и се радвай на хубавия секс. С тези си притеснения, може да я изгубиш.
Би трябвало повече да се притесняваш ако е дърво в леглото.

Пожелавам ви успех.
М48

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c55c4ca51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мъж на 31 години.

При мен се случи следното. Борих се със зъби и нокти за кариера и изведръж усетих, че не трябва да си давам толкова много зор, че съм напреднал и т. н. Поуспокоих се и всякаш можех да си взема въздух, започнах да обръщам внимание повече на други аспекти от живота си не да ги игнорирам за да мога да се фокусирам в създаването на основа за добри доходи. Станах щастлив и се отпуснах, отпуснах се така всякаш исках да отпусна всичко в мен дори и да падна, но сега усещах, че можех да си го позволя, всякаш основата, за която съм работил толкова време или планетата земя де да знам как да го обясня, ме хвана.

Стана ми много конфортно, отдъхвах си.
И от тук започнах и да се възбуждам от какво ли не, да се чувстам секси, да ми се прави секс или мастурбира постоянно.

Пич, жена ти е получила това, за което дълго време е мечтала, тя е просто щастлива. И ти си щастливец. Това е от моята гледна точка, силно се надявам да не e изневяра. А дали ще ни споделиш нещо след 7 години, ще видим. Радвам се за семейството ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker